Log in

View Full Version : Драг дей 2011 - анкета

Pages : 1 [2]

boxerIYI
10-06-2011, 15:16
има време ще се разбереме,
аз поне не мился да се делим на ГТ та , Алфи , Дизели и каквото и да било
Аз мисля направо по магистрала Люлин да хващам.Все пак да се знае кога и къде ще се тръгва в група

V_A_N_K_A_T_A
10-06-2011, 16:12
Много е възможно да имаме гости с доста силни немски автомобили,участвали на драга в Сливен ;)

WhitePower
10-06-2011, 17:53
Много е възможно да имаме гости с доста силни немски автомобили,участвали на драга в Сливен ;)

е па да додат да видат как за печем на 30 градуса жега:big_heat:

mordohy
10-06-2011, 23:23
В момента търси оферти и сравняваваме цени. МЕжду другото имаме нужда и от стюарди.
Нали знаеш, че имаш двама-трима постоянни!
Пиши мене, а аз ще проагитирам останалите!

boxerIYI
12-06-2011, 11:33
Искам да попитам таксата за свободните пускания на място ли ще се плащат и дали ще им се пуска време или просто ще е на принципа на елиминиране

fiore
12-06-2011, 12:09
искам да отговоря:)
-таксата ще се плаща на място.
- ще има време на победителя със сигурност.

murdera
12-06-2011, 14:40
А на мен ще може ли да отговориш : дали с моята не италианка може да се запиша в клас Б ? Мерси

Васил Петров
12-06-2011, 16:03
искам да отговоря:)
-таксата ще се плаща на място.
- ще има време на победителя със сигурност.

Няма ли постоянно да се засича време на всички?

WhitePower
12-06-2011, 16:45
по това което знам че очаква силно представяне на ГТ отбора и до колкото знам ще са само най силните на пистата ,

bager
12-06-2011, 16:57
А на мен ще може ли да отговориш : дали с моята не италианка може да се запиша в клас Б ? Мерси

Няколко пъти в темата се споменава, че "неиталиански" автомобили, ще бъдат допускани само на свободните двубои! При гарантиране от член на някой от клубовете италиански марки.
И така е правилно, според мен!

boxerIYI
12-06-2011, 19:14
по това което знам че очаква силно представяне на ГТ отбора и до колкото знам ще са само най силните на пистата ,
Е мойто е бавно,но пак мисля да го сдавя малко на пистата

fiore
14-06-2011, 15:51
Няма ли постоянно да се засича време на всички?

Естествено е ще се засича на всики Нали в началото има стартове за време После при елиминирането по двойки все още не сме наясно дали ще може да имаме и времената в двата коридора Надяваме се да имаме

Отговор на място в деня на мероприятието зависи от броя записани италианки и мнението на записалите се

Васил Петров
14-06-2011, 22:30
Естествено е ще се засича на всики Нали в началото има стартове за време После при елиминирането по двойки все още не сме наясно дали ще може да имаме и времената в двата коридора Надяваме се да имаме

Отговор на място в деня на мероприятието зависи от броя записани италианки и мнението на записалите се

То и аз се надявам да има много записали се италианки!За да има интригааааа.... хъс и борба за времена,а не едни и същи които се виждаме всеки ден. :busted_cop:

abart_
15-06-2011, 00:36
То и аз се надявам да има много записали се италианки!За да има интригааааа.... хъс и борба за времена,а не едни и същи които се виждаме всеки ден. :busted_cop:

Е,как да стане, като пак си го организирахте на един к.... растояние от вас :mrgreen::mrgreen:

Почти съм убеден, че ще сте "обичайните заподозрени",поне тоя път техниката да е в час !

Успех и дано нацелите хубаво време,а не като на Сливен :-?

fiore
15-06-2011, 03:22
Е,как да стане, като пак си го организирахте на един к.... растояние от вас :mrgreen::mrgreen:

Почти съм убеден, че ще сте "обичайните заподозрени",поне тоя път техниката да е в час !

сори , но вариантите за място не са чак толкова много. да, можехме да го направим и на някое летище близо до русе но таксата за участие щеше да е пъти по висока, предвид наемите на самолетните писти и таксите

WhitePower
15-06-2011, 12:39

ми да ти кажа че по бързо ще стигна до пловдив , от колкото до дупница
Ти прецени сам как седят нещата , всичко опира до пари , винаги ще има недоволни , това е в ДНК-то ни заложено
важното е че събитието ще го има

abart_
15-06-2011, 12:57
ми да ти кажа че по бързо ще стигна до пловдив , от колкото до дупница
Ти прецени сам как седят нещата , всичко опира до пари , винаги ще има недоволни , това е в ДНК-то ни заложено
важното е че събитието ще го има

Виш'ся отговора ми беше към колегата Васил Петров,да не се чуди ако няма повече нови лица и коли ;)

А инъче ,чак пък недоволен не бих казал ,че съм ;) Драга ми е скучен и без това,щом на Сливен заспах :sleep:

Както казах и по-рано успех с подоговката и провеждането на събитието ;)

fiore
15-06-2011, 15:57
Ще мерим и двата коридора в гонките по двойки- това е последното уточнение. Такса че притесненията на тези които смятат че в стартове по двойки дават по добри времена отпадат.

Васил Петров
15-06-2011, 19:48

Дано има и хора от Пловдив,Пазарджик.Това е положението.КАРБ не е от най-богатите клубове за да даде за наем примерно 3000лв-5000лв.

Искренно се надявам измервателната техника да е точна.Въпреки че ме предадоха скоростите (2-предавка) ще се постаря да съм на линия. :-P

bouncer
16-06-2011, 10:06
Искам да помоля да направим един предварителен списък със записали се. Моля всички да допълват с цитат моя списък и да се слагат отдолу.

1. Боян Бакърджиев - Алфа Ромео ГТВ 20V turbo - модифицирани
2.

Dagi
16-06-2011, 10:20
2.Даниел Денчев-Алфа ромео 145 2000 16в турбо-модифицирани
3.

thecleaner
16-06-2011, 10:26
3. Радостин Георгиев - Алфа 156SW 1.8 - клас А
4. Явор Стефанов - Алфа 164 2.0 TS - клас А

Bobo
16-06-2011, 10:58
Искам да помоля да направим един предварителен списък със записали се. Моля всички да допълват с цитат моя списък и да се слагат отдолу.

2.

Направи нова тема за записванията с точно описани класовете за да може всеки да прочете точно в кой клас е и да се запише ;)

oem
16-06-2011, 11:02
Чета, чета и не мога да разбера кога е тоя Драг, къде е? Направете една тема с дата, част, място...

MrX
16-06-2011, 11:07
Чета, чета и не мога да разбера кога е тоя Драг, къде е? Направете една тема с дата, част, място...

Продължавай да четеш! Все някога може и да ти светне!

Bobo
16-06-2011, 11:09

Явно трябва да изчетеш целия форум за да разбереш къде, кога и какви са класовете :Tease:

---------- Post added at 08:09 ---------- Previous post was at 08:08 ----------

Продължавай да четеш! Все някога може и да ти светне!

Стига ве брат прав е трябва една нова тема кратко и ясно обеснено и готово :)

MrX
16-06-2011, 11:12
Явно трябва да изчетеш целия форум за да разбереш къде, кога и какви са класовете :Tease:

---------- Post added at 08:09 ---------- Previous post was at 08:08 ----------

Стига ве брат прав е трябва една нова тема кратко и ясно обеснено и готово :)

Добре де аз ли съм малоумен или четете раздела през пръсти?!?

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=60863

oem
16-06-2011, 11:15
Ахххх.... добре де.... аз значи съм сляп. Толкова гледах не я видях... сорри. Ама вземете сложете и кой се записал кой не... аз ако искаш да дойда да се пусна сега не знам ще има ли с кого да се пусна в моя клас няма ли да има....

WhitePower
16-06-2011, 11:37
5.Орлин Генчев - Пунто 1.4 турбо Клас Б и Модифициран

pr_00f
16-06-2011, 11:44
6. Стефан Генчев - Ланча Либра 2.4 - клас дизел

Bobo
16-06-2011, 11:58
Добре де аз ли съм малоумен или четете раздела през пръсти?!?

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=60863

Еми кажи ми ти като обикновен потребител от този пост как ще разбереш в кой клас си или ще прочетеш 18 страници в другата тема че да ти стане ясно;)

---------- Post added at 08:58 ---------- Previous post was at 08:55 ----------

6. Стефан Генчев - Ланча Либра 2.4 - клас дизел
7. Борислав Христев - Клас Б и C

bouncer
16-06-2011, 12:41
моля, записването дас продължи в тази тема :
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=901162#post901162

MrX
16-06-2011, 13:34
Еми кажи ми ти като обикновен потребител от този пост как ще разбереш в кой клас си или ще прочетеш 18 страници в другата тема че да ти стане ясно;)

---------- Post added at 08:58 ---------- Previous post was at 08:55 ----------

7. Борислав Христев - Клас Б и C

Въпроса беше друг :Tease: иначе да, липсват в този пост класовете.

jorko
17-06-2011, 19:36
Аз имам питане - дали е възможно изобщо да си направя свободен старт със самолет http://www.bgspotters.net/pictures/pic.php?subm=3&oprt=2&form_PicId=25790 конкретно с този :mobile:... Произведен е в Италия и отдавна имаме спор кой ще е по-бърз на 400 м или там както ще се мери , въпреки че по принцип излитал за по-кратко разстояние, но пък ще лети ниско :clap2: ... малък е и няма да заема много място на паркинга :plane:

П.П. Аз искам да съм с Уното, ама още му оправям някои неща и не съм сигурен дали и аз ще ходя ...

TS
17-06-2011, 20:47
Аз имам питане - дали е възможно изобщо да си направя свободен старт със самолет http://www.bgspotters.net/pictures/pic.php?subm=3&oprt=2&form_PicId=25790 конкретно с този :mobile:... Произведен е в Италия и отдавна имаме спор кой ще е по-бърз на 400 м или там както ще се мери , въпреки че по принцип излитал за по-кратко разстояние, но пък ще лети ниско :clap2: ... малък е и няма да заема много място на паркинга :plane:

П.П. Аз искам да съм с Уното, ама още му оправям някои неща и не съм сигурен дали и аз ще ходя ...

Охохохохо,Ако не го оправиш ше се возим с легеНдата :)

jorko
17-06-2011, 20:52
Охохохохо,Ако не го оправиш ше се возим с легеНдата :)

Не спами, ей :flirt: ... И ко е туй легеНда ?

TS
17-06-2011, 20:55
Не спами, ей :flirt: ... И ко е туй легеНда ?
:whistle: 155 :) :roll: Не спамя :)

Tune
17-06-2011, 21:35
Здравейте на всички. С някои от вас се познаваме (от 202-ра ;) ) а със останалите ще се радвам да се запознаем също. Аз съм момчето със Сааб-а турбо който идваше често на алфа сбирките там и искам да попитам дали аз и другото момче (със Клиото-спорт 172 синьото) можем да вземе участие на свободните двубои във Дупница :) ? Ще се радваме ако ни разрешите да участваме и ние ;)

mordohy
17-06-2011, 22:41
Мисля, че няма да има проблеми, защото идеята на тези мероприятия е обща за всички клубове и форуми!
Това включва култура на движение по пътищата,толерантност и дружески заяждания по клавиатурите и избиване на чивиите по пистите!
Пример за това е автомоблния клуб в родния ми град, който е събрал всякакви марки и модели!
Нека , все пак организаторите се произнесат, но стига да спазвате ценностите на клуб Алфа Ромео,няма да имате проблеми!

fiore
18-06-2011, 11:11

Докарвай фърчилото. Стюардите ще изчистят публиката в страни и ще стане.

Здравейте на всички. С някои от вас се познаваме (от 202-ра ) а със останалите ще се радвам да се запознаем също. Аз съм момчето със Сааб-а турбо който идваше често на алфа сбирките там и искам да попитам дали аз и другото момче (със Клиото-спорт 172 синьото) можем да вземе участие на свободните двубои във Дупница ? Ще се радваме ако ни разрешите да участваме и ние

Някой от 202 да каже- Бобо? Добри? Боян?......-и идвате

digitalundgrd
18-06-2011, 11:23
Познаваме момчетата - пичове са ;)

thecleaner
18-06-2011, 11:34

Боян от 202ра ? :roll2::roll2::roll2:

Едва ли някога е виждал тия пичове.

drigata
18-06-2011, 11:47

Няма проблем,познаваме ги момчетата,пичове са...

миро
18-06-2011, 11:48
Аз съм се пускал с Клиото, момчетата са свестни, нека дойдат... току-виж някой турбалан да припадне, ще е интересно в свободните :)

jorko
18-06-2011, 12:00

Обаче ще трябва да се организира и пристигането му, защото ще дойде на собствен ход, което значи и разчистване на терен за целта (около 400 м дължина)... не съм ходил на тази писта и не знам каква част от нея ще е заградена за състезанието

MrX
18-06-2011, 19:00
Обаче ще трябва да се организира и пристигането му, защото ще дойде на собствен ход, което значи и разчистване на терен за целта (около 400 м дължина)... не съм ходил на тази писта и не знам каква част от нея ще е заградена за състезанието

Пистата е почти 3 км. дълга, настилката е добра. Няма да има проблем с кацането мисля.

jorko
18-06-2011, 19:18
Пистата е почти 3 км. дълга, настилката е добра. Няма да има проблем с кацането мисля.Гледах в Гугъл Земя 2,5 км, но това не е решаващото и ще поддържам връзка с fiore за детайлите да не спапим повече тук ... иначе желание от страна на :plane: има и то голямо , а това е най-важното ... другото все ще го нагласим :whistle:

fiore
19-06-2011, 01:19
Здравейте на всички. С някои от вас се познаваме (от 202-ра ;) ) а със останалите ще се радвам да се запознаем също. Аз съм момчето със Сааб-а турбо който идваше често на алфа сбирките там и искам да попитам дали аз и другото момче (със Клиото-спорт 172 синьото) можем да вземе участие на свободните двубои във Дупница :) ? Ще се радваме ако ни разрешите да участваме и ние ;)

Сериозна подкрепа- Чакаме ви!

Направихме малки промени в правилника а именно:
1. В клас "А" ще се допуска използването на сликове и полусликове. Ще се допуска олекотяване за сметка на интериора, ако това не се отразява върху безопасността.
2. В клас "В" ще се допуска олекотяване за сметка на интериора, ако това не се отразява върху безопасността. Обема на турбодвигателите се ограничава до 1850см3
3. Във всички класове ще се допуска участниците да стартират без предпазен шлем. Изискването за предпазните колани остава.

Промените са отразени в темата

thecleaner
19-06-2011, 02:34
Сериозна подкрепа- Чакаме ви!

Яка ще е агитката тоя път.

Tune
19-06-2011, 03:57
Благодаря на всички за подкрепата както и на КАРБ ! Ще се радвам да се видим със всички на пистата и да допринесем за доброто настроение :th_up:

VFTI
19-06-2011, 10:16
Пффф тъкмо бях се зарадвал, че няма да има олекотявания в клас А и ще видим стрийт коли, а сега ще започне надпреварата, кой най-много може да свали от колата си, и на кой най-много му се занимава да сваля седалки,гуми и крикове и т.н...Да сигурно ще ни пораснат чурките, че примерно италианските бегачки ще са дали добри времена, и ще ги разнасяме из другите форуми, ама пак ще има ощетени...тоест тези, които търсят равностойна битка...

Другото е, че поне в Клас А според мен трябва да се мине без сликове и полусликове!

Еми това ми беше мрънкането.

badmadafaka
19-06-2011, 10:41
Какво ти пука бе, нали всичко е за кефа, не да си мерим пишките :calc:

digitalundgrd
19-06-2011, 10:42
Бате Венци, ти нали си олекотен...Имаш и сликове... ;)

VFTI
19-06-2011, 10:55
Бате Венци, ти нали си олекотен...Имаш и сликове... ;)

И кое ми е олекотеното? Като изключим маховика?

Колата ми е тамън 1340кг. Газовата уредба няма как да се сваля....А и изобщо не обичам да правя каквото и да е...Тоест нямам желание да отида на драг дея и да започна да свалям седалки,гуми, крикове и какво ли не за да се изравня с конкуренцията(Светльо ти винаги си изключение), която е известна с тези си действия дори когато си се събираме на улични гонки...

И да имам сликове, ама нямам желание да ги мъкна и да се гърбя под слънцето и с тях?

Изобщо Светльо нямаш ли си друга работа, ами ме караш да се обяснявам :tooth:

Бих предпочел да отида на място, да набивам скара и като дойде моя ред без да се занимава с глупост да изляза, да ви раздам шамарите и после пак да продължа с храненето :tooth: А после да си тръгна като бял човек...

Таааа сигурен, че има и други хора, които като мен нямат желание да олекотяват и да се занимават...

миро
19-06-2011, 11:06
Е ок де, няма да олекотявам тоя път :tooth:

АМА други вече се подготвиха

http://i955.photobucket.com/albums/ae38/RoBoRoB76/20022011105.jpg?t=1298220211

digitalundgrd
19-06-2011, 11:11
хаххах аз само те бъзнах и ти подпали ;) Болшинството си знаем колите коя колко върви и на трак дея не мисля, че ще се получи някаква кой знае каква разлика, ако някой си махне крика и гумата, и в най-добрия случай задните седалки....Нещо от сорта на половин кола МАКС....

Виж, за всеки случай носи инструменти, че ако стане вече въпрос на чест(почнат спорове за един мигач итн)...ще махаме и от твойта :) Аз ще помагам с разглабянето обещавам ;)

abart_
19-06-2011, 11:34
......

Бих предпочел да отида на място, да набивам скара и като дойде моя ред без да се занимава с глупост да изляза, да ви раздам шамарите и после пак да продължа с храненето :tooth: А после да си тръгна като бял човек...

Миии в тоя случай наблягаш повече на ПОВЕР-а, и не се занимаваш с олекотяване и т.н.. :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Може драг-а да се скучноват,но пък хранилката си я бива :)

DJ_STIVAN
19-06-2011, 16:05
И при това положение 2.0 турбо колите какво правим? Трябва да си обезкостим колите за да сме равни с конкуренцията ли? Странно решение за олекотяването и за класовете, ама сигурно има защо - вие си знаете.

WhitePower
19-06-2011, 16:11
И при това положение 2.0 турбо колите какво правим? Трябва да си обезкостим колите за да сме равни с конкуренцията ли? Странно решение за олекотяването и за класовете, ама сигурно има защо - вие си знаете.
ти си с 2.0 турбо ?? за каква конкуренция горовиш ????
колко по големи турбо италянски двигатели познаваш ????
И коя е конкуренцията от която се плашиш ???

Dagi
19-06-2011, 16:13
Е ок де, няма да олекотявам тоя път :tooth:

АМА други вече се подготвиха

http://i955.photobucket.com/albums/ae38/RoBoRoB76/20022011105.jpg?t=1298220211хаха добре е :drive:

Васил Петров
19-06-2011, 16:20
И кое ми е олекотеното? Като изключим маховика?

Колата ми е тамън 1340кг. Газовата уредба няма как да се сваля....А и изобщо не обичам да правя каквото и да е...Тоест нямам желание да отида на драг дея и да започна да свалям седалки,гуми, крикове и какво ли не за да се изравня с конкуренцията(Светльо ти винаги си изключение), която е известна с тези си действия дори когато си се събираме на улични гонки...

И да имам сликове, ама нямам желание да ги мъкна и да се гърбя под слънцето и с тях?

Изобщо Светльо нямаш ли си друга работа, ами ме караш да се обяснявам :tooth:

Таааа сигурен, че има и други хора, които като мен нямат желание да олекотяват и да се занимават...

И на мен не ми се олекотява НО виждам страха в очите ти!!

DJ_STIVAN
19-06-2011, 16:42
ти си с 2.0 турбо ?? за каква конкуренция горовиш ????
колко по големи турбо италянски двигатели познаваш ????
И коя е конкуренцията от която се плашиш ???

Аз не се плаша от нищо, защото не се боря и за нищо. Искаше ми се да се пускам с коли в моя клас и кг, за да видя как вървим. Казах 2.0 защото при това положение влизат в клас С което е без ограничения ( имам предивд олекотяването).

fiore
19-06-2011, 19:57
..... Странно решение за олекотяването и за класовете, ама сигурно има защо - вие си знаете.

Що не го кажеш на драг федерацията , защото това е точно правилникса с изключение на олекотяванията и сликовете на клас А .
А твоето турбо си е точно като ванката и боунсера.

D.Istatkov
19-06-2011, 21:49
и аз ще участвам!

на свободните предизвикателства

трябва ли да се записвам предварително или може като дойда направо да предизвикам някоя обикновена двойка като моята свободните в 15часа ли почват да знам кога да дойда??

acko88
19-06-2011, 22:42
Добре де модифицирана 1.4ТС олекотена и с сликове е за клас С,несе оплаквам или нещо такова ама подготвено 1.4 атмосферно в един клас с турбо коли по 200+ коня и малко комично....

thecleaner
19-06-2011, 22:45
Добре де модифицирана 1.4ТС олекотена и с сликове е за клас С,несе оплаквам или нещо такова ама подготвено 1.4 атмосферно в един клас с турбо коли по 200+ коня и малко комично....

Със сликове в клас А може, олекотена може също, какво друго да и е модифицирано покрива освен да и е махнат. :)
Апа и те се избиват да модифицират 1,4 батка.

acko88
19-06-2011, 23:06
Със сликове в клас А може, олекотена може също, какво друго да и е модифицирано покрива освен да и е махнат. :)
Апа и те се избиват да модифицират 1,4 батка.

Радкоооо виж в на Боян поста какво пише!

"Клас "А"
Автомобили с атмосферни двигатели с обем на двигателя до 2000 см3. Наличието на интериор, брони , стъкла( оригинални) ,врати и капаци е задължително . БЕЗ нитро системи. Забранено е използване на сликове и полусликове"

Това 1.4 го казах като пример,ама 1.6,1.8 и 2.0 моднати те пак влизат в класа с турбо колите!

thecleaner
19-06-2011, 23:34
Радкоооо виж в на Боян поста какво пише!

"Клас "А"
Автомобили с атмосферни двигатели с обем на двигателя до 2000 см3. Наличието на интериор, брони , стъкла( оригинални) ,врати и капаци е задължително . БЕЗ нитро системи. Забранено е използване на сликове и полусликове"

Това 1.4 го казах като пример,ама 1.6,1.8 и 2.0 моднати те пак влизат в класа с турбо колите!

Батка тва е било в процеса на обсъждане. Ето ти официалните правила http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=60863 в PDF там е меродавно.

digitalundgrd
19-06-2011, 23:35
Баатки, майни, негри...В поста на Боян пише едно, но после до колкото разбрах Фиоре малко промени класовете...
Последно са така:

Клас "А"
Автомобили с атмосферни двигатели с обем на двигателя до 2000 см3. Наличието на брони , стъкла( оригинални) ,врати и капаци е задължително . Допускат се липси в интериора, които не намаляват сигурността.БЕЗ нитро системи. Допуска се използване на сликове и полусликове.

Клас "В"
Автомобили с атмосферни двигатели с обем над 2000 см3 и автомобили с турбодвигатели до 1850см3 .Наличието на брони , стъкла( оригинални) ,врати и капаци е задължително . Допускат се липси в интериора, които не намаляват сигурността.БЕЗ нитро системи. Не се допуска използване на сликове и полусликове.

Клас „С“
Без ограничение на обема на двигателя, Без ограничение за тубродвигатели. Допускат се Нитро системи. Допуска се олекотяване. Допуска се използване на сликове и полусликове.

Клас „Дизел“-
Автомобили с дизелови двигатели без ограничение на обема.

fiore
20-06-2011, 00:39
Обяснявям промените-разрешихме сликове и полусликове мв най малкия клас заради множеството ЛС та и недоволства.
Вклас В съзнателно бяхме пропуснали огпаничението за турбодвигателите до 1850см3 както е по правилника на федерацията, но предвид неравностойността на фиат купе и 2,5 V6 например го поставихме.
Колкото до олекотяването- описаното от нас Допуска сваляне на седалки и кори на врати. А и как си представяте преди всеки старт да отваряме бягажниците и да проверяваме наличието на оборудване.

pinko
20-06-2011, 01:02
[B]Клас "А"
Автомобили с атмосферни двигатели с обем на двигателя до 2000 см3. Наличието на брони , стъкла ,врати и капаци е задължително .

Без брони, капаци, врати не може, а без покрив може ли? :rosso_spider:

thecleaner
20-06-2011, 01:10

Само ако си с SW.

fiore
20-06-2011, 01:43

Ако имаш обезопасяване. Да пускам ли правила за открити автомобили?

bouncer
20-06-2011, 11:04
пичове,

113 човека гласували ЗА драг дея, а само 20 записани.... слабоооооо, слабоооооооооооооо

murdera
20-06-2011, 11:26
ако не стига бройката,хондата си чака мястото в клас б :)

WhitePower
20-06-2011, 11:27
пичове,

113 човека гласували ЗА драг дея, а само 20 записани.... слабоооооо, слабоооооооооооооо

давай да каниме и другите клубове и това е
половината искат само на свободните да се пускат
измислете нещо от рода некви пари и да се пускат цял следобед щото като гледам в клас Б са 5 автомобила макс
демек за 30 минути е свършило , след това и C и той за 1 час - демек ако решите канете и от другите клубове поне с парите да не сте толкова вътре

то в фиат форума има 27 гласували и само 2 записали се с мене :)

pr_00f
20-06-2011, 11:40
Ми така е то - по нерегламентирани гонки - народ колкото поискаш.
Като се нарпави нещо както трябва - нъцки.
То се вижда кой е гласувал, че ще участва а си е бил паса.

badmadafaka
20-06-2011, 11:45
...по нерегламентирани гонки - народ колкото поискаш...
Даже и това не е така (което всъщност като, че ли е добре) :hehe:

WhitePower
20-06-2011, 12:29
ако не стига бройката,хондата си чака мястото в клас б :)

в клас Б сме обичайните заподозряни 5 коли сме

murdera
20-06-2011, 12:36
5-7 коли на клас...поне за сега...

Tune
20-06-2011, 15:52
Аз не се плаша от нищо, защото не се боря и за нищо. Искаше ми се да се пускам с коли в моя клас и кг, за да видя как вървим. Казах 2.0 защото при това положение влизат в клас С което е без ограничения ( имам предивд олекотяването).

Аз съм точно във твоя клас и кг (въпреки че като коне съм доста по-малко :D ) ;) Би ми било интересно въпреки това на свободните да се пробвам с теб.

DJ_STIVAN
20-06-2011, 18:17
Аз съм точно във твоя клас и кг (въпреки че като коне съм доста по-малко :D ) ;) Би ми било интересно въпреки това на свободните да се пробвам с теб.

Нямаш проблеми :beer:

---------- Post added at 18:17 ---------- Previous post was at 18:13 ----------

Един въпрос... хората които са заплатили такса за участие и участват в някой клас, трябва ли да заплатят и такса за свободни стартове .

fiore
20-06-2011, 19:10
Нямаш проблеми :beer:

---------- Post added at 18:17 ---------- Previous post was at 18:13 ----------

Един въпрос... хората които са заплатили такса за участие и участват в някой клас, трябва ли да заплатят и такса за свободни стартове .

Верният отговор е НЕ,таксса ще плащат само тези които не са платили за участие. картата на участник, която ще получите , заедно със състезателния ви номер важат за цялото мероприятие

Bobo
20-06-2011, 19:19
Аз като гледам даже май само клас А ще е мааалко по-драматично (освен ако не се появи някой с напълно изкорубен назобен варел и сликове)...

Бобо, да не се опитваш да събереш всичките награди на едно място... Разбирам, че и с дизел повера ще мачкаш :photo: :respect:

Абе в клас дизел ще мачкам ма в Б ще ме спукат от бой пунтотата :lol_sign:

oem
20-06-2011, 19:21
А къде е клас "Г" (ГАЗЗЗЗ) питам аз? Да дойда да ви обгазя, да ви слепя ушите и да ходя... хаххаа :rotfl:

Bobo
20-06-2011, 19:22
А къде е клас "Г" (ГАЗЗЗЗ) питам аз? Да дойда да ви обгазя, да ви слепя ушите и да ходя... хаххаа :rotfl:

Махай тия срамни дупки от колата и идвай в клас А да даваш газ не се спотайвай ;)

WhitePower
20-06-2011, 19:55
понеделник е , вече има и прогноза за времето ,
дано да важи за късния следобед че ми писна драг на мокро ;)
http://www.weather.com/weather/tenday/BUXX0005

Hassel
20-06-2011, 21:37
Ухуууу и аз може да погледам :)

Поздрави :)

oem
20-06-2011, 23:27
Махай тия срамни дупки от колата и идвай в клас А да даваш газ не се спотайвай ;)

Сега имам много голяма финансова дупка да запълвам :) Всеки ден хвърлям пари в нея. Като му дойде времето ще има кола и за такива неща :) За сега само мога да дойда да гледам батките :)

r.punto
20-06-2011, 23:42
Имах желание да участвам но не се получиха нещата както си мислех.Леко далеко се получи от Силистра

digitalundgrd
20-06-2011, 23:48
Сега имам много голяма финансова дупка да запълвам :) Всеки ден хвърлям пари в нея. Като му дойде времето ще има кола и за такива неща :) За сега само мога да дойда да гледам батките :)

Ако дойдеш ще те изкарам на чартата на свободнитее двубои :smackbum:

WhitePower
21-06-2011, 14:39
Ще има ли някакво организирано тръгване от Софето (някаква среща нещо, ала-бала) или всеки се оправя както си знае..? :wow:

ще има

и като казах ще има ?? та кога и в колко
нещо като сборен Шел драгичево ??

Tune
22-06-2011, 01:22
Защо Драгичево ? Минете по новата магистрала Люлин ;)

WhitePower
22-06-2011, 09:54
Защо Драгичево ? Минете по новата магистрала Люлин ;)

аз от лозенец какво да правя на люлин , а тези от младост ???
за тва некво междино , дето от цяла софия да се събереме и да поемаме в колонка

gigi
22-06-2011, 10:01
A и друго да питам - да не стане като на Калояново "в 8.30 часа да сте там, иначе изпускате инструктажа и край" и реално той да се проведе в 11..? Защото ако пак е така, аз не виждам причина да ставаме в ранни зори и да отидем там да висим и да чакаме организацията да започне... :calc:
Аиде да не говориме глупости, те ти извадка никъде нямаше 8:30
Програма:
09:00 ч. – Отваряне на писта Дракон. Начало на обработването на документите на участниците.
10:15 ч. – Брифинг на участниците.
..........

А става 11 защото разни закъснели които не виждат причина да стават, идват в 11. Та ако искате всичко да върви по план бъдете в оказания час от организаторите, защото е кофти 30 души да чакат 2-3 успали се...........

ne0
22-06-2011, 11:05
A и друго да питам - да не стане като на Калояново "в 8.30 часа да сте там, иначе изпускате инструктажа и край" и реално той да се проведе в 11..? Защото ако пак е така, аз не виждам причина да ставаме в ранни зори и да отидем там да висим и да чакаме организацията да започне... :calc:

Без да се засягаш ама това е българският мрънкащ манталитет.

Голяма група хора са се събрали тука да организират нещо хубаво.... направили са и програма... и накрая някой си решава че му се спи. Еми като ТИ (не важ само за теб) се спи, ами спи си, то мероприятието ще мине и без теб.

Проявявайте уважение първо към другите и после мислете за себе си ЗАЩОТО ВИЕ СТЕ ЧАСТ ОТ МЕРОПРИЯТИЕТО.

Никой не пита защо примерно организаторите стават в 3-4 сутринта и т.н. нали

И НЕ ПОДЦЕНЯВАЙТЕ ИНСТРУКТАЖИТЕ НИКОГА!!!!

pinko
22-06-2011, 11:18
аз от лозенец какво да правя на люлин , а тези от младост ???
за тва некво междино , дето от цяла софия да се събереме и да поемаме в колонка

Лично аз винаги пътувам през Самоков-Клисура - и препоръчвам този маршрут на всички от източната част на София. Няма никакви задръствания, пътят е много приятен, с готини завойчета, няма никакви дупки, няма полицаи и радари и се стига много бързо - средно до Дупница стигам за около 45-50 минути. От Кокаляне де, но до караулката на Горубляне са още не повече от 5 минути.

fiore
22-06-2011, 15:07
Аз пък да ви споделя че миналата година в хасково беше обявено 8,30 отваряне на пистата за каране. Аз лично бях на пистата в 6,30. в указания час имаше точно 3 коли които бяха се регистрирали. Трябваше ли в обявения час да спрем регистрацията защото някой е препил вечерта и спи до обяд- и сред организаторите имаше такива де:)))
мога да ви уверя че 8,30 ще имаме готовност да започнем регистрация.

WhitePower
22-06-2011, 17:02
добре де
се ми е тая от къде ще минавам
ще има ли събиране или не

Dagi
22-06-2011, 17:30
добре де
се ми е тая от къде ще минавам
ще има ли събиране или не
Ще има повече инфо в петък :blah:

murdera
22-06-2011, 17:35
Аз още не съм решил дали ще карам по Самоков-Клисура,Железница-Сапарева баня или Владая-Драгичево-Дупница....
пс.олекотих малко кораба,задните седалки тежат умопомрачителните 6кг :D :D :D

Linkestis
22-06-2011, 19:52
Тоо нещо "много хубаво време" го дават за събота :(

WhitePower
22-06-2011, 19:59
Тоо нещо "много хубаво време" го дават за събота :(

идеално е

Linkestis
22-06-2011, 20:05
Хммм ако се изсипе някои порой за тия галоши дето съм ги приготвил ще трябва да слагам вериги :)

Bobo
22-06-2011, 22:00
Хммм ако се изсипе някои порой за тия галоши дето съм ги приготвил ще трябва да слагам вериги :)

А да ти се намират вериги за 18-ки:ph34r::mrgreen:

digitalundgrd
22-06-2011, 22:01
дай 18-ките, аз ще ти дам мойте 17ки (за деня) ;)

Bobo
22-06-2011, 22:02
дай 18-ките, аз ще ти дам мойте 17ки (за деня) ;)

В играта сме брат готов съм ;)

murdera
22-06-2011, 22:10
дайте да правим залози дали ще има кола на 25ти с време 13.xx :)

Bobo
22-06-2011, 22:18
дайте да правим залози дали ще има кола на 25ти с време 13.xx :)

Поне 3 коли залагам аз ;) а сигурно ще има и 1 в 11-ки ;) хахах

Linkestis
22-06-2011, 22:48
Бобо,за 18-ките ще махна синджира от кофата на кладенеца :)

WhitePower
22-06-2011, 23:00
Поне 3 коли залагам аз ;) а сигурно ще има и 1 в 11-ки ;) хахах
елепа посления се записъл

murdera
23-06-2011, 23:55
Правиме 0.5м роллоута и може да има изненади във времената(хаха кораба майка в 14кте :D :D :D )

WhitePower
24-06-2011, 00:14
предлагам в 7.30 в началото на магистралата имало Лукоил да се събереме,
защото хора от западната част ще пътуват по Голфстриим( маг Люлин)
ако не самосиндикално който от където иска

murdera
24-06-2011, 00:16
може,ако има други навити :)
пс. в клас Ц ще е доооста интересно.....

Jivko7777
24-06-2011, 01:54
Определено след намеса и това Интеграле :hehehm:

M.Gruev
24-06-2011, 10:55
Чудя се ако дойда със Ситроена дали ще може да гарантирам за себе си и да се пусна в свободните? :super:

pr_00f
24-06-2011, 11:23
Аз ще гарантирам за теб :)
Все пак за кой Ситроен говориш?

WhitePower
24-06-2011, 11:54
имаме уговорка с няколко момчета вече 7:30 на бензиностанцията на магистралата след пернишкото кръгово и 7:00 на ОМВ бояна посока цар Борис 3
вие като се мотате ние са поразбрахме вече

M.Gruev
24-06-2011, 11:55
Този: 3.0 V6 HDI

Принципно ще съм с него в Пловдив утре по работа и ако успея да я свърша бързо ще се домъкна и на Драг Дей-а. :)

ФЕРАРИСТ
24-06-2011, 21:34
Последно кога и откъде ще се тръгва, че се очертава и аз да съм в района?????

Linkestis
24-06-2011, 21:39
В кои район?Ако става дума за София ще има групичка на магистрала Люлин около 7:30-7:40мин.

Bobo
24-06-2011, 21:47
Последно кога и откъде ще се тръгва, че се очертава и аз да съм в района?????

Голяма група тръгваме от ОМВ-то на Константин Величков в 8:00 се събираме ;) От там тръгнахме и за Серес който иска да заповяда :)

ФЕРАРИСТ
24-06-2011, 22:22
Идеално, вероятноста да се донеса да позяпам е голяма.....

D.Istatkov
24-06-2011, 22:38
колеги искам да ви попитам понеже ще бъда в 9/30 в софия и искам да попитам дали някой ще тръгва към 9.30 от сф тъкмо 10.30 сме в там за шоуто!!!

някой ще тръгва ли да ходим аз и оше един колега с вас??

че нея познавам тая софия ........

Колега,пиши на правилен български,за да може всеки да те разбере какво си написал!!!!

WhitePower
24-06-2011, 23:47
Къде на Константин Величков има ОМВ..? :new_Eyecrazy:

ПС: някой може ли да даде координати на пистата за GPS..?

отново пишман организация , Ще ви чакаме на шена на перник след кръговото

soldier
25-06-2011, 00:16
Къде на Константин Величков има ОМВ..? :new_Eyecrazy:

ПС: някой може ли да даде координати на пистата за GPS..?

едит:
http://maps.google.bg/maps?f=d&source=s_d&saddr=&daddr=42.31333,23.25531&geocode=&hl=bg&mra=dme&mrcr=0&mrsp=1&sz=17&sll=42.311077,23.25398&sspn=0.00772,0.013078&ie=UTF8&t=h&z=17

това ли е пистата..?

Това на твоя линк е пистата.

Това (http://maps.google.bg/maps?q=42.691215,23.295686&hl=bg&ll=42.693413,23.297453&spn=0.01615,0.038581&sll=42.311077,23.25398&sspn=0.00772,0.013078&num=1&t=h&z=15) е ОМВ-то. По-точно там се намира, не е баш К. Величков, но за него става въпрос.

Весело изкарване на всички утре и да направите прилично клипове.

murdera
25-06-2011, 16:33
Времето беше с нас и имаше само няколко капки дъжд,които по никакъв начин не попречиха на стартовете :) Накрая изгря и слънце. Ще има ли пълен списък с всички регистрирани времена от днес :) ?

Dagi
25-06-2011, 16:37
Беше перфектно :big_bow_down:

PE4E
25-06-2011, 17:47
Наистина си заслужаваше,а и имаше много барзи 145-ци жтд:boost: :clap2:

Jivko7777
25-06-2011, 17:54
Дано някой е снимал, че тоя път аз не присъствах и искам да гледам подробно :)

jorko
25-06-2011, 18:02
Дано някой е снимал, че тоя път аз не присъствах и искам да гледам подробно :)

Почти всеки снимаше :static:

Jivko7777
25-06-2011, 18:08
Супер! Ще чакаме :rockon:

pr_00f
25-06-2011, 18:23
Добре се получи :)
И времето беше на 6.
Успях явно да прецакам някой маркуч по турбо пътища и на връщане едвам едвам се влачих.
За капак и върла каръщина минах и на оранжево на орлов мост и докато се изнеса вече беше светнало
червено... ако са ме щракнали адиос жълто талонче. Е поне го задържах повече от 2 години :)

Чакаме всички времена.

Az4o
25-06-2011, 19:33
И аз мисля, че се получи доста приличен драг дей :)

Искам да използвам случая да благодаря за коректното отношение на участниците, както и на всички стюарди и организатори, които направиха събитието възможно :clap2:

Времената ще бъдат качени в отделна тема, като ще се постарая това да стане тази вечер или най-късно утре до обяд :comphits:

digitalundgrd
25-06-2011, 19:48
Всичко съм снимал от квалификациите до финала ;) Само накрая за клас дизел ми свърши батерията, ноо там нещата бяха от ясни по-ясни ;)

Имам да качвам бая, така че довечера ще ги пусна тук ;)

jorko
25-06-2011, 19:49
Успях явно да прецакам някой маркуч по турбо пътища и на връщане едвам едвам се влачих.

Е що не попита по микрофона дали някой няма рецепта за маркуча ? ... мисля, че носех необходимото :balloon:

Tune
25-06-2011, 19:50
Поздравления за перфектната организация !! Времето беше с нас ... всичко беше перфектно :clap2:

king_nasko
25-06-2011, 20:11
Да беше много готино аз пристигнах малко по-късно но пак имаше какво да се види, и този с хеликоптера беше голяма атракция :D и аз снимах ще кача снимките най-късно утре вечерта :)

haljscho
25-06-2011, 20:18
Дааааа, много добре се получи и с времето което направо беше с нас........
За съжаление малко учасници, но пък качествени......
Другия път повече.....
Поздрави за организацията.:respect:
Снимки и видео по-късно......

Васил Петров
25-06-2011, 20:23
Направо съм разбит а спиртна вечер ме чака.Но организацията бе добра с някой изключения.Много битки много превъзбуда и какво ли още не.

Лично аз съм си доволен от колата за пореден път. :big_bow_down:

Пловдивските рацери добре се представиха.

DJ_STIVAN
25-06-2011, 20:26
Екстра беше, евала на Орлин за силната кола, която остана без конкуренция днес....

Събев
25-06-2011, 20:32
Някакво класиране?????

Linkestis
25-06-2011, 20:50
Аз бях най-големия лумпен със стокова печка :) Ама ще ме амбицирате да вложим някои лев :)

DJ_STIVAN
25-06-2011, 20:55
Някакво класиране?????

В клас С
1. Орлин
2. Даги с 145 2.0 Турбо
3. DJ_STIVAN Купе 20в Турбо

Клас А
1. Миро с КуВе
Нататак не ги знам

Клас Б имаше 2 коли
1.Дригата
2. Бобо с ГТВ

Клас Дизел
1. Пух,
2. haljscho 156 1,9ЖТД

digitalundgrd
25-06-2011, 20:57
Ето момчета и повечето от обещаните клипсове ;) :

http://www.youtube.com/user/digitalundgrd?feature=mhum#p/u

Има още няколко, които не съм качил, но тях по-късно..

П.с. И да почерпите операторчето за хубавите филмчета ей

Furious 155
25-06-2011, 21:22
Ето снимки и от мен и след малко идват и клиповете - в тях има: квалификационни пускания, елиминации и сводобни стартове.

снимки:
https://picasaweb.google.com/ivansirakoff/DragDay25062011?authkey=Gv1sRgCK3gr4Pw3vaFCQ#

видео:
http://www.youtube.com/watch?v=O8m3FctN5v8
http://www.youtube.com/watch?v=2MNpWPIoD9M
http://www.youtube.com/watch?v=NPXJuhU9VXI
http://www.youtube.com/watch?v=XPr6YssJm2c
http://www.youtube.com/watch?v=_3edox-38e8
http://www.youtube.com/watch?v=F4yYTqimbYo
http://www.youtube.com/watch?v=m939qzDpiVM
http://www.youtube.com/watch?v=H3zApbeNfh8

наслаждавайте се!

Jivko7777
25-06-2011, 21:29
Всичко съм снимал от квалификациите до финала ;) Само накрая за клас дизел ми свърши батерията, ноо там нещата бяха от ясни по-ясни ;)

Имам да качвам бая, така че довечера ще ги пусна тук ;)

Ей това е хубава приказка :rockon:

Jivko7777
25-06-2011, 22:03

Жив и здрав да си :) Чакаме само клас дизел някой да качи :)

WhitePower
25-06-2011, 22:05
е то конкуренция имаше но на всички им се появиха некво проблеми
днеска беше денят на съединителите , още в самото начало 3 коли отпаднаха поради тази причина ,
двигателя на Рошауди се счупи за съжаление и той не можа да даде време , така че отпаднаха доста коли

murdera
25-06-2011, 22:16
Тези дни един летящ с/у малкото/голямото КуВе,да пробвам и с 2те EKUta да видим къде съм,че нещо съм :prison:

soldier81
25-06-2011, 23:11
Аз си изкарах страхотно,имах възможност да гледам стартовете от първия ред:crazy:.
Доволен съм и от колата си,въпреки че я пуснах само на квалификацията,като гледах на другите времената,мисля че се представи добре.

Благодаря на организаторите за страхотната организация и за това че ми позволиха да бъда част от екипа.
Изкарах си супер!!!

thecleaner
25-06-2011, 23:14
На мен мероприятието ми хареса много, организацията беше добра, екстра си изкарахме.

haljscho
25-06-2011, 23:51
Жив и здрав да си :) Чакаме само клас дизел някой да качи :)
Тва на бързо.......
http://vbox7.com/play:3697f35994
http://vbox7.com/play:54e36cf7b4
http://vbox7.com/play:b6029f9320
http://vbox7.com/play:abcae38e6f
pr_00f (http://clubalfaromeo.com/forum/member.php?u=85) :respect::cheers:

WhitePower
25-06-2011, 23:54
Сина каза че повече не иска да чува за атсмоферки
вика " Болят ме ушите от тези дето трещят само а времената не им бяха некви добри " . Като се има в предвид че е на 15 и от коли грам не разбира , а и нещо не го влечат много много

Като се има в предвид ,че аз само накрая седях до стартовете на колите а главата ми е на ламарина , представям си на него какво му е като даваше всички стартове и всички са трещели точно до него

Иначе на мене най много ми хареса , всичко беше по мед и масло и времето беше с нас , което беше най важното
нито беше адска жека - 35 градуса да се изпечеме , нито чак толкова студено , както каза " Идеално за драг дей "

italfen
26-06-2011, 00:24
Аве вие тез алфи как ги карате... хахахах :DDD
п.с. евала на оператора клиповете са супер!

haljscho
26-06-2011, 00:38

От малък му е просветнало.........:clap2:

Забравих да поздравя и всички участници.......:big_bow_down:

Bobo
26-06-2011, 01:37
вика " Болят ме ушите от тези дето трещят само а времената не им бяха некви добри " . Като се има в предвид че е на 15 и от коли грам не разбира , а и нещо не го влечат много много

Като се има в предвид ,че аз само накрая седях до стартовете на колите а главата ми е на ламарина , представям си на него какво му е като даваше всички стартове и всички са трещели точно до него

Иначе на мене най много ми хареса , всичко беше по мед и масло и времето беше с нас , което беше най важното
нито беше адска жека - 35 градуса да се изпечеме , нито чак толкова студено , както каза " Идеално за драг дей "

Не видях живо турбо пунто в клас Б:lol: с атмосверките, а теб и сина ти не ви видях никъде по магистралата турбо бегачката на магистралата атмосверките я минаваха като спряла :roll2:

Иначе денят мина прекрасно, беше адски весело и аз много се накефих :)
Евала на всички които даваха газ! ;)

Tune
26-06-2011, 02:55
Случайно някой да има стартовете с най-добрите времена на Сааб-а или на Клиото заснети :P ? Имах доста проблеми с колата, но така се получава като всичко се прави в последния момент на място :-( но въпреки всичко си изкарах наистина страхотно !

Васил Петров
26-06-2011, 06:25
Тези дни един летящ с/у малкото/голямото КуВе,да пробвам и с 2те EKUta да видим къде съм,че нещо съм :prison:

:drunk: :stumm: :drunk: :stumm: ....... дооооообре

haljscho
26-06-2011, 09:28
http://www.vbox7.com/play:a7069e45d8

Васко :respect:

Ще гледам да направя един общ на всичко което съм снимал......

VFTI
26-06-2011, 10:17
Страхотно клубно мероприятие! Всичко мина по мед и масло! Браво CARB, браво на всички потрудили се да ни е гот!

Определено мероприятието беше суперррр...И наистина времето беше се "утепало за драг" :smoke: Много съм доволен, суперррррр си изкарах и бабата добре се движеше :)

Badmaf- предполагам ти стана лошо, щото много адреналин ти дойде и после като те отпусна и много емоция...бе като на свадба :biggrin::biggrin: :tooth: Виждам потенциал в карането ти и колата, нека следващия път я видим още по-силна :go: Поздрави за 2рото място!

Поздрави и на всички победители в класовете!

Честита загуба на Васил Петров от 156 1.9JTD 110hp с чип:biggrin: (който дизел пък даде 16.3 :notworthy::notworthy:)...Та евала на Хаджията, за което:flex:, съответно и 2рото място :)

И пак към В.Петров. (да вземеш да се научиш да си караш колата, че не ни се гледа 2-4 2-5 3та та:D.... а и се видя, че тоя "мъртвец" 1.7 ТС може да падне под 16ка...даде 16.05 като я кара Миро, молим без оправдания за пилота:biggrin::biggrin:)

Иначе смятам, че времената този път бяха леееко завишени...МОето мнение е че бяха 0,3-4 нагоре за 17секундните коли и 0,2-0,3 за 16сек. коли...надолу нещата не мога да ги коментирам:biggrin:

ФЕРАРИСТ
26-06-2011, 10:32
Абе тия куки големи оптимисти да стоят там накрая, че ги гледам че и маневри си правеха дори по време на стартовете.......

MUROMAN
26-06-2011, 10:42
Драгаджии не се ли наспахте?
Дайте да гледаме времена,снимки ,видео матерял нещо.
Да се порадваме и ние за вас отстрани. :)

VFTI
26-06-2011, 10:47
В клас С
1. Орлин Punto 1.4 GT 13.8 време
2. Даги с 145 2.0 16v Турбо
4. V-a-n-k-a-t-a 156 2.0 20v turbo
5. GTV 2.0 V6 turbo
не съм сигурен

Клас А
1. Миро с КуВе - 15.31 време
2. Badmadafaka -145 QV 16,3 време
3. Васил Петров 145 1.8 ТС
4. Thecleaner 156 1.8ТС SW 17.64 време
5. Souze 164 2.0 8V 17.71 време
6. VFTI 155 2.0 8v LPG 18.5 време
... Soldier 81 155 1.8 8v не стартирал но кара на квалификациите
лелеее дали не пропускам някой?!..

Клас Б имаше 2 коли
1.Дригата 145 1.7 turbo boxer
2. Бобо с ГТВ 3.2

Клас Дизел
1. Pooh 156 1,9 mjet - 15.05 време (дали не беше 14ка не съм сигурен)
2. haljscho 156 1,9ЖТД 16.31 време
3. Proofa Lancia Lybra 2.4JTD 16.5 време
4. Linkestis 166 2.4JTD сток
5. Фиат Doblo 2011 1.3 Mjet

Всичките времена са по спомен, ама си мисля че почти нямам грешки :)..за Пух се чудя най-много

П.П Може да има малки разлики от времената от квалификациите и тези от стартовете. Като тези времена са най-добрите на участниците. Независимо дали са дадени на квалификация, по време на състезанието или на свободните :)

ЕДИТ: Ами повече времена не помня. Останалите ще ги дадат организаторите :)

DJ_STIVAN
26-06-2011, 10:48
Ти мани куките.... той Бобо щеше да помете измервателната техника :D За щастие жертва стана само един конус на финала :)

VFTI
26-06-2011, 10:51
Ето в тази темичка - снимки, инфо и т.н.

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=904811#post904811

Dagi
26-06-2011, 10:53

Евала за клипчетата :drunk:

abart_
26-06-2011, 11:11
В клас С
1. Орлин Punto 1.4 GT 13.8 време
2. Даги с 145 2.0 16v Турбо
4. V-a-n-k-a-t-a 156 2.0 20v turbo
5. GTV 2.0 V6 turbo

Клас А
1. Миро с КуВе - 15.31 време
2. Badmadafaka -145 QV 16,3 време
3. Васил Петров 145 1.8 ТС
4. Thecleaner 156 1.8ТС SW 17.64 време
5. Souze 164 2.0 8V 17.71 време
6. VFTI 155 2.0 8v LPG 18.5 време
... Soldier 81 155 1.8 8v не стартирал но кара на квалификациите
лелеее дали не пропускам някой?!..

Клас Б имаше 2 коли
1.Дригата 145 1.7 turbo boxer
2. Бобо с ГТВ 3.2

Клас Дизел
1. Pooh 156 1,9 mjet - 15.05 време (дали не беше 14ка не съм сигурен)
2. haljscho 156 1,9ЖТД 16.31 време
3. Proofa Lancia Lybra 2.4JTD 16.5 време
4. Linkestis 166 2.4JTD сток

Всичките времена са по спомен, ама си мисля че почти нямам грешки :)..за Пух се чудя най-много

П.П Може да има малки разлики от времената от квалификациите и тези от стартовете. Като тези времена са най-добрите на участниците. Независимо дали са дадени на квалификация, по време на състезанието или на свободните :)

Добро инфо ;)

Но за клас Б и за клас С (освен пунтото) не виждам времена.....

миро
26-06-2011, 11:16
Беше много гот, изкарахме си много добре. Браво на организаторите! :notworthy:

Абе тия куки големи оптимисти да стоят там накрая, че ги гледам че и маневри си правеха дори по време на стартовете.......

Лице в лице срещу закона http://www.youtube.com/user/digitalundgrd?feature=mhum#p/u/11/9VIPJebuTtA :biggrin:

ФЕРАРИСТ
26-06-2011, 11:21
Лице в лице срещу закона http://www.youtube.com/user/digitalundgrd?feature=mhum#p/u/11/9VIPJebuTtA :biggrin:
Именно за тва говорех......що не им зехте книжките на тия......отиваш и им казваш - "Добър ден, рацер Миро, правите кофти маневри, моля документи за проверка"......

WhitePower
26-06-2011, 11:22
Не видях живо турбо пунто в клас Б:lol: с атмосверките, а теб и сина ти не ви видях никъде по магистралата турбо бегачката на магистралата атмосверките я минаваха като спряла :roll2:

Иначе денят мина прекрасно, беше адски весело и аз много се накефих :)
Евала на всички които даваха газ! ;)

Имаш нещо против пунтовците ;)
В клас Б нямаше пунто защото не исках и там да взимам наградата :), иначе по регламент си бях точно в класа ;)
аз показах на пистата какво може , мисля че не е необходимо и на пътя да доказвам , че и там може , просто главата ми беше на камбана от всички стартове а и малкия заспа в колата веднага щом седна

DJ_STIVAN
26-06-2011, 11:30
http://www.youtube.com/watch?v=HITuXI1rSp4
http://www.youtube.com/watch?v=RizLhgdDxaA&feature=mfu_in_order&list=UL
http://www.youtube.com/watch?v=wi6Ebctmk5w
http://www.youtube.com/watch?v=BwI_KO0_rCk
http://www.youtube.com/watch?v=G8ExHF5YdMc
http://www.youtube.com/watch?v=rtDnzOzz4wg
http://www.youtube.com/watch?v=4qMTYGZAKCs
http://www.youtube.com/watch?v=QPuyKhsgpbY
http://www.youtube.com/watch?v=6lzquC2pWSs
http://www.youtube.com/watch?v=EDZsZuCfaCI
http://www.youtube.com/watch?v=U6EKrv5eu-k
http://www.youtube.com/watch?v=_az_AFjVF6E
http://www.youtube.com/watch?v=oQxCRlzPo1c
http://www.youtube.com/watch?v=Ti4NLupUJE8
http://www.youtube.com/watch?v=JUZFsdYeETc
http://www.youtube.com/watch?v=Pzy8gRvjecU
http://www.youtube.com/watch?v=E39Qy5jFudY
http://www.youtube.com/watch?v=R07YBedpJ6Q
http://www.youtube.com/watch?v=3yJMzpcPE3Y
http://www.youtube.com/watch?v=blKXtippfeQ
http://www.youtube.com/watch?v=YRlT4rxmnm0

badmadafaka
26-06-2011, 11:48
Badmaf- предполагам ти стана лошо, щото много адреналин ти дойде и после като те отпусна и много емоция...бе като на свадба :biggrin::biggrin: :tooth:
Абе аз първоначално го отдадох на храната щото обикновено не са много рентабилни тоя тип заведения, обаче се оказа, че положението е по-сериозно... Днес едвам станах и едвам говоря от възпалено гърло... :depressed:

Иначе и аз да кажа две думи за тези в хАтмосферния малък клас, с които имах удоволствието да се състезавам:
Браво на VFTI - най-сериозния, който отсрами сектата на легендите - като гледах клиповете ни с тебе си мисля, че ти по-скоро психологически падна, щото още в началото искаше да се паднеш с друга кола... :notworthy:
За Васил Петров само споменавам, че при дръпките с мен определено го гонеше лош късмет, за мен каляските ни вървят еднакво... :flex:
За Миро нЕам думи - перфектно съчетание на кола и драйвер и напълно заслужена победа :respect:
За батките в другите класове също няма какво да казвам - да ти е кеф да гледаш :)

WhitePower
26-06-2011, 12:24
По въпроса с махането на едната предна седалка - голяма грешка.Свалих от нея само 0.04 стотни , което е смешно .
После си гледах и клиповете ( който ще кача после )
Оказа се че след махането и предна дясна гума ( от страната на седалката започва да се пали на всеки старт , което значи че съм нарушил баланса на колата , което не се случваше преди да я махна .Така че няма далавера колата да се олекотява от предната част защото се губи сцеплението

jorko
26-06-2011, 12:45
Беше много гот, изкарахме си много добре. Браво на организаторите! :notworthy:

Отбор идиоти :hmm:

Az4o
26-06-2011, 12:45
Благодаря за търпението!

Вече имаме и официалните времена от вчера :clap2:

1. Квалификации:

http://img200.imageshack.us/img200/8232/alfadragday2011qualific.png

2. Клас А

http://img812.imageshack.us/img812/8131/alfadragday2011classa.png

3. Клас В

http://img692.imageshack.us/img692/5013/alfadragday2011classbo.png

4. Клас С

http://img863.imageshack.us/img863/724/alfadragday2011classc2.png

5. Клас Дизел

http://img69.imageshack.us/img69/8912/alfadragday2011classdie.png

6. Всички резултати на пистата + свободни двубои!

http://img268.imageshack.us/img268/217/allfree1re.png

http://img199.imageshack.us/img199/1185/allfree2re.png

Ако имате претенции към някои резултати пишете на ЛС да ги сверя отново :comphits:

jorko
26-06-2011, 12:52
:eat:
Благодаря за търпението!

Ако имате претенции към някои резултати пишете на ЛС да ги сверя отново :comphits:

Аз да питам какво е клас 3 и какво е това "сл" в графата за 4-то време и защо в графата за трето време има 30 сек ? :eat:

murdera
26-06-2011, 13:06
A как ви се струват времената?Някои коли дадоха ужасно високи времена,които ми се струват нереални(поне на мен). Особено впечатление ми направи разликата във времената м/у Вектрата Лет и пунтото на Орлин...доста стартове сме гледали м/у тях и определено разликата им не е 1сек..... :big_whoops:

Az4o
26-06-2011, 13:07
:eat:

Аз да питам какво е клас 3 и какво е това "сл" в графата за 4-то време и защо в графата за трето време има 30 сек ? :eat:

Да, трябваше да пусна малко разяснения ..

Там където няма клас а,в,с или дизел е броя стартове, които е заплатил участника на свободните двубои - съответно 3 или 6.

Записах служебно време (примерно 30 сек.), за да излезнат отгоре най-добрите времена. Това се наложи, понеже не разбрах кой от вас двамата (номер 20 и 25) даде време 17,89 в първото пускане на свободните двубои.

jorko
26-06-2011, 13:16
Да, трябваше да пусна малко разяснения ..

Там където няма клас а,в,с или дизел е броя стартове, които е заплатил участника на свободните двубои - съответно 3 или 6.

Записах служебно време (примерно 30 сек.), за да излезнат отгоре най-добрите времена. Това се наложи, понеже не разбрах кой от вас двамата (номер 20 и 25) даде време 17,89 в първото пускане на свободните двубои.

Ясно, начи софтуерно улеснение :smoke:... Няма проблеми, а и той беше по-бърз :notworthy:

миро
26-06-2011, 13:19
Вектрата има проблем с включването на четвърта скорост, може би само на 2-3 гонки успя да включи от първия път...

TS
26-06-2011, 13:19
Ясно, начи софтуерно улеснение :smoke:... Няма проблеми, а и той беше по-бърз :notworthy:

Уното върви много прилично :notworthy: Другия път ще разтовариш всичко ;)

1912
26-06-2011, 13:33
бравос на всиччки малко ме е яд че не можах да дойда но квото е тва е :)

VFTI
26-06-2011, 13:45
Ето 10тина снимчици от мен:
Линк към албума: http://ventsivladev.snimka.bg/architecture/dragday-25-6-11-carb.602577.24018963

http://media.snimka.bg/8882/024018973.jpg?r=0

А прикачвам и малко звуци от ръмжащи и съскащи бегачки записани от моя телефон :smoke:
http://dox.bg/files/dw?a=2eb23c6457

ФЕРАРИСТ
26-06-2011, 14:10
Така че няма далавера колата да се олекотява от предната част защото се губи сцеплението
Компенсира се с налягането на гумата или гумите.....

WhitePower
26-06-2011, 14:18
Компенсира се с налягането на гумата или гумите.....
това го разбрах чак като прегледах клиповете в къщи , иначе няма как да разбера какво се случва щото съм зад волана

pinko
26-06-2011, 15:07
Страхотен драг дей се получи. Благодаря на всички, които помагаха в организацията и провеждането, и особено на Фиоре, който изнесе основната тежест от работата.

Само да допълня и още едно време - Спайдера постигна 19,69 сек при пълно щадене на мотора и превключване на максимум 4000 об./мин. Все пак двигателя е на само 500 километра и още се разработва.

http://i869.photobucket.com/albums/ab254/AutoBild/IMG_3377s.jpg

Dagi
26-06-2011, 18:04
Днеска ще има ли нещо на лафче?:smoke:

pi4_s_bravo
26-06-2011, 18:12
A как ви се струват времената?Някои коли дадоха ужасно високи времена,които ми се струват нереални(поне на мен). Особено впечатление ми направи разликата във времената м/у Вектрата Лет и пунтото на Орлин...доста стартове сме гледали м/у тях и определено разликата им не е 1сек..... :big_whoops:

Кофти там е наклона,който почти до финала беше изкачване, отделно и вятъра беше доста силен и това изигра важна роля във времената.

tanatos
26-06-2011, 18:59
Някой ми спомена за гонка между кола и самолет. Не видях такова нещо по снимките. Та състояла ли се е подобна гонка?

pinko
26-06-2011, 19:08
Някой ми спомена за гонка между кола и самолет. Не видях такова нещо по снимките. Та състояла ли се е подобна гонка?

Не, заради лошото време на летището в Ихтиман и ураганния вятър около Витоша самолета не получи разрешение да излети.

Тоя същия вятър, дето провали и феста около Разлог, ни провали и гонката със самолет.

tanatos
26-06-2011, 19:32
Така и предположих, шибаният вятър скапа много неща. А с кой автомобил щеше да се състезава самолета?

WhitePower
26-06-2011, 19:41
Кофти там е наклона,който почти до финала беше изкачване, отделно и вятъра беше доста силен и това изигра важна роля във времената.

нищо подобно , налкона си е нормален ама чак пък и вятъра

WhitePower
26-06-2011, 19:42
Така и предположих, шибаният вятър скапа много неща. А с кой автомобил щеше да се състезава самолета?

с уното на Жорко

WhitePower
26-06-2011, 19:43
Днеска ще има ли нещо на лафче?:smoke:
еба обади се и ще си полафим ;)

jorko
26-06-2011, 20:36

Ако се оправдаваш с наклона, значи много други неща не са в час ... а и вятъра беше според мен от северозапад, макар и променлив :rosso_racers:

jorko
26-06-2011, 20:48
с уното на Жорко

По-скоро ниска облачност май беше причината, но така или иначе не съм запознат със всички обстоятелства, обаче пък съм сигурен че пилота на самолета имаше голямо желание да участва .. както и аз, разбира се :) още повече, че според предварителни груби замервания бихме били много близки като времена... Все пак самолета не е кола и от "гаража" му до Сапарева баня си има много повече фактори за придвижването му, отколкото при колите и въпреки че и пилота и аз обменяхме информация на всеки час, все пак времето не позволи своевременното му и безопасно придвижване до там ...

Bobo
26-06-2011, 21:13
Ти мани куките.... той Бобо щеше да помете измервателната техника :D За щастие жертва стана само един конус на финала :)

Хихихихи нямаше бре само щях да си прибера конусите насредата :smoke:

---------- Post added at 18:13 ---------- Previous post was at 18:11 ----------

Ако се оправдаваш с наклона, значи много други неща не са в час ... а и вятъра беше според мен от северозапад, макар и променлив :rosso_racers:

Мда през повечето време си беше попътен :)

Az4o
27-06-2011, 00:20
Направена е една корекция по таблиците с времената.

Времето на номер 15 - Мирослав Минев - 15,021 (клас C, гонката с Орлин) е отчетено погрешно, правилното е 15,821.

Поправено е в таблицата Клас С, както и в генералното подреждане на всички времена на пистата.

bouncer
27-06-2011, 10:42
Пичове,

огромно благодаря на всички стюарди, помощници, участници и зрители! Получи се едно много приятно клубно мероприятие!

Браво и благодаря!

WhitePower
27-06-2011, 12:22
Пичове,

огромно благодаря на всички стюарди, помощници, участници и зрители! Получи се едно много приятно клубно мероприятие!

Браво и благодаря!

пак заповядай винаги ако може ще се помага , ама за победителите нямаше и путпване по рамото пред строя

WhitePower
27-06-2011, 12:46
Малко уплоад
Всички заснети стартове са качени 68 клипа

Приятно гледане

http://www.youtube.com/user/orlingenchev?feature=mhee#g/u

Bodom
27-06-2011, 12:47
Ето ги и моите СНИМКИ (https://picasaweb.google.com/Bodomirov/2ndItalianDragDay?feat=directlink).
Изкарах си страхотен ден.:punk:
Имам и клипове, но тях тепърва ще ги почвам :)

pinko
27-06-2011, 13:32
Започна се: http://topgear.bg/photos/italianski-prelesti/

И това е само началото...:punk:

WhitePower
27-06-2011, 14:09

Якоо , имаме си и статии , само мене ме нема :):goodnight:

digitalundgrd
27-06-2011, 14:11
Ами тва е щото не си беше гушнал колата за снимка :)

WhitePower
27-06-2011, 14:12
Ами тва е щото не си беше гушнал колата за снимка :)
Знаех си че трябваше да я намляскам от любов ;)

Geri_ms
27-06-2011, 14:32
За първи път идвам на такова събиране, но мисля да не е за последен. Много ми хареса. Колите са страхотни. Браво на организаторите и състезателите! :notworthy:

MrX
27-06-2011, 15:49
Поклон пред всички участници, благодаря на всички зрители и едно голямо "евала" на всички празнодумци в тази тема!

bouncer
27-06-2011, 16:24
мда - едно от най-неприятните неща е 124 гласивали ЗА и 24 записано за участие коли....има няма 100 човека разлика....добре ли е?!?

ФЕРАРИСТ
27-06-2011, 16:37
Абе някой кара ли със семи или пълни сликове?

fiore
27-06-2011, 16:38
Е да обаче имаше и участник който беше гласувал "против" но се включи, макар и не с автомобила с който искаше, но организацията иска жертви:))))

DJ_STIVAN
27-06-2011, 16:59
Абе някой кара ли със семи или пълни сликове?

Да, Даги мисля че кара с пълен слик, ама запали съединителя и после мина на стреет гуми... Като гледам разликата във времената му е 0.3 десети.

stelt
27-06-2011, 17:01
Колкото- толкова. Да се надяваме, че другия път колите ще са поне три пъти повече.

Bobo
27-06-2011, 20:07
Да, Даги мисля че кара с пълен слик, ама запали съединителя и после мина на стреет гуми... Като гледам разликата във времената му е 0.3 десети.

Да ама не баш имаше време 14.01 със стрийт гумите ма някъде се загуби тва време защото беше на гонка ;)

А и трябваше ти да имаш още един старт с 156-цата защото бяхте 1:1 ма стана някво мазало;) Ето клипа на който 156-цата е отпред http://www.youtube.com/user/digitalundgrd#p/u/16/7txKLrGIoZs

WhitePower
27-06-2011, 20:23
Да ама не баш имаше време 14.01 със стрийт гумите ма някъде се загуби тва време защото беше на гонка ;)

А и трябваше ти да имаш още един старт с 156-цата защото бяхте 1:1 ма стана някво мазало;) Ето клипа на който 156-цата е отпред http://www.youtube.com/user/digitalundgrd#p/u/16/7txKLrGIoZs

Тва дето е 14.01 е моето
Даги даде най доброто с сликовете 14.33 ,
ако си оправи съединителя и ги загрее ще свали още
както казах много хора изреваха от съединители защото сцеплението на пистата беше адски добро

haljscho
27-06-2011, 20:39
Ето го и моя клип.....

http://www.youtube.com/watch?v=CDxLZ4Pg5gk

http://www.vbox7.com/play:m35a9585aa

Снимките в началото на клипа са правени от малкия........той снимал, сниииииимал.....:waving:

DJ_STIVAN
27-06-2011, 21:05

Трябваше... ама даже и на тази гонка работата беше на фото финиш, защото нагоре доста го налазих, аз за тва и финиширах на прекъсвач... щото виждах,че го налазвам яко пък оборотомера свършва и си викам ся ако вкарам 4-та ще загубя много и така... на практика докато не се върнахме на старта незнаех кой е победил. А на 2-рата гонка разликата беше около кола.

---------- Post added at 21:05 ---------- Previous post was at 20:48 ----------

Ето го и моя клип.....

http://www.youtube.com/watch?v=CDxLZ4Pg5gk

http://www.vbox7.com/play:m35a9585aa

Снимките в началото на клипа са правени от малкия........той снимал, сниииииимал.....:waving:

Евала на оператора, хванал е почти цялото състезание.... А нещо от магистралата няма ли ? :priest:

П.С.Има един сниман от ГТВ-то ма не е много за показване :mrgreen:

Bobo
27-06-2011, 21:08
Тва дето е 14.01 е моето
Даги даде най доброто с сликовете 14.33 ,
ако си оправи съединителя и ги загрее ще свали още
както казах много хора изреваха от съединители защото сцеплението на пистата беше адски добро

Твоето беше 13:98 ;)

---------- Post added at 18:08 ---------- Previous post was at 18:06 ----------

Трябваше... ама даже и на тази гонка работата беше на фото финиш, защото нагоре доста го налазих, аз за тва и финиширах на прекъсвач... щото виждах,че го налазвам яко пък оборотомера свършва и си викам ся ако вкарам 4-та ще загубя много и така... на практика докато не се върнахме на старта незнаех кой е победил. А на 2-рата гонка разликата беше около кола.

---------- Post added at 21:05 ---------- Previous post was at 20:48 ----------

Евала на оператора, хванал е почти цялото състезание.... А нещо от магистралата няма ли ? :priest:

Абе кво ти пука нали беше весело :)

haljscho
27-06-2011, 21:52

Ми що ни го прати, щях да го прикача и него.....:upsidedwnsmiley:
Той тоя няколко пъти го оправях, че малко дългичък стана в началото и се оказа, че не мога да го кача никъде.....

Абе кво ти пука нали беше весело :)

Ей тва е приказка...........
Другия път още по-силни коли......:punk:

badmadafaka
27-06-2011, 22:39
Евала на оператора, хванал е почти цялото състезание...
Верно си е :respect:

jorko
28-06-2011, 07:08

Коментарите под снимките са гадни и не ми харесват :grandpa:

1912
28-06-2011, 08:06
аз па се облажих с картонени шапки от цялата раота :)
:static:

Mitko_155
28-06-2011, 12:15
Да, има нещо такова... Пък и не са особено грамотно и "на място" написани (примерно коментара, че от 1.4 се вадела страшната мощност под снимката на купето и гтв-то)... :bored:

Ами колегата Roshaudi имаше проблеми иначе щяхме да видим колко има и колко няма мощност в 1.4л. Орлин също показа, че колата му не е за подценяване.

pr_00f
28-06-2011, 13:41
2 клипчета

http://www.vbox7.com/play:943d1945f1 в началото

http://www.vbox7.com/play:451d0f16b2 в края

Абе тая кола май нещо е почнала да пуши , или само на мен така ми се струва?

Я да видим сега какво излезе след това :)

jorko
28-06-2011, 17:03
Ами колегата Roshaudi имаше проблеми иначе щяхме да видим колко има и колко няма мощност в 1.4л. Орлин също показа, че колата му не е за подценяване.

"но проблемът им е, че гърмят. Много често." това ако тръгна да го коментирам, ще се скараме с някой ... затова не казвам нищо, само цитирам :angry:

badmadafaka
28-06-2011, 17:07
Ясно де, въпроса е, че точно кое от двете на снимката - купето с петака или ГТВ-то с шестака е 1.4, че аз не разбрах ;)
Tова имах предвид, а не да обсъждам дали има повер в 1.4 ;)

WhitePower
28-06-2011, 18:13
"но проблемът им е, че гърмят. Много често." това ако тръгна да го коментирам, ще се скараме с някой ... затова не казвам нищо, само цитирам :angry:
10000 km гоня с 2 сменени карета ;) но моето не е и 300 коня

смятам че на този сетъп ще искара още 10000 поне , ако собсвеника е разумен , а не някой който само да маа с гегата

haljscho
28-06-2011, 18:26
аз па се облажих с картонени шапки от цялата раота :)
:static:

Да но ни са потиш мноооо, че са разпадат......:razz:
Догодина за влизането в А-група ша напраим по-убаи.....

2 клипчета

http://www.vbox7.com/play:943d1945f1 в началото

http://www.vbox7.com/play:451d0f16b2 в края

Абе тая кола май нещо е почнала да пуши , или само на мен така ми се струва?

Я да видим сега какво излезе след това :)

Ееееееее мнооооо ти е тежък кракът бре......:clapping:
Сложи си тръбичка на негово място.....

Linkestis
28-06-2011, 19:52
Така така,като не ме пусна..ама съм си взел поука вече със стоковица нЕма да се пускам.За другия път ще ме взимате насериозно :)

haljscho
28-06-2011, 22:03
Така така,като не ме пусна..ама съм си взел поука вече със стоковица нЕма да се пускам.За другия път ще ме взимате насериозно :)
Е как брееееее......
Я виж ква газ е дал ПРУФА чак му са е пръснал маркуча.......:stumm:
Трябваше да се пуснеш с някой с време близко до твоето на свободните.........
Кво да се прай като участниците като цяло си бяха малко.........

pr_00f
29-06-2011, 00:06
Аз ако не бях пръснал маркуча щях да отнеса даже pooh на финала :naughty:

Иначе голям купон - от драг-а до днес сутринта съм карал като бабичка до макс 1800 оборота... че като не се знае какво и къде точно е патнало.

king_nasko
29-06-2011, 18:01
Ето и от мен малко снимки :)

murdera
29-06-2011, 18:53
Супер,поне на 1 снимка я има моята японска красавица :rosso_spider:

WhitePower
30-06-2011, 11:38
моята кола е заводска ;) , нека да дойде експерта и да каже в завода как е била

този закон да го духат , зашото и джантите ще се водят към него

Alivio_8vT
07-03-2012, 22:30
Някои да ми каже как да се запиша в клас 3 ;) и една малка добавка ако сам олекотен без ролбар ще бъде ли разрешено :)

D.Istatkov
07-03-2012, 22:37
колега ако не си забелязал анкетата е от 2011 сега сме 2012 вече .....

Alivio_8vT
11-03-2012, 10:15
Ами маи не бях забелязал....

D.Istatkov
22-03-2012, 20:29
гледам из форума и си викам,кога ще се проведе драг-а тази година 2012

може и да е рано ,но пък може да има някой инфо?

Turbo_A3
23-05-2016, 14:41
Надявам се тази година да се проведе ДРАГ ДЕЙ на някоя писта. Има ли някаква яснота по въпроса?

fiore
25-05-2016, 11:03
Интереса е много нисък към такива организирани мероприятия.
не е изключено да организираме но трябва да има наистина интерес а не драг за 10 коли

thecleaner
25-05-2016, 23:34
Интереса е много нисък към такива организирани мероприятия.
не е изключено да организираме но трябва да има наистина интерес а не драг за 10 коли

Цецо знаеш, че това не е вярно и е точно обратното.

Leandro
26-05-2016, 19:40
:brickwall:

haljscho
27-05-2016, 07:05
Ееееей, върнах се назад в темата и си намерих клипа който отдавна не бях гледал........:go: