Log in

View Full Version : Премахване на емблемата.

CHILIEV
19-05-2011, 23:23
Имам някакви идеи, но за целта трябва този целия елемент с емблемата (вкл. и нея) да го изравня и изгладя.
Не съм се знимавал и не съм се интересувал до сега... кажете какво се прави?

п.п. Между другото този целия елемент се смъква, но остава дупка там. Така дали ще е по-лесно за обработка?

http://italauto-bg.net/forum/download/file.php?id=18239

infernus
20-05-2011, 22:04
Всеки ден минавам покрай една такава сива с заличена емблема, ако искаш може да оставя визитката си ако човека се навие да звънне и да каже къде и как.

CHILIEV
20-05-2011, 22:08
Намерих доверен тенекеджия. Остава да се срещна с него и да ми каже цена и време за работа. Ако нещо не ми хареса при него ще ти пиша.
Благодаря ти ;)

badmadafaka
21-05-2011, 08:01
А защо искаш да махаш тачи част..? Според мен единствено на немскуте тунинг бегачки предниците иглеждат по-яко без емблеми, при алфа каквото и да промениш по вида (от този "калибър"), само по-зле ще стане... :surrender:

LeoVin4i
21-05-2011, 08:03
То едната емблема и остана на тая марка пък ти искаш да я махаш...

raiders
21-05-2011, 18:13
На моята 156 сърцето и емблемата са пръснати в цвета на колата. Без да се маха емблемата, леко прозира и затова знам, че е там, иначе не се вижда какво е. Аз така я купих и на мен ми харесва!

http://images26.snimka.bg/005939762.jpg?r=0

http://images26.snimka.bg/005939804.jpg?r=0

gogo79
21-05-2011, 18:37
На мене лично не ми харесва без емблема.От далече ми прилича като на Рено Лагуна:lol:. По-добре пръсни само сърцето черно,а емблемата да си остане цветна.Но,щом ти харесва така-действай:yes:.....ии да снимаш да видиме! Успех!:th_up:

badmadafaka
21-05-2011, 22:17
"Висчко е въпрос на вкус", казало кучето и си облизало Г.З... :doctor:

thecleaner
22-05-2011, 02:27
За мен всяка промяна по "сърцето" и емблемата на която и да е АР е кичозно и грозно. Много от собствениците на такива возила го правят само защото нова емблема е скъпа и не им се дават пари ;)

vaklinator
22-05-2011, 03:02
За мен всяка промяна по "сърцето" и емблемата на която и да е АР е кичозно и грозно. Много от собствениците на такива возила го правят само защото нова емблема е скъпа и не им се дават пари ;)

Защо трябва емблемата да е скъпа? Никога досега не съм виждал кола, на която емблемата да се скапва, избелява или разпада, освен нашите.... И китайски да бяха, пак щяха да со по-читави май?!? Как мислите?

thecleaner
22-05-2011, 03:13
Защо трябва емблемата да е скъпа? Никога досега не съм виждал кола, на която емблемата да се скапва, избелява или разпада, освен нашите.... И китайски да бяха, пак щяха да со по-читави май?!? Как мислите?

Говоря в масовия случай за осакатени Алфи. Не всеки има информацията, времето и способността да си рециклира емблемката и бива запълнена, премахвана и т.н. В България никои не държи на детайлите а те правят нещата да изглеждат добре.
Дай пример за друга толкова многоцветна и трудна емблема колкото е на Алфата от масовите модели. ;)

vaklinator
22-05-2011, 10:41
Говоря в масовия случай за осакатени Алфи. Не всеки има информацията, времето и способността да си рециклира емблемката и бива запълнена, премахвана и т.н. В България никои не държи на детайлите а те правят нещата да изглеждат добре.
Дай пример за друга толкова многоцветна и трудна емблема колкото е на Алфата от масовите модели. ;)

ето

badmadafaka
22-05-2011, 10:44
Много преди да си купя първата си алфа това с емблемите невероятно много ме дразнеше в марката, и все още е така - наистина има и други марки с многоцветни емблеми но само на алфа емблемата се прецаква... Може би е така защото се използват евтини материали (то се вижда в цената на една нова в сравнение с тази на други марки с многоцветна емблема - една алфова е под 100 лева, тия другите са няколко пъти по толкова ;)

thecleaner
22-05-2011, 11:06
ето

Тия много масови в Бг бе Ваклине ;) На колко имаш преки наблюдения от състоянието на емблемите.

vaklinator
22-05-2011, 11:08
Тия много масови в Бг бе Ваклине ;) На колко имаш преки наблюдения от състоянието на емблемите.

Точно толкова е масова, колко и алфа в Америка :)
А в Куба все още се возят на кадилаци от 50-60 години
Дали са им се преебали емблемите?

thecleaner
22-05-2011, 11:11
Точно толкова е масова, колко и алфа в Америка :)
А в Куба все още се возят на кадилаци от 50-60 години
Дали са им се преебали емблемите?

Да бе половината са с двигатели от Лада, то коли не са останали ти емблемите им даваш за пример. Кога беше за последно в Куба? Дай некоя снимчица да видим как са им емблемите.

tonov
22-05-2011, 11:30
Нещо май много забраздихте настрани ммм?
Айде малко по-сериозно.

бтв, на много нови коли също им се прецакват емблемите. Виждал съм БМВ, шкода че и други ... Според мен са виновни нискокачествените материали, щот се пести за поевтиняване, и химиите от безконтактното миене.

пп: да сте виждали 33-ка или 75-ца с избеляла емблема? А има 159-ки на по 2 години леш..

Към автора на темата: ако искаш пиши на MaDHaCkEr, той е с махнато скудето.

vaklinator
22-05-2011, 14:06
Да бе половината са с двигатели от Лада, то коли не са останали ти емблемите им даваш за пример. Кога беше за последно в Куба? Дай некоя снимчица да видим как са им емблемите.

2002 -ра бях в Куба снимките незнам къде да ги кача. 18GB са

CHILIEV
23-05-2011, 19:13
Здравейте, емблемката ми вече е история. Е, отидох при друг майстор, но стана чудесно. Сега оставя да донаправя каквото съм намисли лна капака и ще пусна някоя снимка да се похваля. :)
Виждам, че на повечето не ви харесва без емблема по принцип, но класическа алфа всеки може да има. Дори и без емблема не можеш да сбъркаш темперамента на Алфа Ромео, нали ;)

Linkestis
23-05-2011, 19:44
То може и задниците да не си бършете след тоалетна,ама го правите.
Та така и Алфа без емблема може.

CHILIEV
23-05-2011, 19:51
Те хейтърите са навсякъде, ама да дадат някаква полезна приказка - не става.
Никой не те пита дали ти харесва. Никой не го интересува!
Емблемата е махната, темата е изчерпана.
Благодаря на всички.

Linkestis
23-05-2011, 19:56
Дете,какво полезно да ти кажа?Ти къде прочете че не ми харесва или не си бършеш задника?
Давай го малко по-спокойно!Не си на НФС-то!

tonov
23-05-2011, 20:59
Дамм, и аз мисля че вече сме за ключ.

CHILIEV, като направиш всичко си пусни нова тема в "представете се".