View Full Version : Къде свалят винетки?
Здравейте,
някой дали знае къде могат да ми свалят винетката, че като я слагах, забравих да си напиша номера на колата :-(
поздрави
Здравейте,
някой дали знае къде могат да ми свалят винетката, че като я слагах, забравих да си напиша номера на колата :-(
поздрави
Не е задължително да се вписва номера на колата / за тази година няма да налагат санкции, от догодина е задължително/. Така че по добре не пробвай.
Satanism
09-04-2011, 09:56
Не е задължително да се вписва номера на колата / за тази година няма да налагат санкции, от догодина е задължително/. Така че по добре не пробвай.
Тва отпадна вчера....дупетатите са го ОТгласували....
Немогат да те накарат да ги махнеш и да пишеш...няма законово право. Гласувано е от др година да вписваш номера.
Ако толкова ти се занимава:
- отиваш при джамаджия и за левче ще ти свърши работата
- нагряваш я и с макетен нож я мяхаш бавно!
Cardinala
10-04-2011, 10:24
Аз се пробвах по тая процедура след като се тотализирах, ама остава един баркод отдолу с номерче под него на прозореца и няма махане, а без него не стават нещата
Furious 155
10-04-2011, 11:08
Мисля че пропускате един малък факт, а именно: винетките важат до 31.01.2012, а закона за писането на номера влиза от 01.01.2012. Реално първият месец на 2012 става невалидна, ако не е записан номера на колата...
Мисля че последно така останаха нещата. Ако греша, поправете ме.
Януари не вярвам някой да тръгне да гледа винетки имаш ли, камо ли номера вписан ли е...щото си е тъпо да те карат да я махаш след 11 месеца и да вписваш!
Не я махай колега, карай си и си чук!
dilian alfa gtv
10-04-2011, 16:53
Това с вписването на номера точно по този начин за мен е пълна глупост ,защото моя го написах и вече избеля и не се вижда нищо да не говорим че идва лято и на всички примерни шофьори вписали си номера и на тяхните винетки ще избелее.:screwy:
Satanism
10-04-2011, 16:57
Момчета, дрънкате си глупостите и не четете изобщо....на 8ми Април т.г. (дИмек сЯ в Петък) депутатите решиха, че номера на МПС-то няма да се вписва във винетките.....
eто ви и едно източниче:
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=848237
въобще крайно неосведомени типове :BIGsmile: