View Full Version : Малко техническа информация
spellmaste
13-04-2011, 20:43
Имам проблем с едното огледало, като карам и падна в някоя дупка - стъклото на огледалото клюмва надолу. Как се отваря огледалото, за да видя къде е проблема? Отворих капачката отдолу, но от там нямам достъп до нищо, стъклото на щипки ли е, та да го извадя с дърпане ?
В момента съм разглобил абсолютно цялото купе и където имам въпроси, които мисля ще са доста, ще ги поствам в тази тема.Колата е 145 1.4тс 97'.
Поздрави
DerMeister
13-04-2011, 21:08
Сваляш капака отдолу и после с пиниз махаш корубата. Трябва да наклониш стъклото, за да излезе. Като махнеш и корубата ще видиш как е закрепено за механизма. Има едни като щипки, освобождаваш и махаш.
spellmaste
13-04-2011, 21:16
Звучи ми като че ще да е "epick battle" :D
Благодаря
Да използвам темата на колегата за едно бързо въпросче.
Не ми работи подгряването на задното стъкло и на огледалата, но лампичката светва. Ако е изгорял предпазителя не би ли следвало индикацията да не светва? Къде да търся проблема?
щом не ти работят и огледалата и задното стъкло, значи или бушон или основното реле. понеже има няколко варианта на схемата, потърси из форума. писано е по въпроса.
Да, то ясно, че или е реле или предпазител, но ми стана интересно не би ли трябвало да не светва индикацията в такъв случай?
има няколко варианта. в единия случай лампата е вързана преди релето, в другия - след него.