Log in

View Full Version : нека сме по толерантни !!!

75 2.0 turbo
30-08-2006, 20:45
вижте сеа мисля че трябва да сме малко по толерантни към собствениците на други возила освен от нашта секта :idea:
не мисля че марката на автомобила определя характера на собственика :wink: а и според мен които мисли че е така значи е доста затънал в сектата :P та нека не обиждаме хората на опелжиии голфажиии бмв сектанти и прочее :!:
ясно е че има селяни яко по улиците но такива има и с алфи (било то и с лупи на фаровете) това обаче не означава автоматично че алфистите са селяци нали така :D
и как бихте се почувствали ако да ре4ем у VW форума про4етете тема с очевадни нападки срещу алфа сектата :?:
п.с. благодаря за новия пост но мисля че сам не бих се справил с тая пасмина тука :lol: :lol: :lol: намерете още някои лошав 8)

grale
30-08-2006, 20:59
съгласен с тебе колега не зависи от марката а от човека който я кара

75 2.0 turbo
30-08-2006, 21:17
съгласен с тебе колега не зависи от марката а от човека който я кара
точно това ме подразни в предната тема а и не само в нея :idea: забелязвам че често някои хули голфажиии опелжиии и др. :evil:

pent
30-08-2006, 21:24
е като хулят, вие що се връзвате бре?

Знаеш ли колко ще ми пука ако някой някъде в някой си форум хули алфите.... направо няма да мога да спя....

май го взимате прекалено на сериозно, а?

75 2.0 turbo
30-08-2006, 21:29
е като хулят, вие що се връзвате бре?

Знаеш ли колко ще ми пука ако някой някъде в някой си форум хули алфите.... направо няма да мога да спя....

май го взимате прекалено на сериозно, а?
еми явно е така и дразни това :idea: :wink:

Mury
30-08-2006, 22:43
вижте сеа мисля че трябва да сме малко по толерантни към собствениците на други возила освен от нашта секта :idea:
не мисля че марката на автомобила определя характера на собственика :wink: а и според мен които мисли че е така значи е доста затънал в сектата :P та нека не обиждаме хората на опелжиии голфажиии бмв сектанти и прочее :!:
ясно е че има селяни яко по улиците но такива има и с алфи (било то и с лупи на фаровете) това обаче не означава автоматично че алфистите са селяци нали така :D
и как бихте се почувствали ако да ре4ем у VW форума про4етете тема с очевадни нападки срещу алфа сектата :?:
п.с. благодаря за новия пост но мисля че сам не бих се справил с тая пасмина тука :lol: :lol: :lol: намерете още някои лошав 8)Абсолютно съм съгласен с Павката и аз карам 2 Фолксвагена освен Алфата ама не съм селяк като някои хора от форума :screwy: :screwy: :screwy: Тва че съм си купил Алфа съвсем незначи че е най-добрата марка :idea: :idea: :idea: просто съм си фен.А и някои хора в този форум даже не са и карали други коли пък плюят наляво и надясно :idea: :idea: :idea:

Аре пис :wink: :wink:

Kuku
30-08-2006, 23:01
Аз па никога не съм имал Алфа, ама ги фалим наляво-надясно :lol: :lol: :lol:

Mind_Control
30-08-2006, 23:42
а какво значи селянин??

Naso
31-08-2006, 00:23
Колеездач или поне притежател на велосипед :roll:

MONI
31-08-2006, 09:54
п.с. благодаря за новия пост но мисля че сам не бих се справил с тая пасмина тука :lol: :lol: :lol: намерете още някои лошав 8)Абсолютно съм съгласен с Павката и аз карам 2 Фолксвагена освен Алфата ама не съм селяк като някои хора от форума :screwy: :screwy: :screwy: Тва че съм си купил Алфа съвсем незначи че е най-добрата марка :idea: :idea: :idea: просто съм си фен.А и някои хора в този форум даже не са и карали други коли пък плюят наляво и надясно :idea: :idea: :idea:

Аре пис :wink: :wink:

Абсолютно е така и аз съм на мнение, че всяка марка има и + и - , а и аз като Тони съм фен на Алфа, но има и други марки които много уважавам.

pth7712
31-08-2006, 13:55
аде де!

Мен една 155-ца с малоумник вътре щеше да ме помели. И са к'во ?
алфаджийте са селяни:))) Ми не върви:)

75 2.0 turbo
31-08-2006, 20:42
ясно ама често се случва да има теми из форума които не доказват повечето от писаното по горе :frown: а това ме дразни :evil: може да се сърдят разни екземпляри(и теми пускат дори)ма няма да толерирам подобни теми и мнения :wink:

МОДЕРАТОРА !

ZoE23
01-09-2006, 01:33
:idea2: Заключ :idea: