View Full Version : Старите мъки на ТД-то
Мина морето и доиде реда на колата. От отдавна ми тропа единия носач и да питам могат ли да се сменят само селеновите втулки или трябва целия да се сменя. А и помпата мисля да ходя да ми регулират ама се чудя къде. Казаха ми че колата не върви защото не и стига гориво. Та сега се чудя във Ванто ли да ми я правят, имало някакъв добър Алфа дизелджия в Хаджи Димитър или в този Бош дизел сервиз на околовръсното към студентски град. И маслен радиатор от къде мога да си купя и колко струва ако някой знае.
На носача може да се сменят само втулките/аз съм ги сменял/ ама е истински ад и по-добре си смени целия носач :wink: :wink: :wink: .За тоя сервиз на околовръстното не съм чувал хубави работи а само лоши :idea: :idea: :idea: А колкото до масления радиатор ако няма при Италиянеца виж в Деа експрес или Анкол :wink: :wink: :wink:
Що бе Тонка аз ги смених в събота на единият носач без проблем :roll: влезе и излезе :wink: :lol:
Но ако е тръгнал и шарнира да отива колегата направо за носач 8) :evil:
Ходя само в клубния сервиз и съм доста доволен, въпреки че съм в другия край на града :roll: и ръся пари и за таксита ... но работят много добре Румен и Чавдар, така че не мисля да ходя в друг сервиз засега. Ако ти е удобно (около Г.М. Димитров се намира) ти го препоръчвам
Колега незнам дали в клубния сервиз могат да направят регулажа на помпата на дизел тя се прави на стенд и е много прецизна работа.
Колега незнам дали в клубния сервиз могат да направят регулажа на помпата на дизел тя се прави на стенд и е много прецизна работа.
Не немогат те правят ремонти по ходовата част и ремонти на мотора :wink: