View Full Version : За картинг фенове!!!
Ако има желаещи нека да Закрием сеЗона на Картинг писта "Лаута"- Пловдив!!!
INTEGRALE
13-09-2006, 13:16
Довечера ще уточним ситуацията, относно кой кога и как на пистата :D
Миналия път на срещата се спомена и за такова мероприятие.
Ще иЗмислим нещо колега!!! :wink:
От кога се кана и аз да отида на картинг....
Ама да идвам до Полвдив чак :roll: но пък що не ако нямам работа когато определите може да намина :)
Гиги, хайде в събота на Дунев ако работи :) Никога не съм карал и е крайно време :)
Покарайте в София и елате да доваршим в Пловдив:) :wink:
DiStefano
13-09-2006, 18:38
си си ... аз идва .. :D
Покарайте в София и елате да доваршим в Пловдив:) :wink:
Ше ми довършите......
Alfa User
13-09-2006, 23:40
E дайте предложение за дата и час за Пловдив де ... има навити.
Между другото, на 22-ри Септември на картинг-пистата в Пловдив има конкурс "Мис Картинг 2006" ... :clap2:
Ми аз се оказа че, имам два проблема колата ми е разглобена, и в събота сутринта съм на изпит, но се надявам да си сглоба колата до събота (мислех че ще я направа за 2 дни ама.....) и следобед съм фриии, та може да потренираме и да отскочиме после до Пловдив та да покажеме :D :D
Щом сте навити рАЗберете се софиянци и в сабота когато на вас Ви е удобно палете и гас към Пловдив!Но предварително ще помоля За час, За да можем да сформираме и нашата бригада!!!
Гиги, ако не успееш да я сглобиш, тръгваме с моята :)
Гиги, ако не успееш да я сглобиш, тръгваме с моята :)
Вземете и мен - ама съм вечерта на рожден ден и се надявам да се приберем до 21.00 часа :? 8)
Кога тръгваме ?
Ами колко станахме - аз , гиги и ти. Мен не ме бърка когато кажете - например 12.00 - 13.00 добре ли е :idea: :?:
Ми изпита ми е от 10 аз не седа много никога така че се надявам до 13 да съм готов и да тръгваме.
А мойта няма да е готова със сигурност :cry: ама пък какви стават колекторите :D , само дето останах без ръце.
Ми изпита ми е от 10 аз не седа много никога така че се надявам до 13 да съм готов и да тръгваме.
А мойта няма да е готова със сигурност :cry: ама пък какви стават колекторите :D , само дето останах без ръце.
Таман ще му хванеш цаката - може някога и моите да полирам :wink:
Ми то като гледам май и ние с жената ще дойдем. Само пишете тука по точно къде ще е събитието щото аз с Пловдив съм мноооооого скаран.
Ми то като гледам май и ние с жената ще дойдем. Само пишете тука по точно къде ще е събитието щото аз с Пловдив съм мноооооого скаран.
Аз също
Alfamaniak
14-09-2006, 19:42
Ти и без това си много лек ще те дизквалифицираме 8)
virusalfa
14-09-2006, 19:55
Кой дзифтар пак ме трие,бе? Шо да направа като нема ни кирилица,ни кредор?! Аре у сачките,посерко такоф!
п.п. Аре да си дойда на думата-да докарам ли Санде Градевецо да си поиграте на Шумахер?
Alfa User
14-09-2006, 21:51
Има ли вече идея за часа на срещата, че ей го - събота почти дойде... А писта "Лаута" е тази в комплекс "Еxcalibur" нали ? :roll:
[quote="Alfa User"]Има ли вече идея за часа на срещата, че ей го - събота почти дойде... А писта "Лаута" е тази в комплекс "Еxcalibur" нали ? :roll: [/quot
Да точно там е!Ако искате 14ч. да се чакаме на мини паркинга :wink: ?
Ако все още има желаещи - кога ще тръгваме и откъде ?
И ще ни чака ли някой в Пловдив :)
Ако все още има желаещи - кога ще тръгваме и откъде ?
И ще ни чака ли някой в Пловдив :)
Аз - направо да те чакам 12.00 на Била на Хиподрума (до ВМА) - ще видим Гиги дали е готов и потегляме - аз мисля номера на колежката го имам за да ни орентира. А още нещо Пловдив нали го има на БГМапс , я да покажат къде ще чакат и къде е пистата.
направо да те чакам 12.00 на Била на Хиподрума (до ВМА) - ...
нещо повече, че го няма в БГМапс :oops:
а нема го;)
http://bgmaps.com/map.asp?sid=750f759d5 ... e=&oType=9 (http://bgmaps.com/map.asp?sid=750f759d54a1eafe73461a71c8e36da4&city=sofia&str=%CD%C0%C9%C4%C5%CD+%C3%C5%D0%CE%C2&num=&grid=m8k&Map23_24.x=108&Map23_24.y=40&maxnearest=5&nType=23&oName=&oType=9)
софийски герой и найден геров
Мда :) ако няма промяна, в 12 утре съм там :)
Aбе аз имах впредвид колегите от Пловдив да покажат мястото на БГМапс - мястото - там в Пловдив :wink:
ми аз се разбрах с Lazy утре като свърша (надявам се до към 12-12:30 ви звънкам зимате ме и потегляме. Но нека колегите от Пловдив наистина да кажат дали ще са там и да ни изчакат. Аз също имам на Милена телефона. Само за информация моя номер вече е друг 0878 222 129.
Ще Ви чакаме в 14ч. ще бъдем на картинг пистата!Ако се Затрудните в намирането питаите някой бакшиш!
Аз няма да мога да дойда :(
Посещението в Пловдив беше чудесно. Картинга много хубав и си имаме страхотна шофъорка Алфистка която ни смаза и то с много :firstprize: . Сега Софииската група започва тренировки за да може да се представи по добре другият път :twisted: 8) А Алфа Юзера май почвал още от утре 8)
Бат Вас отиде да полива мъката от загубата :tooth: :tooth: :hmm:
Ууууу бееее как можахте да се изложите така ? Тааа писта там е мега лесна (то с картинга коя ли писта е трудна). Да тренирате ей, иначе ви лепим по една табелка такси. Пуснете келешката у некоя софийска писта, да видим добра ли е или просто е назубрила пистето.
Доста добре се справихте като За първи път- БРАВО:clapping: :waving:
Насо а тебе ще те чакаме специално да те видиме как ще се представиш като много Знаеш :Tease:
Доста добре се справихте като За първи пут :clapping: :waving:
Насо а тебе ще те чакаме специално да те видиме как ще се представиш като много Знаеш :Tease:
Смятай че с неговите 120 кила картинга стои кат залепен и един път набере ли не връща газта :wink:
А иначе добре си натупала наще момчета евала :lol:
то тя шото е на ГАЗ, и и е било ефтинко да тренира ;))) хихик
Доста добре се справихте като За първи пут :clapping: :waving:
Смятай че с неговите 120 кила картинга стои кат залепен и един път набере ли не връща газта :wink:
А иначе добре си натупала наще момчета евала :lol: То хубаво ама до като набере аЗ ще го Затворя с една обиколка :lol: :wink:
Милена направо ни накъса ританките :tooth: Май че нейният карт беше JTD :twisted:
Alfa User
17-09-2006, 13:43
Бе аз ако си бях развил навреме кранчето на нитрото, щяха да видят сичкото колеги де зимуват раците :twisted: Ма нейсе, оказа се после и бутилката била празна - некой я беше изпил и трябваше да допълваме с бира :cheers:
Сега почваме яко тренировки и шампионката да му мисли... ке има яко кютек (на пистата де :lol: )
Иначе поздравления на всички за хубавото състезание - особено на batVas, с който здраво се сборихме на втория тур :handshake:
Трее се пробвате с по-мощните картове. Там вече е интересно и трудно.
Насо кво ще кажеш За състеЗателните картове???
Там нема такива. Имаше доколко помня едни 220кубика или сорт оф и едни 270кубика. Абее и двата са маломощни, но с по-големите определено е малко по-сложно. Примерно на десния завой след старт/финала с малкия няма нужда да пускаш газта, а с големия си требе, което си е вече нещо.
Alfa User
18-09-2006, 22:31
Бе аз откога се надявам на такъв карт да се кача ама нейсе... с тия трошки само срам бера... На писта "Лаута" пишеше, че имат и картове Ф1, ма аз поне не ги видех - а май и повечето колеги, присъствали на събитието, не можаха да ги видят... кофти работа човече :roll: Май требваше да се пуснеме с Алфите :twisted:
Немат Ф1! Състезателните картове са бая мощни и са с по 6 скорости и т.н. Ония са мааалко по-мощнички. Колкото да ти покажат, че квото си научил с малкия, нема общо с големия.
Можем да си направим и в София такъф тyрнир в Красна Поляна :twisted: Аз ходих на скоро с приятели и е 2 лв. на обиколка и ако платиш за 5 правиш 6 некфи промоции :twisted: :twisted:
Можем да си направим и в София такъф тyрнир в Красна Поляна :twisted: Аз ходих на скоро с приятели и е 2 лв. на обиколка и ако платиш за 5 правиш 6 некфи промоции :twisted: :twisted:Ти земи се научи първо за какво служат педалите в превозното средство па после се състезавай :Tease: :Tease: :Tease:
ся кат съм малък мислиш че не знам :twisted: ако искаш да слагаме парички :twisted: и отиваме в красна поляна да те науча как се кара а не с тфоя мъртвец :twisted: :metal:
ся кат съм малък мислиш че не знам :twisted: ако искаш да слагаме парички :twisted: и отиваме в красна поляна да те науча как се кара а не с тфоя мъртвец :twisted: :metal:Кажи само кога да ти взема паричките ма мини преди през дядо ти да ти даде некоя педесетунка и нея да ти я вземем :go: :go: :drive: ма после да не ме гледа накриво :roll2: :roll2:
споко баце да ме се притесни нещу :P нищо някой път ще се разберем да ходиме да те видим къф си шафиор :lol: а и алфа-та ти не е мътвец :wink: убава е ама да те видим колко си сериозен да ми дадеш да карам ми обеща ама ще видим :roll:
75 2.0 turbo
22-09-2006, 20:52
споко баце да ме се притесни нещу :P нищо някой път ще се разберем да ходиме да те видим къф си шафиор :lol: а и алфа-та ти не е мътвец :wink: убава е ама да те видим колко си сериозен да ми дадеш да карам ми обеща ама ще видим :roll:
хидра остаи ги тез секти бе не си казал не съм ти дал да караш голфа :wink:
хидра остаи ги тез секти бе не си казал не съм ти дал да караш голфа :wink: :roll2: :roll2: :roll2:
75 2.0 turbo
22-09-2006, 20:58
хидра остаи ги тез секти бе не си казал не съм ти дал да караш голфа :wink: :roll2: :roll2: :roll2:
ми теи де поне да усети повера :twisted: на нафтовото доич возило :lol:
[quote=xidra]споко баце да ме се притесни нещу :P нищо някой път ще се разберем да ходиме да те видим къф си шафиор :lol: а и алфа-та ти не е мътвец :wink: убава е ама да те видим колко си сериозен да ми дадеш да карам ми обеща ама ще видим :roll:
ми теи де поне да усети повера :twisted: на нафтовото доич возило :lol:[/quote:15q32t8j] :go:-паметника :tank:-голфо кюмюр :lol: :lol: :lol:
как ще не съм нали на морето те питах ама ти явно не ме чу или се направи на ударен :lol:
как ще не съм нали на морето те питах ама ти явно не ме чу или се направи на ударен :lol:Сигурно се е направил че не те чува :rotfl:
мани че тука стана яко Офтопик иначе мъри кажи кога сериозно да хойме да се бегаме на красна-та поляна че на дунев нещу спре да ме кефи 8)
75 2.0 turbo
22-09-2006, 21:04
как ще не съм нали на морето те питах ама ти явно не ме чу или се направи на ударен :lol:Сигурно се е направил че не те чува :rotfl:
хахаххахахаха ае вие луди ли сте аз на жена ми го давам на хидров ли нема :Tease:
ти верно оня път и го даде ама нали е на жена ти тоя голф така че :twisted: :P
75 2.0 turbo
22-09-2006, 21:07
ти верно оня път и го даде ама нали е на жена ти тоя голф така че :twisted: :P
а само си спомни как наш бобо отлетя имаше зор яко ....... :dyrvo_v_kenefa:
дам той напрао вика аве тоз павлин кфо прай у тоя кенеф :lol:
75 2.0 turbo
22-09-2006, 21:13
дам той напрао вика аве тоз павлин кфо прай у тоя кенеф :lol:
и газ с другия кинеф към кинефа :go:
:lol: айде аз ставам че трябва да къпем Алекс