View Full Version : Търся адвокат за дело за побой над дете
WhitePower
13-05-2011, 15:01
Търся адвокат за дело за побой над дете (15г )
оказа се че от първо искат да прекратят всичко и ми казаха за си заведа аз дело
та очаквам ако някой има или е да драсне едно ЛС с координатите
София
Stoyan Georgiev
13-05-2011, 16:08
кой град ? софия ?
WhitePower
13-05-2011, 16:24
София
Stoyan Georgiev
13-05-2011, 18:58
ще разпитам и ще ти пиша
По принцип ти препоръчвам по силни адвокати, които могат да ти свършат работа, но цената не знам каква е /от опит с близки и познати/
Ето ти адрес на кантората на един добрите - Марковски:
1000; област: София; община: Столична; град: София; бул. "Витоша" 1А, Търг. Дом, ет. 4, к-ра 436
Телефон (02) 9877970
WhitePower
14-05-2011, 16:45
чак силни адвокати не трябват
имаме медицинско
имаме налице извъшители пълнолетни и един непълнолетен с доказана вина
но се оказа че държавата не ги съди
демек ако аз пребия някой и е лека телесна дъжавата не те съди , а тряба да си заведеш сам дело ако искаш възмездие
Добре си решил, давай смело, така трябва, ако не му се натрие носа на такъв ще продължава.Успех
Млади момчета, които трябва да влязат в затвора, за да попаднат на правилните учители, нали?
По принцип ти препоръчвам по силни адвокати, които могат да ти свършат работа, но цената не знам каква е /от опит с близки и познати/
Ето ти адрес на кантората на един добрите - Марковски:
1000; област: София; община: Столична; град: София; бул. "Витоша" 1А, Търг. Дом, ет. 4, к-ра 436
Телефон (02) 9877970
А хонорара знаеш ли какъв е,спира ти часовника:Bolt:
Mind_Control
14-05-2011, 22:03
имаме медицинско
денек ако аз пребия някой и е лека телесна дъжавата не те съди , а тряба да си заведеш сам дело ако искаш възмездие
Дай да ги заградиме с 10 коли след някоя дискотека, да се насерат (без бой) и мисля, че ще е по възпитателно отколкото да ги съдят. Та те после ще се гордеят, че са съдени.
Stoyan Georgiev
15-05-2011, 13:32
fred, къде го прати и ти : x
Jivko7777
15-05-2011, 13:58
По принцип знам че като се заведе иск за обезщетение, след края на делото загубилата страна плаща всичко, така че щом е толкова добър какъв е проблема :)
Stoyan Georgiev
15-05-2011, 15:04
плаща се според стандарта, ако стандарта за хонорар е сумата Х, ако ще и 20 пъти по Х да е хонорара на спечелилия адвокат, обвиняемия ще плати само Х
Е па да пие вода от извора,:) Просто мнение, една колежка така се съди и се минаха години, взе накрая Ал. Джеров за адвокат и се оправи одма, говорим за имотни дела.
Признавам де, че съм се поизсилил :zzz:
Jivko7777
16-05-2011, 00:34
плаща се според стандарта, ако стандарта за хонорар е сумата Х, ако ще и 20 пъти по Х да е хонорара на спечелилия адвокат, обвиняемия ще плати само Х
Е да и тука си прав, ся тоя дето го давате по горе явно взима по една 159-ка всеки път :stumm:
Stefan Caromov
16-05-2011, 12:55
имаме медицинско
демек ако аз пребия някой и е лека телесна дъжавата не те съди , а тряба да си заведеш сам дело ако искаш възмездие
Това за съденето и леката телесна не е така....От опит знам , заради това ,че плеснах на едни полицаи по два шамара ми дадоха 6 месеца затвор. Полицаите бяха цивилни ,не бяха по служба и не бяха на работа всъщност.
Съдиха ме за хулиганство ,не а побой...
WhitePower
16-05-2011, 15:16
Като цяло идеята е с въспитателна цел , за да разбере малкия ,че не трабва да налита на саморазправа
Такъв е законът, в правото си сте. Но само не го наричай възпитание това.
WhitePower
17-05-2011, 11:58
Такъв е законът, в правото си сте. Но само не го наричай възпитание това.
е как да го нарека ???
пребивай на воля , до лека телесна , и нема да имаш проблеми ,
и без това му се върти в главата наказателна акция да прави
Резултатът и сам го виждаш, явно. Агресията ражда агресия. Тези момчета, които са го били, само това са видели. Т.е. пострадалият от агресията не е само физически потърпевшия, агресорът има много по-сериозен проблем и смазването на човека не е решение на никакъв проблем.
Пак казвам, в правото си сте, никой нищо не може да ти каже. Но не е възпитание.
Резултатът и сам го виждаш, явно. Агресията ражда агресия. Тези момчета, които са го били, само това са видели. Т.е. пострадалият от агресията не е само физически потърпевшия, агресорът има много по-сериозен проблем и смазването на човека не е решение на никакъв проблем.
Пак казвам, в правото си сте, никой нищо не може да ти каже. Но не е възпитание.
Прав си, възпитание е да му се размине по всяка линия! Възпитание и то какво - че всичко може да си прави без сериозни последствия! Така ли?
Агресията раждала агресия! Ами точно тук се прекъсва агресията, с наказание наложено по закон. (Дано!)
Stoyan Georgiev
17-05-2011, 16:03
точно този път не мога да ти разбера логиката...
как така не е възпитание да ги съди ?
може би си мислиш, че той възпитава агресорите, но си в грешка - говори за възпитание на своето дете
да знае, че lex in manibus не върви на цивилизовани хора
другите ще ги възпитава правото или родителите им... ;)
Ники, това Е последствието.
Негативното възпитание е доказано неефективно. Същото е като да си набиеш детето, защото е направило нещо лошо. Дали бой, или друг тормоз, е въпрос на детайли. И някои го приемат, други възпитават по друг начин.
А колко е наивно да очакваш, че не те засяга как другите възпитават поверените им субекти - дали родни деца, дали поверени деца без родителски грижи или просто възрастни хора, на които никой никога нищо не им е обяснявал, не ми се говори. Ние живеем в общество, като се ползвами и от ползите, и от минусите на този факт.
Не се сърдя на никого, за това, че спазва закона. По дефиниция, той олицетворява морала ни. Опитвам се да дам глас и на други идеи, които набират популярност, поради ефективността си, макар и не винаги да изглеждат "справедливи", при условие, че не задълбаеш.
В този смисъл, боят и изобщо всякаква агресия, е зов за помощ.
ПП С интелигентни хора си е готино дори да се спори :)
Последствие да, но дали не може и причина за нови последствия да е.
Веригата трябва да се разкъса някъде, инак контрата остава у бития, което поражда нова агресия.
Закона е нещо което е прието в обществото, колкото повече се показва като начин за спиране на цикъла, макар по негативния начин, толкова по-добре.
Пък после вече може да мислиш, за позитивните начини когато възпитаваш детето си, но да мислиш, че можеш да превъзпиташ света отказвайки се от правото си на защита...
Mind_Control
17-05-2011, 16:55
Опитвам се да дам глас и на други идеи, които набират популярност, поради ефективността си, макар и не винаги да изглеждат "справедливи", при условие, че не задълбаеш.
В този смисъл, боят и изобщо всякаква агресия, е зов за помощ.
ПП С интелигентни хора си е готино дори да се спори :)
E дай ги тия други идеи, де. От сума ти време чакаме...
Пинки иска да каже, че един вид решението на съда няма да ги промени.Това може би е така, може би не, зависи.
Но осъждането им би ги дисциплинирало-поне за начало е добре.Тия, които не са възпитани да спазват правилата от страх зза евентуално наказание.
Е разбира се, че по добрият случай е поведението да бъде формирано на база убеждения и начин на живот.
Та затова е важна тъй наречената интеграция на обществото.Когато се роди цигане, да не се учи и расте в простотията и тинята, а да има възможност да учи, да расте нормално и да стане един нормален човек.В противен случай то расте в среда, където да убиеш не е грях, да крадеш е нормално...
И кво ? Да си обърне и другата буза ли ? :whip:
Последствие да, но дали не може и причина за нови последствия да е.
Веригата трябва да се разкъса някъде, инак контрата остава у бития, което поражда нова агресия.
Закона е нещо което е прието в обществото, колкото повече се показва като начин за спиране на цикъла, макар по негативния начин, толкова по-добре.
Пък после вече може да мислиш, за позитивните начини когато възпитаваш детето си, но да мислиш, че можеш да превъзпиташ света отказвайки се от правото си на защита...
Чудя се с кой цитат на Ганди да ти отговоря точно. Има доста, които са подходящи.
Дали да е: Насилието е оръжието на слабите
или пък: Бъди промяната, която желаеш да видиш в света
а може и: Око за око и светът ще ослепее
но, все пак, отговорът, който ти търсиш е: Първо си пренебрегнат, после осмиван, сетне бит, и накрая победител.
---------- Post added at 17:13 ---------- Previous post was at 17:13 ----------
И кво ? Да си обърне и другата буза ли ? :whip:
Колега, опитваш се да цитираш нещо, което не знаеш как да тълкуваш.
Mind_Control
17-05-2011, 17:32
Чудя се с кой цитат на Ганди да ти отговоря точно. Има доста, които са подходящи.
Дали да е: Насилието е оръжието на слабите
или пък: Бъди промяната, която желаеш да видиш в света
а може и: Око за око и светът ще ослепее
но, все пак, отговорът, който ти търсиш е: Първо си пренебрегнат, после осмиван, сетне бит, и накрая победител.
---------- Post added at 17:13 ---------- Previous post was at 17:13 ----------
А на мен защо не отговори?
Чакам малко да ти мине първоначалния афект и да се замислиш, за да си отговориш сам. Отдавна сме в този форум заедно и знам, че можеш.
Живко, интересни и често неразбираеми са твоите виждания относно реда в тая държава. Много пъти си се позовавал на Закона и си държал на спазването му, за което те разбирам напълно. Тук обаче, не мислиш че трябва да се налага наказание по закон, защото...си имаш свои съображения, така и неразбрани от другите.
Твърде много различни хора, с различни мнения и виждания за "право и криво" , живеят заедно в това общество, и това именно налага измислянето на тия закони! Има прегрешение - има наказание по закон и така трябва да бъде.
Ако няма наказание по закон има две вероятности:
- Наказание по самоинициатива(отмъщение)- тук обаче може да стане омагьосан кръг и вражда за поколения наред.
- Няма никакво наказание- тук остава чувсто за безнаказаност у извършителя и чувство за несправедливост в ощетения. Продължението не е трудно да се напише...
Затова пак казвам, има провинение - има наказание по закон! Така трябва да бъде в едно нормално общество, иначе ставаме или Дивия Запад, или Дълбока Африка!
Това е моето мнение!
п.п. Извинявам се, че не давам конкретен съвет за адвокат и малко изместихме темата.
Mind_Control
17-05-2011, 18:02
Чакам малко да ти мине първоначалния афект и да се замислиш, за да си отговориш сам. Отдавна сме в този форум заедно и знам, че можеш.
Аз повече от 2 години не мога да си отговоря на този въпрос. Преди 2 години така се бихме с едни келемета на улицата. Още същата вечер ги разбрах, кои са, къде живеят, в кои заведения ходят, но до ден днешен не съм предприел мерки, защото незнам какво да направя просто. Ясно е, че ако ги пребия, може да се завърти омагьосания кръг. Ако им потроша колите, те пак ще си останат точно толкова тъпи. А основната причина, е че просто не ми се занимава и така или иначе вярвам, че рано или късно ще им се върне.
Ники, така е, не крия, че има разлика в начина ми на изразяване и на мислене. Кълва по някоя книжка оттук-оттам, от която си променям разбиранията, разговарям с хора, които на мен пък ми влияят по някакъв начин, а аз на тях по друг и те така. Нищо странно, общо взето. Аз предпочитам да го наричам еволюция.
По въпроса за престъплението и наказанието. Пълните с рецидивисти затвори, мисля са едно своеобразно показно, че тази система не работи. Естествено, очевидна е справедливостта, поне на пръв поглед. Крадеш - наказват те; убиваш - наказват те. (Биеш - наказват те). Нека разгледаме типичния профил на закононарушителя. Обикновено, точно това са му го причинявали и на него. Та, точно тази връзка ми се иска да прекъснем. Да покажем благородство, да покажем здрава психика. Малко е криво, заради това и не го изисквам от никого. Само моля всички да се опитат да го разберат, а ако даде сърце, да го опитат. Да обясниш на детето къде бърка и да го поздравиш, че не прави другите неща грешно. Положително възпитание, с други думи. Ефектът е поразителен. Рядко съм имал възможност точно с деца да го практикувам, нямайки свои, все още, но виждам, че просто работи с почти всички.
Понеже сме заедно във форума от доста време и знаеш, че съм прост, отговори ми на мен - коя мярка препоръчваш пред наложеното по закон наказание?
Разговори. С психолог, примерно, вършат чудеса.
Иска ми се да не водим изнервена дискусия. Никого не съдя за нищо, още по-малко пък принуждавам да приема мнението ми. Напълно възможно е да бъркам по някои параметри. Твърдо убеден съм само в силата на положителното възпитание.
Не ми казвай какво се опитвам и какво не !... А ти вземи предложи нещо конкретно, вместо само да казваш това и онова че не било правилно ... Колегата Whitepower иска да покаже правилният начин за разрешаване на подобни неща, според обществото в което живеем ! И това не само би могло, но е и необходима част от възпитанието на деца на всякаква възраст / не само до 18 г. или до 7 клас или каквито и да било там граници /.
То е много лесно да се критикува отстрани :roll:
Разговори. С психолог, примерно, вършат чудеса.
Иска ми се да не водим изнервена дискусия. Никого не съдя за нищо, още по-малко пък принуждавам да приема мнението ми. Напълно възможно е да бъркам по някои параметри. Твърдо убеден съм само в силата на положителното възпитание.
Не пречи да се провеждат заедно с наказанието. Чувството за безнаказаност е най-страшно.
Коле, за това чувство за безнаказаност... някак предполага, че някой е зъл по природа. Аз не съм съгласен с това.
Ти, примерно, си попаднал на родители и среда изобщо и са ти обяснени елементарни неща. Е, да, но нямащите този късмет е кофти да ги наказваме.
Коле, за това чувство за безнаказаност... някак предполага, че някой е зъл по природа. Аз не съм съгласен с това.
Ти, примерно, си попаднал на родители и среда изобщо и са ти обяснени елементарни неща. Е, да, но нямащите този късмет е кофти да ги наказваме.
Ти да не си от някоя секта ? :meeting:
badmadafaka
17-05-2011, 22:24
Аз само не разбрах, автора на темата искаше мнения по темата "Престъпление и наказание" или май беше нещо друго...? :roll:
Не знам, ти направи неуспешен опит да цитираш библията :)
Не, наистина не искам да потъваме в лични нападки. Не е в ничий интерес да се подтиска дискусия, независимо кой прав и кой крив.
Ти нападаш в посока, която аз от самото начало заявих, че не разглеждам. Не казвам, че няма да е прав да съди момчетата. Изразявам съмнение във възпитателния ефект от евентуален престой в затвор.
ПП След като зачекваш религията за втори път, все пак ще обърна внимание, че всички големи религии са на подобно мнение по въпроса. Корана, примерно, казва, че не е грешно да искаш "око за око", но възвишеното поведение е да простиш. Исус пък казва:
Чули сте, че е било казано: "Обичай ближния си, а мрази неприятеля си". Но Аз ви казвам: Обичайте неприятелите си и молете се за тия, които ви гонят; за да бъдете чада на вашия Отец, Който е на небесата; защото Той прави слънцето Си да изгрява на злите и на добрите, и дава дъжд на праведните и на неправедните. Защото, ако обичате само ония, които обичат вас, каква награда ви се пада? Не правят ли това и бирниците? И ако поздравявате само братята си, какво особено правите? Не правят ли това и езичниците? И тъй бъдете съвършени и вие, както е съвършен вашият небесен Отец.
(Евангелие от Матея 5:43-48)
За учението на Буда май няма нужда да обръщам специално внимание.
Не е нужно да си религиозен, за да прочетеш тези учения и да помислиш защо са оцелели толкова време и какво е ценното в тях.
Linkestis
17-05-2011, 22:50
Pinky,без да се засягаш,ама що не се разходиш до Либия?
Ей така с бяло флагче в ръка?
Повечето ти цитати са на доста възвишени люде,които са живяли и мислили преди мноооогооо години.Мисли,дерзания и душевни оргазми,немислимо постижими,немислимо приложими във Века и Света в които пребиваваме в момента.:)
----
Туй за Либия е на шега :)
Породена от гръмотевичната буря
Справедливото, без злоба и унижения за личността наказание, е неразделна част от правилното възпитание. И, както сам казваш, ако родителите не са го приложили навреме, трябва да го приложи обществото и институциите.
Не мога да се съглася, че наказанието е правилно възпитание. Нито за деца, нито за възрастни. Страхът (включително и от наказание) е лош учител. Мамка му, дори джедаите на това ни учат :)
vaklinator
18-05-2011, 02:04
Не съм нито адвокат нито юрист, но има едно древно правило. Всички го зноете-" Око за око, зъб за зъб".
След това джентълмените измислиха дуелите. А сегашните кур*и -- съдилища и адвокати /щото се лапат кинти/
Вече три страници пишете кое е правилно и кое не, а никой не се запита каква е съдебната практика по частни дела за причинена лека телесна повреда. Обикновено се присъжда административно наказание с глоба от 500 лева и по иска на тъжителя още 500 лева и това е.
WhitePower
18-05-2011, 10:37
за съжаление си прав глобата е до 1000 лева АКО ЗАВЕДЕШ ДЕЛО
Pinki - Спри хапчетата те моля или намали тревата
Как предлагаш да закарам на психолох онези боксиорчета рекетиорчета с самочувсвие на богове ??
или може би трябва да закараммоя син и да у обясня добре че е направил много добре че не е нанесаъл и един удър и че на хората ще им се размине , и следващия път да му строшат краката той така или иначе футболист няма да става и да не се притеснява от това ?????
Пинки не си грам в час
ето го и членът:
Чл. 131. (Изм. и доп. - ДВ, бр. 95 от 1975 г., доп., бр. 28 от 1982 г.) (1) (Предишен текст на чл. 131 - ДВ, бр. 62 от 1997 г.) За причиняване телесна повреда:
ал.4. (доп. - ДВ, бр. 62 от 1997 г.) на бременна жена, на малолетно лице или на повече от едно лице;
ал.12. (нова - ДВ, бр. 92 от 2002 г.) по хулигански подбуди, наказанието е лишаване от свобода: от три до дванадесет години при тежка телесна повреда; от една до пет години при средна телесна повреда; до три години при лека телесна повреда по чл. 130, ал. 1 и до една година или пробация по чл. 130, ал. 2 .
Mind_Control
18-05-2011, 11:58
А каква е случката точно може ли да кажеш? Защо са налетели да го бият?
WhitePower
18-05-2011, 14:01
случката е ,че са поляли с леген с вода негови съученичнки ,който пушели пред блока
в последствие те се изместили пред училището където са и техниме момчета ( включително и синковеца)
започнали да ги замерят с яйца и пиратки , и на малките им преляло чашата и почнали да се ругаят ,
онези сзлезли и набили 3 ма ( без нашите да са посягали или да са отвърнали на ударите ), като майкия е най пострадал и е с шевове по лицето .Искало му се е да отговори нали тренира ММА , и съм го убеждавал че юмруците не решават спора
лошото е ,че не е успял да се предпази , защото не е очаквал се ще дойдат и директно с тупалките ще подходят
биячите са 3 ма , не се познават с децата и са на по 17 и 18 години
в следсвие се разбира че имат връзки и всичко винаги им се е разминавало ( по думи от квартала )
не искам и този път да е така защото няма да мога да спра малкия да не направи некоя беля от злоба
това е случката
Съди ги.Медицинско щом имате извадено и се знаят пишман биячите пускай жалбата.Никакво значение няма каква ще е присъдата, дори и да е парична санкция.Има доста свидетели така като чета.Ще им образуваш нерви и главоболие.Незнам преди колко време е станало, но трябваше още на следващия ден да го направите това.
А след като ти ги знаеш какви са и що са, може да им организираш една "наказателна акция". Слеед като се изживяват като недосегаеми, никак нема да е лошо да изядат некой друг шамар просто за спорта.
Съди ги.Медицинско щом имате извадено и се знаят пишман биячите пускай жалбата.Никакво значение няма каква ще е присъдата, дори и да е парична санкция.Има доста свидетели така като чета.Ще им образуваш нерви и главоболие.Незнам преди колко време е станало, но трябваше още на следващия ден да го направите това.
А след като ти ги знаеш какви са и що са, може да им организираш една "наказателна акция". Слеед като се изживяват като недосегаеми, никак нема да е лошо да изядат некой друг шамар просто за спорта.
И те да осъдят него после...
Да ви имам съветите понякога :)
WhitePower
18-05-2011, 18:08
чакам следващата седмица следователя какво ще представи на прокурора и как ще извърти нещата и ще наемем адвокат за да си заведеме отеделен иск от другите 2 ма за парично обещетение поне
Не знам, ти направи неуспешен опит да цитираш библията :)
Не, наистина не искам да потъваме в лични нападки. Не е в ничий интерес да се подтиска дискусия, независимо кой прав и кой крив.
Ти нападаш в посока, която аз от самото начало заявих, че не разглеждам. Не казвам, че няма да е прав да съди момчетата. Изразявам съмнение във възпитателния ефект от евентуален престой в затвор.
ПП След като зачекваш религията за втори път, все пак ще обърна внимание, че всички големи религии са на подобно мнение по въпроса. Корана, примерно, казва, че не е грешно да искаш "око за око", но възвишеното поведение е да простиш. Исус пък казва:
Чули сте, че е било казано: "Обичай ближния си, а мрази неприятеля си". Но Аз ви казвам: Обичайте неприятелите си и молете се за тия, които ви гонят; за да бъдете чада на вашия Отец, Който е на небесата; защото Той прави слънцето Си да изгрява на злите и на добрите, и дава дъжд на праведните и на неправедните. Защото, ако обичате само ония, които обичат вас, каква награда ви се пада? Не правят ли това и бирниците? И ако поздравявате само братята си, какво особено правите? Не правят ли това и езичниците? И тъй бъдете съвършени и вие, както е съвършен вашият небесен Отец.
(Евангелие от Матея 5:43-48)
За учението на Буда май няма нужда да обръщам специално внимание.
Не е нужно да си религиозен, за да прочетеш тези учения и да помислиш защо са оцелели толкова време и какво е ценното в тях.
Заеби ... редовно ходиш на сбирките, нали ?
И те да осъдят него после...
Да ви имам съветите понякога :)
Ти пък, ако искаш да им покаже личната си карта преди да ги набие :) Говорех за сплашване :)
Него и да го осъдят, остава вътрешното чувство че си направил това което трябва.
Колега не знам на какъв етап е проверката в полицията по случая, не знам какво искаш да кажеш с това, че "следователя" ще извърти нещата, но ако има вариант посочете свидетели на побоя, които освен всичко да заявят и крайното си възмущение от поведението на биячите. Тогава прокурора ще образува дознание срещу тях за лека телесна повреда причинена по хулигански подбуди.
WhitePower
18-05-2011, 22:46
Бе следователя се опитва да искара че са се помирли , а то не е така ,
някой от свидетелите започват да си променят показанията вече ,
има още няколко разпита и ще видим нещата на къде вървят ако има драми ще се плаща за адвокат
Да не дава господ, но при нас в Люлин, вчера го оповестиха, а се знаеше преди няколко дни-стана убийство.Двама ученици са убили друга тяхна връстничка, с шизофрения за 10г. злато.Най интересното е, че не чувстват вина-била малоумна и т.н.Та вина може и да не чувстват,но явно и страх от правосъдието не са имали.
Затова правосъдието трябва да превантивно и неизбежно, това е път към намаляване на престъпността.
Ако разгледаш подробно, тези деца от доста време са показвали, че имат проблеми, но никой не им е обърнал внимание.
WhitePower
19-05-2011, 23:37
Ако разгледаш подробно, тези деца от доста време са показвали, че имат проблеми, но никой не им е обърнал внимание.
ако някой ги беше тикнал на топло сега нямаше да има проблем:sniper:
old alfist
20-05-2011, 01:21
Търся адвокат за дело за побой над дете (15г )
оказа се че от първо искат да прекратят всичко и ми казаха за си заведа аз дело
та очаквам ако някой има или е да драсне едно ЛС с координатите
София
И на моят син преди 10-тина години му забиха два шамара, че е пускал високо музиката, но не съм съдил никой, защото нападателят беше прав.
ако някой ги беше тикнал на топло сега нямаше да има проблем:sniper:
Да, нямаше. Вероятно има и случаи, които е почти невъзможно да се повлияят и да трябва да бъдат изолирани от обществото. Но при децата винаги има как. Заради това и вземам отношение по твоя случай, защото са пишлемета, независимо имат ли навършени години за законно пълнолетие. Повече работа има, ако някой тръгне да се занимава с тях и да поправи пропуснатото от родителите, но пък се постига и ефект.
WhitePower
20-05-2011, 10:15
И на моят син преди 10-тина години му забиха два шамара, че е пускал високо музиката, но не съм съдил никой, защото нападателят беше прав.
2 шамара е едно , и е бил виновен
масов побой с шевове и разбити вежди , масивни кръвоизливи в окото като имаше опаснот и за него е съвсем друго - беза да имаш вина
Mind_Control
20-05-2011, 10:26
2 шамара е едно , и е бил виновен
масов побой с шевове и разбити вежди , масивни кръвоизливи в окото като имаше опаснот и за него е съвсем друго - беза да имаш вина
Аз на твоето спокойствие се чудя.. Как се сдържаш да не ги закараш на Витоша на разходка тия пишлягари.
Принципно когато е за мен, мога да преглътна подобно нещо, но ако е за семейството ми или приятелите ми, желанието за отмъщение е двойно повече.
WhitePower
20-05-2011, 14:24
Аз на твоето спокойствие се чудя.. Как се сдържаш да не ги закараш на Витоша на разходка тия пишлягари.
Принципно когато е за мен, мога да преглътна подобно нещо, но ако е за семейството ми или приятелите ми, желанието за отмъщение е двойно повече.
ще замълча :)