PDA

View Full Version : Банков обир

Mirela
23-03-2011, 20:17
До къде стигнахме ?

Заложническата драма в Сливен продължава
цък (http://www.btv.bg/news/bulgaria/prestapnost/story/311444145-Zalojnicheskata_drama_v_Sliven_prodaljava.html)

Дано хората вътре са добре http://www.foxes2.be/k/girl_sigh.gif

StanG
23-03-2011, 21:30
Ами настигаме ги американците, нали тях гонехме...:tv:

gogo79
23-03-2011, 22:08
:shocked:При тази криза и безработица,хората са готови вече и на такива деяния!:grandpa::frown:

-Bobby-
23-03-2011, 22:09
Даже ги изпреварихме Хамериканците според мен, защото не знам дали те си имат учителка по литература - банкова обирджийка, и то от зор, милата.
Дано само заложниците са добре.

RUNNING WILD
23-03-2011, 23:38
ама не можеш да разчиташ 1 човек да пази една банка???ама дават по 450 лева заплата за рискова длъжност а най простият мутра ходи с 2 екипа и 8 въоражени с него?а де?тъпа работа имат пари да се заринат ама не дават за спокойствието на хората,инвестиция нула ако стане нещо кой е вътре да се прежалва и после полицията е виновна че има престъпност и така се е случило,сега ще го изкарат Цветанов виновен,Бойко виновен и ще им искат оставките ще стане политически цирк отново а за нас един к.р,що не са му дали парите и да се маха?сега прострелян бере душа а другите треперят е това е от акъл и несъобразена ситуация в деден момент от некфалифицирани служители и охрана и персонал.

rusiq86
24-03-2011, 00:08
Щото са смели, затова!
Не дават кинти за качествена охрана, така става!
Никой не е виновен...немотията е причината!

Mind_Control
24-03-2011, 00:15
Като му се доспи на завалията и ще приключи всичко. Аз му давам време до утре сутринта към 5-6.

ves_v8
24-03-2011, 00:53
е важното е че си имаме НСО дето се святкат с по 2-3 патлака и със супер колите, а банките и тяхната охрана...кучета ги яли.
Жалко за невинните, дето са се озовали на неправилното място в неподходящото време....

Derry
24-03-2011, 07:41
Според мен човека не е съвсем наред, да обера банка и аз съм склонен :devil: ама заложници... това вече е прекалено пък и безмислено. Сега остава човека да изреве, че иска бензина по 2 лева и веднага ми става симпатичен.

Ichkin
24-03-2011, 08:08
Не не ... предал се е ... само 1 заложник му остава .... и ще се бори за 2 години условно ...

endeavour
24-03-2011, 08:13
Според мен човека не е съвсем наред, да обера банка и аз съм склонен :devil: ама заложници... това вече е прекалено
Стига,бе колега,сега чух,че човекът е бивш охранител.При положение ,че и премиерът ни е такъв, недей с такива приказки! Пък и г-н Пожарникаря лично отиде да ръководи операцията - нали е баш психолог в тая област...

BatVas
24-03-2011, 09:27
ама не можеш да разчиташ 1 човек да пази една банка???.

Със сигурност ти казвам , че охранителите са двама! Големи суми в брой в клона няма - заплатите на служителите на община Сливен се превеждат по дебитни карти !

fred
24-03-2011, 10:41
Със сигурност ти казвам , че охранителите са двама! Големи суми в брой в клона няма - заплатите на служителите на община Сливен се превеждат по дебитни карти !

Във вестниците писаха, че е внесена вноска от общината над 1 милион.Но взимане на заложници с огнерстрлно оръжие, обит за непредумишлено убийство и т.н.-поне 10 г

Mirela
24-03-2011, 10:42

Така е охранители са двама в тази банка. Ама то колко да са като банката има няма е 20 квадрата?

Важното е, че всички хора са добре http://www.pic4ever.com/images/19.gif

haiti
24-03-2011, 10:59
За пореден път станахме за смях!
Похитителя дори безалкохолно и цигари си поискал..:wein:

pr_00f
24-03-2011, 11:14
И кое е смешното ?

bager
24-03-2011, 11:24
И кое е смешното ?

Смешното е че на министър-председателя не му е там работата.
Има си служби и специалисти ,на които това им е работата.
Ама как без него...нали новини, това-онова...
Браво, герой...;-)

mim
24-03-2011, 11:32
снощи гледах една постановка Под контрол в Малък градски т. зад канала
имах чувството, че е писана за Него, въпреки че авторът е французин и някак не ми се вярва тяхното ежедневие да е чак толкова еднакво с нашето

все едно си бях пуснала новините на живо

tanatos
24-03-2011, 11:37
Толко евтино представление не бях гледал скоро.Браво на "геройте"

bouncer
24-03-2011, 11:47
ама не можеш да разчиташ 1 човек да пази една банка???ама дават по 450 лева заплата за рискова длъжност а най простият мутра ходи с 2 екипа и 8 въоражени с него?а де?тъпа работа имат пари да се заринат ама не дават за спокойствието на хората,инвестиция нула ако стане нещо кой е вътре да се прежалва и после полицията е виновна че има престъпност и така се е случило,сега ще го изкарат Цветанов виновен,Бойко виновен и ще им искат оставките ще стане политически цирк отново а за нас един к.р,що не са му дали парите и да се маха?сега прострелян бере душа а другите треперят е това е от акъл и несъобразена ситуация в деден момент от некфалифицирани служители и охрана и персонал.

Първо не е един, а двама охранители. Второ, релано колко човека, мислиш ти, са нужни, за да се охранява един банков клон? При все че миа оборудване, аларми, паник бутони и ПОЧТИ НИКАКВИ ПАРИ В КЛОНА, за какво са им 10 нинджи там да пазят?

pr_00f
24-03-2011, 12:20
Като искате нещо смешно

Около 12:00 в подкрепа на Батман Борисов дойде и Пигман Фидосова. Опитвайки се да влезе в банката тя запуши вратата. Останал без кислород похитителят се предаде...

Коментар под новината от дир.бг

Derry
24-03-2011, 12:24
Не не ... предал се е ... само 1 заложник му остава .... и ще се бори за 2 години условно ...

Брей, че не е ли много малко като за обир на банка, де са вика все едно нищо, ама то в неговия случай може да мине за опит за обир. В крайна сметка най-хубавото е, че няма утрепани и дано охранителя се оправи бързо.

---------- Post added at 12:24 ---------- Previous post was at 12:23 ----------

За пореден път станахме за смях!
Похитителя дори безалкохолно и цигари си поискал..:wein:
Жаден ли да седи колега? :) Аз и храна бих си поискал.

Furious 155
24-03-2011, 12:26
Не Ви ли се струва , че всичко това е скалъпено, за да се отклонява в нашите медии вниманието, че от вчера вече имаме радиационно заредени частици в атмосферата над България. ;) Разходките навън е добре да се избягват и днес! Медиите винаги са били най-големия дезинформатор!!!

п.п. дано не вали дъжд и днес...

BatVas
24-03-2011, 13:19
Не Ви ли се струва , че всичко това е скалъпено, за да се отклонява в нашите медии вниманието, че от вчера вече имаме радиационно заредени частици в атмосферата над България. ;) Разходките навън е добре да се избягват и днес! Медиите винаги са били най-големия дезинформатор!!!

Абе да ти кажа нападението не е скалъпено . В централата на банката бяхме изненадани. Бях на заседание от 16.00 часа когато към 16.30 телефона на изп.директор звънна и му съобщиха , новината вече беше в sliveninfo .

-Bobby-
24-03-2011, 13:26
То ако е скалъпена история, с цел отклоняване на общественото внимание, няма да го правят с ваше знание. Ще си използват човек, подготвен и обучен, ще мине цялата дъндания и ще го осъдят условно после, след което този човек ще потъне в забрава. А той самия, и "вредните" за цялата тази работа ще си получи накрая, за добре свършената работа.

tanatos
24-03-2011, 13:29
Защо банката благодари на ББ? Далече съм от мисълта, че Инвестбанк има нещо общо с това, по-скоро друго ми се върти в главата. Много, ама много на евтино мирише. Сега ще започнат да се отделят едни пари за МВР, едни чудеса за звена. Много неща в тази ситуация са не така както трябва да са.

alfasysop
24-03-2011, 13:31
Вие пък какви ги говорите?!? Скалъпено ?!?!
Той човека (охраната) май все още е с опасност за живота!

Това е един ход, на отчаян човек, които не расъждава трезво! Никой няма да тръгне да обира клон на Банка за 30 000лв.... има къде къде по лесни мишени.
По добре да се беше насочил към някой от т.нар Non Stop, поне щеше да вземе някой лев.

Въоръжен грабеж + опит за убийство + заложници = мин 30 години поред мен.

tanatos
24-03-2011, 13:45
Охранителя е прострелян в раменната става, всичко останало е лошо стечение на обстоятелствата. Защо след като в банката няма заложници, още не е изведен? Заплашва. че ще се самоубие ли? Немогат да го неутрализират. Говорят си сигурно. Или уточняват нещо.

alfasysop
24-03-2011, 14:05
Ако се самоубие, няма да могат да се хвалят, че правосъдието работи и дава тежки присъди на "криминалния контингент"... и вижте как работим и т.н.

Ichkin
24-03-2011, 14:08
Абе вие добре ли сте бе ... пак заприказвахте за конспирацията ...
Вие сте в центъра на всичко и ви заблуждават, за да ви е гадно ... да ви дразнят :D

morfius
24-03-2011, 15:33

Само не ми казвай, че пиеш йод!!!
По-скоро новините, че ще пострадаме от нов Чернобил са със цел отклоняване на вниманието от сериозните неща в държавата, от колкото обира (или новините за Либия) да крият радиация.

И за да не си говорим на изуст, очаквайте да ви пусна информация от международните канали за информация, да не направите някоя глупост от духане на чернобилската каша.

Furious 155
24-03-2011, 16:02
Само не ми казвай, че пиеш йод!!!
По-скоро новините, че ще пострадаме от нов Чернобил са със цел отклоняване на вниманието от сериозните неща в държавата, от колкото обира (или новините за Либия) да крият радиация.

И за да не си говорим на изуст, очаквайте да ви пусна информация от международните канали за информация, да не направите някоя глупост от духане на чернобилската каша.
Не, не пия йод. :) Но винаги са криели такива сериозни проблеми. Защо и сега да не ги крият. То реално и да ги кажат, пак не можем да се опазим - няма как просто, но това ще доведе до доста политически и икономически последствия и явно това ги плаши!

alfasysop
24-03-2011, 16:12
Сега е някакъв страхотен период за мършите ( новинарските телевизии и т.н.)
1.Война
2.Ядрен инцидент
3.Бедствие
4.Протести
5.Въоръжен грабеж

Направо са в РАЯ нещастниците!

morfius
24-03-2011, 16:26
Не, не пия йод. :) Но винаги са криели такива сериозни проблеми. Защо и сега да не ги крият. То реално и да ги кажат, пак не можем да се опазим - няма как просто, но това ще доведе до доста политически и икономически последствия и явно това ги плаши!

У нас и в региона проблем от това няма, че да го крият... дори да стигнат някакви частици, вероятността да ги случиш, че да ти повлиаят е по-малка от тази да ти се случи ПТП.
Напротив, натяга се паника за радиация за да не гледате как ББ, ЦЦ и сие ни клатят.

fred
24-03-2011, 16:37
Сега е някакъв страхотен период за мършите ( новинарските телевизии и т.н.)
1.Война
2.Ядрен инцидент
3.Бедствие
4.Протести
5.Въоръжен грабеж

Направо са в РАЯ нещастниците!

И ако гръмнат някоя по видна личност съвсем ще са на кеф

Ichkin
24-03-2011, 17:10
И ако гръмнат някоя по видна личност съвсем ще са на кеф
А представи си да го отвлече гигантска муха, облъчена от радиацията в Япония ? :gangstah:

alfasysop
24-03-2011, 18:11
Честно Ви казвам, не мога да ги слушам!!! С такъв кеф и подробности обясняват за трагедията на хората!

Mirela
24-03-2011, 18:22
Честно Ви казвам, не мога да ги слушам!!! С такъв кеф и подробности обясняват за трагедията на хората!

И половината неща не са верни

old alfist
24-03-2011, 21:45
Народът все повече изперква и тепърва ни очакват всякакви такива изцепки - вървим към западния свят заедно с положителните и отрицателните му черти, но за съжаление отрицателните у нас са значително по-добре проявени.

Derry
24-03-2011, 21:53
Не са добре :), човек не може да обере една банка на спокойствие, то Бойко, то отвличане на вниманието, то дезинформация. Между другото ако Бойко не беше отишъл да види какво става щяха да писнат ама него го няма, като отиде правел се на герой, няма угодия. Много филми като цяло.

---------- Post added at 21:53 ---------- Previous post was at 21:50 ----------

Няма да се плашиш. В повечето случай ги крият щото голяма част от народа е прост /не само нашия/ и в бързината докато разберат какво точно става, настава хаос. Иначе да - прав си няма спасение, ако ще и Козлодуй да гръмне нищо не може да се направи, за съжаление.

old alfist
24-03-2011, 22:08
Този похитител е ебахти смешника, ако беше гледал внимателно филми можеше да направи нещо по-смислено. Дано на никой не му се случва да е на мястото на хората в офиса

Mirela
24-03-2011, 22:19
Ако е искал пари няма да избере тази банка

П,П От Сливен съм

old alfist
24-03-2011, 22:25

П,П От Сливен съм
Е, да обаче колкото повече пари - толкова по-трудно.

rusiq86
24-03-2011, 22:38
Аман от тея новини, писна ми, само глупости. Тоя пич на времето ме убива (бтв)...тоя от кой завод са го взели. Никаква култура нямат тея.
Охраната си е била ок, един-двама на салон са достатъчни...те не държат и мн пари в касата. Охраната за да бъде простреляна е предизвикал реакция. Абе смешна история си е това. Вс оправници големи герои, вс ги видяхме по телевизията. Бат Бойко успокоявал похитителя, че шамар нямало даже да получи...Аман от реклама и глопости!

old alfist
24-03-2011, 22:50
А, бе поуката от цялата работа е хората да не се въртят за щяло и нещяло в банките - вършиш си набързо работата и изчезваш, защото не знаеш какво може да ти се случи.

BatVas
25-03-2011, 10:22

П,П От Сливен съм

Не бъди сигурна , аз пък съм запознат с бизнеса в Сливен и областа, знам къде какви потоци минават (да не ти изброявам фирми, а като прибавиш и бюджета на общината - публичен е и може да направиш справка поне за него) Но по принцип ако се търси кеш не е удачно човек да се насочва към банки , кешовите наличности се контролират много добре и стремеша е за потдържане на минимални от гледна точка ефективност, кеша не носи достатъчно доход. Сигурно повече кеш има при изплащане на пенсии по пощите (особенно в малки населени места и села) , че и пенсиите вече са с банкови карти в не малък дял.

Mirela
25-03-2011, 11:00
Не бъди сигурна , аз пък съм запознат с бизнеса в Сливен и областа, знам къде какви потоци минават (да не ти изброявам фирми, а като прибавиш и бюджета на общината - публичен е и може да направиш справка поне за него) Но по принцип ако се търси кеш не е удачно човек да се насочва към банки , кешовите наличности се контролират много добре и стремеша е за потдържане на минимални от гледна точка ефективност, кеша не носи достатъчно доход. Сигурно повече кеш има при изплащане на пенсии по пощите (особенно в малки населени места и села) , че и пенсиите вече са с банкови карти в не малък дял.

Говирих за разположението на тази банка не какви пари минават през нея.
Аз самата познавам двама от служителеите на тази банка. Ама този човечец не е знаел , че банката има трезор дори. Мисля, че целта му не е била пари :)

BatVas
25-03-2011, 11:08
Говирих за разположението на тази банка не какви пари минават през нея.
Аз самата познавам двама от служителеите на тази банка. Ама този човечец не е знаел , че банката има трезор дори. Мисля, че целта му не е била пари :)

Да за разположението си права, както и за целта :) явно не съм разбрал поста:)

-Bobby-
25-03-2011, 17:29
http://www.dnes.bg/crime/2011/03/25/borisov-samo-gi-krepial.114519

OMFG... не мога вече, това просто е черешката...:laughing1:
Ако не беше смешно, щеше да е върха на трагедиите. Ама да взема да поспра да Му се присмивам, че току-виж Той ме наказал за тези мои думи...:comphits:

fred
25-03-2011, 19:58
А за ББ думи нямам вече, а иначе горкия човек нещо е попревъртял, той надали е искал да обира въобще банката

trouble
25-03-2011, 21:02
Не знам какво е искал и какво не, но моята кола, другата - Фиата, и тя беше заложник там пред банката 3 дена и сега като ми я върнаха има драскотина сякаш от куршум...

Jivko7777
29-03-2011, 16:45
Незнам какво, що ама Новозагорци пак се прочухме :shutup: