View Full Version : Има ли Левскари тук ?
156 m-jet
12-09-2006, 23:37
:cry:
Кои сега е номер 5 ? Роналдиньо вкара номер 5 :wink:
EvgeniiM
12-09-2006, 23:40
Поне не се държаха срамно като преди години в Ливърпул. Ценен опит за отбора и приятно коректен мач. Ще се научим , време и опит трябва , желанието взе да идва . Най-вече наздраве
наздраве колега :)
поне бирата върви :)
а за мача.... досега мечтахме, но видяхме реалността :)
иде ред на Челси!
:not-fair: :boxed: :Suicide:
EvgeniiM
12-09-2006, 23:49
Не бих ги упрекнал за нищо , малко липса на самообладание пред гола , но са млади, и това е добре .Великите национали като падаха от Испания и Чехия та кво , а и показваха явна липса на желание за игра .
Дано ЦСКА има късмет с Бешикташ че тия ако ни бият 5 на 0 вече е срам
Готин мач без грубости и на много леки обороти :idea: ма тва все пак е Барса.Иначе Левски игра достойно и особено Пелето/Ст.Ангелов/им показа некои пинизи
Верно е Ангелов ин ги разказа игрътъ !
от наште той беше, пелето... други няма. не е срамно да паднеш от барса там с пет... всеки го може това :)
ама си прав, сега стискаме палци на ЦСКА... но реално погледнато.... на Инюню и равенството ще е успех. ти турци са ненормални там, няма да забравя как биха едни швейцарци след един мач!
[quote="EvgeniiM"]... малко липса на самообладание пред гола ... /quote]
Пред кой по-точно :tooth:
georgievst
13-09-2006, 00:17
Няма на какво да се радваме след това 5:0. Като фен на Левски не ми е леко в тези минути, но това е реалността. За мен истината е тази: Излезнаха без самочувствие, сковани, с олово в обувките. Като резултат не показахме възможностите на отбора. Всеки един от нападателите смяташе, че сам може да победи Барса и от там в нападение нямаше резултат. Защитата не игра твърдо и от там дойдоха бедите. Левски не показа това, което може и ако продължава така нищо хубаво не ни чака в Шампионската лига.
5 на нула си е резил за мен.
Блазе му на МДжет.
само гонзо се показа като простак... за пореден път...
тоя трябва да го пускат в турция и повече да не се всясва насам....
EvgeniiM
13-09-2006, 00:23
... малко липса на самообладание пред гола ... /quote]
Пред кой по-точно :tooth:
Гонзо не го смятам , ама Ангелов дето се хвърли на врата на вратаря беше нелошо положение , ако беше за барса такава ситуация - чист гол
само гонзо се показа като простак... за пореден път...
тоя трябва да го пускат в турция и повече да не се всясва насам....
требе да спрем да плюем хора които са дигали трибуните на Герена не един път!!! дори когато са в залеза си и не играят добре
аз лично още се наежвам като си спомня как се извисяваше над Ибрахима Гей за да забие поредния гол на чорбетата, и затва нема да си позволя да кажа дума с/у него, и мисля всеки левскар трябва да направи така ...
стига бе вальо, какъв трябва да си за да търпиш влизането му в краката на пуьол.... с двата крака! умишлено! съдията го пожали и не му даде червен картон. тогава щеше да стане резила...
и да, единствено защото гай му беше абонат, всеки с това ще го помни...
айде той и йовов гърбицата - аут.... писнаха вече
EvgeniiM
13-09-2006, 00:26
Аре па ти бе , тоя е най-измисления играч на левски за всички времена , целия отбор играеше за него затова вкарваше ( извисяваше се когато Гай беше нов и не знаеше на кой свет е ) ,ма сега не е така и го нема никъв . Другия дразнител Боримиров поне навреме го изтикаха
Аре па ти бе , тоя е най-измисления играч на левски за всички времена , целия отбор играеше за него затова вкарваше ( извисяваше се когато Гай беше нов и не знаеше на кой свет е ) ,ма сега не е така и го нема никъв . Другия дразнител Боримиров поне навреме го изтикахаТоа па Боримиров бил дразнител :idea: :idea: :idea: нешо си се объркал бате,това е последния мохикан и миналата година в УЕФА изнесе доста мачове на гърба си :idea: :idea: :idea:
абе вие не сте левскари, глейте си работата....
аз си знам кво ми е било, на стадиона съм бил като ги е правил тия работи :wow:
EvgeniiM
13-09-2006, 00:30
абе вие не сте левскари, глейте си работата....
аз си знам кво ми е било, на стадиона съм бил като ги е правил тия работи :wow:
и кво , как беше :gayfight:
georgievst
13-09-2006, 00:34
Гонзо ни е носил много радост. Той не заслужава да говорим лошо за него.
Левски вече мина в едно друго измерение. Ще е трудно на всички.
стига бе вальо, какъв трябва да си за да търпиш влизането му в краката на пуьол.... с двата крака! умишлено! съдията го пожали и не му даде червен картон. тогава щеше да стане резила...
и да, единствено защото гай му беше абонат, всеки с това ще го помни...
айде той и йовов гърбицата - аут.... писнаха вече
бе подхлъзна се нашто бе, беше пренавито малко ... кво да го праим :)
а докато Йовов играеше, се забелязваше, както и Емо Ангелов
ако тия двамата бяха доиграли мача, щяхме да вкараме гол ...
EvgeniiM
13-09-2006, 00:38
Незнам , ма ми се струва че срещу Челси ще е по-трудно
П.П. само да не вземат сега да си го изкарат на ЦСКА
емо е биче и се бори.... евалата... вкарва и важни международни голове... не е като любимеца гонзо, дето му дай Рилски спортист и ЦСКА!
а йовов... тоя.. трябва да подава повече.. на няколко пъти се замота с финтове
айде... строявайте редиците за Челси!
georgievst
13-09-2006, 00:40
На там вървят нещата !
то като гледам май
тря Вердер да ги бият яко , за да може евееееентуалллнооо :priest:
Ние да се пробваме да ги пързаляме и да идем в УЕФА ако не друго;)
ама това след днешния мач ми се струва направо сектантски оптимизъм ;)
Alexanderbb
13-09-2006, 08:50
Еми такава си е тъжната реалност с нашето изцяло подредено първенство което служи предимно за натрупване на материални активи на хазартни босове
Хах, обаче много кефят изказванията за достойното представяне. Само не разбирам кое му е достойното в това да паднеш с 5-ичка пък било то и от Барселона - очаквано - ДА, достойно - в никакъв случай. Това си беше просто поредния резил за българския футбол!
Чак пък резил. Просто приказката свърши, почнаха кошмарите. Резил е за тези, които летяха в облаците, чета днес в 24ч глупостите на Мъри от преди мача и се чудя той наистина ли си е вярвал ...
Между другото - Левски нямат ли някой друг вратар освен ПЕТков :tooth:
........ Това си беше просто поредния резил за българския футбол!
Е, сега пък резил... Не е резил да стигнеш до групите на шампионите. Резил е да паднеш с петица, но като се сравнят класите на двата отбора се вижда, че това е една минимална загуба.... :wink:
чакаме резила срещу Бешикташ :twisted:
че там някой да се надява на нещо по-различно от почетна загуба :)
Madboy, не е резил да стигнеш до групите, а е резил да падаш с 5 гола разлика. Нали сините имаха класата да играят в групите?! Сега как стана така, че като "сравняваме класите" резултата бил "минимален"?! Нещо не вдявам! А срещу турците аз лично очаквам поредния резил за българския футбол, но аз очаквах резил и срещу Ливърпул. Нека да видим какво ще стане пък тогава и този мач ще го дискутираме. Сега мисля, че ставаше въпрос за снощния мач на ФК Левски срещу Барселона!?
Не мога да се въздържа и аз ще си кажа мнението по въпроса :evil:
1.Нямам нищо против отбора Левски-като българин снощи и аз виках за тях и стисках палци, но това което се случи беше резил и трагедия...
2.Спомнете си мача ЦСКА-Галатасарай...Червените не играха лошо-удариха греда, имаше чистения от голлинията, много положения, а турците биха 0-3 и всички Левскари се спукаха от подигравки...а сега се бият в гърдите, че 5-0 бил достоен резултат??? И то при условие, че за цял мач имаха три удара към противниковата врата! :screwy:
Моля Ви се хайде по-сериозно и гледайте реално на нещата :idea:
Поздрави и всичко най!
Слави
Резил е, когато наляво и надясно говориш как ще вземеш поне точка и си вярваш , а после четем това :
"Барселона си направи празник за сметка на Левски" е заглавието на материала за двубоя на "Ла Вердат".
"Играчите на Франк Рийкард се забавляваха като деца", посочва "Ел Мундо Депортиво".
Още по-красноречиво е заглавието на "Марка": "Барса се разходи в европейския си дебют срещу Левски".
Почти същото е водещото и в материала на "Ел Мундо" - "Барса се развлече с Левски".
Хах, обаче много кефят изказванията за достойното представяне. Само не разбирам кое му е достойното в това да паднеш с 5-ичка пък било то и от Барселона - очаквано - ДА, достойно - в никакъв случай. Това си беше просто поредния резил за българския футбол!
Аз пък не смятам че е резил - смятам че играха достойно.
Според теб дали ще е резил ако се състезавам с моята кола срещу ферари и то вземе, че ме бие с много( в което може да си сигурен) - долу горе такава е разликата между Левски и Барса :idea: :?: :!:
И към Лейзи същия пример давам - щом се пускам с ферарито все пак трябва да съм оптимист - дори да зная че е в пъти по силно - пак ще се надъхвам и ще се пусна - може пък нещо да се прецака(макар шанса да е малък) - пък после може да напишат "едно ферари не разбра че се състезава и отвя мъничка количка която се напъваше"
Ти какво очакваш да кажат - "Отиваме да паднем с много" - те казаха че дори и точка да измъкнат ще е успех. А и си представям какво чувстват като излязат срещу футболисти за които не са мечтали че ще видят на живо и са тяхни идоли. Как ли бих се чувствал ако Шумахер ми каже искаш ли да направим една дръпка с картинги. Ами сигурно ще ми треперят ръцете , а Шуми ще се усмихва и ще бъде спокоен и уверен. Абе замислете се над това преди да казвате че сме се изложили. :idea: :?: :!:
... каталунци тръпнат друг път не видели футбол да играят живи с умрели ...
Сега за да докажат колко по-зле е можело да бъде. Най - добре Левски да бият ЦСКА с 3 гола разлика поне. :wink: :D :D
Сега за да докажат колко по-зле е можело да бъде. Най - добре Левски да бият ЦСКА с 3 гола разлика поне. :wink: :D :D
комплекси с чорбата ли ще се избиват тука?
направо да фанът Първа Атомна - барем 13-ка ша им сложат ... пустиняци
[quote="BatVas
Аз пък не смятам че е резил - смятам че играха достойно.
Според теб дали ще е резил ако се състезавам с моята кола срещу ферари и то вземе, че ме бие с много( в което може да си сигурен) - долу горе такава е разликата между Левски и Барса :idea: :?: :!:
:!:[/quote]
баце проблема е, че ти не си нагъл да си мислиш че можеш да се дръпаш с ферари - просто май на некой не му е там местото ...
хахах :) щом са там, значи там им е мястото, капиш ;)
баце проблема е, че ти не си нагъл да си мислиш че можеш да се дръпаш с ферари - просто май на некой не му е там местото ...
Ако на този мач играха ЦСКА. СЛАВИЯ, ЛОКО, ЛИТЕКС и резултата да е същия - пак щях да твърдя че са играли достойно и там им е мястото - щом са се класирали. Щото не съм болен мозък и знам че това е успех за българския футбол. :!:
Сега се надявам и на успех на ЦСКА в турнирите- защото съм БГ и не съм болен.
Ами да ти кажа - замислил съм се и въобще не можеш да ми промениш мнението с примера с Ферарито. Да бяха мислили тези, които обещаваха чудеса от храброст. Щото за мен тая загуба си е напълно естествена и ако преди мача, а и след него, не се бяха изприказвали куп глупости, всичко щеше да е нормално. Странното е, че някои фенове продължават да си мислят, че това снощи беше инцидентно и че нещата от тук натакък ще станат розови. Цитирам ти Боримиров след мача : " ...Ще се опитаме до края във всеки домакински мач да взимаме максимума. Ако успеем да откраднем нещо и като гост, ще бъде много добре. " И кво ше открадне - някоя хавлия от съблекалнята. Как ти се струват коментарите на испанските вестници ? За развлечение Барса се разходи и се забавлява доста ... Това ако не възпитано-подигравателно, какво е тогава ? Я кажи последните две години колко "ПЕТИЦИ" е мушкала Барса и на кого ? За преди това не питам, щото те тогава не бяха извънземни.
хахаха, щом им е там мястото значи 5:0 си е резил. Я всички заблудени запалянковци да се уточнят - мястото на ФК Левски в шампионска лига ли е, или това снощи беше голяяяяяям резил, защото това, което снощи се случи е недопустимо за отбор, чието място е в шампионска лига, капиш?!
BatVas, останал съм с впечатлението, че си разумен човек - ако наистина искаш да ползваме твоя пример (защото смятам, че не е удачен и че си заслепен от фенщина), твоята кола е мнооооого далече като класа от ферарито и поради тази причина не й е мястото да се състезава с ферари. Ако следваме твоята логика, то мястото на ФК Левски е в шампионска лига, точно толкова, колкото на твоята кола, мястото е във формула едно!!! Само дето аз не смятам така - аз смятам, че ФК Левски си заслужи мястото в групите на шампионска лига, независимо с или без късмет, а това снощи просто си беше пореден резил (определено не е първи, но не е и най-големия с тяхната марка). Аз все още мисля, че не обсъждаме тука ЦСКА, но щом предпочитате -кой победи в последния двубой между ФК Левски и ЦСКА.
П.П. Старите хора са си го казали: като те е страх от мечки не ходи в гората!!!
:)
"и ето вие пак сте втори" - това май ви е познато :)
пичове :) чака ви Бешикташ с куп бразилци :) та недеите умуваите кое е резил и кое не :) а вижте само как останахте без стадион ;)
никои трезво мислещ човек не си прави илюзии за нещо повече от показване на добра игра срещу Барса, Челси или Вердер. Левски наистина няма какво да губи в тези мачове. дори да падне с 7:1 (хаха ) познато нали) важното е да е там и да участва, това е безценен опит за тези момчета.
айде късмет на всички БГ отбори! утре дано е вечерта на ЦСКА!
:)
"и ето вие пак сте втори" - това май ви е познато :)
А на вас особено :)
Утре ни чака поне тройка, ние сме толкова зле, че повече не може . Това не променя факта, че снощи бяхте смешни :)
Е аз още не мога да разбера какво общо има ЦСКА и техния мач с темата?!
Е какво е казал Боримиров - "Ще се стремим да вземим максимума" - ама да е уточнил какъв е максимума на отбора- може максимума да е една точка от всички мачове. Щом сме се класирали мястото ни е там. Вчера имаше и други отбори загубили с голяма разлика - например 4:0 - то и пет можеше да е де.
Какво да каже - ще даде ли самочувствие на младите футболисти да играят и да се надяват да ги забележат от големите клубове ако каже "Момчета от тука нататък само падаме и това е - така че споко - може да се разхождате по терена и да не се напъвате."
Аз все пак вярвам че може да се представим достойно и дори да вземем точка от тези велики отбори в групата. Все пак това е ПЪРВИ МАЧ НА БЪЛГАРСКИ отбор на такъв форум.
Все пак това е ПЪРВИ МАЧ НА БЪЛГАРСКИ отбор на такъв форум.
и то срещу ДЕЙСТВАЩИЯ ШАМПИОН НА НЕГОВ ТЕРЕН.
айде разбрахме се :) вчера пихме от мъка, дано утре пием от радост :)
... Щом сме се класирали мястото ни е там...
Случайно да ти се е случвало да работиш с някой колега-некадърник ? Приемаш ли го спокойно с думите "Щом са го назначили, значи мястото му е тук " ?
Въпрос на гледна точка, нали :)
Айде и аз да се изкажа по въпроса - изобщо не намирам снощното представяне на Левски за "смешно", "жалко", "недостойно" или както го наричат там хората .. аз видях един спокоен отбор в жълто, който се опита да играе своята игра, доколкото позволяваше противникът. Не може да мислим, че ще бием Барса ей така и всичко е цветя и рози - просто все още има достатъчно голяма разлика в класите както си пролича .. Доволен съм, че момчетата не бяха свалили гащите още преди мача и че не изпаднаха в глуха защита с цел пазене на резултата - това искам - да има отворен и красив футбол пък вече каквото вземем в групата ще е добре дошло.
Айде толкова засега - САМО ЛЕВСКИ и всички на "Васил Левски" в неделя и на 27-ми срещу Челси
П.П. Още не мога да се нагледам на билета за Челси - барнали са ги вече хартийките и изглеждат по европейски :D
тия билети са ги пуснали само за членове нали? свободната продажба още не е почнала, нали?
мисля че почна вчера, нешо такова
и аз си чакам моите.... брр
тия билети са ги пуснали само за членове нали? свободната продажба още не е почнала, нали?
В момента се продават билети само за хората с абонаментни карти да - останалите билети се пускат в свободна продажба на 20-ти 8)
....Нали сините имаха класата да играят в групите?! Сега как стана така, че като "сравняваме класите" резултата бил "минимален"?! Нещо не вдявам! .....
SIS щом Левски са стигнали до групите, значи го заслужават!
Имах впредвид, че в тези групи отборите нямат нищо общо с Сиони Болниси и Киево Верона. Което в никакъв случай не омаловажа постигнато от Левски.(Късмет, шанс- но къде без тях...)
Представям си какъв резултат щеше да има, при който и да е друг български отбор в момента.
:wink:
Малееее, гледам, гледам и не вярвам на УШИТЕ си! Сега остана само да се напишат заучените фрази за това как всички са срещу ФК Левски и как тоя немски хомосексуалист се е подиграл с труда на момчетата. Не знам само с колко трябваше да паднат ФК Левски, за да си признаете резила. Да не говорим, че ако на мястото им беше друг отбор, който и да е.....всички медии щяха да пишат за соукани балони, позори, трагедии и т.н. Съгласен съм, че няма нищо лошо да загубиш, но не и по този меко казано "срамен" начин. Нашите свалиха гащите още в 7-та минута (така че сте прави - цели 6 минути бяха равностойни на Барселона). И от първия гол Барселона започнаха просто да си подритват в по-ниско от тренировъчно темпо. Бе никакви бързи атаки, с пасове по широчината на терена. Жълтите играха нападателно, но само според коментаторите на БТВ, които щом някой преминеше с топка в крака центъра започваха да викат все едно разцъкваме в наказателното поле. Ако някои хора харесват да бъдат смачкани по този начин - ок, но не говорете за достойна игра и такива простотии, защото такова нещо просто нямаше и всеки здраво мислещ човек ще признае, че при 5:0 не може да се говори такова нещо!
Madboy, аз по никакъв начин не омаловажавам успеха на ФК Левски. Даже им желая успех, за да се трупат точки. А без късмет е ясно, че нищо не става. Няма смисъл да гадаем какви са щели да бъдат резултати с други бг отбори, защото никога няма да разберем. Да припомня, че ЦСКА победиха миналата година също ДЕЙСТВАЩ европейски шампион като гости!
Madboy, аз по никакъв начин не омаловажавам успеха на ФК Левски...... .....Да припомня, че ЦСКА победиха миналата година също ДЕЙСТВАЩ европейски шампион като гости!
:thumbup:
Madboy, аз по никакъв начин не омаловажавам успеха на ФК Левски...... .....Да припомня, че ЦСКА победиха миналата година също ДЕЙСТВАЩ европейски шампион като гости!
:thumbup:
@батвас - много се палиш ... футбол - дреме ми на шпиндела за бг футбол - аз гледах един отбор дет смаза без да се напиня друг отбор ... не искам да гледам подобни жалки картинки - още повече с бг отбор ... както и предпочитам кат се дърпам с ферари и аз да съм с ферари ... бръмм бръъммм първи!
Е аз още не мога да разбера какво общо има ЦСКА и техния мач с темата?!
да бе - тъкмо да се каже нещо за Левски и айде пак чорбата захапаа ... дайте поне една тема слава да отделим само за Левски де оле