View Full Version : Благодаря на колегите от Стара Загора
markonialfa
30-06-2011, 18:15
Днес дебитомера ми си отиде в близост до Стара Загора. Принтирал съм си телефоните на всички, които са оставили такива и ги държа в жабката. Трябваше ми помощ за да стигна до сервиз. Обадих се на телефоните, които имах и веднага се погрижиха за сервиз дори предложиха да дойдат с колесар за да стигна до сервиза. Помогнаха с някоя консултация. По - късно купих дебитомер, смених си го и колата тръгна, НО НАИСТИНА МНОГО ТОЧНИ МОМЧЕТА, преди малко ми звъняха да ме питат дали всичко е наред. Благодаря ви за мъжкото и колегиално отношение.
Браво на момчетата,аз си знам,че по принцип от Ст.Загора са си хубави хора!
В трудни времена живеем и човечността и услужливостта към непознати са на изчезване. Нека вземем пример!
RUNNING WILD
30-06-2011, 20:22
да браво на хората България е различна от Пазарджик надолу и аз съм на това мнение,дано не им се налага да ползват нашите услуги за такива ситуаций.
Браво на момчетата,аз си знам,че по принцип от Ст.Загора са си хубави хора!
В трудни времена живеем и човечността и услужливостта към непознати са на изчезване. Нека вземем пример!
Наистина рядко се среща човещина в последно време,браво на колегите от Стара Загора.
Jivko7777
30-06-2011, 21:52
Предполагам става въпрос за Николай (Ферарист) и Милен :th_up:
Евала на тамошните колеги , беше хубаво да се появи една позитивна тема за колеги от форума тия дни :)
ФЕРАРИСТ
30-06-2011, 22:00
Предполагам става въпрос за Николай (Ферарист) и Милен :th_up:
Нямаме в града, не съм намесен, освен хайваните в сервиза да са, че има колесар там, но не съм ги и чувал.....
Но определено си е полезно човек да има листче с тия телефони, понякога спестява ядове, а пътната помощ кара много скъпа нафта......
Jivko7777
30-06-2011, 22:10
Нямаме в града, не съм намесен, освен хайваните в сервиза да са, че има колесар там, но не съм ги и чувал.....
Но определено си е полезно човек да има листче с тия телефони, понякога спестява ядове, а пътната помощ кара много скъпа нафта......
Само те ще са :)
markonialfa
30-06-2011, 23:03
Колегите са Ивайло и Милен, Христо.............. Обещал съм да почерпя, справих се сам, но получих мъжко отношение и готовност да дойдат!!! Евала
Хубаво е наистина,човек да седне и да прочете,как непознати колеги си помагат:)Евала на момчетата,и дано да се срещаме с тях само на маса:)
Браво,момчета !:clapping: