View Full Version : И това е чудо! Били сме първи по ръст на заплатите в евросъюза!
lordliness
20-06-2011, 19:03
Гаврят се с нас нали?Имам чувство вече ,че съм идиот!И новини няма да гледам вече!
И аз го гледах преди малко. :D
Но после се видя по годишен доход на човек ... на последно място :)
Люксембург които са един град колкото Пловдив са с 26 хиляди евро годишен доход на човек а тук 2300 евро.Плачевна ситуация...
За някои хора най вероятно е така но за обикновения работник едва ли. Пък то има и други сметки, да речем увеличение с 30лв. на 300лв. са 10% обаче увеличение с 15 евро на 2000 евро е 0,75% и т.н. Така че сметката на наште излиза вярна и ръста на заплатките е голям, обаче и беднотията е голяма и т.н.
Предпочитам да сме последни по ръст и първи по реална заплата :)
А иначе от ББ и компания ще чуеш велики глупости
Новините действат затъпяващо, аз ги гледам най-редовно :crazy:
Alexandrov70
20-06-2011, 21:55
От тези глупости само ръста на брадата ми се увеличи
Satanism
20-06-2011, 21:57
В процентно изражение със сигурност....
ами да ето ти примерно 50% увеличение - от 1евро на час на 1,5 :bg: ония тъпите нека да си вземат по 15
пп Ще се оправим, колеги донт уори !! Заклет оптимист съм.
nightroller
20-06-2011, 22:26
Както казват - цифрите не могат да ни излъжат но могат дълбоко да ни заблудят :):) по безочлива глупост от това не бех чувал или ББ и компания прекаляват с коката или новинарксия екип изплюл това ... да ви кажа телевизия и новини не гледам от много време вече :)
lordliness
20-06-2011, 22:28
Аз лично бих се срамувал при тези заплати да тръбя как ще ги вдигна с някакви мизерни суми на общия фон на бедност.София е друга България,в така наречената провинция мизерията е тотална и тези които имат работа им изкарват душите,няма закони,няма кодекси и всички го знаят,горко на България!
Satanism
20-06-2011, 22:29
Да, София е цъфнала и вързала...тука криза не ни лови мислиш... ;)
badmadafaka
20-06-2011, 22:41
Щеше да е смешно ако не беше тъжно... Прав е колегата lordliness за съжаление...
lordliness
20-06-2011, 22:42
Да, София е цъфнала и вързала...тука криза не ни лови мислиш... ;)Незнам майна,ама тези които не могат да се докопат по на запад тичат и остават в София.:)
ФЕРАРИСТ
20-06-2011, 23:08
Гаврят се с нас нали?Имам чувство вече ,че съм идиот!И новини няма да гледам вече!
Не, тва е точно така и е чистата истина, въпроса е че тва са евтини популистки трикове, дето тия мърсоли пускат......Коде го е обяснил........
nightroller
20-06-2011, 23:13
Не, тва е точно така и е чистата истина, въпроса е че тва са евтини популистки трикове, дето тия мърсоли пускат......Коде го е обяснил........
Има ли някой, който и да било, да се върже на тия глупости?!
Добре де преди време като бях малък ей такива тъпотии висяха на почти всяка сграда и на надлезите по пътя към морето - аз съм убеден, че живота се развива на цикли ама тоя цикъл бая време отне а и зацикли адски неподходящо ...
lordliness
20-06-2011, 23:32
Ако беше в хумористично предаване -да ,но по новините ме подразни ,истина е, но абсурдна.
Ramsezsh
20-06-2011, 23:58
Популизъм и безочие!!!
По друг начин това не може да бъде определено.
old alfist
21-06-2011, 00:50
Може - цинизъм !!!
Тук властва братовчедството - навсякъде го има, но при нас преобладава.
ФЕРАРИСТ
21-06-2011, 08:33
Има ли някой, който и да било, да се върже на тия глупости?!
Ми разбира се - когато се повтаря нон - стоп.....
Ramsezsh
21-06-2011, 09:16
На избори се вижда, че хората масово вярват в глупости.
Що не се сещам за някой познат дето да е с увеличени доходи напоследък? Баси стъкмистиката!
Jivko7777
25-06-2011, 12:57
Ако беше в хумористично предаване -да ,но по новините ме подразни ,истина е, но абсурдна.
Мъчат се да показват на народа че отива на добре, а всъщност така го дразнят още повече като му напомнят колко сме бедни...
BillyBoy`
25-06-2011, 20:55
Баща ми е със 150лв. пенсия за 42г.трудов стаж.Правете си сметка колко жестоко сме лъгани и как продължават да ни лъжат,че и хората от Евро съюза.Избори се задават.
Jivko7777
25-06-2011, 21:38
Баща ми е със 150лв. пенсия за 42г.трудов стаж.Правете си сметка колко жестоко сме лъгани и как продължават да ни лъжат,че и хората от Евро съюза.Избори се задават.
Изцяло заставам зад твоето мнение, колега! Цял живот робски труд и накрая подигравка! Ясно е че който и да отиде на влас ще краде, но поне нека този който отиде на влас да прави нещо за хората...
Няма как да се направи нещо за хора, след като хората не му търсят сметка.Защо да го прави, като може и да не го прави?
Отделно правенето на нещо за хората е неблагодрана работа-обикновено хората не я разбират и намразват такива.В живота черото и бялото никога не са такива буквално.
А ръста на заплата, понеже е ниска е възможно да бъде най голям за ЕС, което обаче нищо не значи на този етап.