Log in

View Full Version : RQ: Адрес на бензиностанция "ЕКО ЕЛДА" в Бургас

trustworthy
07-09-2006, 20:08
обръщам се най-вече към колегите от Бургас с питане от името на наш съфорумник, който се намира в района и се интересува от адреса на бензиностанцията. Нали има такава там? :)

Благодаря предварително на отзовалите се

georgievst
07-09-2006, 21:51
В Бургас няма такава бензиностанция. Аз поне не съм чувал. От мненията във форума съм чел, че качеството на горивата им е много добро. Ако някой знае нещо повече по темата нека да пише.

KGB
07-09-2006, 22:29
Предполагам Валждо пита....най-близката както му казах е в Стара Загора....поне така беше до преди месец. Това го знам, защото и аз зареждам само там.

trustworthy
07-09-2006, 22:42
Правилно предполагаш ;) Така е - с неговия разход на гориво не може да измине разстоянието меджу две Еко Елди :)

Аз не бях сигурен дали има такава бензиностанция в Бургас, но успях да изровя някаква стара статия в интернет, където пишеше,че в началото на 2006 било планирано изграждане на такава.
БТВ докато търсех видях, че на пежо и ситроен клубовете им е била предложена отстъпка (макар и минимална) в тези бензиностанции.

търтей
08-09-2006, 10:28
не мен екоелденците ми връчха едн акарта на бг където ги има сичките им бензиностанции
да зема да я щракна и да я пусна тук?

в пиргос и околия нема

valjo
08-09-2006, 21:17
не мен екоелденците ми връчха едн акарта на бг където ги има сичките им бензиностанции
да зема да я щракна и да я пусна тук?

в пиргос и околия нема

я плииз
иначе
да, аз питах, мерси на колегите за съдействието, накрая си сипах на ОМВ и те така;)

а тия Еко елда са ебаси хората, да нямат сайт... ше ги търся аз като шпек салам 89та година... амаха, пари искам да им дам беее, нема да крада, ама не... ;)))

trustworthy
08-09-2006, 21:34
E тя тая карта има-няма 10-ина точки на нея сигурно :)

valjo
08-09-2006, 21:40
аз съм им ходил в централата на тия, и на картата на стената имаше 22 знаменца, ама отде да се сетя, че требе да си ги препиша :screwy:

търтей
11-09-2006, 10:00
абе 19 са ама нема значка
днес утре ще я скенирам и ще пусна - че ми преместиха скенера на горния етаж и ме мързи:))

krasyb
14-09-2006, 00:39
в Бургас Еко няма!!! Аз гледам винаги да зареждам там когато съм на път, защото съм много доволен от горивата, а и доста подобни отзиви чувам. Най-близката е Сливен, ама след моста /отбивката за Бс/ посока града. Иначе тука ОМВ, на входа, ОПЕТ чат-пат и Петрол.

stelt
16-09-2006, 01:02
От скоро ще я има тази марка и в Русе.