View Full Version : Споделете мнения и опит за спортно окачване
Здравейте колеги
тези дни се замислих да си сложа спортни пружини,интересува ме,дали някой е бил със същите като тези или подобни и дали ефекта е добър,защото мисля да си запазя сотоковите амортисьорчета :)
http://shopix.bg/Sportni-prujini-FK-Alfa-Romeo-145-1-4-2-0-i-06-94-02-97-146-FKAL001
Здравейте колеги
тези дни се замислих да си сложа спортни пружини,интересува ме,дали някой е бил със същите като тези или подобни и дали ефекта е добър,защото мисля да си запазя сотоковите амортисьорчета :)
http://shopix.bg/Sportni-prujini-FK-Alfa-Romeo-145-1-4-2-0-i-06-94-02-97-146-FKAL001
Скромното ми мнение е да си потърсиш пружини със амортисьори от КУ-ВЕ или ТИ - Ай и да си караш,
Ефекта със стандартни амортисьори е временен!
Ако имаш интерес драсни на Л.С. да те насоча!
badmadafaka
08-05-2011, 10:59
Тая фирма е малко спорна за мен - имат си хубави чаркаляци, но имат и не дотам свестни (защото си лепят логото на китайски неща май...) :yes:
В случая факта, че тия пружини нови струват колкото един употребяван "ейбах" на мен ми говори, че не стават... Аз бих си взел ейбах (или подобна доказана фирма - спарко, апекс, Х&Р...) втора ръка по-скоро.
Тая фирма е малко спорна за мен - имат си хубави чаркаляци, но имат и не дотам свестни (защото си лепят логото на китайски неща май...) :yes:
В случая факта, че тия пружини нови струват колкото един употребяван "ейбах" на мен ми говори, че не стават... Аз бих си взел ейбах (или подобна доказана фирма - спарко, апекс, Х&Р...) втора ръка по-скоро.
колега,какво да ти кажа,и аз имам желание да сложа Д2 но нямам парите,търся някакъв компромисен вариант :)
hunter1989
12-05-2011, 15:42
Колега аз съм с спортни пружини (червени , марката е неизвестна за мен) . Не знам какво да ти кажа за тях . Единственият плюс според мен е стабилността на пътя и външният вид . А минусите са ,че вози много по твърдо и колата е по ниска .