View Full Version : Споилер за 145 - реплика на оригинален
Има шанс (доста голям) Рок н Рол сервиз да успеят да направят реплика на оригиналния спойлер на 145 (тоя след 99та) и интересно би било, колко биха искали. Има идея и прагове от дебелите също, но това е друга тема.
Идеята беше на Мъри, споилерта от мен.... бе ше трее черпите :wink:
Да да аз съм кандидат за спойлер и за прагове :wink: :wink:
Тук е мястото да питам възможно ли е и за 146 да се направи подобна процедура?
trustworthy
11-09-2006, 21:16
Aми то май няма разлика
В праговете нема разлика, но спойлерите са различни. За 146 може и да стане, то ше си покаже.
аз, баце , съм само за десен праг:)
Искам и аз, прегове и спойлер :lol:
Аз пък съм мераклия за спойлер за 146 с вграден стоп. :wink:
Аз искам спойлер като на Вальо - така че пишете и мен :D
Mind_Control
12-09-2006, 11:39
и аз съм много навит за спойлерче :)
santo_traficante
12-09-2006, 11:52
??? ????? ????? ???? ?? ?? ??????? :D ??? ??? ?????????? ?? ??????? ??????? ? ?????? ??? ?? :D ??? ?? ????? ???????
:D
http://devil-tuning.be/contacts.php
________
Bmw v (http://www.bmw-tech.org/wiki/BMW_V)
ето някой който може да го направи :D ако има оригинален да направи калъпче и всички сте ок :D Оги се казва момчето
http://devil-tuning.be/contacts.phpА бре Санти нали за тва говориме до сега само че ще го прави Божо от Рок енд Рол сервиз :wink: :wink:
Mind_Control
10-11-2006, 14:08
А какво стана със тия спойлери :roll: :roll:
Нешо цената щеше да излезе много висока каза Божо но щото щеше да го прави некъв друг та ще трябва да се насочиме към някой друг за направата на спойлера.То мостри имаме много и стария и новия стига някой да го направи :wink: :wink: :wink: Ако някой има познати ли връзки да говори става дума за доста кандидати тъй чи :lol: :lol: :lol:
И аз съм за спойлер. Пишете ме със сигурност. Ако имате оригинален във Варна момчетата от Аспарухово се справят супер и ще го изкупират добре, ако в Рок анд Рол не се справят. Ако ми поверите оригинал ще отида до Варна и ще направят калъп и аз ще си направя спойлер. Ако ви хареса ще си поръчвате директно от тях по куриер от Варна. Мисля че цената е аколо 120-140 лв но не съм сигурен. KV_MANIA е най-компетентен.
santo_traficante
10-11-2006, 18:31
??? ????? ????? ???? ?? ?? ??????? :D ??? ??? ?????????? ?? ??????? ??????? ? ?????? ??? ?? :D ??? ?? ????? ???????
http://devil-tuning.be/contacts.php? ??? ????? ???? ?? ??? ???????? ?? ???? ???? ?? ?? ?? ????? ???? ?? ??? ??? ??? ?????? :wink: :wink:??? ??? ?? ?? ?? ?? ???????? ???? ?? ???? ?????? ?? ?? ????????? ????? :D ?????? 1?? ???????? ? ?? ? ???? ?? ?????? ? ??? ? ??????? :roll: ?? ?? ??????? ? ?????? ?????? ?? ???????? :roll:?? ??? ???? ?? ?? ?????? ?? ?? ????? ?? ???? ????? :roll: ????? ???? ?? ??????? ??????
?? ????? ??????? ? ????? ?? ??????? ?? ????? ???.?????? ??? ???? ??? ????? ? ?????? ? ?? ?? ?????????? :roll: ?? ?? ????????? ?? ????? ??????
________
Jeepster commando specifications (http://www.dodge-wiki.com/wiki/Jeepster_Commando)
Няма значение за цената при оня сега вече говориме за твоя човек говори с него и да видим колко ще се събереме :wink: :wink:
Много приказки, много. Айде някой да се хване. Аз съм в играта независимо от цената. 8) На мен ми трябва оригинал или такъв, който става, т.е. трябва ми мостра и ще го направят. Ако вие го направите - супер. ГОЛЯМО ЧЕРПАНЕ!!!
С сигурност и аз сам ватре :!: споилер и прагове от кога ги тарся
ПИТАМ, който иска реплика на оригиналния да пише ЛС. Само сериозни тия дето си мисля че за 80 - 100 лева ще имат такъв въобще да не пишат....
Срока е до сряда вечер....
До сряда хубаво ама защо не кажеш нещо цени. И за 145 или 146 става въпрос защото ми направи впечатление че в цялата тема се говори за 145 пък един колега като гледам с 146 и той иска та дай малко повече инфо. че за 146 и аз имам желание.
За 146 е лесно,,, сиии рено 19
Mind_Control
18-02-2007, 11:09
ПИТАМ, който иска реплика на оригиналния да пише ЛС. Само сериозни тия дето си мисля че за 80 - 100 лева ще имат такъв въобще да не пишат....
Срока е до сряда вечер....
Че то ако не е за 80-100 лв. трябва да е оригинален :lol: :lol:
Сигаааа .... понже ми знаете колта и спойлерите и праговете по нея да ви кажа - едни пичаги ще свалят калъпи на всичко включиелно и на калниците (че нали требе се олекоти танка ) и ако почакате достатъчно ще ви дам цени за всичко :wink:
Сигаааа .... понже ми знаете колта и спойлерите и праговете по нея да ви кажа - едни пичаги ще свалят калъпи на всичко включиелно и на калниците (че нали требе се олекоти танка ) и ако почакате достатъчно ще ви дам цени за всичко :wink:
Те тава е приказка! Очакваме включване значи. :wink:
Crusader
19-02-2007, 08:30
Ако някой направи нещо, имайте ме в предвид за едно антикрилце за 146
Аз спойлер вече си имам ма едни прагчета не бих отказал :wink:
Аз спойлер вече си имам ма едни прагчета не бих отказал :wink:
Аз искам като твоя спойлер. Имате ли на идея от къде да си намеря в стара загора.
От някое ТИ или Джуниър на части ама не ми се вярва да намериш :idea: :wink: просто досега не съм виждал такива коли на части :cry:
Sergey_gigov
29-03-2007, 18:44
аз си преебах мойто когато я ударих :( и сега не знам дали ще можеда се оправи - ако не може - пишете и мене
Mind_Control
30-03-2007, 14:11
Тая работа май умря със тия спойлери :D ве4е по4вам да се оглеждам за спойлер за 156-ца ама от ония високите..
Тая работа май умря със тия спойлери :D ве4е по4вам да се оглеждам за спойлер за 156-ца ама от ония високите..
сууун сууун