PDA

View Full Version : Аман!

Ранобудниче
14-04-2011, 21:49
Тая вечер поне 20 пъти това:

Pinky
14-04-2011, 21:59
Изглежда като профа да те е вкарал в les miserables групата :)

robygas
14-04-2011, 22:06
Доста е тегаво :shocking:

Доко
14-04-2011, 22:07
То и аз ще да съм в групата. :drinking:

Satanism
14-04-2011, 22:16
Кой счупи форума я кажете?

V@K@T@
14-04-2011, 22:50
Пу не съм аз ... ама и при мен същата работа ... и за сега се отказвам да опитвам

RUNNING WILD
14-04-2011, 22:52
и при мене беше така ама аз не се трогнах щото нали при мене не се знае кога ме отлюспват от форума....абе ти поне се радвай че не са ти излизали надписи като тръгнеш да влизаш КРАЙНО УПОРИТ НЕГРАМОТНИК тогава щеше да се чудиш къде си тръгнал и какви форуми...

Grigor
15-04-2011, 09:20
Спокойно... всички (целия форум) беше на това дередже...
Имаше счупена база след добавянето на новия диск.

Сега всичко трябва да е ок.

robygas
15-04-2011, 09:26
При мен продължава да го прави, но само на подфорум "Общи".:comphits:
Пътечката към последната тема в "Общи" обаче я отваря.

Ааааа...да немам забрана за писане там?:sad:

Май го оправих. Изтрих бисквитките и наново.

Cvetan79
15-04-2011, 09:52
На мен също ми го направи докато разглеждах новите мнения.

Grigor
15-04-2011, 09:53
Бисквитките нямат общо тука...

Базата на форума има някакви грешки дето ги "гоним" една след друга от спирането вчера.

robygas
15-04-2011, 10:05
Бисквитките нямат общо тука...

Базата на форума има някакви грешки дето ги "гоним" една след друга от спирането вчера.

Ми...наслука тогава!

mordohy
15-04-2011, 23:39
При мене само три пъти и преди да тормозя Прууфа и Григор се оправи за малко и реших, че не са ме баннали за някоя простотия!
После открих, че само от 33 раздела си влизам нормално и се ограничих до 33 ракийки!:bravo:
Абе отдавна нямахме проблеми!
Какво толкова!
Малко разнообразие!
А иначе сме около 13 000 регистрирани идиота, няколкостотин хиляди поста и всичко това определено може да създаде проблеми.
Браво, че някой мисли и за архива!

old alfist
16-04-2011, 17:53
Тези проблеми, ако може така да се наречат, според мен имаха много положилелно въздействие и повод за размисъл.
Живота не е само форума - навярно пристрастените реагират по-остро.
Като не работи форума има пък и други неща в живота.
Нека не се превръщаме в секта.

Ранобудниче
16-04-2011, 18:15
Не винаги е полезно човек да гледа останалите през собствената си призма.

old alfist
16-04-2011, 19:05
Не винаги е полезно човек да гледа останалите през собствената си призма.
Естествено, това е мое неангажиращо мнение - навярно е прозвучало много повелително.

Satanism
16-04-2011, 19:44
Тези проблеми, ако може така да се наречат, според мен имаха много положилелно въздействие и повод за размисъл.
Живота не е само форума - навярно пристрастените реагират по-остро.
Като не работи форума има пък и други неща в живота.
Нека не се превръщаме в секта.

Идеята е, че някои хора влизат тук и по работа, а не само да си губят времето :)

old alfist
16-04-2011, 19:53
Идеята е, че някои хора влизат тук и по работа, а не само да си губят времето :)
Да де, но бизнес основаващ се само на форум звучи малко странно.

Satanism
16-04-2011, 20:07
Да де, но бизнес основаващ се само на форум звучи малко странно.

Не говоря само за бизнес.Някои си оправят колите с помощта на форума, други го използват за месинджър, трети като мен и за тефтер от време на време....апликации-хиляди.... :) Не всичко е само спам

Ранобудниче
16-04-2011, 20:08
На мен пък ми пука за авторитета на форума, респ. - на хората, които се занимават с него, както и за този на КАРБ, който (по един или друг начин) е свързан с форума.
Естествено, това звучи невероятно.

old alfist
16-04-2011, 20:16
На мен пък ми пука за авторитета на форума, респ. - на хората, които се занимават с него, както и за този на КАРБ, който (по един или друг начин) е свързан с форума.
Естествено, това звучи невероятно.
Много готино си звучи даже.
Спама си върви заедно с други неща - всеки намира нещо хубаво.
Основната ми мисъл беше, че не е толкова фатално за всички, че се е прецакал форума за няколко часа.

Ранобудниче
16-04-2011, 20:40
А когато не ти е все едно за нещо/някого, не виждам нищо лошо в навременното отбелязване на проблем с него.

viki
16-04-2011, 20:46
http://illiweb.com/fa/i/smiles/icon_rolleyes.gif
Аз пак не съм разбрала,че е имало драмаhttp://r25.imgfast.net/users/2515/84/14/08/smiles/582482.gif
Що сте писали и сега пишем,значи всичко е наред :twisted:

Ранобудниче
16-04-2011, 20:47
http://illiweb.com/fa/i/smiles/icon_rolleyes.gif
Аз пак не съм разбрала,че е имало драмаhttp://r25.imgfast.net/users/2515/84/14/08/smiles/582482.gif
Що сте писали и сега пишем,значи всичко е наред :twisted:

Точно така :)

old alfist
16-04-2011, 21:09
А когато не ти е все едно за нещо/някого, не виждам нищо лошо в навременното отбелязване на проблем с него.
Не знам защо, но все се съгласявам с теб - мисля, че си права, защото ако няма такива като теб тези гафове ще станат нещо системно.

Ранобудниче
16-04-2011, 22:01
Да - разбирам, че съм нещо като досаден трън в обувката, но това никак не ме смущава :)

old alfist
16-04-2011, 22:08
Да - разбирам, че съм нещо като досаден трън в обувката, но това никак не ме смущава :)

Абе, драка, но не знам защо си го махна от под името.

Ранобудниче
16-04-2011, 22:11
Готово.
Лека.

mordohy
16-04-2011, 22:45
Хмм!
Не знаех, че обувките можело да се носят и на задника!:haha:

nicola 59
16-04-2011, 23:51
Не говоря само за бизнес.Някои си оправят колите с помощта на форума, други го използват за месинджър, трети като мен и за тефтер от време на време....апликации-хиляди.... :) Не всичко е само спам

С риска да си навлеча гнева на модовете ще се обадя по темата този форум колега не е спам той е майката на спама ,ако разчиташ на него да правиш бизнес ще умреш от глад ,или да си оправиш колата ще ходиш пеша .

old alfist
17-04-2011, 00:26
С риска да си навлеча гнева на модовете ще се обадя по темата този форум колега не е спам той е майката на спама ,ако разчиташ на него да правиш бизнес ще умреш от глад ,или да си оправиш колата ще ходиш пеша .
С риск и аз да навлеча гнева - много истина има в това което казваш.
Човек трябва да има малко опит за да отсее плявата - ако се доверяваш сляпо, наистина става това което пишеш, само че на кой да се довериш, мама му стара.

nicola 59
17-04-2011, 01:19
Човек трябва да има малко опит за да отсее плявата - ако се доверяваш сляпо, наистина става това което пишеш, само че на кой да се довериш, мама му стара.

Личи си ,че си стар Алфист колега :go:разбрал си материата на форума перфектно

pa4ito
18-04-2011, 11:19
Каке, ми той форума иска да е съпричастен - чул че алфите се развалят и как да остане по-назад :)
Сега сериозно, мисля че софта на форума се държи добре във времето. А относно планираните промени по хардварето, от опит знам, че колкото и да го планираш, винаги нещо се сгъбясва и ебава. ;)

С риска да си навлеча гнева на модовете ще се обадя по темата този форум колега не е спам той е майката на спама ,ако разчиташ на него да правиш бизнес ще умреш от глад ,или да си оправиш колата ще ходиш пеша
Колега, лично аз съм си оправял неща по колата, четейки форума, при положение, че почти нищо не разбирам от оправия на коли. Относно бизнеса, мисля че също не си прав, иначе нямаше да я има секцията с платените обяви.

Градски, че то това е с всичко по целия свят, не само с форума. ;)