View Full Version : 166 - manual CD
Shweppsy
01-06-2011, 10:15
Здравейте :) Хора и бъдещи колеги :)
Мисля скоро да си взема Алфа 166 :)
Четох доста работи из форума и се радвам,че сте написали цените за части и тн :)
Имам въпрос:
След като си взема 166 как стоят нещата със mp3 player ?
В случай че не успея да намеря нещо със cd changer
Някакви идеи ?
Гледам че неможеш да махнеш само част от интериора за да сложиш CD то.
Благодаря предварително :)
Има толкова много изписано по въпроса че .............
Няма шанс да си сложиш друго на мястото на ИЦС-а !
Дали бъдещата ти кола е с чейнджър или не - Все тая. Той не става за нищо.
Същото се отнася и за дали колата ти (бъдещата) ще е с навигация или не - И тя не става за нищо !
Накратко, най лесният начин е с Фм трансмитер, След това е - Телефон с ФМ трансмитер (Според някой това е доста удачен вариант) и накрая - http://www.xcarlink.bg/XCarLink-avtomobilen-interfeis-za-integraciia-na-USB-SD-AUX-Bluetooth-alfa-romeo
Надявам се да съм ти бил полезен !
Алфист11
01-06-2011, 21:02
Къде се включват тези букси?
to_lose_HEART
01-06-2011, 21:06
Има толкова много изписано по въпроса че .............
Няма шанс да си сложиш друго на мястото на ИЦС-а !
Дали бъдещата ти кола е с чейнджър или не - Все тая. Той не става за нищо.
Същото се отнася и за дали колата ти (бъдещата) ще е с навигация или не - И тя не става за нищо !
Накратко, най лесният начин е с Фм трансмитер, След това е - Телефон с ФМ трансмитер (Според някой това е доста удачен вариант) и накрая - http://www.xcarlink.bg/XCarLink-avtomobilen-interfeis-za-integraciia-na-USB-SD-AUX-Bluetooth-alfa-romeo
Надявам се да съм ти бил полезен !
Как да не става за нищо. Моят си работи перфектно без да прескача дори при неравности, сменя песните доста бързо и звука е качествен.
Linkestis
01-06-2011, 21:07
Трансмитера в запалкаата,"Карлинка" на мястото на оригиналния в багажника.
В случай че си купиш кола с чейджър си купуваш и дискове ВЕРБАТУМ АЗО моят само тях чете и записваш само на 1 скорост . Успех .
Трансмитера в запалкаата,"Карлинка" на мястото на оригиналния в багажника.
Loudlink-a ми беше в багажника, а ако нямаш окабеляване си е гадничко. Xcarlink-а се включва отзад на ICS-a на мястото на чеънджъра. Ето моя как съм го сложил:
Shweppsy
01-06-2011, 22:02
Благодаря за мненията :)
Как да не става за нищо. Моят си работи перфектно без да прескача дори при неравности, сменя песните доста бързо и звука е качествен.
Не знам колега, малко са хората на които не им прескача чеинджъра, вкл. и при мен.
lordliness
02-06-2011, 09:00
Аз майна,си слушам с трансмитер и съм доволен от качеството,като искам HI-FI си слушам в хола,плюс това, когато си в колата ще трябва да слухтиш и за разните странни звуци които произвежда в изобилие ,според мен не си струва да се влагат много пари в подобна техника, ако не прекарваш много време в колата,както каза
em4o1 (http://clubalfaromeo.com/forum/member.php?u=825)
навигацията и чейнджъра за тези коли са екстра която не ползваш.