Log in

View Full Version : Каквото и да е работещо Navi CD

TByte
16-06-2011, 23:55
Може ли някой да ми изпрати .iso или какъвто и да е друг имидж на работещо CD за навигацията. Без значение каква е картата. Трябва ми да проверя работи ли навигацията изобщо. Пробвах с какви ли не CD-та от къде ли не за сега нямам успех. Единствентото което постигнах е съобщението 'Error when reading CD. Check CD!' от навигацията :)

МООООЛЯАААААААА изгубих си целия следобед, а вече е почти 12 ;)

mian4o
23-07-2011, 18:16
Въпроса е свързан с навигацията но да не пускам нова тема. Искам да питам за последователността на стартиране на навигацията. Попаднаха ми няколко оригинални диска с нави за 166 и мисля утре да си закача отново блока и да тествам. Та каква е последователността след като закача блока и сложа диска в чекмеджето. Какво да очаквам!!!!!!:Yeeeehaaa:

Linkestis
23-07-2011, 19:25
....

mian4o
23-07-2011, 21:40
:small_cry:

kiko73
26-07-2011, 18:27
очаквай да ти покаже една хуууубава картофена нива - току що разорана... може и малко ливадка да излезе

mariobg
31-07-2011, 18:08
Въпроса е свързан с навигацията но да не пускам нова тема. Искам да питам за последователността на стартиране на навигацията. Попаднаха ми няколко оригинални диска с нави за 166 и мисля утре да си закача отново блока и да тествам. Та каква е последователността след като закача блока и сложа диска в чекмеджето. Какво да очаквам!!!!!!:Yeeeehaaa:

Най-вероятно да ти иска код на навигацията. След това ако не е много мръсна оптиката ще изчете диска и ще ти каже "да въведеш дестинация". Оттук вече зависи какъв диск си сложил, въвеждаш адрес във границите на диска и толкова, ще помисли малко и ще ти каже, че автомобила е извън карата. И си до тук.