Log in

View Full Version : Наглост

sp_romeo1
13-04-2011, 15:48
Няма да се впускам в подробности,а се обръщам към човека (ако чете форума),които ми открадна капачките на джантите за втори път в рамките на 1 месец.От днес започвам да те дебна и ще съм безкомпромисен.

lordliness
13-04-2011, 16:23
Аз все си мисля ,че хлапета на 10 -12 години се занимават с това ,моите са съвсем обикновени ,но съм ги виждал да ги свалят,по едно време ги бях стегнал с клещи и спряха да изчезват,това в кой квартал се случва?

badmadafaka
13-04-2011, 16:40
Капачки на джанти не е е същото като капачки за винтили...
Капачки за джанти могат да му трябват само на човек, който кара алфа ромео, само, че поне аз не виждам начин да се свалят безболезнено ако джантата е на колата, или ще се чупи/мачка капачката, или зверски ще се дере джантата или и двете...
А как си сигурен, че е един и същи боклук? Може да са двама боклука...:whip:

V@K@T@
13-04-2011, 16:48
Аз пък мисля , че който и да е и колкото и да са и дори да пише във форума няма да каже аз бях ... много гнусно ... аз съм чувал на човек да му изчезват капачките на цефките от Италфест ... СМЯААААААТАЙ ... все още се чудя дали е истина

DJ Vladic
13-04-2011, 17:20
Много ясно, че е истина. Пълно е с измекяри!

soldier81
13-04-2011, 17:24
На Италфеста изчезнаха на 50процента от колите,ама пред хотела.

old alfist
13-04-2011, 19:14
Капачки за джанти могат да му трябват само на човек, който кара алфа ромео, само, че поне аз не виждам начин да се свалят безболезнено ако джантата е на колата, или ще се чупи/мачка капачката, или зверски ще се дере джантата или и двете...
Не ми се иска да изглежда, че се заяждам, но може да се крадат, ако крачетата на капачките са счупени и са лепени със силикон - не, че имам опит в кражбите, но съм виждал при смяна на летни със зимни гуми как се прехвърлят от едните джанти на другите.

lordliness
13-04-2011, 20:50
Да съвсем различни неща са , :) нещо съм се смахнал, временно надявам се,:prescription:,но да пипат и крадат разни копелета от колите каквото и да е ...ще се въздържа от коментар .Все ще се намери някой нещастник да ти развали настроението.И танкове да караме все ще има някой да задигне нещо.

badmadafaka
13-04-2011, 22:23
Не ми се иска да изглежда, че се заяждам, но може да се крадат, ако крачетата на капачките са счупени и са лепени със силикон - не, че имам опит в кражбите, но съм виждал при смяна на летни със зимни гуми как се прехвърлят от едните джанти на другите.
Между другото си напълно прав - тия измислени капачки на по-новите модели са пълна смешка с тия чупливи крачета - чупят се дори и да не се оперират от неграмотни хамали с чукове и щанги (опа, грешка, исках да кажа "майстори в сервизи и гумаджийници")... На по-старите модели и на фиатките са в пъти по-здраво проектирани...
Ама дори и да е така, пак си мисля, че ще има малко дране по джантата :(

Alexandrov70
13-04-2011, 22:38
Може би ,ако на един хванат такъв помияр му заковем въпросните капачки с хилти за коване на пирони в бетон върху неговите на коленните стави ще има ефект.Това разбира се е твърде крайно , но в някои арабски страни са рязали ръце за кражба....

ФЕРАРИСТ
14-04-2011, 13:34
Видеокамерката към колата и ги ловиш като пич - но преди това сложи някакви лъскави за да може рибката по бързо да клъвне.....
http://www.vbox7.com/play:077e4fb2

ves_v8
14-04-2011, 13:55
в някои арабски страни са рязали ръце за кражба....
Както и в България са рязали ръце за кражба....
Дойде времето в което пак ще започнат циганиите кражби на капачки, чистачки, лайстни, огледала, джанти...пък къде и цели леки коли! Ако се захванеш да ги дебнеш колега ще ги хванеш. Дето вика Ферариста слагаш една камера+лъскави капачки и си ги сбарал, пък после малко лабут, защото от полицията няма да си вземат поука келешите

sp_romeo1
15-04-2011, 22:29
Всичко се случи в района на стадион Пловдив.Най-гадното е ,че не мога да я гледам тая кола такава.Като погледна към джантите и да си виждам гайките на каретата.Колкото и да иска човек колата му да е хубава,не става...

haljscho
16-04-2011, 09:25
Видеокамерката към колата и ги ловиш като пич - но преди това сложи някакви лъскави за да може рибката по бързо да клъвне.....
А бе Ферариста, те коментарите на клипчето къртат от всякъеде...........
И тия лапетии чак ша са изпокарат от кой клас са.........
Големи герои, ей......

endeavour
16-04-2011, 14:12
Всичко се случи в района на стадион Пловдив.Най-гадното е ,че не мога да я гледам тая кола такава.Като погледна към джантите и да си виждам гайките на каретата.Колкото и да иска човек колата му да е хубава,не става...
На двете алфи общо три пъти купувам нови капачки... Явно в Пловдив има особен апетит за тях. Вече не слагам, колкото и да е грозно. Кофти е само като решиш да сваляш гума - особено на 155-цата голям бой пада

haljscho
27-05-2011, 22:41
Хмммммм, явно тва е станало масово в нашия град......
Днес спирам до нас в магазина за аксесоари и пред мен спряла една Пазарджишка алфа 147..........Вътре 2 момчета....
Излизам аз от магазина и те ме заговарят.......
Преди няколко дена и на тях им откраднали капачките и си търсят да си купят..........
Веднага с сетих за темата...........
Ако са някви лапетиииии, както и да е...........
Ма ако е някой дет кара Алфа и ходи да краде от други Алфи или пък праща някой друг да е върши тая работа..............:death:

Ако момчето чете форума да си излее мъката......:indian:

vaklinator
27-05-2011, 23:18

Нека взимат тия пишлемета, ама дано не ги спипам щото ми е слаба чевията и ги пребивам наместо.

vlado_iv
27-05-2011, 23:30
Гено,аз си мисля че не са хора от форума.Имам някакво доверие на хората от тук(форума) и вярвам че това деяние не е направено от феновете от тук.

old alfist
28-05-2011, 00:40
Бахти капачките - колко теми се наоткриха за едни капачки.
Вземете си купете един джоб с капачки и да мирнете, пък и това не е най-важното в живота.
Все пак капачки кола не карат.

Alexanderbb
28-05-2011, 09:17
Аз пък от време на време съм си мислил 4 алуминиеви диска с шпилки на тях + 4 лепенки с емблемата и готово. Междувпрочем на пластмасовите тасове на зимните джанти съм лепнал такива лепенки и вече 2 зими не са мръднали