View Full Version : тъжна тема
Пичове и дами,днес ме изписаха от пирогов.,малко си поосакатих ръцете....сега колата си стои в паркинга и ще ме чака 2-3 месеца да се оправя :prescription: :cry: :(
Дано се оправиш по-скоро :!:
Горе главата и безпроблемно и бързо оздравяване :)
Тъжна история, дано се оправиш по-скоро
Случват се за съжаление такива неща, бързо оздравяване!
Бързо оздравяване и от мен колега!Гледай оптимистично напред в бъдещето и ще тие по леко!Успех!
:big_flowers:
бързо оздравяване и от мен!!!!!!!!!!
Бързо оздравяване колега :D
Важното е да се оправиш, има време за колата!
Бързо и безпроблемно оздравяване!
С пожелания за бързо оздравяване и от мен
Айде да се оправяш бързо :wink: Ма така и не разбрах къде се осакати ? нещо с колата ли ?
не с колата,на 1 колега му се роди дъщеря и го нямаше на работа,затова трябваше някой да помогне за свалянето на 1 голям лист стъкло.В 1-вия момент чух пукане и след тва картинката беше допста грозна и на 2те ръце......... :cry: Малко ми е трудно писането :wink:
не с колата,на 1 колега му се роди дъщеря и го нямаше на работа,затова трябваше някой да помогне за свалянето на 1 голям лист стъкло.В 1-вия момент чух пукане и след тва картинката беше допста грозна и на 2те ръце......... :cry: Малко ми е трудно писането :wink:
Ужас стана ми още по гадно :cry: :roll: Да се оправяш ей :wink:
Ужас стана ми още по гадно :cry: :roll: Да се оправяш ей :wink:
задължително - аз алфист ли съм или лукова глава :wink: :lol:
Кофти тръпка колега... много кофти... Бързо оздравяване. Дано няма грозни белези и последствия.
mishkata_m
14-09-2006, 16:51
оздравявай бързо :wink: а ако имаш белези купи си' cika kare'много помага и свива раните бързо.това е лепенка, която е силиконова и има маз и още някви др. медикаменти слага се на леко зарастващи рани и е италиянски медикамент.питай д-р тричкова откъде можеш да си го купиш.успех и не се отчайвай. :)
156 m-jet
14-09-2006, 17:01
Много неприятно наистина :(
Дано бърЗо да се оправиш
Колега един съвет и от мен.
Има едно мазило казва се Contractubex .
Изключително ефективно е за премахване на белези. Помага за заличаване дори на стари такива. Мисля че не е много скъпо може би към 10-14 кинта е опаковката. Успех:)
Alfamaniak
14-09-2006, 19:09
Дано по-бързо се възтановиш колега, много неприятен инцидент :(
жив и здрав , брат ! Пак чи човъркаш по Любимата :wink:
благодаря ВИ много на всички ,като му дойде времето ще ползвам и мазилата.