Log in

View Full Version : GoDOAll - Новата социална мрежа.

Bonev
01-06-2011, 20:14
Новата социална мрежа - http://godoall.com/bg/login
Вижте и си кажете мнението.

Nikolov
01-06-2011, 20:16
Това е още БЕТА версия до колкото виждам но изглежда добре като дизайн.Лесно ще се оправи човек не е нещо разбъркано много.Но прекалено много станаха вече. :((((
И като направят една такава те хората докато свикнат те почнат да правят промени и само загрозяват целия сайт и опций.

Bonev
01-06-2011, 20:20
Това е още БЕТА версия до колкото виждам но изглежда добре като дизайн.Лесно ще се оправи човек не е нещо разбъркано много.Но прекалено много станаха вече. :((((
И като направят една такава те хората докато свикнат те почнат да правят промени и само загрозяват целия сайт и опций.

Да ти кажа, аз се регистрирах и наистина е много подреден сайта. Можеш да персонализираш фона и т.н. Дизайна е уникален.

Nikolov
01-06-2011, 20:23
Да ти кажа, аз се регистрирах и наистина е много подреден сайта. Можеш да персонализираш фона и т.н. Дизайна е уникален.

Личи си.Така трябва да бъдат лесни за потребителите малко или много грамотни с компютрите.Но в старанието си за по-добро и по-добро стават помия...

Bonev
01-06-2011, 20:23
Личи си.Така трябва да бъдат лесни за потребителите малко или много грамотни с компютрите.Но в старанието си за по-добро и по-добро стават помия...

Дано това поне не стане на помия.:grin:

marian
01-06-2011, 21:12
Определено е много добре:yes:
Подреден,разбираем достъпен:clap2:

Jivko7777
02-06-2011, 13:06
Поредния сайт, който скоро ще умре :sleep:

Bonev
02-06-2011, 18:46
Поредния сайт, който скоро ще умре :sleep:

Абе то и ти ше умреш, ама кво от това. Кой го боли. Ти въобще резглегледа ли го?

D-I-V-A-K-A
03-06-2011, 00:22
Мммм да, сайтчето е много добре структорирано и като човек който се е занимавал с уеб дизайн смея да твърдя, че е доста добре изчистен, подреден и достъпен. Определено много ме кефи, поне един нормален сайт от този вид да види човек, че повечето вече взеха да прекаляват, точно и поради това не съм се и регистрирал в лицевата книга, ама в този сайт определено ще си направя ;)

Mind_Control
03-06-2011, 12:40
Не мога да разбера какво ви затруднява във фейсбук? Аз ли съм прекалено интелигентен, че не ме затруднява да го ползвам или..?

Аз мога да ви кажа един супер малоумен недостатък на сайта още в началото. Там Део където става и казва това е твоето място, логиката подсказва, че като щракнеш там трябва нещо да се случва, но нищо не се случва. От там нататък не съм го и гледал повече сайта.

tanatos
03-06-2011, 13:00
Направих си труда да го разгледам....Не виждам смисъл то регистрация в този сайт.Фейсбук си е достатъчно лек и разбираем.По-принцип тези сайтове са безмислени за да се регистрираш във всеки нов. Да, сега в началото може и да е хубав, но това ще е до момента в който се намесят пари и реклами.

Jivko7777
03-06-2011, 15:06
Абе то и ти ше умреш, ама кво от това. Кой го боли. Ти въобще резглегледа ли го?

Е да и е много лесно да се копира нали ;)

Bonev
03-06-2011, 23:27
Е да и е много лесно да се копира нали ;)

Както кажеш баце. Аз просто споделям с Вас какво съм намерил и поисках мнения. :-P

Бобби
03-06-2011, 23:29
А бе станахте интернетпаяци...:shocking:

Bonev
04-06-2011, 03:43
А бе станахте интернетпаяци...:shocking:

Ама мамка му, колко си прав... Пак.
Боби, кога ще ни посетиш да ти пробваме черниЙот дроб???:eat::holiday2:
Не съм те виждал от илядо деветстотин и голУемио снег! А стегни се малко!:holiday2:

---------- Post added at 03:43 ---------- Previous post was at 03:34 ----------

Не мога да разбера какво ви затруднява във фейсбук? Аз ли съм прекалено интелигентен, че не ме затруднява да го ползвам или..?

Аз мога да ви кажа един супер малоумен недостатък на сайта още в началото. Там Део където става и казва това е твоето място, логиката подсказва, че като щракнеш там трябва нещо да се случва, но нищо не се случва. От там нататък не съм го и гледал повече сайта.

Абе баце, ти откак кареш Лексус нещо се повреди. Кой къде е казал, че му е трудна лицевата книжка (facebooka-a демек)? Ти на Део може да му щракаш на разни места и нищо да не се случва, това не значи, че е грешно. Ако това не оправдава очакванията ти да изкочи нещо като му щракнеш някъде на Део не значи, че е зле баце.
Както и да е, аз споделих, Вие ме насрахте,:Topic-is-closed-bg: еми такъв е живота, кво да се праи. Айде наздраве колеги, да сме живи и здрави, па другото ше си дойде само.
Вече нищо няма да споделям тука, то се е видело. :dunno::sleep:
А какъв форум беше...

Stoyan Georgiev
04-06-2011, 04:18
павка и мен не ми харесва брат :(

ама то не трябва да ти пука, не е като да си го правил ти ! :D

виж , ако си го правил ти - това е най-убавиот сайт ! :)))))))))

Mind_Control
04-06-2011, 09:23
Не съм те виждал от илядо деветстотин и голУемио снег! А стегни се малко!:holiday2:

Абе баце, ти откак кареш Лексус нещо се повреди. Кой къде е казал, че му е трудна лицевата книжка (facebooka-a демек)? Ти на Део може да му щракаш на разни места и нищо да не се случва, това не значи, че е грешно. Ако това не оправдава очакванията ти да изкочи нещо като му щракнеш някъде на Део не значи, че е зле баце.
Както и да е, аз споделих, Вие ме насрахте,:Topic-is-closed-bg: еми такъв е живота, кво да се праи. Айде наздраве колеги, да сме живи и здрави, па другото ше си дойде само.
А какъв форум беше...

Виж, да беше твое творение сайта да те насереме.. ама като не е твое, то критиката е към създателите :)

Bonev
04-06-2011, 14:34
Добре де, хванахте ме. Не съм го правил аз, но сайта е мой... :comphits::pokey::hehehm: Готов съм за голямата помия!

---------- Post added at 14:34 ---------- Previous post was at 14:31 ----------

Поне ударете по едно рамо да го раздвижиме малко.;-)

fred
04-06-2011, 19:04
А, не е лош никак, добре си го направил :drinking:

Bonev
04-06-2011, 19:09
А, не е лош никак, добре си го направил :drinking:

Благодаря ти. Един човек да ме подкрепи! :wow:

Бобби
04-06-2011, 19:39

А какъв форум беше...

Прав съм ама не познах, че има развитие при теб.
Браво моето момче, Бил Гейтц пасти да яде....не се шегувам а те подкрепям :bg:
А що се отнася до черното дробче ...в момента се реставрира ...нали е единсвеният орган от човешкото тяло който има тази способност, ако не се заблуждавам:))....
И като се възтанови му мисли...:drinking:

fred
04-06-2011, 19:50
Относно църнийо дроб ползвайте:
- кързил от 90 мг - 2 или 3 таблетки на ден, за тези милиграми!!
- лифт 52, три пъти по една
- цинарикс- по същия начин.
Не са скъпи, изцяло билкови,без странични действия, най-добрата комбинация за стари алкохолици.Ако има по млади също не пречи :drinking:

Bonev
04-06-2011, 20:10
Аз моя дроб вече го настъпвам, ама не ми пука ей... :drinking:

Бобби
04-06-2011, 20:43
Фред мерси за рецептата...:idea2:
...а ти Бонев се замисли, ако от 3-клас практикуваш занаята...в един момент нещата отиват на зле....послушай по старите!

fred
04-06-2011, 21:09
Фред мерси за рецептата...:idea2:
...а ти Бонев се замисли, ако от 3-клас практикуваш занаята...в един момент нещата отиват на зле....послушай по старите!

Е за нищо,
Не е зле да се пости един два пъти в годинита е добре /от алкохола примерно/

Бобби
04-06-2011, 21:20
Е за нищо,
Не е зле да се пости един два пъти в годинита е добре /от алкохола примерно/
Миналата година изкарах цял месец...дори без бира, бяха ми забранили газирано......но след това какво наваксване беше..:drinking:
п.с. трябва си мярка!

fred
04-06-2011, 21:41
Миналата година изкарах цял месец...дори без бира, бяха ми забранили газирано......но след това какво наваксване беше..:drinking:
п.с. трябва си мярка!

Така е, трябва мярка, ааа забравих и още едно важна дабовка
ЛИПОВИТАН, комплекс витамини и една две подхранващи съставки за черен дроб, много добро, също подходящо за дълга употреба

DerMeister
04-06-2011, 21:43
Така е, трябва мярка, ааа забравих и още едно важна дабовка
ЛИПОВИТАН, комплекс витамини и една две подхранващи съставки за черен дроб, много добро, също подходящо за дълга употреба
Аз като млад алкохолик да попитам какво значи, че е "добро". Имате проблем с черния дроб или с такива добавки се ускорява разграждането на алкохола и се намалява махмурлука.

Бобби
04-06-2011, 22:28
Аз като млад алкохолик да попитам какво значи, че е "добро". Имате проблем с черния дроб или с такива добавки се ускорява разграждането на алкохола и се намалява махмурлука.

Ами наблягай на качественият алкохол...за да изкараш поне като Батето:)))...шегичка!!!
Цяра е в мярката!!!

DerMeister
04-06-2011, 22:32
Ами наблягай на качественият алкохол...за да изкараш поне като Батето:)))...шегичка!!!
Цяра е в мярката!!!
Това съм го открил отдавна вече. :scherzkeks: Марков алкохол и домашна ракия според възможностите на спортиста. Интересно ми беше защо се взимат чернодборните стимуланти.

Бобби
04-06-2011, 22:41
Това съм го открил отдавна вече. :scherzkeks: Марков алкохол и домашна ракия според възможностите на спортиста. Интересно ми беше защо се взимат чернодборните стимуланти.
Не са стимуланти бе бате...вие младите все бъркате наркотиците с медицината
п.п....ей да не се засегнеш нещо..на 3х100 съм:))

Bonev
05-06-2011, 12:31
Еййй, не съм очаквал, че ще получа такава подкепа от Вас.:lupe: Направо се разочаровах.
Когато трябва да се подкепи някой колега с глас за накаква глупост някъде си, полудявате. Помолих Ви да ударите по едно рамо и на мен с една регистрация, но глас в пустиня. Такъв е живота де, пълен с разочарования.:rip:

Stoyan Georgiev
05-06-2011, 13:33
ами павка, кажи, че е твой в началото и да си знаем, че ти помагаме :)

ще се регистрирам днес веднагическата :)

айде готов :)

Bonev
05-06-2011, 13:54
ами павка, кажи, че е твой в началото и да си знаем, че ти помагаме :)

ще се регистрирам днес веднагическата :)

айде готов :)

Намерих те! Пратил съм ти покана.
Не казвам, че е върха, но може и да се получи нещо. Разгледай го и си кажи мнението.:calc: Пак... Хахахаха.

marian
05-06-2011, 14:21
Еййй, не съм очаквал, че ще получа такава подкепа от Вас.:lupe: Направо се разочаровах.
Когато трябва да се подкепи някой колега с глас за накаква глупост някъде си, полудявате. Помолих Ви да ударите по едно рамо и на мен с една регистрация, но глас в пустиня. Такъв е живота де, пълен с разочарования.:rip:
Няма от какво да се разочароваш,форума не е това което беше.

Bonev
05-06-2011, 14:23
Няма от какво да се разочароваш,форума не е това което беше.

Така е, прав си. Много капацитети изчезнаха за съжеление.:small_cry:

firedragon
05-06-2011, 14:27
Аз се регистрирах вчера и мога да кажа,че ми харесва как изглежда сайта,само му липсват хората,но с малко реклама и малко време всичко ще стане.
П.П Доста се забавлявах докато се регистрирах с изказванията на Део,само ми се стори,че е доста дълга регистрацията.

Bonev
05-06-2011, 14:41
Аз се регистрирах вчера и мога да кажа,че ми харесва как изглежда сайта,само му липсват хората,но с малко реклама и малко време всичко ще стане.
П.П Доста се забавлявах докато се регистрирах с изказванията на Део,само ми се стори,че е доста дълга регистрацията.

Не му давай да се изкаже, просто го режи...
Как ти е регистрацията там? Намери ме да те добавя в приятели. Pavel Bonev съм там.

firedragon
05-06-2011, 15:08
Не му давай да се изкаже, просто го режи...

Това си беше забавно,друго имах предвид,че стават много неща за попълване и към края става малко досадно. Иначе 6+ за идеята и за усилията.

Bonev
05-06-2011, 15:24
Това си беше забавно,друго имах предвид,че стават много неща за попълване и към края става малко досадно. Иначе 6+ за идеята и за усилията.

Може да не се попълват повечето от нещата, а само основната информация, а другата може след регистрацията, когато пожелае човек. Но иначе приемам забележката. Наистина ако трябва да се попълва всичко, е малко необходимо мааалко по-дълго време.

PEPI-2ALFA
05-06-2011, 18:05
"Просто погледни надолу и ще се сетиш" - Део
хахаха, идейно.

Ladjov
05-06-2011, 19:30
Регнах се не е лош сайта .
Нещата който ми харесват :
Като цяло идеята с Део е доста свежа . Мога сменям фона и да го направя с приятен за мен изглед не да бъде просто бяло , вяло и скучно . Друго което ми харесва като идея че мога да го напълня с музиката която харесвам и да бъде един плей лист , който е с мен на 2 клика не заема място и не иска други програми май ( не съм се заиграл кои знае колко поправете ме ако греша )

Сега малко критика надявам се градивна :
За приятелите , първо намери нови приятели . ЪЪЪ как ще знам предварително името на тия дето искам да са ми новите приятели . Трябва да има някави критерии по които да се търси като интереси и т.н.
А за прителите може да се добавят там скайп като вариант за търсене . Незнам за вас ама на повечето си познати и приятели знам скайпа не имейла .За да се намираме по лесно .
Друго което виждам. Има харесвам не харесвам на дедена публикация - това ми харесва . Но сега нужно ли е да излиза . Цялата публикация на ново и от горе да пише еди кой си харесал публикацията на еди кой си . Незнам ама като харесат 30 човека тая публикация , пък ако и тръгне да се коментира , и се напишат 1000 глупости ще стане много разтегнато . и Това само за едната публикация а ако станат 20 вече отиват нещата към доста търкаляне на колелцето .
ПП: ако може да се направи и както е на ФБ харесваш някоя станица и от там си излизат публикации с пренасочващи линкове към други сайтове с по интерсните новини и др. глупости .

Успех със сайта :)

Bonev
05-06-2011, 21:00
Приемам критиката. Постепенно нещата ще се оправят.
Пратих ти покана.

Stoyan Georgiev
05-06-2011, 21:44
Друго което виждам. Има харесвам не харесвам на дедена публикация - това ми харесва . Но сега нужно ли е да излиза . Цялата публикация на ново и от горе да пише еди кой си харесал публикацията на еди кой си . Незнам ама като харесат 30 човека тая публикация , пък ако и тръгне да се коментира , и се напишат 1000 глупости ще стане много разтегнато . и Това само за едната публикация а ако станат 20 вече отиват нещата към доста търкаляне на колелцето .

начина, по който е направено на фейсбук е добър

при активност по-голяма от определена, или според това колко е "важен" даден потребител за теб (механизма най-вероятно е по брой интеракции със съответния потребител)

т.е. еди кой си , еди кой си и еди кой си коментираха еди кво си

Ladjov
05-06-2011, 22:20
това със изчезването на публикации от даден потребител не е много хубаво . Защото някой не е бил активен спрямо твоя профил Случва се някой да не влизат много често или пък влизат да прегледат имат ли нови съобщения или снимки на които са и излизат . И с времето ти изчезват от полезрението . При някава тяхна активност в последствие няма да се разбере .

ПП: Друго което се сетих че не ми харесва е малките прозочета на чата би било добре да се правят с размер по желание или да има примерно 3 размера малък среден и голям .
Като подхванах чата във ФБ не ми харесва , че не може да се редактира последният пост (случват се правописни грешки в бързината предполагам не само при мене ) , До скоро нямаше и хронология и като излезе някой от чата се губеха съобщения . А и емотикончета няма като пишеш на кирилица . Тука май вече отидох към това какво не и харесва в тефтера бат Майкъл ама предполагам като ще го буташ ще ти е полезно .

ППП : не видях версия на английски предполагам няма да разчиташ само на българското юзер .

ПП на ПП : Благодаря за поканата :)

Stoyan Georgiev
05-06-2011, 22:23
механизма на фейсбук относно какви публикации виждаш и кои не е адски сложен, не може да се опише с едно изречение пък е нещо като обществена тайна :)

Mind_Control
05-06-2011, 23:33
Ще се регна утре, за да подкрепя каузата. Обаче нещо много важно- недей да се опитваш да копираш фейсбук, като функционалност, а се опитай да предложиш нещо различно. Да има някакви допълнителни функционалности, а това да намираш приятели по- скоро да е като допълнителна функция, а не основна. Дори би било удобно да е възможно да влизаш с фейсбук акаунта си в твоя сайт.
С две думи- ако искаш да стане популярен сайта, то трябва да предложиш нещо ново, какво обаче не знам- ако знаех, сам щях да го направя :) Иначе ще е поредния сайт, който ще умре преди да се е родил.

Bonev
06-06-2011, 00:06
Ще се регна утре, за да подкрепя каузата. Обаче нещо много важно- недей да се опитваш да копираш фейсбук, като функционалност, а се опитай да предложиш нещо различно. Да има някакви допълнителни функционалности, а това да намираш приятели по- скоро да е като допълнителна функция, а не основна. Дори би било удобно да е възможно да влизаш с фейсбук акаунта си в твоя сайт.
С две думи- ако искаш да стане популярен сайта, то трябва да предложиш нещо ново, какво обаче не знам- ако знаех, сам щях да го направя :) Иначе ще е поредния сайт, който ще умре преди да се е родил.

Благодаря за съветите и подкрепата колеги. Мисля, че ще се възползваме от някои идеи.
Сайта няма да е само на Български език. Английския и Гръцкия са почти готови. По-нататък ще бъде преведен и на други езици.

ALF_RO_DiTa
07-06-2011, 22:49
И аз участвам... вече! ;)

Mind_Control
08-06-2011, 13:05
И аз участвам... вече! ;)

:Yeeeehaaa:

Bonev
09-06-2011, 00:58
:Yeeeehaaa:

А ти там ли си??? Ако си там, с какво име си?:waving:

Mind_Control
09-06-2011, 12:03
А ти там ли си??? Ако си там, с какво име си?:waving:

Там съм и аз с име Петър Петров и мейл ppp_bg@mail.bg, даже си ме добавил вече..

viki
09-06-2011, 12:11
Моля ви,спрете да ми изпращете съобщение за това във фейсбук .:asthanos:
Адски е досадно,нон стоп спам....:roll:

viki
09-06-2011, 14:24
Ако репликата е към мен :
Не,не съм го разгледала.Фейсбук ми е достатъчен(за нещата, за които го използвам ) и не проявявам интерес към други мрежи :):):):)Нямам регистрации на сто места и т.н .Просто не "взимам" нищо,от което нямам нужда.Консерва 'дет се казва:tooth:
Пожелавам успех на Павката в начинанието:)

oTBpaTuTko
09-06-2011, 14:24
Не се регистрирах. Хората толкова са се вманиачили във сурат тефтера, че няма и да погледат друго. Никога не съм бил привърженик на социланите мрежи. Достатъчно съм си социален. Занимавам се с компютри и има доста по-интересни неща в интернет пространството от това да гледаш кой е ходил на море, бар, кафе, чужбина и кой с кой станал гадже. Това са сайтове за жени. Привърженик съм на форумите, където човек получава много повече информация и знания. После естествено зависи от него дали ще ги използва.
Тези сайтове за мен се безполезни и излишни. Също така според мен нашият сайт, трябва да се поразцъка малко и да се премахнат повечето реклами и да се оправят рамките малко и т.н.
Аз съм си ги премахнал сам тези рекламки, чрез функцийте на Opera, но все пак :) Товарят процесор и лапат излишен трафик само.

Mind_Control
09-06-2011, 14:39
Не се регистрирах. Хората толкова са се вманиачили във сурат тефтера, че няма и да погледат друго. Никога не съм бил привърженик на социланите мрежи. Достатъчно съм си социален. Занимавам се с компютри и има доста по-интересни неща в интернет пространството от това да гледаш кой е ходил на море, бар, кафе, чужбина и кой с кой станал гадже. Това са сайтове за жени. Привърженик съм на форумите, където човек получава много повече информация и знания. После естествено зависи от него дали ще ги използва.
Тези сайтове за мен се безполезни и излишни. Също така според мен нашият сайт, трябва да се поразцъка малко и да се премахнат повечето реклами и да се оправят рамките малко и т.н.
Аз съм си ги премахнал сам тези рекламки, чрез функцийте на Opera, но все пак :) Товарят процесор и лапат излишен трафик само.

Специално тука става въпрос да помогнеме на колега да му се разрасне сайта. Пък после като стане 2-рия Марк Цукер.. еди кой си, да почерпи по една Брера :)

Иначе мен ако питаш- да забранят компютрите :)

Stoyan Georgiev
09-06-2011, 15:39
да се поразцъка сайт е уникално добър термин :D:D :tongue2::bouncing_smiley:

Bonev
09-06-2011, 18:51
Много благодаря на отзовалите се колеги! Задължен съм ви!
Благодаря и за мненията. Жалкото е, че ако бях ви казал да гласувате за мен в някакъв сайт за някаква си награда, сигурно щях да имам стотици гласове, ама сега не е така.
Искам да се извиня на колегите на които съм станал досаден или по някакъв начин съм им причинил дискомфорт.
Мисля, че темата трябва да бъде закрита. Ще търся помощ от други места.
Поздрави на всички!

ALF_RO_DiTa
09-06-2011, 22:50
Ей слънчице, главата горе. Аз лично не бих искала темата ти да се закрива. Нека се предлагат повече възможности, повече варианти, а пък който иска да се възползва от тях. Не, че не ми идеше да си запаля лаптопа, заради темата "Ето ме и аз мога", но сега се радвам, че все още я има. Убедена съм, че и теб тази тема ще те радва в бъдеще. ;)
Успех!!! :th_up:

Bonev
09-06-2011, 22:58
Тити, благодаря ти за подкрепата! Точно сега ми е нужна!:bg::big_bow_down:

Stoyan Georgiev
09-06-2011, 23:04
Ей слънчице, главата горе. Аз лично не бих искала темата ти да се закрива. Нека се предлагат повече възможности, повече варианти, а пък който иска да се възползва от тях. Не, че не ми идеше да си запаля лаптопа, заради темата "Ето ме и аз мога", но сега се радвам, че все още я има. Убедена съм, че и теб тази тема ще те радва в бъдеще. ;)
Успех!!! :th_up:

голям съм подстрекател обаче, а ? :)

ALF_RO_DiTa
10-06-2011, 01:02
Тити, благодаря ти за подкрепата! Точно сега ми е нужна!:bg::big_bow_down:

Знам, знам. Имаш я безусловно. :respect:

adv_petrov
10-06-2011, 09:41
Според мен трябва да предложи нещо по-различно от фейсбука, 100% има с какво да впечатли мембърите и дае атрактивен. Стандартното снимки и линкове и там мога да си ги публикувам. Например аз фейсбука го ползвам и като информативно място за моята фирма, би било хубаво и ако тука се помисли да се зарибят с features корпоративните юзъри а не само отделните хора, всеки на тоя свят търси реклама. Регистрирах се и аз за да му удариме едно рамо на момчето щом му е необходимо и търси подкрепа. Успех с начинанието!

Mind_Control
10-06-2011, 10:07
Колко хора има регистрирани вече?

morfius
10-06-2011, 10:29
Хайде сега, какво и е на темата, не виждам нищо нередно.

Ще взема да го погледна тоя сайт др. седмица като имам повече време, но и без да го гледам - ако ще се явява поредния клонинг на Фейсбук и/или Линкедин/Ксинг - трудно ще добие сходна популярност, трябва да се предложи нещо ново.
Замисли се в тази насока, една чувствителна разлика би била в защита на личните данни например, защото ФБ се е доказал като дупка в това отношение.

Bonev
10-06-2011, 11:28
Хайде сега, какво и е на темата, не виждам нищо нередно.

Ще взема да го погледна тоя сайт др. седмица като имам повече време, но и без да го гледам - ако ще се явява поредния клонинг на Фейсбук и/или Линкедин/Ксинг - трудно ще добие сходна популярност, трябва да се предложи нещо ново.
Замисли се в тази насока, една чувствителна разлика би била в защита на личните данни например, защото ФБ се е доказал като дупка в това отношение.

Благодаря!!!
Има разлики с Фб. определено. Засега обаче не се цели чак такава популярност, ама знае ли се какво ще стане. Един от плюсовете му е музиката в сайта. Ама ако се регистрираш ще видиш!
Пак много благодаря на колегите, които ме подкрепят!!!:grin::bravo:

---------- Post added at 11:28 ---------- Previous post was at 11:26 ----------

Колко хора има регистрирани вече?

211 човека за 10 дни. Не ми се струват много. Но все пак като за начало съм доволен.

-Bobby-
10-06-2011, 11:45
Прочетох няколко мнения тук, че видиш ли фейсбук бил лек... шА извинявате, ама фейсбук е всичко друго, но не и лек. Играл съм си дни наред да го наблюдавам, при оставянето му в отворен таб на различни браузъри, как и колко натоварва рам и особено процесор. Фейсбук си е една невероятна тежка и наблъскана с куп излишъци програма, която отворена през определени браузъри, смуче по-големи ресурси от един Фотошоп дори. И особено когато имаш (както аз) над 300 приятели, които постоянно постват по нещо, няма да ви казвам какви графики на натовареността са ми излизали... все пак обаче, странно впечатление ми направи, че явно фейса не е достатъчно оптимизиран за ИЕ и Мозила, защото с Хром нито товари ресурси по същия начин, нито сече, като го ползваш.
Оттам, идва и препоръката ми към Бонев - програмистите ти, които ти правят сайта, да не спираш да ги тормозиш да правят тестове с абсолютно всички браузъри - тва ИЕ 8, ИЕ 9, Мозила 3 и 4, Хром, Опера, че дори и Сафари (още по-добре ако е на някоя ябълка).
От друга страна, похвална инициатива е това, с което си се захванал, но как точно смяташ да откраднеш потребители от фейсбук, честно казано не ми е съвсем ясно, защото реално таргет групата за посетители на твоя сайт е същата, която е ориентирана към фейсбук. Но успех!

Mind_Control
10-06-2011, 12:20
Благодаря!!!
Има разлики с Фб. определено. Засега обаче не се цели чак такава популярност, ама знае ли се какво ще стане. Един от плюсовете му е музиката в сайта. Ама ако се регистрираш ще видиш!
Пак много благодаря на колегите, които ме подкрепят!!!:grin::bravo:

---------- Post added at 11:28 ---------- Previous post was at 11:26 ----------

211 човека за 10 дни. Не ми се струват много. Но все пак като за начало съм доволен.

Аз още не мога да разбера каква точно е функциалността с музиката и клиповете. Не че съм задълбавал де. Бих искал например да мога да копирам например твоята плей листа и да си слушам нея, защото мен например ме мързи да съставям своя, освен това така или иначе моите песни си ги имам на компа.

Bonev
10-06-2011, 16:22
Аз още не мога да разбера каква точно е функциалността с музиката и клиповете. Не че съм задълбавал де. Бих искал например да мога да копирам например твоята плей листа и да си слушам нея, защото мен например ме мързи да съставям своя, освен това така или иначе моите песни си ги имам на компа.

Не можеш да копираш личната ми плейлиста. Можеш да добавиш песни от моите албуми в твоята плейлиста. Когато отвориш моята музика, вътре ще видиш албумите ми. Като отвориш някой албум и си харесаш песен, срещу нея има опция за пускане и опция за добавяне в плейлист. Кликаш на нея и тя вече е добавена в твоя плейлист.
Предполагам, че всички имаме любимата си музика на компа. Да, обаче когато не сме с лаптопа или ако сме с настолен и не сме вкъщи, можем да си я слушаме навсякъде, където имаме достъп до интернет. На купон примерно, не е нужно да носиш дискове и т.н.

soldier
10-06-2011, 16:42
И аз съм вътре, но за съжаление нямам време много да ръчкам. Та има ли вариант на веднъж да добавя няколко песни в албум, че не го намирам, а една по една е бавно :big_heat:

Bonev
10-06-2011, 17:39
И аз съм вътре, но за съжаление нямам време много да ръчкам. Та има ли вариант на веднъж да добавя няколко песни в албум, че не го намирам, а една по една е бавно :big_heat:

Балгодаря ти!
За съжеление, няма още опция за добавяне на наколко песни. Но по една горе долу бързо се качват.

---------- Post added at 17:39 ---------- Previous post was at 17:35 ----------

Прочетох няколко мнения тук, че видиш ли фейсбук бил лек... шА извинявате, ама фейсбук е всичко друго, но не и лек. Играл съм си дни наред да го наблюдавам, при оставянето му в отворен таб на различни браузъри, как и колко натоварва рам и особено процесор. Фейсбук си е една невероятна тежка и наблъскана с куп излишъци програма, която отворена през определени браузъри, смуче по-големи ресурси от един Фотошоп дори. И особено когато имаш (както аз) над 300 приятели, които постоянно постват по нещо, няма да ви казвам какви графики на натовареността са ми излизали... все пак обаче, странно впечатление ми направи, че явно фейса не е достатъчно оптимизиран за ИЕ и Мозила, защото с Хром нито товари ресурси по същия начин, нито сече, като го ползваш.
Оттам, идва и препоръката ми към Бонев - програмистите ти, които ти правят сайта, да не спираш да ги тормозиш да правят тестове с абсолютно всички браузъри - тва ИЕ 8, ИЕ 9, Мозила 3 и 4, Хром, Опера, че дори и Сафари (още по-добре ако е на някоя ябълка).
От друга страна, похвална инициатива е това, с което си се захванал, но как точно смяташ да откраднеш потребители от фейсбук, честно казано не ми е съвсем ясно, защото реално таргет групата за посетители на твоя сайт е същата, която е ориентирана към фейсбук. Но успех!

Благодаря за съветите! Да ти кажа честно, още съм далече от мисълта да открадна потребителите от Фб. Въобще не ми е минало през главата, че ще успея да го направя. Ще разчитаме основно на реклами в сайта. Единственото което ми е нужно там сега са повече потребители.

Bonev
15-06-2011, 18:45
Ще помоля колегите които се регистрират и ми пратят покана за приятелство, да ми подсказват с никовете си от форума. Повечето Ви познавам с вашите никове, а по имена за съжеление не всички.:-P
Отново голямо благодаря на колегите които ме подкрепиха и продължават да ме подкрепят.:drunk:

Mind_Control
16-06-2011, 12:27
Ще помоля колегите които се регистрират и ми пратят покана за приятелство, да ми подсказват с никовете си от форума. Повечето Ви познавам с вашите никове, а по имена за съжеление не всички.:-P
Отново голямо благодаря на колегите които ме подкрепиха и продължават да ме подкрепят.:drunk:

Колко станаха потребителите?

Bonev
16-06-2011, 12:39
Колко станаха потребителите?

266 са в момента. Нещо темпото се забавя...:roll:

Stoyan Georgiev
16-06-2011, 13:28
павка, има някои неща, които задължително трябва да се пипнат, ама така задочно няма да стане :)

за този уикенд ако важи още - преди това ще седнем да ти кажа какво имам предвид :)

Bonev
16-06-2011, 17:07
павка, има някои неща, които задължително трябва да се пипнат, ама така задочно няма да стане :)

за този уикенд ако важи още - преди това ще седнем да ти кажа какво имам предвид :)

Да, баце. Те още работят по сайта, ама много бавно. Ще се чуем да се разберем, мнението ти е мнооого важно за мен!

marian
17-06-2011, 19:25
Баце,я виж кво става там че няма влизане:help:

Bonev
17-06-2011, 21:21
Баце,я виж кво става там че няма влизане:help:

Изчисти си кеша. Пробвай през мозилла или google chrom. Би трябвало да нямаш проблеми. Ако имаш пак проблем ми звънни да им кажа да погледнат какво става.

Bonev
22-06-2011, 09:14
Последна молба! Колеги, който има фейсбук нека хареса страницата на GoDoAll.com Така ще ми помогнете за разпространяването на сайта.
Ето и линк към страницата - http://www.facebook.com/home.php#!/pages/GoDoAllcom/178653402191891
Благодаря на всички, които ме подкрепиха и ще ме подкрепят в бъдеще!

aRm
05-09-2011, 03:57
Сайта е страхотен, много ми допада! Браво за хвърления труд, доста си се постарал ! който иска да ме добави имейла ми е : tonyj_89@abv.bg

zdravko_ss
05-09-2011, 04:41
имаш един глас и от мен :flex:

Stefan Caromov
08-09-2011, 20:26
Това изглежда приятно на вд . Готин интерфейс ,но може и още . Аз лично не бих се регистрирал там ,просто защото не обичам и съм твърдо против всякакви социални мрежи. Регистрирах се в тъпия фейсбук ,само заради една игра с риби ,иначе и там с никой не чатя и не обменям информация ,вече дори и не влизам . Имам наяккъв скайп ,в който също не съм влизал от може би 2 месеца . Единственото ,което ползвам е мсн и, то не редовно ,само когато трябва да свърша нещо