View Full Version : мAркучи на смукателните колектори???
Rider_alfa155
23-05-2011, 16:05
Колеги извинявам се ако има подобна тема но не отких в търсачката.
Та в смукателните колектори от долу влизат две мъркучета който предполагам са вакумите проблема е че при мен е само единия мъркуч а има два накрайника... единия просто изчезна. Някаква идея къде да го търся и има ли значение кой мъркуч къде е понеже като разглобявах колата и са се откачили без да ги забележаи сега съм в шах с пешката.....
Става въпрос за 155 2.0 8В
Извън темата: пише се "мАркуч" ;) . По темата - не мога да помогна, съжалявам.
Колеги извинявам се ако има подобна тема но не отких в търсачката.
Та в смукателните колектори от долу влизат две мъркучета който предполагам са вакумите проблема е че при мен е само единия мъркуч а има два накрайника... единия просто изчезна. Някаква идея къде да го търся и има ли значение кой мъркуч къде е понеже като разглобявах колата и са се откачили без да ги забележаи сега съм в шах с пешката.....
Става въпрос за 155 2.0 8В
Всъщност са 3 вакумни маркучета отдолу. За\към сервото\няма как да го пропуснеш, защото е по-дебел, а и щеше да разбереш по твърд педал на спирачката и лоша работа на мотора\; за\към бенз. регулатор; за\към филтъра за бенз. пари пред десния подкалник.
Rider_alfa155
23-05-2011, 20:32
Всъщност са 3 вакумни маркучета отдолу. За\към сервото\няма как да го пропуснеш, защото е по-дебел, а и щеше да разбереш по твърд педал на спирачката и лоша работа на мотора\; за\към бенз. регулатор; за\към филтъра за бенз. пари пред десния подкалник.
аамм то всичко хубаво, този за филтъра за бензиновите пари е ясен, както и този за сервото, обаче за бензиновия регулатор ми е тъмна индия къде се намира това нещо :calc: :-|
Rider_alfa155
24-05-2011, 15:26
амм намерих я проклетията ама кой да знае че е точно там ............ хахах вече ще знам :D