View Full Version : пак ((ABS))
145QVision
14-09-2006, 11:59
Здравейте колеги....Преди едно известно време пусках такава тема,че ми свети АБС-а и неиска да изгасне.....После му хванах цаката...като светне-гася колата и паля отново...и така се оправяше, но до днес! Вече неиска да изгасва...
Можете ли да ми кажете къде са сензорите за него?И там да погледна...(то не,че съм разбирач,ама...)...
Иначе пак да кажа...има спирачна течност,накладки...
Незнам от какво може да е...
сам се съмнявам да можеш , те са на външните предни карета...
иди в клубния сервиз
иди в клубния сервиз
И кво ше направат ше гледат сички датчици умно то така се не прави :idea:
иди в клубния сервиз
И кво ше направат ше гледат сички датчици умно то така се не прави :idea:
е може некой да се е изскубнал или нещо от тоя род... :)или да е изстърган ;)
Ами в момента и на мен ми свети - ама то е защото прецакахме датчиците за АБС - та сега трябва да си купя нови - те нали са едни пласмасовки и като запецнат не можеш ги извади - като опиташ с почукване и се прецакват.
Ама все пак не е лошо да си направиш диагностика и да покаже от какво е - може да е примерно единия датчик.
145QVision
14-09-2006, 16:18
ясно....ще отида да я видят....мерси.
Само неразбрах...Бобо ти в клубния сервиз ли си или? А клубния е този до Мултигруп нали?
ясно....ще отида да я видят....мерси.
Само неразбрах...Бобо ти в клубния сервиз ли си или? А клубния е този до Мултигруп нали?
бобо е приемчик само, не е в сервиза;)))
иначе да, там е клубния
145QVision
14-09-2006, 17:41
Аха...пак навреме научих :oops: :D ..... 10х
Ама те на теб датчиците са ти други лееекинко :roll:
145QVision
15-09-2006, 03:25
Т.Е.?
Задни накладки има ли колата?
145QVision
16-09-2006, 11:04
Задни накладки има ли колата?
дааа...сменени са.
Т.Е.?
На GAMMA 97 и MY 99 са пластмасови, както каза БатВас. При тебе са по-старомодните, дето четат от венец на карето. Бобо за тях ше ти говори повече, ама иди у сервизо и ше разберете кой куца.
145QVision
16-09-2006, 20:23
Т.Е.?
На GAMMA 97 и MY 99 са пластмасови, както каза БатВас. При тебе са по-старомодните, дето четат от венец на карето. Бобо за тях ше ти говори повече, ама иди у сервизо и ше разберете кой куца.
oks :th_up:
Абе аз ви обеснявам че у сервизо нема разберат кой куца вие пак дървените тикви :lol: :lol: :lol:
Абе аз ви обеснявам че у сервизо нема разберат кой куца вие пак дървените тикви :lol: :lol: :lol:
и у тоа "пред блоко" ли ?;)
У тоя мое и да разберат ма колегата там не оди :wink:
145QVision
17-09-2006, 09:28
ще проходя... къде е това? :)
ще проходя... къде е това? :)
0888 232 484 - бобо ;) някъде из Лозенец е
145QVision
17-09-2006, 11:50
oks...мерси за кой ли път вече.... :oops: :)