Log in

View Full Version : воден радиатор

пачко
28-03-2011, 22:11
Колеги,търся воден радиатор за 164-ка ТД,1996г.Ако някой може да ми помогне,нека пише.

starata alfa
28-03-2011, 22:24
здрасти колега пусни темата в раздел купува,макар че и колегата mavrut турсеше безуспешно,разгледай неговата тема относно запушването.успех

Iltcho
31-03-2011, 08:55
Колеги,търся воден радиатор за 164-ка ТД,1996г.Ако някой може да ми помогне,нека пише.

Здрасти градски,

мога да ти кажа, че намирането на радиатор за 164 е почти мишън импосибъл.
Де що има такива коли на части - първо радиаторите изчезват (от опит го казвам).

От бензинова няма да ти стане радиатора. Не си ли замислял варианта за ремонт???

Аз карам 100-тицата ми с лепен радиатор 3-та година и нямам ядове.

п.п.2 - измери диагонала, ширина, височина и разстоянието м/у чопките, които влизат в гредата и окрепват радиатора?

MaVrUt
31-03-2011, 09:26
от бензинова става да се преправи но трябва да и с 1 перка и лятото като загрее тоя големия мотор не знам дали ще има добро охлаждане, от моята бензинова която продавам на части един го взе за дизел, каза че го е преправил и си кара с него, само ,че не знам лятото как му е било :)

virusalfa
31-03-2011, 18:10
от бензинова става да се преправи но трябва да и с 1 перка и лятото като загрее тоя големия мотор не знам дали ще има добро охлаждане, от моята бензинова която продавам на части един го взе за дизел, каза че го е преправил и си кара с него, само ,че не знам лятото как му е било :)Козата си сака пръч!!!То затова ВМ двигателите,монтирани на джипки дава по-често дефекти.Не им едостатъчно охлаждането!На Нисенс няма ли внос?То че ще е към 350-500лв,там някъде ще е,ама сигурно ще се намери.

Gligan
31-03-2011, 20:36
Абе върти ми се в главата, че като търсих за моята на Стамболийски имаха за суперка и дизелова.

MaVrUt
31-03-2011, 21:53
Козата си сака пръч!!!То затова ВМ двигателите,монтирани на джипки дава по-често дефекти.Не им едостатъчно охлаждането!На Нисенс няма ли внос?То че ще е към 350-500лв,там някъде ще е,ама сигурно ще се намери.

именно, аз за тва си взимам части който са пройзведени точно за 164, датчика за маслото ставал от лада , още не знам си кво ставало от бмв и такива п*тки майни, нали караш алфа, трябва да имаш пари да си позволиш части за АЛФА не от някви измислени макри да побългаряваш.

virusalfa
31-03-2011, 23:07
именно, аз за тва си взимам части който са пройзведени точно за 164, датчика за маслото ставал от лада , още не знам си кво ставало от бмв и такива п*тки майни, нали караш алфа, трябва да имаш пари да си позволиш части за АЛФА не от някви измислени макри да побългаряваш.Алоооу,това с датчика от лада май аз го направих,нешо имаш да кажеш ли?Вече 7 години работи,а струваше 6лв:crazy: А и това от БМВ което става ми изглежда познато.Аз съм писал,че става от Бмв.Ами като си бизнесмен и имаш пари за част от 200лв,аз си взимам същата част за 70лв. И то ЛЕМФЬОРДЕР.Така,че алфата си е моя и каквито искам п..ки майни ще слагам по нея.

Sunny
31-03-2011, 23:11
Бе то извън темата и аз съм с такъв вече 3 години ама Bobi проведе научен експеримент и доказа с тенически средства ,че мааалко лъже руския . :info:

virusalfa
31-03-2011, 23:18
Бе то извън темата и аз съм с такъв вече 3 години ама Bobi проведе научен експеримент и доказа с тенически средства ,че мааалко лъже руския . :info:Ооо,точно обратното е.

BatVas
01-04-2011, 10:29
Ооо,точно обратното е.

Прав е бат Митко. лададжийския май е по-точен.

MaVrUt
01-04-2011, 15:19
Алоооу,това с датчика от лада май аз го направих,нешо имаш да кажеш ли?Вече 7 години работи,а струваше 6лв:crazy: А и това от БМВ което става ми изглежда познато.Аз съм писал,че става от Бмв.Ами като си бизнесмен и имаш пари за част от 200лв,аз си взимам същата част за 70лв. И то ЛЕМФЬОРДЕР.Така,че алфата си е моя и каквито искам п..ки майни ще слагам по нея.

бе не съм бизнесмен ама като се купува част се купува нова или втора ръка за тая кола, нека ти показа с ладовия датчик, аз не искам да си прая експерименти, бях се навил по едно време но се отказах, слагаи си ако искаш и от трабант части, не ми дреме

Iltcho
02-04-2011, 16:10

Пачо, пиши на acko88 - Киро - той има радиатор от 2-0 В6 турбо.
Те тоя радиатор ще ти свърши работа и няма да имаш ядове с охлаждането!!!

п.п Радиатора съм го гледал и мога да ти кажа, че е мтого добър!