View Full Version : ECU контролер или там както се казва
Мисля, че ламда сондата ми е заминала, щото колата почна да ми харчи 30л. на 100км. Явно не регулира впръскването на гориво и с тия дюзи 400куб. ми харчи адски много :brickwall:
Та мисълта ми е, ако некой колега е по- напред в тия работи да ми каже, как мога да си оправа разхода. Казваха ми с некъв контролер ли или с нова електроника могло да се регулира разхода според това дали работи компресора и на какви обороти е колата и щела да харчи много по малко, тоест колкото си требе. Та моля ви отворете ме, къв е тоа контролер, какво прадставлява, каква работа върши и най- важното колко пари струва?
Нарича се Бууст контролер,контролира надуването
75 2.0 turbo
02-09-2006, 21:19
само не разбирам какво търси темата в тоя раздел :shock: има си технически там и е мястото :!:
само не разбирам какво търси темата в тоя раздел :shock: има си технически там и е мястото :!:
ми премести я тогава , нали си модератор тука :roll: , а и с тия 400 кубикови дюзи май колата Му е преживяла некъв тунинг ... :?
Мисля, че ламда сондата ми е заминала, щото колата почна да ми харчи 30л. на 100км. Явно не регулира впръскването на гориво и с тия дюзи 400куб. ми харчи адски много :brickwall:
кво караш , брат ? :roll:
75 2.0 turbo
02-09-2006, 21:33
да почакаме отговора и аз заради дюзите де :wink:
156 2.0 16V с компресор, ама е надут само на 0,6 бара, за да си съхраня възможно най- дълго здрав и неотварян двигатела. :lol:
Е добре де, ако може вместо да обсъждаме за кой раздел е темата, ае некой да ме светне за тоа контролер. И нали тука се пише за тунинг :?: значи темата си е където трее :respect:
така така , тема ти си е точно за тука ... да имаш снимки на мотора ? Мерил ли си го на Дино ? :roll:
Не съм го мерил още :!: Искам всичко да е направено как трее и чак тогава, щото ми останаха още некви дребни работи.
Кажете вашиа разход с турбото как е :?: Как го регилирате, неква електроника? Казваха ми за тиа контролери стрували около 600лв. и вършили страшна работа. Верно ли е тва? Аре де кажете не се праете на скромни :wink:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=59974&photo
е тука вече има снимки 8)