PDA

View Full Version : КЪСИ СВЕТЛИНИ/КРУШКИ ?

monigt
03-09-2006, 19:58
какви са крушките за къси светл. защото никакви ги нямам късите. отпред като гледам са доста потъмняли. комплект ли са с лупите/лещи или каквото е .ако се сменят отделно откаде мога да намеря такива лещи ? или се почиства вътрешно можеби? благодаря предварително!

ALFA CORSE
03-09-2006, 20:16
H1 са крушките на късите, а и за дългите са такива - 55 ватови.

monigt
04-09-2006, 20:20
а за лупите... от каде да ги намеря, защото са ми потъмняли...?

ALFA CORSE
04-09-2006, 22:11
Е лупите са си към самият фар. За почистването не знам, не съм пробвал... ако ти се отваря фара... :roll:

Първо пробвай с едни по-хубави крушки какъв ще е ефектът, виж добре ли са регулирани фаровете.

kris11
04-09-2006, 23:45
Е лупите са си към самият фар. За почистването не знам, не съм пробвал... ако ти се отваря фара... :roll:

Първо пробвай с едни по-хубави крушки какъв ще е ефектът, виж добре ли са регулирани фаровете.
Мда да беше му дал и инструкция по смяна на крушките /ел.лампите/, че работата е :twisted:

lvtuning
08-11-2006, 21:30
А... да си дойдем на думата.

Някой от Вас да ги е сменявял късите?

Мойте светят мнооого зле не знам защо е така?!?

При мен няма никакви дупки отгоре на гредата, както беше написал един колега, а зад фаровете е гняс, не може да се бръкне хич, особено зад левия.

155 2.0TSpark 93г.

Thanks

kris11
09-11-2006, 19:34
левият е по-лесен само сваляш пластмасовият въздуховод.
Десният е ...почти няма разглобяване -само освобождаваш аларма, съд за хидравлика и кутия с релета за климатроника.
Няма да се плашиш.
Моли се само да не сменяш серво на спирачките , ако си с ABS. :D

ivoshaklev
10-11-2006, 22:52
левият е по-лесен само сваляш пластмасовият въздуховод.
Десният е ...почти няма разглобяване -само освобождаваш аларма, съд за хидравлика и кутия с релета за климатроника.
Няма да се плашиш.
Моли се само да не сменяш серво на спирачките , ако си с ABS. :D
ха-ха-ха :twisted: За една седмица ми се случиха точно тия неща дето описваш :!: Ама сега съм спец :idea: