View Full Version : Абе ние ли сме най-тъпите хора на света
Alexanderbb
01-09-2006, 14:54
Днес като минах през бензиностанцията направо щях да загубя съзнание. Бензин А95 и дизела са на една и съща цена. Надали някъде другаде по света има такава чудесия и май ние сме най-голямото стадо та позволяваме всеки да ни работи както си иска.
Днес като минах през бензиностанцията направо щях да загубя съзнание. Бензин А95 и дизела са на една и съща цена. Надали някъде другаде по света има такава чудесия и май ние сме най-голямото стадо та позволяваме всеки да ни работи както си иска.
Е па пооправили са ги, вчера зареждах алфата на лукойл - 95 беше 1,76, а нафтата 1,78 :not-fair:
156 m-jet
01-09-2006, 15:18
Това За стадото го има в учебника по история
Такъв манталитет е Българския ,робски
Има си и мъдра народна поговорка Покорна главица сабя не я сече
Тея който са готови да направят нещо, като например да иЗляЗат на улицата, като ФранцуЗи,немци,италианци, са малцинство в БГ и почти всички са в чужбина...
а иначе, нафтата е колкото А95 и в Швейцария, ама там по други причини :D
Това За стадото го има в учебника по история
Такъв манталитет е Българския ,робски
Има си и мъдра народна поговорка Покорна главица сабя не я сече
Тея който са готови да направят нещо, като например да иЗляЗат на улицата, като ФранцуЗи,немци,италианци, са малцинство в БГ и почти всички са в чужбина...
а иначе, нафтата е колкото А95 и в Швейцария, ама там по други причини :D
Да бе, знаеме, че умните и смелите и интелЕгентните и предприемчивите българи са в чужбина, и най-вече в германия хахаха
Абе къде си бе клоун, мислех че в момент на просветление си се самообесил, и си ни избавил от мъките, но уви...
156 m-jet
01-09-2006, 15:41
Няма смисъл да те апострофирам
За тебе всичко е каЗано...
В САЩ дизелът е бая по-скъп.
П.С. Тука модератори няма ли?
В САЩ дизелът е бая по-скъп.
П.С. Тука модератори няма ли?
ми, :) тук модераторите в този раздел са малко кът и за тва...
абе що на всяка тема трябва да се меси модератор...
хората са големи, и изглежда се разбраха... айде да не се употребява толкова излишно тази думичка 'модератор'.
нещо фиат-форум нумеро дуе ли става?
Mind_Control
01-09-2006, 22:28
Ами в Англия например дизелът е по скъп...
Бе кво ви е*е дизела ? Аз съм с ТЕЦ 8) Па и 100 октана го намалиха на 2.05 :wink:
Бе кво ви е*е дизела ? Аз съм с ТЕЦ 8) Па и 100 октана го намалиха на 2.05 :wink:
Не Насо - вчера ОМВ 100 беше вече 1.99 лв - СУПЕР А :wink: :D :D :D :D