View Full Version : Търсене на стюарди за драг дей 2011
Здравейте,
ще имаме нужда от помощ при организирането на Драг дей 2011 на 25 юни. Ще ни трябват няколко стюарда, които да помагат при подреждането на колите, нареждането на състезателите на пистата и други организационни дейности.
Стюардите трябва да са на пистата в Сапарева баня не по-късно от 8:00 сутринта на 25 юни.
Благодарим предварително на отзовалите се!
КАРБ
edit: май и аз няма да успея да дойда, от утре до 27.VI няма да съм в София
Още веднъж питам - някой желаещ да помогне за драг дея?
WhitePower
21-06-2011, 12:20
Още веднъж питам - някой желаещ да помогне за драг дея?
аз съм на линия ;)) , ще взема и големия но ще е с мене , няма да мога да го пратя там рано сутринта сам да патува а аз да съм с колоната от софия , ще видя и брат ми да взема , но и той ще е с мене и ще патуваме заедно . демек с мене 3 ма
освен ако някой не го вземе големия от вкъщи или не го закарам и да патува с някой който ще е там по рано щото ти ги искаш в 8
WhitePower
21-06-2011, 12:55
разкошен си!
я дай телефона на лични да се разбереме
Ще се опитам да помогна, но просто не мога да съм сигурен че ще успея да съм на линия в 8:00
Ще се опитам да помогна, но просто не мога да съм сигурен че ще успея да съм на линия в 8:00
заповядай! ще се радваме на всякаква помощ. След 8:00 на всеки 20 минути ти се начислява една бира глоба :):drinking:
А колко голямо портмоне да си взема за да прибера заплатата ?
заповядай! ще се радваме на всякаква помощ. След 8:00 на всеки 20 минути ти се начислява една бира глоба :):drinking:
Ако глобата ще е за всички желаещи и закъснели, до 10 ще си пиян на мотика :drinking:
D.Istatkov
21-06-2011, 23:09
колеги да попитам,понеже гледам в прогнозата в събота ще вали няма да се провали драга ?
да не идем и да няма нищо не че пречи да пуснем колите и по мокро ще има и дрифт!
WhitePower
22-06-2011, 01:23
уговорено , брат ми тръгва с едната кола и 3ма тинейджъри на по 15 -16 към 7 часа от нас , демек 8 са там
ludkanar
22-06-2011, 23:50
Бояне аз съм с Иво в 08:00 там и ще помагам няма проблеми:thumbup:
soldier81
23-06-2011, 22:29
Бояне аз съм с Иво в 08:00 там и ще помагам няма проблеми:thumbup:
Събрахме се:dance:,аз около 7.30 ще съм на пистата.