PDA

View Full Version : странни ел. проблеми

yo
08-09-2006, 17:20
А бе хора сигурен съм че аз съм единствения човек с такива проблеми.
Значи Алфата ми от към електроника си прави квото си иска. първо клаксона работи когато си иска,второ музиката,по скоро колоните спират когато си сваля десния прозорец(той е ел.) и тръгва когато го вдигна. след това само дясната тонколона понякога спира когато натисна спирачките. Лампата на тавана в купето си святка и изгасва сама когато си поиска.Казах си проблема на 1 жичкаджия,той естествено ми се изсмя, щото ЕСТЕСТВЕНО, нито един от тези проблеми не се появи когато отидох при него. :evil: :evil: :evil: :evil: :!: :?:

chico
08-09-2006, 17:30
Споко, не си единствен, да добавя подобни симптоми, оня ден при натискане на копчето за вдигане на полуотворения ми прозорец, той се свали до долу и не пожела да се вдигне; понякога като съм на контакт и натисна съединителя, се включва за момент вентилатора, нищо че е на 0... бе явно има нещо вярно в писанията за слаба ел. система на алфите... Има вероятност да е нешо свързано с алармата де, ама нейсе...

ultrashock
09-09-2006, 00:16
А бе хора сигурен съм че аз съм единствения човек с такива проблеми.
Значи Алфата ми от към електроника си прави квото си иска. първо клаксона работи когато си иска,второ музиката,по скоро колоните спират когато си сваля десния прозорец(той е ел.) и тръгва когато го вдигна. след това само дясната тонколона понякога спира когато натисна спирачките. Лампата на тавана в купето си святка и изгасва сама когато си поиска.Казах си проблема на 1 жичкаджия,той естествено ми се изсмя, щото ЕСТЕСТВЕНО, нито един от тези проблеми не се появи когато отидох при него. :evil: :evil: :evil: :evil: :!: :?:
Ха ха ха! Скъсах се от смях! много странен проблем! :) :) :)

yo
09-09-2006, 17:13
Ами да то и на мен ми е смешно,то такова нещо каде можеш да видиш!
Даже си мисля да не я пипам въобще,така да си седи,за атракция! :D :D :D Само че клаксона понякога ми трябва ама карай!

koolio
09-09-2006, 17:23
Tук се обсъжда подобен проблем :) : http://alfaromeo-bg.com/forum/viewtopic ... B%E0#57345 (http://alfaromeo-bg.com/forum/viewtopic.php?p=57345&highlight=%E8%F2%E0%EB%E8%E0%ED%F1%EA%E0+%EA%EE%EB %E0#57345)

mirqka
19-09-2006, 00:29
колеги имам алфа от 1 месец 145 1,4 16v
проблема ми е че като давам газ ми присветва лампата за рачната спитачка на какво може да се далжи това

Bobo
19-09-2006, 00:34
kolegi imam alfa ot 1 mesec 145 1,4 16v
no kato podavam gas i mi podsvetka lampata na tabloto za rachnata spiracha na kakvo moje da se dalji tova

Предупредих те 3 пъти да не пишеш на латиница чети си ЛС защото в скоро време няма да можеш да влизаш тук :!:

SIS
19-09-2006, 08:11
Mirqka, като даваш газ на място ли се получава проблема, или като ускоряваш? Ако е второто, сипи си спирачна течност и ще спре да ти свети лампата за ръчна спирачка.

mirqka
19-09-2006, 10:28
като давам газ започва да светка

мерси сега щте му долеа масло

mirqka
20-09-2006, 23:44
колеги нешто ми се появяват доста ел проблеми.
от вчера като давам мигачи и ми гаснат светлините на таблото и фаровете дали се далжи чe не дава хубав контакт или ми дава някаде нещто на касо