PDA

View Full Version : имам казусен въпрос

nightroller
02-05-2011, 22:31
такаа, сега ми остана време да пиша по един странен проблем. Oнзи ден получaвам предупреждение от модератора Сен7, със следния текст "Обсъждане на работата на администратори/модератори". Само дето обаче аз не съм обсъждал работата на модераторите открито, вместо тва в лично съобщение му описах как има явно противоречие в постовете в тема в неговия раздел..., подчертавам в лично съобщение ... Та така дами и господа, питам ви този казус е ли за предупреждение или не?? Очаквам всякакви мнения по този въпрос.

П.П. Личното съобщение беше илюстрация на неконтролирумите реакции и явните обиди (открити) към участници във темата, както и членове на клуба.

Grigor
03-05-2011, 09:24
Единствената причина да бъдеш наказан/предупреден е ако си обиждал/заплашвал на лично съобщение.

Всякаква друга комуникация през Лични съобщения не е повод за наказания/предупреждения.

nightroller
03-05-2011, 11:11
Единствената причина да бъдеш наказан/предупреден е ако си обиждал/заплашвал на лично съобщение.

Всякаква друга комуникация през Лични съобщения не е повод за наказания/предупреждения.

а така аз затова и пиша нямам преки нито косвени обиди нито на лично нито в тема - може да се касае за по твърд тон но на общия фон, мисля че това не е повод за предупреждение/наказание.
Питам това модераторски произвол ли е????? или грешно и тенденциозно тълкуване правилата на форума ??? Питам се и защо модераторът СЕн7 не ми отговорил на последните две лични съобщения ... от общо три :D

Иначе аз мога да постна тука пример за обида на модератор, пример за майтап (незлоблив), и въобще всякакви примери включително и за това как модератор се хваща за думата и прави от мухата слон само за да си го върне на някой случайно или неслучайно избран юзър :)

П.П Колеги модератори тука нямам за цел да дискредитирам работата ви а да дефинираме що е то - произвол, лично отношение и тенденциозно модериране - да не вземете да ме изпопредупреждавате сега ;)

Колеги изключително съм притеснен от развитието на разпада на тоя форум ... Как е възможно човек, който се е регистрирал вчера да сипе обиди към човек от ръководството на клуба ??? и да твърди, че не бил Алфист - за бога какво става тука ??? ние - тези дето сме членове на тоя клуб и сме баш изтрещели - даваме си почивните дни и трещим по идеята, какви сме ??? УС на клуба са хора които крадат от личното си време и средства за да поддържат идеята жива - и какво се получава тука - юзъри регистрирани вчера обиждат тези хора ... На какво основание по дяволите ??? същите тези юзъри се подкрепят и толерират от модератори - Питам какво става тука и накъде отиваме ???
Избрах това място да изразя своя гняв и решението, моето и на много хора, че ако атмосферата в тоя форум не се подобри и продължават да се допускат подобни неща ние преставаме да пишем тука и оставяме форума да се напълни с теми - "откраднаха ми капачките на винтилите" или "ето ме и аз мога" ... тва е

nyhm
03-05-2011, 19:18
Напълно съм съгласен с теб. Аз и затова не намирам смисъл да пиша в този форум, а само чета.

Ранобудниче
04-05-2011, 12:13
... Аз и затова не намирам смисъл да пиша в този форум...

Много скоро се очертава да имаш доста съмишленици в това отношение.

pininfarina
04-05-2011, 13:19
Много скоро се очертава да имаш доста съмишленици в това отношение.

Ами тия които гонеха целите си май май взха да ги постигат :-)

morfius
04-05-2011, 14:01
Е аз казус не виждам.
Форума си има правила, в тях ясно е написано:

2.7 Контакти с модератори и администратори, както и коментари по минали действия на модератори или администратори, пoтребителите извършват изключително по e-mail, с Private Message или само на определено за целта място във форума.

Ранобудниче
04-05-2011, 14:19
Ами тия които гонеха целите си май май взха да ги постигат :-)

Ми жалко, че не мога да поиграя на тенис с джобовете си по тоя повод :tooth:

---------- Post added at 14:19 ---------- Previous post was at 14:17 ----------

Е аз казус не виждам.
Форума си има правила, в тях ясно е написано:

2.7 Контакти с модератори и администратори, както и коментари по минали действия на модератори или администратори, пoтребителите извършват изключително по e-mail, с Private Message или само на определено за целта място във форума.

Абсолютно си прав.
Няма казус, защото е от ясно по-ясно, че няма основание за въпросното, изсмукано от неясно къде, предупреждение.

tanatos
04-05-2011, 21:40
Абе Бояне, ти поради що си седнал да ревеш тука. Ееее предупредил те мода, лекинко си го обидил и то на лични съобщения аре ся подробности. Ти представяш ли си какво щеше да стане ако беше му написал, че е гърбав гей - примерно. В един друг раздел си говорихме на къде отиват нещата у тоя форум и тоя клуб :) Пий една студена, а пък мода нека прави като вятъра :)

nightroller
04-05-2011, 21:42
Абе Бояне, ти поради що си седнал да ревеш тука. Ееее предупредил те мода, лекинко си го обидил и то на лични съобщения аре ся подробности. Ти представяш ли си какво щеше да стане ако беше му написал, че е гърбав гей - примерно. В един друг раздел си говорихме на къде отиват нещата у тоя форум и тоя клуб :) Пий една студена, а пък мода нека прави като вятъра :)

Наско, аз за последно пиша тука и то на тебе - вече немам ресурси да се занимавам - бия си хуубаво камшика оттука и да ми е кеф, че ми писна от глупости ...

pr_00f
04-05-2011, 21:48
Темата я заключвам до вземане на окончателно решение от страна на мод екипа.