Log in

View Full Version : ПОМОЩ!!! СКЪСА СЕ СВЕЩА!!!

Kamen
16-09-2006, 19:06
Купих си алфичката преди 5 дни. Днес реших да проверя свещите и като завъртах едната свещ на 3-тия цилиндър се скъса и сега немога да я развия. Обаждах се до познат в сервиз на BOSH и той каза да отида и ако неможели да я развият щяло да се наложи да отворят главата. Дайте идея какво да правя защото неискам да ми отварят главата заради една свещ. Ако ми отворят главате вече няма да е същото. Алфичката ми е на 6 годинки само :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

toni esprit
16-09-2006, 20:30
колега ниямаш избор

145QVision
16-09-2006, 20:30
здр...ми на мен като ми ги сменяха свещите, за нещастие едната се счупи....(Бош...ама кой знае къде са го надписвали). И тоя я извади с една отверка....малко се озори,ама стана...Така,че пробвай

Bobo
17-09-2006, 00:18
Коя свещ се скъса малката или голямата :?: Има начин да се извади остатъка :wink: Ако не се справиш звънни ми ще я извадиме :wink:

Kamen
17-09-2006, 09:26
Коя свещ се скъса малката или голямата :?: Има начин да се извади остатъка :wink: Ако не се справиш звънни ми ще я извадиме :wink:

Незнам дали е малката или голямата. Като ги броиш от дясно на ляво се пада третата. Имам малък проблем че ти си в София а аз съм в Стара Загора и наистина много ще съм доволен ако успеем да я извадим. Днес ще ходия до един сервиз да се мъчат да я вадят и ако не успеят ще пиша какво е станало и ще тарся твоята помощ.

Kamen
17-09-2006, 14:31
Извадих свеща!!! :D :D :D :D Благодаря на всички отзовали се и не го пожелавам на никой. Камък ми падна от сърцето :)

yo
22-09-2006, 13:09
еее още един човек от Стара Загора.Брато ако имаш проблеми с Алфата пиши, аз съм ги научил в Сз каде ко могат да опраят,щото иначе има сякви тапаци.