Log in

View Full Version : Смених термостата и проблема с перката за охлаждане започна!!!

malkiq_nemo
04-06-2011, 00:18
Здравейте колеги!!!Наскоро си смених термостата на колата и започна проблема с перката за охлаждане!Става въпрос за алфа 155 1.9тд,1996 година с климатроник....смених термостата и сега като я запаля(студена),перката за охлаждане на радиатора се включва и изключва на интервали!?Незнам какво й стана на тая чума,ама е много неприятно и притеснително.Моля Ви ако някой се е зблъсквал с моя проблем нека помогне!!!Благодаря на всички предварително.Поздрави!!!

endeavour
04-06-2011, 11:47
Здравейте колеги!!!Наскоро си смених термостата на колата и започна проблема с перката за охлаждане!Става въпрос за алфа 155 1.9тд,1996 година с климатроник....смених термостата и сега като я запаля(студена),перката за охлаждане на радиатора се включва и изключва на интервали!?Незнам какво й стана на тая чума,ама е много неприятно и притеснително.Моля Ви ако някой се е зблъсквал с моя проблем нека помогне!!!Благодаря на всички предварително.Поздрави!!!

Само термостата ли смени? А датчици? Веднага след смяната на термостата ли стана тая бъркотия? А самият термостат работи ли както трябва? Иии... извинявай,ама в момента когато моята совалка стане за мен чума, повече и една минута няма да е при мен:tooth:

malkiq_nemo
04-06-2011, 23:30
Термостата си работи както трябва да!!!Датчици не съм сменял...и ''тази бъркотия''както ти я нарече нестана веднага а след около една седмица.Не го прави всеки път а през ден...два

Alexanderbb
05-06-2011, 08:49
А когато ти е изключен климатроника пак ли прави така ?

malkiq_nemo
05-06-2011, 18:32
Ами да колега пак прави така...аз осъзнах какъв е проблема...просто като ми е включена опцията да ми върти само въздуха в колата само тогава го прави...без значение дали е на клима или не е...все пак ти благодаря колега!!!Поздрави!!!Темата може да се закрие!