View Full Version : 156 2.0 тс срещу Рено клио '93 1.8 рси
Днеска тоя пич ме направи за смях с тва рено.1.8 рси 110к/с.А мойта е 155к/с.Тоя ме дръпна 3-4 дължини за около 200 метра :shock: Скоро време трябва да се оправи тая "щайга" ,че не ми издържат нервите.Имам чувството всеки ден става все по-бавна :evil:
Реното е сток,а моя тришляк вече дава време от 0-100 за около 12 сек. :shock: :crybaby: излагам марката неможе така да продължава.............
къде си тръгнал да се мериш с такива осички с твоя кораб :D :lol:
къде си тръгнал да се мериш с такива осички с твоя кораб :D :lol:
За алфата от 0-100 и дават 8.6 а, реното8.9.Затва се навих.
реното е по леко и те дръпнало в началото ,можело е по натам да го настигнеш и да го сцепиш,трябвати по големо разтояние от 200м
Колега, теб май днеска и една бяла корса 45 к.с. за малко да те мине на цариградското :twisted:
реното е по леко и те дръпнало в началото ,можело е по натам да го настигнеш и да го сцепиш,трябвати по големо разтояние от 200м
Ако ще и 10 километра да се гоним няма да мога да го мина.Реното си е сток ама мойта е боза
Колега, теб май днеска и една бяла корса 45 к.с. за малко да те мине на цариградското :twisted:
Хахаха мани майтапа вътре бяха 3-ма.Тоя си караше зад мен и аз реших да понастъпя малко.Е знам ,че не мивърви колата ама чак пък толкоз :lol:Пред УНСС няква 145 -ца синя се позасили на светофара с някаква друга кола ама не видях добре ,че само чух въртене на гуми и докато погледна в огледалото видях само задниците.Кога ще си срещнем таралясниците( е твоята може и да не е).Да я пробвам мойта срещу друга 2.0 156(сток) надявам се. :?:
От къде ме видя,аз не видях 156-ца на цариградско!Имаше само още една синя 145-ца с една мацка зад волана. :tongue: :naughty:
Ами аз бях в корсата, не бях с моята :)
Иначе и аз съм навит да се срещнем с 156ците да ги пробваме как са :wink:
Сдухани са,как да са!? То ако не е пипан двигателя си е гола вода.
Е то вярно, че алфата е доста тежка, но все пак има 45коня отгоре...поне малко на равно да са били :? ама 4 дължини са си множко според мен :(
П.П ама и те не се притеснявай те 4тери дължини на клиото се явява на една твоя :lol: :lol: :lol: та те е бил само с една :lol: :lol: :lol: :D
Е то вярно, че алфата е доста тежка, но все пак има 45коня отгоре...поне малко на равно да са били :? ама 4 дължини са си множко според мен :(
П.П ама и те не се притеснявай те 4тери дължини на клиото се явява на една твоя :lol: :lol: :lol: та те е бил само с една :lol: :lol: :lol: :D
а бе имах в предвид на 164-ка дължините :oops:
Бе не знам, ама аз мисля да се появя в неделя на ал невски и да се пробвам с някоя друга такава 2.0 тс или 1.8, ако има де ;) Или в сряда на екото, ма за тогава не знам дали ще успея
Днеска тоя пич ме направи за смях с тва рено.1.8 рси 110к/с.А мойта е 155к/с.Тоя ме дръпна 3-4 дължини за около 200 метра :shock: Скоро време трябва да се оправи тая "щайга" ,че не ми издържат нервите.Имам чувството всеки ден става все по-бавна :evil:
Реното е сток,а моя тришляк вече дава време от 0-100 за около 12 сек. :shock: :crybaby: излагам марката неможе така да продължава.............
12 секунди до 100 :shock: :shock: :shock: :shock:
Alexanderbb
05-09-2006, 08:38
12 секунди си е постижение като за лада. То моя локомотив във всеки случай слиза под 10 секунди.
В началото като я зех за около 9 правеше 0-100 сега нещо се "брактиса" :cry:
EvgeniiM
05-09-2006, 10:33
Ми те в началото са така щото от автокъщите им слагат допинг тук там
А и какво се чудите - коли на по 300000 км , няма как да е иначе
Води я на чичо доктор :prescription: за да има пак :boost: :rosso_spider:
Води я на чичо доктор :prescription: за да има пак :boost: :rosso_spider:
Писах на "доктора" ,но него май го няма. :? :(
Същия :lol:
Що да не е на море :on_da_beach:
Алфата си е перфектна сток ма като не е у ред и москвич ще те бие а аз кат гледам май твоята е най-сдуханата у целия форум :lol:
А и незнам къде си ми писал ма най-добре ми звънни :wink:
След смяна на някоя друга дефектна част рендето остана доста озад!Осичката нещо неще да върви нищо че е почти 2пъти по-леко от "велосипеда"
След смяна на някоя друга дефектна част рендето остана доста озад!Осичката нещо неще да върви нищо че е почти 2пъти по-леко от "велосипеда"
А така виде ли как требе да е :wink:
netsurfer
12-12-2006, 13:04
и какво сменихте??
hondoman
12-12-2006, 13:46
браво батка но се чудя как тоя френски кенеф те е минал сгонвал съм се с 306 пежо вярно тунинга му беше много добър момчето което го караше каза че ще ме сцепи казах му че ще страда много но той не ме слушаше и настояваше съгласих вика колата ми е 130 и кусур коня незнам си какво обаче просто го сцепих просто не мога да си го обясня как това клио те е било та колата ти е над 140 коня но важно че си я оправил и си го бил :wink: [/url]
аз пък съм доволен от моя кораб(164 2.0тс) онзи ден взех едно мондео 1.8 зетек и една калибричка :D
и какво сменихте??
дебитомер,там някаква пластина на вариятора била паднала,.некви пружинки глупости,та сега като пали не пърди като дизел,а и е зейнала1 дупка отдолу на гърнето та и от там дигаме конете :wink:
netsurfer
16-12-2006, 22:36
и какво сменихте??
дебитомер,там някаква пластина на вариятора била паднала,.некви пружинки глупости,та сега като пали не пърди като дизел,а и е зейнала1 дупка отдолу на гърнето та и от там дигаме конете :wink:
еми браво че сте я върнали от онзи свят :D
Браво, значи можело :) А къде ти ги направиха тия хубави неща ?
Дебитомера го взех от 1 приятел почти чисто нов - дръгите работи в Александър ауто!Основния проблем беше дебитомера
DiStefano
18-12-2006, 21:52
ми не знам за Клио
но аз онзи ден брах срам от едно Саксо
VTS ли беше ... не нам 1.6 казаха че е 118 кончета
бах деба колко е връвежна и въшката рииш ли
ми не знам за Клио
Амиии, почти твойте коне и твойте килограми ама минус към 350...
Citroen Saxo 1.6 VTS (118 Hp):(0-100 км/ч) 8.7 c
маса- 935 кг
ми не знам за Клио
Амиии, почти твойте коне и твойте килограми ама минус към 350...
Citroen Saxo 1.6 VTS (118 Hp):(0-100 км/ч) 8.7 c
маса- 935 кг
Малко повече кончета е Стефчовата :twisted: ама все пак килограмите си казват думата ми се струва :roll:
Стефко като "направи" бабата тогава ще видим саксо-максо.. :devil:
Едно чипче на тая алфетка и със саксото ша са кантарите :lol:
Ам мисля, че Стефчо се шашка точно затова - неговата има някакво мъничко мъндзърко чипче доколкото знам .. :crazy:
Ам мисля, че Стефчо се шашка точно затова - неговата има някакво мъничко мъндзърко чипче доколкото знам .. :crazy:
Начи са му вкарали некво мъничко бъгче щом така лошо го е наказало саксото :wink:
Абе тия въшки (саксо и пежо 106 ) 1,6 16кл. са си много яки за светофарни гонки :wink:
Абе тия въшки (саксо и пежо 106 ) 1,6 16кл. са си много яки за светофарни гонки :wink:
Ми те май за друго не стават :twisted: .
DiStefano
19-12-2006, 19:06
Начи са му вкарали некво мъничко бъгче щом така лошо го е наказало саксото :wink:
ми начи в Диджитал продаат бъгове :roll:
но никой не спомена дали Сексото е пипано
поне отвън е бая пипнато
всъщност то е само едно тука синичко
освен това Алфата издиша до 60 след 100 вече
бех пред него, но тфа не се броеше
освен това бабата се чака нови колектори
щото се оказа че току-що направените не стават
не знам поради кви причини обаче
само си плащам на други ...
всъщност то е само едно тука синичко
Сори за офф-а,ама да не го кара една "леко" луда жена? :roll:
DiStefano
19-12-2006, 19:20
ми да ... но тогава не беше тя зад волана
а некъф брадат ... май Пламен се казва
не съм мноо сигурен де
аз си знаех че нямам големи шансове на 150 метра
демек по Стамболийски между Ботев и Руски ..
На дълго няма да си хване това саксо,сигурен съм!Ще ви разкажа някой път историята му...жената има бели мишки в главата,така че... по-добре не се занимавайте с нея,добре е познавам :lol:
DiStefano
19-12-2006, 19:41
На дълго няма да си хване това саксо,сигурен съм!Ще ви разкажа някой път историята му...жената има бели мишки в главата,така че... по-добре не се занимавайте с нея,добре е познавам :lol:
неам никфи намерения
една откачена си имам у нас ... и тя ми стига :lol:
virusalfa
20-12-2006, 15:38
къде си тръгнал да се мериш с такива осички с твоя кораб :D :lol:Кое е осичка?Тая консерва ли? Немой така,братчед!