View Full Version : Джанти
Здравейте...
Оставиха ми едни джанти,свалени от алфа 33...за продаване са,но немога да разбера междуболтовото и централния...
Някой може ли да помогне???:question::shocking:
Мерси предварително
mitaka_cs
04-06-2011, 11:15
Би трябвало на самите джанти да са набити размерите...ако не, с шублера ще стане работата.
Аз залагам на 4х98 междуболтово, 58,6 мм централен, 5,5 J широчина, ЕТ 39 или 45...цолаж 13 или 14:D
Разгледай ги покрай централния отвор и по периферията.
Свалени са от 33-ка, но оригинални за 33 ли са? Снимай ги ако искаш, може да ги разпознаем.
на пунтото съм с 14-ки от 33-ка + капачки "RALLY".
Аз и дядовците много им се кефим:)
хех,Благодаря ти...4х98,58мм. не бях много сигурна че ще мога да ги измеря със шублера...че отдавна не бях мерила
mitaka_cs
04-06-2011, 14:29
На снимката по гумата се чете 185/65 R14, та май не са 16-ки, а 14 цола и джантите и гумите.
Този модел лети джанти не е стандартен за 33, слагани са допълнително. Най-вероятно са доста по-нови от 33-ката, което е добре, но всичките ми предположения за размерите отпадат.
На подобни джанти размерите са отляти отзад в изпразванията откъм главината. Ако и там ги няма може само да се мери.
ако са тези джанти от снимката са 14-ки и да 4х98 са!!!;-)
Опа митака ме е изпреварил!!!
ако са тези джанти от снимката са 14-ки и да 4х98 са!!!;-)
Опа митака ме е изпреварил!!!
ми то аз 14 тръгнах да пиша...:bored:ама си мислех за едни 16-ки и нещо съм се омотала...извинявам се:static:Само че ЕТ го пише 38,поне доколкото се вижда:-o
няма проблем ако не го виждаш ясно просто го зачисти с вода ако е мазно с разредител. И така междуболтовото го разгадахме ЕТ-то е на път каква е следващата задача :jumping: :biggrin:
аххах...стига толкова задачи...пускам ги за продаване