Log in

View Full Version : Denso Iridium Power-ефект ???

IXIBIT
04-09-2006, 10:23
http://www.globaldenso.com/PLUG/power/features.html
чувам хубави неща за тия свещи,така че ме интересува сменял ли е някой неговите с такива и какъв е ефекта.Интересуват ме по-скоро туинспарковете,защото те по принцип си имат по-добро изгаряне
и дали инвестиция от 35лв за големите и 55лв за малките свещи ще подобри работата на двигателя......тоест по-добро ускорение,динамика,икономичност.......че моята зе нещо да понагорява повечко от обичайното количество бензин и ме съмняват свещите,защото всичко друо дето може да се дъни е сменено.

Слав
04-09-2006, 10:36
Хммм...чувал съм добри отзиви, но нямам лични впечатления :?

Naso
04-09-2006, 11:45
Владу, Вальо, аз и май Бобо сме с денсо иридиум.... ма некъф супер пауър не усещам реиши. Просто добри свещи. Струва си !

valjo
08-09-2006, 22:20
по ефтини са от НГК-то ....
и имат намиране някак си, аз лично затва ги зех ;)

при мен ефект много се съмнявам, с нов дебитомер и ламбда и свеши и си гори 10 иззвън градско с мойто бабешкото каране 100-110 .....

ама ако си за смяна на свещи, действай :)

Bobo
10-09-2006, 22:23
Владу, Вальо, аз и май Бобо сме с денсо иридиум.... ма некъф супер пауър не усещам реиши. Просто добри свещи. Струва си !

Вервай ми че с оригиналните свещи твоята кола на божурище няма да дава 16.4 а ще дава 16.7. Така че ти квото не усещаш не значи че ефект няма :wink: Вальо всички го знаеме него нема го коментирам :lol:

valjo
10-09-2006, 23:27

Вервай ми че с оригиналните свещи твоята кола на божурище няма да дава 16.4 а ще дава 16.7. Така че ти квото не усещаш не значи че ефект няма :wink: Вальо всички го знаеме него нема го коментирам :lol:
искаш ли следващия път до Русе да идеш с моята:)))))))
а аз мога кротко да карам фиатле жтд-нце, докато се върнеш:))))))))))

75 2.0 turbo
10-09-2006, 23:33
хахаххахахахах да усети разликата :lol: :lol: :lol: :lol: е те тука го бодна :twisted:

Bobo
10-09-2006, 23:44

искаш ли следващия път до Русе да идеш с моята:)))))))
а аз мога кротко да карам фиатле жтд-нце, докато се върнеш:))))))))))

ТЦ имам си тука едно 1.6 ТС сипах му 10 литра бензин и гледам вече съм минал 85 км градско и имам още бая да карам така че карай си коша ако щеш със скорости от камион и да ти харчи колко си иска :lol:

valjo
10-09-2006, 23:51
ТЦ имам си тука едно 1.6 ТС сипах му 10 литра бензин и гледам вече съм минал 85 км градско и имам още бая да карам така че карай си коша ако щеш със скорости от камион и да ти харчи колко си иска :lol:
е те затва не ме разбираш :cry:

шото и аз да карам жтд, и аз нема да им вервам на тия дет им харчи 10 извън града;)

за сития и гладния знаеш лафа;)

Bobo
11-09-2006, 00:03
Я пак ми прочети предния пост и пак помисли кво карам в момента :!: :idea: :!:

И ако си пил щото от разместването в поста ти се съмнявам че си се удървил спри да пишеше да не те банем :lol:

valjo
11-09-2006, 00:08

И ако си пил щото от разместването в поста ти се съмнявам че си се удървил спри да пишеше да не те банем :lol:

аз съм над 18 годишен бре:)
караш на крис теслата, знам те кво караш
ок де ше говорим ливе, са тука напраихме темата на гъз

дензото си е свещ, и на резба съвпада ?:) - това е коеот аз знам за нея;)

Bobo
11-09-2006, 00:18

аз съм над 18 годишен бре:)
караш на крис теслата, знам те кво караш
ок де ше говорим ливе, са тука напраихме темата на гъз

дензото си е свещ, и на резба съвпада ?:) - това е коеот аз знам за нея;)

Първо таз тесла че остави твоята чикия в миналото само задния номер ше и гледаш второ кат не разбираш от свещи ше си траеш :wink:

gigi
11-09-2006, 00:20
Абе така и така успамихте сичко аз пък да кажа че тва шампиона за наще коли не стааа. Та се си мисла че денсото ще е по добро

IXIBIT
11-09-2006, 00:36
Пък BOSH за никакъв ... не стават.Сега съм с такива(големите)а бях с на NGK преди това и колата беше по-бърза и гореше по-малко.
Малките ми са NGK PLATINUM.От тях съм доволен......

75 2.0 turbo
11-09-2006, 01:06
е аз па на паметника съм с бош и тряя ти кажа че смених точно въпросното NGK PLATINUM с тях колата се чувства доста по добре :wink:
п.с. тея които знаят за автомобили с принудително пълнене знаят какво имам предвид 8)

nikicarbg
11-09-2006, 16:01
Положителен ефект определено си има при поставянето на свещи DENSO IRIDIUM POWER .Ефекта е добра работа на мотора, издържат на силни натоварвания, прави 2300 градуса температура на искрата и по принцип намалява разхода с половин литър на 100 километра....
А за сравнение платинените свещи правят по малко от 2000градуса температура на искрата.Така че сравнете и преценете кое по добре .Имам личен опит с DENSO IRIDIUM POWER и наистина това което съм написал е точно така.Клиентите ми които са си купували от тези свещи потвърждават моето мнение.

netsurfer
31-12-2006, 16:56
а от къде си ги купувате вие и по колко??
аз като живеех във Франция си бях купил от ebay от САЩ за около 80 кинта със доставката 4-те свещи, ама след като останах без бутала на делтата останах и без свещи ;)

А иначе гледам NGK са по-евтини от денсото, поне при Ники Златков,
а и какви да си взема, IK20??