View Full Version : Как се сваля панел
Как се сваля панел номер 8: Alfa Romeo \ 155 \ U5 155 ASPIRATO (1992-1996) \ 705 ВНУТРЕННИЕ ОТДЕЛКА И ОСНАЩЕНИЕ \ 70502/01 ПАНЕЛЬ ПРИБОРОВ И ПРИЛЕГАЮЩИЕ ЧАСТИ V1 ,V2 - D0660
От врата до врата под волана -на него са дюзите за въдуха към купето.Къде се държи с болтове.Дървото се нуждае от защкурване и лакиране.
Проблема е голям - нарушен е дизайна на колата :(
Как се сваля панел номер 8: Alfa Romeo \ 155 \ U5 155 ASPIRATO (1992-1996) \ 705 ВНУТРЕННИЕ ОТДЕЛКА И ОСНАЩЕНИЕ \ 70502/01 ПАНЕЛЬ ПРИБОРОВ И ПРИЛЕГАЮЩИЕ ЧАСТИ V1 ,V2 - D0660
От врата до врата под волана -на него са дюзите за въдуха към купето.Къде се държи с болтове.Дървото се нуждае от защкурване и лакиране.
Проблема е голям - нарушен е дизайна на колата :(
Не е ли пластмасова имитация на дърво тоя дизаин?
Ако е така, няма кои знае колко за правене по него..
ALFA CORSE
12-09-2006, 23:58
Може да се тапицира с кожа примерно :roll:
Иначе това, което показа phoenix се беше получило доста добре.
Не е ли пластмасова имитация на дърво тоя дизаин?
Ако е така, няма кои знае колко за правене по него..
Не знам. Пуснаха ми мухата , че е дърво.Като гледам и почуквам май си е пластмаса , ама знам ли.Юе го разчегъркам странично за да го проверя.
Ама сега не ми е до него. :twisted: :? Ще човъркам стартер. :(
какъв ти е проблема със стартера
какъв ти е проблема със стартера
ами като му кефна спря да върти. Като го съборих / е можеше да е на по- достъпно място/ - 2 увиснали четки / изхабени от старост / Смених четкодържател за всеки случай и включвател , че мамка му и стартер не се сваля лесно.