View Full Version : Паркинг позиция на ключа-РЕШЕН.
bobaka01
26-05-2011, 00:27
Здравейте колеги,как точно работи паркинг позицията на ключа? Настискам копчето и втъща, клъюча назад но каточели хода е много малък.Принципно как точно става номера? :roll:
Cuore_Sportivo
26-05-2011, 00:41
Като натиснеш копчето, въртиш ключа назад (към тебе), и вадиш ключа - така остават да светят габаритните светлини.
Alfa User
26-05-2011, 01:14
Така е, обаче явно номера не става както трябва на всички коли - вероятно има значение доколко е разхлопана ключалката. На моята става, а на Милена на колата - не - натискам бутончето, но ключа не иска да се завърти към мен ...
mimouzunov
26-05-2011, 08:18
Така е, обаче явно номера не става както трябва на всички коли - вероятно има значение доколко е разхлопана ключалката. На моята става, а на Милена на колата - не - натискам бутончето, но ключа не иска да се завърти към мен ...
При мен механически и електрически всичко е наред ,но неможе да го направя тоя номер (да се завърти наопаки)...
При мен става само с резервния ключ - този с обозначение "Т", но пък с него не мога да отключвам багажника, резервоара и вратите
Наистина е от състоянието на ключалката, и това оригинален ли е ключа!
При мен и на Халафата и на Тъпото си работи безотказно!
Даже и на ритмото до продажбата работеше!
Alexanderbb
26-05-2011, 13:50
При мен става ама бая трябва да си поиграеш
На типото като ползвам неговия ключ, не става! Обаче , като пъхна ключа на моята Алфа в на Типото ключалката, освен, че мога да връщам на позиция парк , а и мога да запаля типото :hehehm:
Единствено с ключа на алфата не мога да отварям вратите на типото :D
Иначе на алфата ми си отива на Парк без проблеми и с двата ключа.
На типото като ползвам неговия ключ, не става! Обаче , като пъхна ключа на моята Алфа в на Типото ключалката, освен, че мога да връщам на позиция парк , а и мога да запаля типото :hehehm:
Единствено с ключа на алфата не мога да отварям вратите на типото :D
Иначе на алфата ми си отива на Парк без проблеми и с двата ключа.
при мен си бачка парка а това за ключа,с моя отключвам и паля на съседа 145-цата:dunno:
bobaka01
26-05-2011, 19:40
И при мен стана гъзарията. Повътях си извесно време,и сега горе долу му хванах цаката.Явно дълго време не е ползвана тая екстра. :)