View Full Version : Моторчето за чистачките !
Здравейте колеги от няколко дни имам малък проблем,но понеже не съм на ти със това се обръщам към вас.
Значи преди няколко дена опитах да пръсна вода на стаклото,но без успех като намалих музиката чух,че моторчето не издава никакъв звук при натискане на лошчето за пръскане.
Та понеже не съм на ти исках да попитам каде се намира моторчето,лесно ли се демонтира и каде може да е проблема :question: Колата е от подписа.
to_lose_HEART
18-03-2011, 18:34
Намира се в десният калник там ти е резервоарчето за течност и достъпа до него не е от наи лесните. Трябва са се свали подкалника(една пластмасова кора), и бронята също така се сваля. Не е лошо най напред предпазителите да прегледаш да не разглобяваш излишно
leketo84
19-03-2011, 18:24
Ми и аз бях така след един скок в една яма , но ходих на жичкаджия и за 5 минути ме оправи и не разглабя нищо завъртях пълен десен и нищо повече ! Взех им по кафе и кола и вече 1 година си църкам джама !!! :book:
Ми и аз бях така след един скок в една яма , но ходих на жичкаджия и за 5 минути ме оправи и не разглабя нищо завъртях пълен десен и нищо повече ! Взех им по кафе и кола и вече 1 година си църкам джама !!! :book:
Мерси колега,трябва тези дни като съм свободен да я закарам при някои да погледнат какво е,благодаря за исказаните мнения,дано не се налага да се разглабя!
Като имам някакво инфо по въпроса ще ви осведомя къде е проблема. :lupe:
Колеги оказа се,че до моторчето стига ток,но моторчето е заминало.
Поръчах ново и тази седмица ще го сменям,тъкмо имах да сменям и 2-носача,тампони и др,ще се сменяват и те.Добре,че беше моторчето за да видя в какво състояние е окачването.
Поздрави !
Linkestis
23-03-2011, 08:47
Егати 166-те,за едно моторче става мазало :Tease:
За всеки случай погледни и задния стоп,покрай него да не изкочат шенкели и тампони и там :tooth: :cheers:
егати имах намерения за 166 ама маи щея прескоча като модел)))))))))))
Linkestis
23-03-2011, 10:59
Що бре,за 2-3000лв си взимаш спортна лимузина :)
егати имах намерения за 166 ама маи щея прескоча като модел)))))))))))
Интересно има ли марка и модел по-добър от този...
:jumping:
endeavour
23-03-2011, 18:42
Определено - ФВ пасат 2 89 г с жълти мигачи - Обиец! Сори за спама, иначе смятам,че нашите красавици имат една особеност,която много-много не ми допада - няма сериозни симптоми за разбито окачване, а като я закараш на диагностика - работата става дебела Не смятам,че монтьорът ми ме послъгва,щото дотолкова мога да видя разбит шарнир или фирясал тампон :disgust:
danchev63
26-03-2011, 11:08
:flirt::whistle:Определено Заз 306 турбо със ракетни двигатели. :plane:Отлепя от място и не му е нужен път за да се движи:saint: :choice:
:bravo: