View Full Version : Въпрос за страничните огледала
Искап да питам дали има разлика в страничните огледала на всички 55ци, защото мойте не помръдват опитвах да ги вдигна на горе, пробвах настрани - ефект нулев. Не се прибират изобщо. Разглобих ги даже (доста елементарно беше) и видях, че май е наистина невъзможно и не са пригодени за прибиране. Много ме е яд за този косур, който е един от много малкото за колата.
Alfa User
21-06-2011, 07:02
Огледалата на 155 се прибират нагоре чрез завъртане около оста си. Друг е въпроса, че поради дълга експлоатация без да са вдигани, може да са зациклили (като моите например)... По-добре не го напъвай огледалото, че е от много "готин" материал - лесно се чупи, а няма оправяне после.
Огледалата на 155 се прибират нагоре чрез завъртане около оста си. Друг е въпроса, че поради дълга експлоатация без да са вдигани, може да са зациклили (като моите например)... По-добре не го напъвай огледалото, че е от много "готин" материал - лесно се чупи, а няма оправяне после.
Мерси много ! Значи ще ги разглобя отново и ще се опитам да ги пръсна с контактен спрей, въпреки че преди това ги пръсках с никакъв ефект. А пък ми писна като съм я паркирал, всичко женско що се разминава до моята кола ме закача, едното огледало е на 10 линии от некадърни шофьори :(
Alexanderbb
21-06-2011, 13:44
Бе да ти кажа то като се завърти не се прибира чак толкова много