View Full Version : Само ЛЕВСКИ оле, оле, оле !
georgievst
23-08-2006, 23:07
Forza Левски !
как го каза само... :) 'форца' :)) хахах :)
http://focus-sport.net/2006/08/1148764030606.jpg
айде че идват Барса и Чесли, утре ще стискаме палци на жребия за възможно най-силните :)
Честито на всички Българи!!!
alfa 146
24-08-2006, 10:43
Левски-Европейски!!!!!!!!!!!Просто няма какво друго да се каже.Поклон пред отбора,написал историята и успех на жребия!!!
virusalfa
24-08-2006, 11:00
ДОБРЕ,ДОБРЕ :clap2:
Това което най ме впечатли е самочуствието(с покритие разбира се), колективната игра и атакуващия стил!!! Едно голямо БРАВО!!! Дай боже повече БГ отбори да тръгнат по пътя на Левски.
П.С. Абе тоя Божков до кога ше мъчи ЦСКАто?????
ЛЕЕЕЕВСКИ ШАМПИООООН ЛЯЛЯЛЯ ЛЯ ЛЯЯЯ :biggringift:
Ааа не още не мога да повярвам какво се случи снощи - изнесоха поредната футболна лекция нашите момчета !!!
Единствено съжелявам, че не успях да ида до Верона за мача, но мисля да се поправя при някое от гостуванията от Шампионската лига.
Иначе тази нощ беше луда атмосфера на паметника Левски след мача - около 1000 човека пяхме, палихме факли и се снимахме пред паметника, който беше затрупан със цветя и сини шалчета :twisted:
:twisted:
купонът тепърва започва...... живи и здрави на всяко домакинство ще напълним стадиона ;)
Синята лавина мачкаааааааааа :lol: :lol: :lol: евала на момчетата просто играха прекрасно :clapping: :clapping: малко ме е яд че ни вкараха 2 гола,отпуснахме се за момент след гола и хоп ни вкараха но нищо де важното е че показахме за 2 година на цяла Италия кой е по-силния отбор :wink: :wink: :wink:
П.С.Сега стискаме яко палци и както каза Пент най-силните отбори да дойдат да играят в София :lol: :lol: :lol:
БАРСА
ЧЕЛСИ
ВЕРДЕР
ЛЕВСКИ
ЕЛАТЕ ПОВЕЧЕ!!!!!!!!!!
ЕЛАТЕ ПОВЕЧЕ!!!!!!!!!!
Мда, може да няма и една точка, ма поне ще има пачка :tooth:
(е, па ако има и точка...)
Честито на Левски,сега дай боже и останалите да продължат-все пак представят България
georgievst
24-08-2006, 20:12
БАРСА
ЧЕЛСИ
ВЕРДЕР
ЛЕВСКИ
ЕЛАТЕ ПОВЕЧЕ!!!!!!!!!!
Попаднахме там където ни е мястото.
http://ibox.bg/forum/img/bgflag.gif
жалко само че Вердер ще отпаднат http://ibox.bg/forum/img/sport-smiley-010.gif
Що бе могат да стигнат до 8на финал в УЕФА ?
Дано не се травматизират сините, шотооо такъв тупан ше ядат.... жална им майка... Иначе браво с много късмет влезнааа (не ми казвайте, че да ти се падне отбор без 1 гол в евротурнирите не е късмет) ЕВАЛА !
А Цецка падаааа, е вече и тия си имат Кошмара от сръбско/словенско. Остава да намерят и червения беверен и са там.... деба и черепахи :twisted:
толкова жалка цецка не е имало никога! беззъби и немощни.... милите.... е рислски спортист ги чака :P
а па левски ако ще да пада от Барса и Чесли, нека им е зле....
пс.
късмет на Локото и Ловеч, тия поне имат шансове!
PPS
айдеее късмета :) 'измиха срама'
Останахме с 4 отбора в Европа!
Късмет неее ами, неам думи !
EvgeniiM
25-08-2006, 00:27
Кво стана че забравих да гледам
Клизма и то ква! Ония ни вкарааа гол реиши у 99тата минута, ма па ние им вкараааме у 120тата и с гол на чужд терен минаааме метър.
EvgeniiM
25-08-2006, 00:37
Ма те тея са от най-силните отбори в Кула , нормално , ние с планинари не се разбираме
Па добре е, че го боднаа от прек слободен! Ся мое се оправдаваме, дека видиш ли, ония гол от игра не са вкарвале...... ега го продадат тоа ЦСКА, оти бел ден нема видим.
Абееее кви пари иаме у касата ?
толкова жалка цецка не е имало никога! беззъби и немощни.... милите.... е рислски спортист ги чака :P
а па левски ако ще да пада от Барса и Чесли, нека им е зле....
Xaxa, pent, ти ако мислиш, че лецки като падат от беверен им е зле..... За тех (па и за всичкото футболист у Бг) важи: "феновете нек'си викат, я да си зимам парите и нека ми е зле"
няма значение.... от който ще да падат.... важното е че ще подкрепяме всички БГ отбори, дано поне някои устиска до пролетта :)
ще подкрепяме всички БГ отбори :th_up: - то това е ясно!
дано поне някои устиска до пролетта - дано, но нещо не съм много оптимистично настроен! :oops:
[quote] ще подкрепяме всички БГ отбори :th_up: - то това е ясно!
дано поне някои устиска до пролетта - дано, но нещо не съм много оптимистично настроен! :oops:[/quote:1yln4ory]Шо бре аз мисля че Вердер спокойно моем да ги опънеме/макар че немските отбори са ни кошмар/ма за всичко си има първи път,досега не бяхме отстранявали Итлиянски отбор па за псоледните две години цели два :lol: :lol: :lol: :lol:
ще им направим БГ комплекс :lol: :lol: :lol:
Мъри, то не че не може! Просто мисля, че реално ФК Левски имат шанс единствено за някое реми. За Вердер и да ги опънем - със сигурност няма да е спокойно :). Късмета този път изневери! А най-лошото е, че първия мач е с Барса в Испания :(. Е там ония като първи мач в групата; пред собствена публика; с идеята, че и головата разлика може да играе роля.....не ми се мисли. Дано да ни подеценят, защото една изразителна загуба на старта все си мисля, че няма да се отрази много добре на психиката на играчите.
:) някой въобще мисли ли си че имаме шанс :) какви ремита, какви първи мачове :)
имаме шанс да видим много голове и да се съберем много публика на домакинствата и да има купон.... това е :)
а да, друга възможност да видим Барса и Челси на живо едва ли ще имаме :)
georgievst
25-08-2006, 11:41
Противно на изказванията до тук, мисля, че Барса няма да ни вкара много голове. Първо защото тактиката няма да е същата както срещу Киево. Второ, защото този отбор на Мъри не получава лесно гол. Трето, защото Ноу Камп няма да се напълни както срещу Челси например. Четвърто, защото като първи мач в групите на Шампионската лига момчетата ще дадат най-доброто на което са способни. Пето, защото необременено - никой не очаква от тях да победят Барса. Шесто, защото всеки отбор има моменти на върхова форма и спад включително и Барселона.
оптимист го даваш :))))
то е ясно че няма да идем наведени в Испания :))) при всички положения ще падне шоу...
айде и малко ирония - VISCA LEVSKI!
georgievst
25-08-2006, 11:48
Ти като залагаш, отчиташ ли факта че един отбор който и да е той не може да направи два поредни силни мача или според теб няма такъв факт?
Ти като залагаш, отчиташ ли факта че един отбор който и да е той не може да направи два поредни силни мача или според теб няма такъв факт?
кои отговор е ДА :) хихи петък е все пак, едва ти следя мисълта.... дай по просто....
а за залаганията, толкова неща се отчитат.... най-вече късмета :)))))
Според мен Левски удари идеален жребии - сега четирите най-силни отбора в Европа се събраха в една група :crazy:
Иначе изобщо не мисля, че ще сме някаква боксова круша и т.н. - особено Вердер на националния не ги виждам .. дай боже успеем да хванем третото място в групата и да се прехвърлим в Купата на УЕФА..
А за това, че Зъбчо, Е тоооо, Деко, Балак, Шевченко, Меси ще подрипкат на Васил Левски нямам думи .. жална му майка на стадиона как ще ни събира :twisted:
Аз почвам да проучвам нещата за мача на 12-ти септември срещу Барса - една от големите ми мечти все пак е да ходя на мач на Ноу Камп - е по-добър случай надали ще ми се отдаде :twisted:
уффф кофти за цска... падна им се Бешикташ..... .коофти....
loкото и те се прецакаха с Фейенорд.....
Ловеч имат шанс срещу Макаби (Хайфа)...
Мда, само Литекс май имат шансове ... Всъщност Ливърпул се мъчиха тази година точно с Макаби май ... Изглежда с приказките дотук и отново мила родна картинка ...
е Макаби май направиха равен на Ливърпул.... ама то пък(Ливърпул) тях цска дето ги хване ги бие, тъй че не са критерий :))))))
EvgeniiM
29-08-2006, 21:32
http://evgeniim.alfaromeo-bg.com/IMG_0355.jpg
някой друг да има зъб за вадене :wink:
virusalfa
18-09-2006, 14:37
АРЕ УА ДУЗПАДЖИИ!
Дедо Боре пак е гледал Индзаги, ма оше е аматер :wink: