Log in

View Full Version : GT дизел или GTA

Naso
13-09-2006, 23:14
Ех Насо, Насо и ти се качи на кола преди нема и година и стана най-големия спец по-всички коли....няма кола от коята да не разбираш.

Бе аз не разбирам, ама викам, че 250 коньов мотор се му подхожда по-добро окачване повече от на некъф дериват на Топлофикация. Вие къ я мислите таа работа ? :calc:

Аз мое карам кола от 3 дена, ма па се ми струва, че мойта е лееекинко по-мощна от коя да е печка от ФИАТ групата в нейния си класец :spiteful:

Сега ми хрумна ! По-добре да кръстим темата "с какво се отоплява Шумахер" ? По-правдоподобно е ?!

santo_traficante
14-09-2006, 10:22
///...., ?????????? ????? ? ???? ?? ?????????? ?? ??????....???? ???? ? ??????? ?? ??? ??? ?????, ?? ?????????? ????? ???? 6???? ?????? ??? ??-????? ????????? ?? ????, ? ?? ??? ?? ??? ? ????..

? ??? ????? ??????? ?? ???? ! ?? ?? ??????? ??? ? ??? ? ????????? ?? ????, ?? ! ????? ?? ? ??????? ????? ? ? ????? ? ???? ?????? - ???????? ????????!

?? ????, ???? ? ?? ?? ???? ?? ???? ????? ???? ? ?????? ? ????? ???-??????? ???? ??-?????? ????....???? ???? ?? ????? ?? ?? ????????.?? ???? ? ?????? ???? ?????? :D ?????? ???? ????? ???????? ? ???????? ?? ?????? :lol: :lol: :lol:
________
CHRYSLER DRIFTER SPECIFICATIONS (http://www.dodge-wiki.com/wiki/Chrysler_Drifter)

Naso
14-09-2006, 12:02
Нешо сарказъм ли усещам ? Или ? То по тая логика с пробването, най-бързата кола и най-стабилната според мнозина е Голфо, ма ги е срам да си кажат, оти ше им се смеят. Така и вие не казвайте, че дизелова 156-ца/ГТ/Яла ме ритни е по-стабилна и с по-хубаво окачване от 6 цилиндрова 3 литрова ГТА версия. Не за друго ами ше ви се смеят. Сега лафа за нащо гардже най-хубаво го знаем, ама дайте да мислим логично.Или вие ше си фалите печките, па я ше си се заядам и те тика :lol:

KGB
14-09-2006, 15:06
А ти специалисте ако искаш си направи труда да намериш разликите между моето окачване и това на ГТАто....щото аз ги знам, ама ти явно не.

Чудно ми е колко пъти си карал екстремно в живота ти, и си видял къде са възможностите на една кола, за да може да даваш мнение....и то за абсолютно всяка кола

Kostadin
14-09-2006, 18:16
Начи аз доколкото знам дизеларките при Alfa GT са два модела 1,9 8V и 1,9 16V, като втория е най-мощния в гамата дизелови агрегати предлагани в модела GT и може би както повечето от вас знаят е 150к.с. та в тоя ред на мисли изказване от рода на тва, че кола в случая Алфа снабдена с дизелов мотор 1,9 разполагащ с цели 150к.с. има по-добро поведение от такава снабдена с 3,2 литра бензин 240к.с.(ако не се лъжа 3,2 при Алфа ГТ е толко нали) са смешни, даже смешни е много меко казано :wink:
че новите дизели са добри така е никой не го отрича, поне не аз, ама нешо взехте да се уливате с тия дизели вече :roll: така мисля аз 8)

KGB
14-09-2006, 19:55
Да те поправя малко, в ГТ няма 8в дизел...слагат само 16в 150коня....скоро ще е 175коня.

Kostadin
14-09-2006, 20:10
Да те поправя малко, в ГТ няма 8в дизел...слагат само 16в 150коня....скоро ще е 175коня.
ок, може не споря, заблудил съм се явно, но това като че ли не променя никак нещата.

virusalfa
14-09-2006, 20:11
Производител/марка: КРИС
Продава се действаща кравеферма в с.Тотлебен, обл.Плевен. Построяването е съфинансирано от Европейски съюз по програма Сапард и отговаря на изискванията на Съюза за отглеждане на животни. Фермата е класифицирана като клас І - напълно отговаря на изискванията на Съюза при производство на мляко. Застроена площ от 1081 кв.м., масивна монолитна конструкция. Модерна немска доилна инсталация, 2Х3 рибена кост, с електронни пулсатори със стимулираща функция при доенето, самопочистваща се; хладилен танк за съхранение на млякото френско производство с вместимост 2000 литра, самопочистваща се;напълно автоматизирано почистване на торовия отпадък с хидравлични скрепери; съд с течен азот за съхранение на оплодителен материал;във фермата има помещения за работилница, офис, стая за отдих, сервизни помещения;ТЕХНИКА:трактори 3бр,балопреса, ремаркета 6бр.,дискови косачки 2бр,сеносъбирачка; шаси;камион ИФА;бус Фолксваген Транспортер;агрегат за ток;Цената включва и 70 бр. говеда - черношарена, племенно стадо.Възможност за аренда на 1000 дка земеделска земя в землището на селото.Цената е без ДДС.

75 2.0 turbo
14-09-2006, 20:32
и сеа кво :?:

sharky
14-09-2006, 20:40
Пичове с тва изказване за поведението на пътя малко, даже не малко ми прилича на развален телефон :) нали помните как се играеше? що се дърляте за глупости? дизела си е дизел, бензина си е бензин, искам да спомена, не в подкрепа на петко, ами просто тъй - 147 му ме раздърпа здраво :!: евалата :)
А най вероятно шумахер е имал предвид съвсем друго, нещо от рода на тва, че е по лека за каране, примерно

DiStefano
14-09-2006, 21:38
правилно :!:
дизела си е дизел
бензина си е бензин
и двата абсолютно уникални на Алфа Ромео
важното е че не е някаква друга кола а Алфа

Naso
14-09-2006, 21:42
Разликата с ГТА е в реактивната щанга, шенкелите и има допълнителни елементи, просто обозначени като реинфорсмънтс.... Да не говорим, че амортесьорите и пружините за дизел не стават (поне по каталог) за ГТА.... Има и още, но това е достатъчно, да убеди всички, че разлика с ГТА има и комай в полза на ГТА-то.

valjo
14-09-2006, 22:42
GT-то в някои страни 1.9JTDm 16v e дори 140к.с.

а кво ше има наскоро, или утре, или зад завоя, е Божа работа

sharky
15-09-2006, 00:18
Продава се действаща кравеферма в с.Тотлебен, обл.Плевен...

Колко я даваш, може ли на изплащане?

Naso
15-09-2006, 02:21
Вие пак сте ме разбрали погрешно ! Дизела си е кола като слънце, нищо лошо, но е смешно да се твърди, че един дизел ентри лайн е по-добър от топ оф дъ модел. Нищо против дизелите !

1.9 175 коня, ама 3.2 нали ше е 290 коня :roll:

sharky
15-09-2006, 09:27
Вие пак сте ме разбрали погрешно ! Дизела си е кола като слънце, нищо лошо, но е смешно да се твърди, че един дизел ентри лайн е по-добър от топ оф дъ модел. Нищо против дизелите !

1.9 175 коня, ама 3.2 нали ше е 290 коня :roll:

Е не, ти па не ме разбра - давам ти прост пример. Карам си и алфата и аудито, алфата е по бръза, особено след като и сложихме чипа, но! аудито се кара мооооого по лесно и приятно, та дори ако става върпос за паркиране, нищо че е два пъти по дълго, но ти говора конкретно за поведението на пътя и удобството от каране. Иначе като усещане и за скорост и динамика е мн. ясно че м алфата е по яко 8)

BatVas
15-09-2006, 10:51
Продава се действаща кравеферма в с.Тотлебен, обл.Плевен...

Колко я даваш, може ли на изплащане?

Абе Вирус стига глупости.

Иначе тази ферма не може да се продава щом е съфинансирана по сапард в рамките на 5 години. Ако лицето (юридическо или физическо ) я продаде се блокират всички активи и се пристъпва към лошо вземане. :idea:

pr_00f
15-09-2006, 10:54
Aбе като гледам как се изроди/оспами темата мнението на Вируса си е точно на мястото.

Lucky
15-11-2006, 15:42
Да не пускам нова тема :roll: пък и да възродим старата я вижте кaкво има тук: http://www.mobile.de/SID5LYUD1a9bCSeX8H ... 225353035& (http://www.mobile.de/SID5LYUD1a9bCSeX8HwiDXZwA-t-vaNexlCsAsCsK%F3P%F3R~BmSB11LsearchPublicJ11636006 08A2LsearchPublicD1100CCarX-t-vctpLtt~BmPA1A1B20B50%81O-t-vCaMiMkMoQuSeUnVb_X_Y_x_ysO~BSRA6D1100A9C900CGTABG NCPKWA0HinPublicA2A0A0A0A0/cgi-bin/da.pl?bereich=pkw&sprache=2&sr_qual=GN&top=12&id=11111111225353035&)

пък после може пак да по-спорим :lol: :D

търтей
15-11-2006, 15:53
лъки тази е с мунинг бе;)

Lucky
15-11-2006, 16:09

E анджък де :D ''лека'' доработка и фюююююююююю :lol:

Ма па е готина а? :shock: :twisted:

търтей
15-11-2006, 16:11
е са почвам да не ям банички вече и намалявам драстично бозата :lol:

Bobo
15-11-2006, 16:18

Ебати мунинга ИСО сертифайт с гаранция е мунинга така че забрави да е мунинг се едно да ми кажеш че АМГ е мунинг :wink:

търтей
15-11-2006, 16:22

Ебати мунинга ИСО сертифайт с гаранция е мунинга така че забрави да е мунинг се едно да ми кажеш че АМГ е мунинг :wink:

ето казвам че амг е мунинг :lol: :lol: :lol:

ама евтина излиза? пък и "цената полежи на коментар" - като българче нещо ме съмнява :roll:

Mury
16-11-2006, 17:01

Па и с ръчни скорости-мммм супер :lol: :lol: