View Full Version : Пружини за Alfa Romeo 146
petkan4o
24-03-2011, 09:19
Здравейте, на всички. За първи път се обръщам с молба за помощ към участници във форум. Проблемът ми е следния, закупих си Alfa 146, но със спорто окачване и бих желал да предложа, ако някой от вас има такава с нормално окачване а има желание да го смени със спортно такова да ми се обади по телефона, или да ми пише. Предварително благодаря, пожелавам успех на Всички.
тел:0888908691 - Петко ;-)
Колега, добре дошъл!
Има раздел за такива предложения, но засега ще оставя темата ти тук. След като приключиш със смяната, изтривам темата.
Напиши все пак откъде си и с какъв мотор е колата, има разлика в пружините. Не е лошо и някоя снимка да имаш налична.
spellmaste
26-03-2011, 15:35
Здравейте, на всички. За първи път се обръщам с молба за помощ към участници във форум. Проблемът ми е следния, закупих си Alfa 146, но със спорто окачване и бих желал да предложа, ако някой от вас има такава с нормално окачване а има желание да го смени със спортно такова да ми се обади по телефона, или да ми пише. Предварително благодаря, пожелавам успех на Всички.
Имам интерес за окачването но незнам дали може да стане рокадата с 145 1.4 тс, ако си от сф може да си чукнем среща в някой сервиз и там да ни кажат кое и колко :)
Поздрави
petkan4o
27-03-2011, 15:27
Здр. Колега, може да се видим нама проблеми дай някакъв тел. да се чуем.
---------- Post added at 15:27 ---------- Previous post was at 15:23 ----------
Добре заварил, съжалявам но нямам много голям опит с писането по форуми. От София съм алфата е 146 1.6 BOXER но много друса с това окачване, това нещо е за младежи.... иначе съм много доволен от колата.
spellmaste
28-03-2011, 18:51
Здр. Колега, може да се видим нама проблеми дай някакъв тел. да се чуем.
---------- Post added at 15:27 ---------- Previous post was at 15:23 ----------
Добре заварил, съжалявам но нямам много голям опит с писането по форуми. От София съм алфата е 146 1.6 BOXER но много друса с това окачване, това нещо е за младежи.... иначе съм много доволен от колата.
Аз съм в Младост, идната седмица ще ходя да сменям свещи в едно сервизче и може да се чуем и да се видим там, човека да ни каже става ли работата както я мислим
0888809507 Марин
Ще имам грижата да ти звънна когато си уточня нещата, а ако си близо до младост пиши да се видим да се поразгледаме, ако има големи разлики няма смисал да се разкарваме по сервизи :)
Поздрави
Само ще вметна, че предните амортисьори на боксер и ТС са доста различни, не знам как я мислите. Евентуално може само пружините да си размените, ама там пък е повече разглобяване. Отзад няма проблем.
spellmaste
29-03-2011, 21:03
Само ще вметна, че предните амортисьори на боксер и ТС са доста различни, не знам как я мислите. Евентуално може само пружините да си размените, ама там пък е повече разглобяване. Отзад няма проблем.
Е , ние явно е че си нямаме идея :D .Хубаво е че има и някой който го знае, мерси.
Ами петканчо незнам, явно няма да стане както я мислим :)
VLaDky88
31-03-2011, 15:19
Дали ще станат на 145 дизел?