Log in

View Full Version : Има ли Левскари тук ?

156 m-jet
12-09-2006, 23:37
:cry:

Naso
12-09-2006, 23:40
Кои сега е номер 5 ? Роналдиньо вкара номер 5 :wink:

EvgeniiM
12-09-2006, 23:40
Поне не се държаха срамно като преди години в Ливърпул. Ценен опит за отбора и приятно коректен мач. Ще се научим , време и опит трябва , желанието взе да идва . Най-вече наздраве

pent
12-09-2006, 23:43
наздраве колега :)

поне бирата върви :)

а за мача.... досега мечтахме, но видяхме реалността :)

иде ред на Челси!

blagun
12-09-2006, 23:46
Само Левски :bg:

valjo
12-09-2006, 23:48
:not-fair: :boxed: :Suicide:

EvgeniiM
12-09-2006, 23:49
Не бих ги упрекнал за нищо , малко липса на самообладание пред гола , но са млади, и това е добре .Великите национали като падаха от Испания и Чехия та кво , а и показваха явна липса на желание за игра .
Дано ЦСКА има късмет с Бешикташ че тия ако ни бият 5 на 0 вече е срам

Mury
12-09-2006, 23:49
Готин мач без грубости и на много леки обороти :idea: ма тва все пак е Барса.Иначе Левски игра достойно и особено Пелето/Ст.Ангелов/им показа некои пинизи

Naso
12-09-2006, 23:59
Верно е Ангелов ин ги разказа игрътъ !

pent
13-09-2006, 00:16
от наште той беше, пелето... други няма. не е срамно да паднеш от барса там с пет... всеки го може това :)

ама си прав, сега стискаме палци на ЦСКА... но реално погледнато.... на Инюню и равенството ще е успех. ти турци са ненормални там, няма да забравя как биха едни швейцарци след един мач!

lazy
13-09-2006, 00:16
[quote="EvgeniiM"]... малко липса на самообладание пред гола ... /quote]
Пред кой по-точно :tooth:

georgievst
13-09-2006, 00:17
Няма на какво да се радваме след това 5:0. Като фен на Левски не ми е леко в тези минути, но това е реалността. За мен истината е тази: Излезнаха без самочувствие, сковани, с олово в обувките. Като резултат не показахме възможностите на отбора. Всеки един от нападателите смяташе, че сам може да победи Барса и от там в нападение нямаше резултат. Защитата не игра твърдо и от там дойдоха бедите. Левски не показа това, което може и ако продължава така нищо хубаво не ни чака в Шампионската лига.
5 на нула си е резил за мен.
Блазе му на МДжет.

pent
13-09-2006, 00:21
само гонзо се показа като простак... за пореден път...

тоя трябва да го пускат в турция и повече да не се всясва насам....

EvgeniiM
13-09-2006, 00:23
... малко липса на самообладание пред гола ... /quote]
Пред кой по-точно :tooth:
Гонзо не го смятам , ама Ангелов дето се хвърли на врата на вратаря беше нелошо положение , ако беше за барса такава ситуация - чист гол

valjo
13-09-2006, 00:23
само гонзо се показа като простак... за пореден път...

тоя трябва да го пускат в турция и повече да не се всясва насам....

требе да спрем да плюем хора които са дигали трибуните на Герена не един път!!! дори когато са в залеза си и не играят добре

аз лично още се наежвам като си спомня как се извисяваше над Ибрахима Гей за да забие поредния гол на чорбетата, и затва нема да си позволя да кажа дума с/у него, и мисля всеки левскар трябва да направи така ...

pent
13-09-2006, 00:26
стига бе вальо, какъв трябва да си за да търпиш влизането му в краката на пуьол.... с двата крака! умишлено! съдията го пожали и не му даде червен картон. тогава щеше да стане резила...

и да, единствено защото гай му беше абонат, всеки с това ще го помни...

айде той и йовов гърбицата - аут.... писнаха вече

EvgeniiM
13-09-2006, 00:26
Аре па ти бе , тоя е най-измисления играч на левски за всички времена , целия отбор играеше за него затова вкарваше ( извисяваше се когато Гай беше нов и не знаеше на кой свет е ) ,ма сега не е така и го нема никъв . Другия дразнител Боримиров поне навреме го изтикаха

Mury
13-09-2006, 00:28
Аре па ти бе , тоя е най-измисления играч на левски за всички времена , целия отбор играеше за него затова вкарваше ( извисяваше се когато Гай беше нов и не знаеше на кой свет е ) ,ма сега не е така и го нема никъв . Другия дразнител Боримиров поне навреме го изтикахаТоа па Боримиров бил дразнител :idea: :idea: :idea: нешо си се объркал бате,това е последния мохикан и миналата година в УЕФА изнесе доста мачове на гърба си :idea: :idea: :idea:

valjo
13-09-2006, 00:28
абе вие не сте левскари, глейте си работата....

аз си знам кво ми е било, на стадиона съм бил като ги е правил тия работи :wow:

EvgeniiM
13-09-2006, 00:30
абе вие не сте левскари, глейте си работата....

аз си знам кво ми е било, на стадиона съм бил като ги е правил тия работи :wow:
и кво , как беше :gayfight:

georgievst
13-09-2006, 00:34
Гонзо ни е носил много радост. Той не заслужава да говорим лошо за него.
Левски вече мина в едно друго измерение. Ще е трудно на всички.

valjo
13-09-2006, 00:36
стига бе вальо, какъв трябва да си за да търпиш влизането му в краката на пуьол.... с двата крака! умишлено! съдията го пожали и не му даде червен картон. тогава щеше да стане резила...

и да, единствено защото гай му беше абонат, всеки с това ще го помни...

айде той и йовов гърбицата - аут.... писнаха вече
бе подхлъзна се нашто бе, беше пренавито малко ... кво да го праим :)

а докато Йовов играеше, се забелязваше, както и Емо Ангелов
ако тия двамата бяха доиграли мача, щяхме да вкараме гол ...

EvgeniiM
13-09-2006, 00:38
Незнам , ма ми се струва че срещу Челси ще е по-трудно

П.П. само да не вземат сега да си го изкарат на ЦСКА

pent
13-09-2006, 00:39
емо е биче и се бори.... евалата... вкарва и важни международни голове... не е като любимеца гонзо, дето му дай Рилски спортист и ЦСКА!

а йовов... тоя.. трябва да подава повече.. на няколко пъти се замота с финтове

айде... строявайте редиците за Челси!

georgievst
13-09-2006, 00:40
На там вървят нещата !

valjo
13-09-2006, 00:42
то като гледам май
тря Вердер да ги бият яко , за да може евееееентуалллнооо :priest:
Ние да се пробваме да ги пързаляме и да идем в УЕФА ако не друго;)

ама това след днешния мач ми се струва направо сектантски оптимизъм ;)

Alexanderbb
13-09-2006, 08:50
Еми такава си е тъжната реалност с нашето изцяло подредено първенство което служи предимно за натрупване на материални активи на хазартни босове

SIS
13-09-2006, 10:20
Хах, обаче много кефят изказванията за достойното представяне. Само не разбирам кое му е достойното в това да паднеш с 5-ичка пък било то и от Барселона - очаквано - ДА, достойно - в никакъв случай. Това си беше просто поредния резил за българския футбол!

lazy
13-09-2006, 10:32
Чак пък резил. Просто приказката свърши, почнаха кошмарите. Резил е за тези, които летяха в облаците, чета днес в 24ч глупостите на Мъри от преди мача и се чудя той наистина ли си е вярвал ...

Между другото - Левски нямат ли някой друг вратар освен ПЕТков :tooth:

madboy
13-09-2006, 10:34
........ Това си беше просто поредния резил за българския футбол!
Е, сега пък резил... Не е резил да стигнеш до групите на шампионите. Резил е да паднеш с петица, но като се сравнят класите на двата отбора се вижда, че това е една минимална загуба.... :wink:

pent
13-09-2006, 10:39
чакаме резила срещу Бешикташ :twisted:

lazy
13-09-2006, 10:47
че там някой да се надява на нещо по-различно от почетна загуба :)

SIS
13-09-2006, 11:44
Madboy, не е резил да стигнеш до групите, а е резил да падаш с 5 гола разлика. Нали сините имаха класата да играят в групите?! Сега как стана така, че като "сравняваме класите" резултата бил "минимален"?! Нещо не вдявам! А срещу турците аз лично очаквам поредния резил за българския футбол, но аз очаквах резил и срещу Ливърпул. Нека да видим какво ще стане пък тогава и този мач ще го дискутираме. Сега мисля, че ставаше въпрос за снощния мач на ФК Левски срещу Барселона!?

Слав
13-09-2006, 13:00
Не мога да се въздържа и аз ще си кажа мнението по въпроса :evil:

1.Нямам нищо против отбора Левски-като българин снощи и аз виках за тях и стисках палци, но това което се случи беше резил и трагедия...

2.Спомнете си мача ЦСКА-Галатасарай...Червените не играха лошо-удариха греда, имаше чистения от голлинията, много положения, а турците биха 0-3 и всички Левскари се спукаха от подигравки...а сега се бият в гърдите, че 5-0 бил достоен резултат??? И то при условие, че за цял мач имаха три удара към противниковата врата! :screwy:

Моля Ви се хайде по-сериозно и гледайте реално на нещата :idea:

Поздрави и всичко най!
Слави

lazy
13-09-2006, 13:17
Резил е, когато наляво и надясно говориш как ще вземеш поне точка и си вярваш , а после четем това :

"Барселона си направи празник за сметка на Левски" е заглавието на материала за двубоя на "Ла Вердат".

"Играчите на Франк Рийкард се забавляваха като деца", посочва "Ел Мундо Депортиво".

Още по-красноречиво е заглавието на "Марка": "Барса се разходи в европейския си дебют срещу Левски".

Почти същото е водещото и в материала на "Ел Мундо" - "Барса се развлече с Левски".

BatVas
13-09-2006, 13:43
Хах, обаче много кефят изказванията за достойното представяне. Само не разбирам кое му е достойното в това да паднеш с 5-ичка пък било то и от Барселона - очаквано - ДА, достойно - в никакъв случай. Това си беше просто поредния резил за българския футбол!

Аз пък не смятам че е резил - смятам че играха достойно.
Според теб дали ще е резил ако се състезавам с моята кола срещу ферари и то вземе, че ме бие с много( в което може да си сигурен) - долу горе такава е разликата между Левски и Барса :idea: :?: :!:

И към Лейзи същия пример давам - щом се пускам с ферарито все пак трябва да съм оптимист - дори да зная че е в пъти по силно - пак ще се надъхвам и ще се пусна - може пък нещо да се прецака(макар шанса да е малък) - пък после може да напишат "едно ферари не разбра че се състезава и отвя мъничка количка която се напъваше"
Ти какво очакваш да кажат - "Отиваме да паднем с много" - те казаха че дори и точка да измъкнат ще е успех. А и си представям какво чувстват като излязат срещу футболисти за които не са мечтали че ще видят на живо и са тяхни идоли. Как ли бих се чувствал ако Шумахер ми каже искаш ли да направим една дръпка с картинги. Ами сигурно ще ми треперят ръцете , а Шуми ще се усмихва и ще бъде спокоен и уверен. Абе замислете се над това преди да казвате че сме се изложили. :idea: :?: :!:

vladu
13-09-2006, 14:04
... каталунци тръпнат друг път не видели футбол да играят живи с умрели ...

BatVas
13-09-2006, 14:07
Сега за да докажат колко по-зле е можело да бъде. Най - добре Левски да бият ЦСКА с 3 гола разлика поне. :wink: :D :D

vladu
13-09-2006, 14:11
Сега за да докажат колко по-зле е можело да бъде. Най - добре Левски да бият ЦСКА с 3 гола разлика поне. :wink: :D :D

комплекси с чорбата ли ще се избиват тука?
направо да фанът Първа Атомна - барем 13-ка ша им сложат ... пустиняци

vladu
13-09-2006, 14:18
[quote="BatVas
Аз пък не смятам че е резил - смятам че играха достойно.
Според теб дали ще е резил ако се състезавам с моята кола срещу ферари и то вземе, че ме бие с много( в което може да си сигурен) - долу горе такава е разликата между Левски и Барса :idea: :?: :!:

:!:[/quote]

баце проблема е, че ти не си нагъл да си мислиш че можеш да се дръпаш с ферари - просто май на некой не му е там местото ...

pent
13-09-2006, 14:20
хахах :) щом са там, значи там им е мястото, капиш ;)

BatVas
13-09-2006, 14:27
баце проблема е, че ти не си нагъл да си мислиш че можеш да се дръпаш с ферари - просто май на некой не му е там местото ...

Ако на този мач играха ЦСКА. СЛАВИЯ, ЛОКО, ЛИТЕКС и резултата да е същия - пак щях да твърдя че са играли достойно и там им е мястото - щом са се класирали. Щото не съм болен мозък и знам че това е успех за българския футбол. :!:
Сега се надявам и на успех на ЦСКА в турнирите- защото съм БГ и не съм болен.

lazy
13-09-2006, 14:31
Ами да ти кажа - замислил съм се и въобще не можеш да ми промениш мнението с примера с Ферарито. Да бяха мислили тези, които обещаваха чудеса от храброст. Щото за мен тая загуба си е напълно естествена и ако преди мача, а и след него, не се бяха изприказвали куп глупости, всичко щеше да е нормално. Странното е, че някои фенове продължават да си мислят, че това снощи беше инцидентно и че нещата от тук натакък ще станат розови. Цитирам ти Боримиров след мача : " ...Ще се опитаме до края във всеки домакински мач да взимаме максимума. Ако успеем да откраднем нещо и като гост, ще бъде много добре. " И кво ше открадне - някоя хавлия от съблекалнята. Как ти се струват коментарите на испанските вестници ? За развлечение Барса се разходи и се забавлява доста ... Това ако не възпитано-подигравателно, какво е тогава ? Я кажи последните две години колко "ПЕТИЦИ" е мушкала Барса и на кого ? За преди това не питам, щото те тогава не бяха извънземни.

SIS
13-09-2006, 14:33
хахаха, щом им е там мястото значи 5:0 си е резил. Я всички заблудени запалянковци да се уточнят - мястото на ФК Левски в шампионска лига ли е, или това снощи беше голяяяяяям резил, защото това, което снощи се случи е недопустимо за отбор, чието място е в шампионска лига, капиш?!
BatVas, останал съм с впечатлението, че си разумен човек - ако наистина искаш да ползваме твоя пример (защото смятам, че не е удачен и че си заслепен от фенщина), твоята кола е мнооооого далече като класа от ферарито и поради тази причина не й е мястото да се състезава с ферари. Ако следваме твоята логика, то мястото на ФК Левски е в шампионска лига, точно толкова, колкото на твоята кола, мястото е във формула едно!!! Само дето аз не смятам така - аз смятам, че ФК Левски си заслужи мястото в групите на шампионска лига, независимо с или без късмет, а това снощи просто си беше пореден резил (определено не е първи, но не е и най-големия с тяхната марка). Аз все още мисля, че не обсъждаме тука ЦСКА, но щом предпочитате -кой победи в последния двубой между ФК Левски и ЦСКА.

П.П. Старите хора са си го казали: като те е страх от мечки не ходи в гората!!!

pent
13-09-2006, 14:43
:)

"и ето вие пак сте втори" - това май ви е познато :)

пичове :) чака ви Бешикташ с куп бразилци :) та недеите умуваите кое е резил и кое не :) а вижте само как останахте без стадион ;)

никои трезво мислещ човек не си прави илюзии за нещо повече от показване на добра игра срещу Барса, Челси или Вердер. Левски наистина няма какво да губи в тези мачове. дори да падне с 7:1 (хаха ) познато нали) важното е да е там и да участва, това е безценен опит за тези момчета.

айде късмет на всички БГ отбори! утре дано е вечерта на ЦСКА!

lazy
13-09-2006, 14:52
:)

"и ето вие пак сте втори" - това май ви е познато :)

А на вас особено :)
Утре ни чака поне тройка, ние сме толкова зле, че повече не може . Това не променя факта, че снощи бяхте смешни :)

SIS
13-09-2006, 14:54
Е аз още не мога да разбера какво общо има ЦСКА и техния мач с темата?!

BatVas
13-09-2006, 14:54
Е какво е казал Боримиров - "Ще се стремим да вземим максимума" - ама да е уточнил какъв е максимума на отбора- може максимума да е една точка от всички мачове. Щом сме се класирали мястото ни е там. Вчера имаше и други отбори загубили с голяма разлика - например 4:0 - то и пет можеше да е де.
Какво да каже - ще даде ли самочувствие на младите футболисти да играят и да се надяват да ги забележат от големите клубове ако каже "Момчета от тука нататък само падаме и това е - така че споко - може да се разхождате по терена и да не се напъвате."
Аз все пак вярвам че може да се представим достойно и дори да вземем точка от тези велики отбори в групата. Все пак това е ПЪРВИ МАЧ НА БЪЛГАРСКИ отбор на такъв форум.

valjo
13-09-2006, 14:58
Все пак това е ПЪРВИ МАЧ НА БЪЛГАРСКИ отбор на такъв форум.
и то срещу ДЕЙСТВАЩИЯ ШАМПИОН НА НЕГОВ ТЕРЕН.

pent
13-09-2006, 14:59
айде разбрахме се :) вчера пихме от мъка, дано утре пием от радост :)

lazy
13-09-2006, 15:00
... Щом сме се класирали мястото ни е там...

Случайно да ти се е случвало да работиш с някой колега-некадърник ? Приемаш ли го спокойно с думите "Щом са го назначили, значи мястото му е тук " ?
Въпрос на гледна точка, нали :)

Az4o
13-09-2006, 15:01
Айде и аз да се изкажа по въпроса - изобщо не намирам снощното представяне на Левски за "смешно", "жалко", "недостойно" или както го наричат там хората .. аз видях един спокоен отбор в жълто, който се опита да играе своята игра, доколкото позволяваше противникът. Не може да мислим, че ще бием Барса ей така и всичко е цветя и рози - просто все още има достатъчно голяма разлика в класите както си пролича .. Доволен съм, че момчетата не бяха свалили гащите още преди мача и че не изпаднаха в глуха защита с цел пазене на резултата - това искам - да има отворен и красив футбол пък вече каквото вземем в групата ще е добре дошло.
Айде толкова засега - САМО ЛЕВСКИ и всички на "Васил Левски" в неделя и на 27-ми срещу Челси
П.П. Още не мога да се нагледам на билета за Челси - барнали са ги вече хартийките и изглеждат по европейски :D

pent
13-09-2006, 15:09
тия билети са ги пуснали само за членове нали? свободната продажба още не е почнала, нали?

valjo
13-09-2006, 15:10
мисля че почна вчера, нешо такова
и аз си чакам моите.... брр

Az4o
13-09-2006, 15:20
тия билети са ги пуснали само за членове нали? свободната продажба още не е почнала, нали?

В момента се продават билети само за хората с абонаментни карти да - останалите билети се пускат в свободна продажба на 20-ти 8)

madboy
13-09-2006, 15:28
....Нали сините имаха класата да играят в групите?! Сега как стана така, че като "сравняваме класите" резултата бил "минимален"?! Нещо не вдявам! .....
SIS щом Левски са стигнали до групите, значи го заслужават!
Имах впредвид, че в тези групи отборите нямат нищо общо с Сиони Болниси и Киево Верона. Което в никакъв случай не омаловажа постигнато от Левски.(Късмет, шанс- но къде без тях...)
Представям си какъв резултат щеше да има, при който и да е друг български отбор в момента.
:wink:

SIS
13-09-2006, 15:34
Малееее, гледам, гледам и не вярвам на УШИТЕ си! Сега остана само да се напишат заучените фрази за това как всички са срещу ФК Левски и как тоя немски хомосексуалист се е подиграл с труда на момчетата. Не знам само с колко трябваше да паднат ФК Левски, за да си признаете резила. Да не говорим, че ако на мястото им беше друг отбор, който и да е.....всички медии щяха да пишат за соукани балони, позори, трагедии и т.н. Съгласен съм, че няма нищо лошо да загубиш, но не и по този меко казано "срамен" начин. Нашите свалиха гащите още в 7-та минута (така че сте прави - цели 6 минути бяха равностойни на Барселона). И от първия гол Барселона започнаха просто да си подритват в по-ниско от тренировъчно темпо. Бе никакви бързи атаки, с пасове по широчината на терена. Жълтите играха нападателно, но само според коментаторите на БТВ, които щом някой преминеше с топка в крака центъра започваха да викат все едно разцъкваме в наказателното поле. Ако някои хора харесват да бъдат смачкани по този начин - ок, но не говорете за достойна игра и такива простотии, защото такова нещо просто нямаше и всеки здраво мислещ човек ще признае, че при 5:0 не може да се говори такова нещо!

SIS
13-09-2006, 15:43
Madboy, аз по никакъв начин не омаловажавам успеха на ФК Левски. Даже им желая успех, за да се трупат точки. А без късмет е ясно, че нищо не става. Няма смисъл да гадаем какви са щели да бъдат резултати с други бг отбори, защото никога няма да разберем. Да припомня, че ЦСКА победиха миналата година също ДЕЙСТВАЩ европейски шампион като гости!

madboy
13-09-2006, 15:55
Madboy, аз по никакъв начин не омаловажавам успеха на ФК Левски...... .....Да припомня, че ЦСКА победиха миналата година също ДЕЙСТВАЩ европейски шампион като гости!
:thumbup:

vladu
13-09-2006, 16:00
Madboy, аз по никакъв начин не омаловажавам успеха на ФК Левски...... .....Да припомня, че ЦСКА победиха миналата година също ДЕЙСТВАЩ европейски шампион като гости!
:thumbup:

@батвас - много се палиш ... футбол - дреме ми на шпиндела за бг футбол - аз гледах един отбор дет смаза без да се напиня друг отбор ... не искам да гледам подобни жалки картинки - още повече с бг отбор ... както и предпочитам кат се дърпам с ферари и аз да съм с ферари ... бръмм бръъммм първи!

vladu
13-09-2006, 16:02
Е аз още не мога да разбера какво общо има ЦСКА и техния мач с темата?!

да бе - тъкмо да се каже нещо за Левски и айде пак чорбата захапаа ... дайте поне една тема слава да отделим само за Левски де оле