View Full Version : проблем с багажника
anton.mudev
17-06-2011, 22:54
колеги от месец не мога да си отварям багажника с дистанционното и от копчето в жапката има ли бушон или ако знаете каде е проблема помагаите
thecleaner
17-06-2011, 23:35
колеги от месец не мога да си отварям багажника с дистанционното и от копчето в жапката има ли бушон или ако знаете каде е проблема помагаите
Кабелите са ти се протрили на капака на багажника. Превръзваш ги и си ок.
anton.mudev
17-06-2011, 23:47
да ама не проверих ги други предложения
Много вероятно проблема да е от бушон или реле,но на 166 не зная къде са. При мен-на 155 се беше спукала платката в плафона в жабката ,на която е и копчето за отваряне на багажника-успех !
Колега доколкото знам има предпазител в багажника за отключването и осветлението му , намира се в дясно има си кора която се сваля и там незнам кой точно беше провери дали няма изгорял при мен като го махнах не можех да го отключа от копчето в жабката , дано съм помогнал :)
Колега доколкото знам има предпазител в багажника за отключването и осветлението му , намира се в дясно има си кора която се сваля и там незнам кой точно беше провери дали няма изгорял при мен като го махнах не можех да го отключа от копчето в жабката , дано съм помогнал :)
Точно така, предпазитела е в багажника от дясно.
anton.mudev
18-06-2011, 21:49
ами всички уж са здрави или някое реле
А май е по добре да се поразглоби и да се провери дали идва ток до машинката,все пак може и да е изгоряла:party::party::party:така ще се разбере 100% къде е проблема
anton.mudev
20-06-2011, 13:55
ами незнам нямам време но днес мисля да се поразровя
в началото от време на време сработваше но сега спря и плафона ми не свети
leketo84
20-06-2011, 14:20
И по-горе са ти отговорили (СНОПА кабели ) е виновен 90% съм сигурен ! И аз минах през почти същото , както и половината от форума 166-ци ! Провери пак там е проблема ;-)
lordliness
20-06-2011, 15:57
И по-горе са ти отговорили (СНОПА кабели ) е виновен 90% съм сигурен ! И аз минах през почти същото , както и половината от форума 166-ци ! Провери пак там е проблема ;-)
На мен само плафoна спря,като извадих снопа беше трагедия ,нямаше здрава жица.
anton.mudev
21-06-2011, 13:57
благодаря ви колеги пак ще го видя снопа но няма проблем с него и бушоните са здрави снощи ги гледах
Christweil
21-06-2011, 16:37
благодаря ви колеги пак ще го видя снопа но няма проблем с него и бушоните са здрави снощи ги гледах
Колега, единствения начин да кажеш дали в шлаух няма прекъснати жици е да вземеш мултицет и да мериш всичките кавели един по един дали между багажник и купето има/няма контакт.
Само със " гледането" на снопа не става тука - и аз го казвам от личен опит.
Колега, единствения начин да кажеш дали в шлаух няма прекъснати жици е да вземеш мултицет и да мериш всичките кавели един по един дали между багажник и купето има/няма контакт.
Само със " гледането" на снопа не става тука - и аз го казвам от личен опит.
На моите обвивките бяха здрави ама вътре не дей си игра. Смених целия сноп с поялника цвят по цвят и с термошлаух и сега е ОК.
Поздрави
Linkestis
21-06-2011, 19:43
Някъде бях качил снимки на кабелите на багажника :)
Да се изтъкна де не за друго:)
lordliness
21-06-2011, 19:59
И аз да се изтъкна- с устър клеми стана идеално и силиконови кабели,ако обвивката е здрава се вижда ,ако вътре е прекъснат,прекъсват се точно където се сгъват ,участъка е дълъг около 10 см.
anton.mudev
25-06-2011, 13:03
Колеги проверих ги всички кабели и няма скъсан или прекъснат сега какво да правя?
Разглоби кората на капака,и провери дали идва ток до машинката,ако идва и не сработва,можеш да си търсиш машинка:crazy::crazy::crazy:
anton.mudev
25-06-2011, 21:32
ам ни иди ток а пък бушона е здрав
Ами провери на буксата където трябва да е заден ляв говорител. Попадал съм на ситуация като извадено краче от буксата и съответно не работи.
anton.mudev
29-06-2011, 22:25
ток не идва въобще нито по белия с черно нито по оранжевия