View Full Version : Има ли 155-ца с падащи облегалки на задните седалки?
Колеги, има ли 155-ца, на която задните облегалки падат напред с цел товарене на разни по-дългички товари?
Buxalkata
21-03-2011, 15:17
Колеги, има ли 155-ца, на която задните облегалки падат напред с цел товарене на разни по-дългички товари?
май май не падат ... могат да се демонтират само
И аз така знам за тези преди фейслифта, но ми е интересно дали все пак няма от по-новите с падащи...
И аз така знам за тези преди фейслифта, но ми е интересно дали все пак няма от по-новите с падащи...
Няма ,пак се демонтират.:thumbup:
nicola 59
22-03-2011, 01:07
На мойта се сваля подлакътника на задната седалка и там има една вратичка която се отключва с ключа на колата ,и така можеш да сложиш нещо дълго ,но аз имам каса и никога до сега не съм го ползвал ,а ми се налага по някой път
На мойта се сваля подлакътника на задната седалка и там има една вратичка която се отключва с ключа на колата ,и така можеш да сложиш нещо дълго ,но аз имам каса и никога до сега не съм го ползвал ,а ми се налага по някой път
И моята старата 155-ца беше с такава вратичка, но по-скоро ме интересуваше примерно някаква по-дълга плоскост ПДЧ да може да се сложи. :-)
nicola 59
22-03-2011, 01:52
И моята старата 155-ца беше с такава вратичка, но по-скоро ме интересуваше примерно някаква по-дълга плоскост ПДЧ да може да се сложи. :-)
Не такава никога не съм виждал ,даже незнам дали има седанова кола да и пада облегалката
Novachev
22-03-2011, 07:31
Въпросната вратичка е ски сак специално за ски.
Да,само ски сака става,иначе не падат седалките,най-гадно е като няма и ски сак:disgust:
J0rdan89
22-03-2011, 12:14
Аз лично съм пускал седалките си надолу.Не падат баш до долу но пак можеш да си свърши работа..
Не такава никога не съм виждал ,даже незнам дали има седанова кола да и пада облегалката
Преди години карах едно Рено 19 Шамад, на него му падаха облегалките.
J0rdan89
22-03-2011, 12:19
Колега на VW Vento седалките също падат и става като комби направо,но това е друга тема.
---------- Post added at 12:19 ---------- Previous post was at 12:17 ----------
Първо надигни долната част от седалката ,после дръпни с малко повече сила(но естествено премерена) облегалките и си ти ...
Колега на VW Vento седалките също падат и става като комби направо,но това е друга тема.
---------- Post added at 12:19 ---------- Previous post was at 12:17 ----------
Първо надигни долната част от седалката ,после дръпни с малко повече сила(но естествено премерена) облегалките и си ти ...
Нямам 155, на която да пробвам в момента :-)
Просто ме интересуваше дали някои модели имат и тази "екстра" ;–)
Аз обмислям да се пробвам да вкарам матрак 90/200см в 155 ,ако успея ще снимам да ви покажа. :upsidedwnsmiley:
Furious 155
22-03-2011, 15:13
Аз обмислям да се пробвам да вкарам матрак 90/200см в 155 ,ако успея ще снимам да ви покажа. :upsidedwnsmiley:защо се занимаваш с глупости :). Моя 200/140 го дакарах хванат с ластици и мекото надолу към колата. И милиетър не мръдна по време на транспорта. :)
Иначе и моя ски отсек е зает от басче за отворен обем. Седалките не падат, освен ако не им отвиеш болтовете!
защо се занимаваш с глупости :). Моя 200/140 го дакарах хванат с ластици и мекото надолу към колата. И милиетър не мръдна по време на транспорта. :)
Иначе и моя ски отсек е зает от басче за отворен обем. Седалките не падат, освен ако не им отвиеш болтовете!
Ванка аз трябва да го возя 50 км и да мине през половин София,карулката Перник и така.:balloon:
Моя ски отсег пък е затапен от газовата бутилка. :thumbup:
Леле, леле, конструкторите в Италия ако разберат за какви цели се ползват Легендите... :paddle:
Леле, леле, конструкторите в Италия ако разберат за какви цели се ползват Легендите... :paddle:
Тези на 155 отдавна са се възнесли. :balloon:
J0rdan89
22-03-2011, 18:40
защо се занимаваш с глупости :). Моя 200/140 го дакарах хванат с ластици и мекото надолу към колата. И милиетър не мръдна по време на транспорта. :)
много си прав колега.Просто ги вържи хубаво и всичко е точно ;).И по внимателно с шофирането де :D Знаеме,че алфичките са бързи, но .. :p
nicola 59
22-03-2011, 22:42
[QUOTE=Furious 155. Седалките не падат, освен ако не им отвиеш болтовете![/QUOTE]
Или с кози крак може да ги пуснеш
Rider_alfa155
11-04-2011, 10:13
това за козия крак има логика :dance: обаче найстина не падат пустите седалки, обемистите (дълги ) товари ги вкарвам през някое от задните стъклаи стърчат от страни, опасно е приу разминавае да не отнесеш някого ама ... кво да се прави товара е по важен :) на пасат2 също му се свалят седалките и става достатъчно голям, че и ковчег да сложиш вътре
:rosso_spider:
The_Game
12-04-2011, 01:06
Аз обмислям да се пробвам да вкарам матрак 90/200см в 155 ,ако успея ще снимам да ви покажа. :upsidedwnsmiley:
Аз съм вкарвал 90 на 190
и влиза като у дома си. От Пазарджик до София си го закарах, че не ми се спеше на гадния дюшег в общежитието.
Та предните седалки мнооого напред и караш като 1волаче.Седалката и облегалката напънати в матрака и си разчекнат като жаба.
Ужас направо
Хората ме гледаха страшно странно даже на бензиностанцията като спрях бензинджията ме изгледа като слизах от колата.
Аз съм вкарвал 90 на 190
и влиза като у дома си. От Пазарджик до София си го закарах, че не ми се спеше на гадния дюшег в общежитието.
Та предните седалки мнооого напред и караш като 1волаче.Седалката и облегалката напънати в матрака и си разчекнат като жаба.
Ужас направо
Хората ме гледаха страшно странно даже на бензиностанцията като спрях бензинджията ме изгледа като слизах от колата.
Но тогава нямаше газова нали?
Че се позагледах и не мисля,че ще влезе заради бутилката н Агу-то. :idea2:
The_Game
12-04-2011, 11:54
Но тогава нямаше газова нали?
Че се позагледах и не мисля,че ще влезе заради бутилката н Агу-то. :idea2:
Сваляш газовата и го караш на бензин. Или го пращаш по еконт за 20лв.
голямата риба
14-04-2011, 21:35
за протокола
в Епер-а се предлагат такива седалки
следователно трябва да има такава 155-ца
А на дедрата не падат ли седалките,на делтата падат,и на 146 и 145 май падаха.Ако пантите могат да се сменят може и да си направим падащи седалки на 155,като са толкова мега реър.
голямата риба
15-04-2011, 21:15
А на дедрата не падат ли седалките,на делтата падат,и на 146 и 145 май падаха.Ако пантите могат да се сменят може и да си направим падащи седалки на 155,като са толкова мега реър.
nа дедра седан е много рядка екстра
иначе всички комбита са с падаща
принципно може разбира се
nа дедра седан е много рядка екстра
иначе всички комбита са с падаща
принципно може разбира се
е що па Дедра седан да е рядка екстра :dunno: ,инак седалките и падат,да