View Full Version : Колега със сива алфа 156 фейслифт?
Трябва ми колега със сива (светло сив металик ) алфа ромео 156 фейслифт (2003-2003)
няма ли колега с такава алфа :bounce8:
Ако уточниш и за какво ти трябва може някой да се отзове, така зададен въпроса е малко :confused:
Ако уточниш и за какво ти трябва може някой да се отзове, така зададен въпроса е малко :confused:
Ами трябва ми за да я снимам, понеже моята е надрана цялата, за каско ! Повече подробности ще дам на лично ! Дано да има някой колега :small_cry:
Mind_Control
30-05-2011, 16:13
Ами трябва ми за да я снимам, понеже моята е надрана цялата, за каско ! Повече подробности ще дам на лично ! Дано да има някой колега :small_cry:
По лесно ще ти е да намериш някой факир на фотошопа и ще ти реши проблемите. :)
По лесно ще ти е да намериш някой факир на фотошопа и ще ти реши проблемите. :)
то с фотошопа и аз мога трябва ми колата на живо ! поемам разходите или аз ще дойда до колегата :shocked:
Колегата Brus_li от Казанлък има точно такава каквато търсиш. Ето и снимки на колата виж дали ти върши работа: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11295699941266930&f1=details
italiano mafioso
31-05-2011, 10:12
Колега нали знаеш,че това няма да мине и те съветвам да се откажеш от тази идея.Първо всички застрахователи заснемат номера на рамата и при евентуална щета това е първото нещо което сравняват.
Колега нали знаеш,че това няма да мине и те съветвам да се откажеш от тази идея.Първо всички застрахователи заснемат номера на рамата и при евентуална щета това е първото нещо което сравняват.
Колега ясно ми е аз неискам да правя никакви измами това ми е казано от застрахователя ми не ме бърка дали ще е надраскана или не. но той иска външноста да е здрава при евентуален удар да ми платят при сегашното положение заради някакви дракотини нямало и да ме ударят нищо да ми платят :pancake:
dilian alfa gtv
31-05-2011, 11:48
Колега ясно ми е аз неискам да правя никакви измами това ми е казано от застрахователя ми не ме бърка дали ще е надраскана или не. но той иска външноста да е здрава при евентуален удар да ми платят при сегашното положение заради някакви дракотини нямало и да ме ударят нищо да ми платят :pancake:
Според мен на теб и на застрахователя ти не са ви ясни нещата около автомобилното застраховане.
И според мен няма да ти мине номера. А гледайки колите от подписа ти не мисля, че би трябвало да се занимаваш с подобно нещо.Дай едни 1000 лв си си оправи колата, след това и направи "каско".
Според мен на теб и на застрахователя ти не са ви ясни нещата около автомобилното застраховане.
Очевидно ...
Застрахователя иска при евентуален удар като дърпа регрес да вземе от конкурентната компания сериозна сума, защото след като има драскотини, ще платят дребни пари ...
Виж на мен ми е по-интересно за коя компания иде реч ... ако не е тайна разбира се :in_love:
И според мен няма да ти мине номера. А гледайки колите от подписа ти не мисля, че би трябвало да се занимаваш с подобно нещо.Дай едни 1000 лв си си оправи колата, след това и направи "каско".
Колега боядисването ми ще струва 2000 лева запазен ми е дата в специален сервиз във Букурещ обаче е след 3 месеца как да я карам до тогава без каско, а и да и го направя при евентуален удар едно голямо нищо понеже детайлите са били повредени !
Колега боядисването ми ще струва 2000 лева запазен ми е дата в специален сервиз във Букурещ обаче е след 3 месеца как да я карам до тогава без каско, а и да и го направя при евентуален удар едно голямо нищо понеже детайлите са били повредени !
Не я карай :) Иначе смени компанията, виж условията в другите. Не съм застраховал надрана кола, нека някой дето е в час да каже. Но едва ли ако калника ми е надран (примерно) и ако имам челен удар няма да ми признаят щетата. Или дори само да го блъснат този калник пак би трябвало да го признят. Има няколко застрахователни агенти във форума те да кажат.
Ами вече не признават. Дори очукано от камъчета, ако не се заведе като щета- при подновяване на застраховката ми правят проблем. Огледите ги правят маркировачите от КЕЙТ, които работят с доста застрахователи. Направо е голям филм вече със застрахователите и маркировачите.
Jivko7777
31-05-2011, 23:29
Ами вече не признават. Дори очукано от камъчета, ако не се заведе като щета- при подновяване на застраховката ми правят проблем. Огледите ги правят маркировачите от КЕЙТ, които работят с доста застрахователи. Направо е голям филм вече със застрахователите и маркировачите.
На секундата ги оправям, само им казвам така - "Че такаво нещо в предишния ми застраховател го оправяха без проблем веднага...явно пак при тях ще съм..." И веднага от другата страна възкликват...е да няма проблеми и ние ще Ви оправим проблема ;) Просто ги притискайте, конкуренцията им е жестока, така че Вие водите парада, а не те ;)
cassillas
01-06-2011, 18:12
Половината пишете глупости. Ако ти снимат колата с драскотина и след това по някаква причина този детайл пострада в ПТП или друго, ще ти покрият детайла но без боя. Или ако при маркирането имаш драскотини и ги опишат, ако си ги оправиш отиваш пак при маркиращите и те ти бият печат, че драскотината е оправена и ако някой ти я одраска вече я зачита за щета и съответно изплащат. Пък и ти с тоя сервиз след 3 месеца от къде го намери.....
Половината пишете глупости. Ако ти снимат колата с драскотина и след това по някаква причина този детайл пострада в ПТП или друго, ще ти покрият детайла но без боя. Или ако при маркирането имаш драскотини и ги опишат, ако си ги оправиш отиваш пак при маркиращите и те ти бият печат, че драскотината е оправена и ако някой ти я одраска вече я зачита за щета и съответно изплащат. Пък и ти с тоя сервиз след 3 месеца от къде го намери.....
Ами намерих го колега имам желание да стане както трябва, а стия шарлатани наречени бояджиии вече съм пропищял тук поне знам, че се дуржи на качеството но имат много поръчки :rosso_racers:
cassillas
02-06-2011, 09:53
Пак ти казвам застраховай си я спокойно. После като я оправиш ще ти махнат с печат увредените детайли от протокола за маркировка и си готов:pokey:.
ludkanar
04-06-2011, 10:09
И няма да ти се исплати за боя за тях.Иначе се плащат за подмяна ако стане нещо.При мен се получи следното,че ударих колата зимата и счупих предната броня като нямах каско.Взех друга боядисах я и направих каско,после отдох със старата.Усъмниха се и ми платиха само за подмяна без боя.Такаче прави каско карай боядисай я и после пак я снимай оправена вече.
Времето на застрахователните измами отдавна отмина.....немога да ги разбера тия момчета дето са чули от някой стар пияница като мен как са ставали нещата едно време и живеят с мисълта, че ще се получи....:spam_laser:
п.с. много се кефя на тези който са си сложили в подписа всички автомобили на родата:))
Времето на застрахователните измами отдавна отмина.....немога да ги разбера тия момчета дето са чули от някой стар пияница като мен как са ставали нещата едно време и живеят с мисълта, че ще се получи....:spam_laser:
п.с. много се кефя на тези който са си сложили в подписа всички автомобили на родата:))
Това го приемам по-лично защото аз имам доста обаче такива, имащи се за много интересни като теб не вървят всичките са си мои лични на мое име! Когато нямаш какво да кажем по- добре мълчи ! А и за твое сведение съм си направил каското и грам не ме интересува мнението ти Колега ! Ако беше чел преди да пишеш щеше да видиш, че нямам за цел да точа пари от застраахователите, а просто да имам каско докато си оправя колата !
cassillas
05-06-2011, 11:48
:rotfl::rotfl::rotfl:
Satanism
05-06-2011, 12:04
Хм...мен преди 2-3 години ми застраховаха кола с леко чукнат калник...само малко по-мръсна я оставих и то не си личеше много...нащракаха я там, след 1 месец отидох и си го заведох като щета...сега толкова стриктни да са станали....
Станали са та чак полудяват.
Това го приемам по-лично защото аз имам доста обаче такива, имащи се за много интересни като теб не вървят всичките са си мои лични на мое име! Когато нямаш какво да кажем по- добре мълчи ! А и за твое сведение съм си направил каското и грам не ме интересува мнението ти Колега ! Ако беше чел преди да пишеш щеше да видиш, че нямам за цел да точа пари от застраахователите, а просто да имам каско докато си оправя колата !
По кротко...нещо след абютуренският бал си се превъзбудил.....и ако сам си четеш темата щеше да видиш, че някой колега ти беше казал...не е проблем и така да се застрахова и след това да се отбележи, че са остранени щетите!!!!......:pokey: май се вкарваш в некви филми дет не си играл:)
Колега и аз ще ти кажа - това, което правиш, е застрахователна измама, изобщо не се заминавай, още повече пък спокойно да го пишеш на публично място.
Шъ мъ извиняваш, ама изобщо не мога да ти схвана логиката - "аз не искам да измамя застрахователя, ама ако катастрофирам искам да ми платят даже и боята" ... нещо се оплиташ в обясненията.
По кротко...нещо след абютуренският бал си се превъзбудил.....и ако сам си четеш темата щеше да видиш, че някой колега ти беше казал...не е проблем и така да се застрахова и след това да се отбележи, че са остранени щетите!!!!......:pokey: май се вкарваш в некви филми дет не си играл:)
Ти ако беше причел щеше да видиш, че застрахователя ми неиска така да я застрахова няма да казвам кой е ! И отдавна не съм на вална балове Колега ! Аз съм си спокоен !
---------- Post added at 13:22 ---------- Previous post was at 13:17 ----------
Колега и аз ще ти кажа - това, което правиш, е застрахователна измама, изобщо не се заминавай, още повече пък спокойно да го пишеш на публично място.
Шъ мъ извиняваш, ама изобщо не мога да ти схвана логиката - "аз не искам да измамя застрахователя, ама ако катастрофирам искам да ми платят даже и боята" ... нещо се оплиташ в обясненията.
Колега това съм го объркал като съм го написал и мисълта ми беше, че не ме интересува боята така или иначе съм си платил предварител но и то доста повече от колкто биха ми платили, ставаше въпрос, че скапаните застрахователи се опуваха на другата ми кола понеже беше надрана казах им да си спаднат цената за боята аз ще си я платя а те ми отговориха така немойе този детаил е повреден нчма да плащаме за никакъв ремонт и го бях заявил като я застраховах ! Та затова казах, че иска, да и я снимат ним ща парите за боята нито сервизите ! Ставаше въпрос за удър ако има !
А и вече темета е приключена боядисаха частино местата и почти не си личи( освен, че там е по лъскаво :Д ) и си я застраховах и в друга компания не в досегашната, казаха, в това състояние могат да я застраховат ! А След 3 месеца ще си я щребоядисам за собственно ядоволствие понеже мразя такива работи на парче !
cassillas
08-06-2011, 16:53
Я сподели къде боядисват на парче и колко искат.
Я сподели къде боядисват на парче и колко искат.
Приятел ми я правии затова не съм плащал нищо само 30 лева за боята и то сложи от най- ефтината , но учудващо няма разлика в боята ( разнотоние ), а с гланца незнам каква магия направи навсякаде почти еднакъв и няма матово около пръсканото само е малко по лъскаво на места
:big_bow_down: но така или иначе ще се прави цялата след месец и половина вече :Yeeeehaaa: