PDA

View Full Version : Часовника

Kamen
12-09-2006, 10:11
Дисплея на часовника се прецака и не показва целите цифри ами само част от тях и неможе да се разбере колко е часа. Може ли са смени и колко струва дисплея :?:

Xa-uBaH
19-09-2006, 14:58
всичко може да се смени. Даже може и на старо да си намериш и да не го купуваш наново.

Моя също не бачка. Но проблема е от колата, защото ми горят крушките през седмица и ми изгоря и дисплея на автокасетофона, вече няма РДС. :(

Bobo
20-09-2006, 00:21
всичко може да се смени. Даже може и на старо да си намериш и да не го купуваш наново.

Моя също не бачка. Но проблема е от колата, защото ми горят крушките през седмица и ми изгоря и дисплея на автокасетофона, вече няма РДС. :(

Я кажи сега часовника от какво се състои и какво може да се смени и какво не по него :?: Особенно да ми обесниш как ще смениш дисплея :?:

@kamen

Смени целия часовник ако го намериш читав на старо :wink: Проблема не е в дисплея а в процесора на филипс който го управлява :wink: Обикновенно след намеса на заварчици, алармаджии, поставяне на аудио и разни типове намокряне на таблото и течове от радиатори се получава тоя дефект :wink:

Xa-uBaH
21-09-2006, 15:33

Я кажи сега часовника от какво се състои и какво може да се смени и какво не по него :?: Особенно да ми обесниш как ще смениш дисплея :?:

@kamen

Смени целия часовник ако го намериш читав на старо :wink: Проблема не е в дисплея а в процесора на филипс който го управлява :wink: Обикновенно след намеса на заварчици, алармаджии, поставяне на аудио и разни типове намокряне на таблото и течове от радиатори се получава тоя дефект :wink:

Имах предвид да се смени целия часовник, разбира се ... също както ще се наложи да направя с Айвата. :( Мислиш ли че ми е издухан този процесор Филипс, за който стана дума ?

Kamen
22-09-2006, 19:30

@kamen

Благодаря Бобо!!! Имаш ли идея колко може да струва.

yo
22-09-2006, 19:58
и да бе и на мен не ми работи часовника от 1 година.
Камене ако намериш часовник в СЗ,кажи ми и аз да си купя.

ALFA CORSE
22-09-2006, 21:00
:offtopic: Часовникът слаган в 155, 145/146 и 33 един и същ ли е?

alfamax
24-09-2006, 22:06
Абсолютно,на моита Алфа го смених с такъв от 155.Куплунга си съответства

Bobo
24-09-2006, 23:35
Абе силно ме съмнява да са еднакви със 155 защото са различни и копчетата и типа на дисплея :wink: Колко струва незнам предполагам на старо е около 20лв :roll:

alfamax
25-09-2006, 00:09
Аз смених платката с дисплея все пак се налага да се развият малко видии :lol: И понеже лично го правих не се съмнявам :wink:

Bobo
25-09-2006, 00:29
Аз смених платката с дисплея все пак се налага да се развият малко видии :lol: И понеже лично го правих не се съмнявам :wink:

Да ве ясно ма аз съм виждал на 155 доста странни изпълнения на часовника :shock: Предполагам че от някой съвпадат часовниците. Както и на тези след 98 145-ци са различни часовниците :wink:

ALFA CORSE
13-11-2006, 19:20
Абсолютно,на моита Алфа го смених с такъв от 155.Куплунга си съответства
Купунга си съответства, даже си работи ама дисплеите не са същите.
Тая платка за часовника от 145 идва голяма за да се събере в чек панела на 155 :frown:

Kamen666
14-11-2006, 18:19
Аз вече смених два,първият сам си го изгорих :cry:
Но по моргите ги има за по 8 лв парчето

ALFA CORSE
14-11-2006, 20:02
Аз вече смених два,първият сам си го изгорих :cry:
Но по моргите ги има за по 8 лв парчето
И откъде ги купуваш за толкова?

Kamen666
14-11-2006, 22:24
моргата до техникумите,там досега винаги намирам всичко каквото ми трябва

ALFA CORSE
14-11-2006, 22:35
моргата до техникумите,там досега винаги намирам всичко каквото ми трябва
И на тая морга ти дадоха само часовника, а не целия панел с бутоните :shock: . Пък той като го гледах е по-зле и от на 155 - шестограм + еврейска звезда :)

Kamen666
15-11-2006, 11:13
хех,само часовника,не съм говорил и за панела

Mury
16-11-2006, 15:48
[quote="KV_MANIA":dsrq0u3y]моргата до техникумите,там досега винаги намирам всичко каквото ми трябва
И на тая морга ти дадоха само часовника, а не целия панел с бутоните :shock: . Пък той като го гледах е по-зле и от на 155 - шестограм + еврейска звезда :)[/quote:dsrq0u3y]

За кой панел говориш че не разбрах :idea: :idea: този панел при 145/6 се вади само нащипки :idea: или заедно с пепелника/така е правилно/ и се отвиват само 3 рапидки :!:

ALFA CORSE
16-11-2006, 16:05
И на тая морга ти дадоха само часовника, а не целия панел с бутоните :shock: . Пък той като го гледах е по-зле и от на 155 - шестограм + еврейска звезда :)
За кой панел говориш че не разбрах :idea: :idea: този панел при 145/6 се вади само нащипки :idea: или заедно с пепелника/така е правилно/ и се отвиват само 3 рапидки :!:
Мда, но за да махнеш пепелника - шестограм, а ако искаш да продължиш с разглобяването (капака на панела) - еврейска звезда.
BTW ако на някой му трябва имам панела без пепелника с работещ часовник...

Mury
16-11-2006, 16:12
[quote="ALFA CORSE":16vl7pbx]
Мда, но за да махнеш пепелника - шестограм, а ако искаш да продължиш с разглобяването (капака на панела) - еврейска звезда.
BTW ако на някой му трябва имам панела без пепелника с работещ часовник...[/quote:16vl7pbx]

:screwy: :screwy: :screwy: Бате стига си говорил глупости бре като отвиеш 3-те рапидки дърпаш смело напред излиза целия панел со се пепелник и панела с копчетата и часовника :idea: :idea: :idea:а самия панел се разглабя лесно с отвертка-има 4 щипки отстрани :!:

ALFA CORSE
16-11-2006, 16:27
[quote="ALFA CORSE":385kwjf3]

:screwy: :screwy: :screwy: Бате стига си говорил глупости бре като отвиеш 3-те рапидки дърпаш смело напред излиза целия панел со се пепелник и панела с копчетата и часовника :idea: :idea: :idea:а самия панел се разглабя лесно с отвертка-има 4 щипки отстрани :!:[/quote:385kwjf3]
Никви глупости не говоря :idea: , панела е пред мен.

Mury
16-11-2006, 17:05
[quote=Mury][quote="ALFA CORSE":3dp1h4wj]

:screwy: :screwy: :screwy: Бате стига си говорил глупости бре като отвиеш 3-те рапидки дърпаш смело напред излиза целия панел со се пепелник и панела с копчетата и часовника :idea: :idea: :idea:а самия панел се разглабя лесно с отвертка-има 4 щипки отстрани :!:[/quote:3dp1h4wj]
Никви глупости не говоря :idea: , панела е пред мен.[/quote:3dp1h4wj]

А ти ли го сваля от колата щото аз моя съм го свалял поне 5 пъти :wink: :wink:

ALFA CORSE
16-11-2006, 18:27
А ти ли го сваля от колата щото аз моя съм го свалял поне 5 пъти :wink: :wink:
Добре си го свалял, ама ти къде видя да говоря за сваляне? За разглобяването на панела ставаше въпрос :wink: .
Извода беше, че часовник от 155 може да сложи на 145, но обратното не :) , а това кое как се сваля няма никакво значение...