View Full Version : Новата ми Алфа Ромео GTV
Здравейте на всички. От няколко дена вече и аз съм член на вашето общество с една синя красавица Алфа Ромео ГТВ 2.0TS 155к.с 98 г.
Искам да попитам някой от Варна дали има ГТВ и е от този форум ? :
Чстито,колега.Само да те слуша красавицата и само газ и наи вече безавазийно.:BBQ::cheers:
Hipopotigar
17-07-2011, 11:35
От Варна съм, бих и хвърлил едно око. Малко ни се различават двигателите ама нищо :> Пиши на skype: Hipopotigar или се обади на 0886/066-990, малко сме GTV-тата във Варна. Едно синьо със спица джанта, той не е от форума, едно червено се продава, едно сиво като моето и две сини съм виждал само, ама никой не влиза тук.
Честито и много безаварийни километри!!!:go:
Jivko7777
17-07-2011, 15:04
Честито и от мене :)
ScuderiaAlfaCorse
17-07-2011, 17:28
Честито колега много да те радва и много безаварийни километри с красавицата !
Колата си я купил от Търговище и изглежда доста запазена :)
Това ГТВ го мярнах преди 10-на дни и една мацка го караше, а ето че вече е във Варна ;)
KirilSol
17-07-2011, 17:39
От Варна съм, бих и хвърлил едно око. Малко ни се различават двигателите ама нищо :> Пиши на skype: Hipopotigar или се обади на 0886/066-990, малко сме GTV-тата във Варна. Едно синьо със спица джанта, той не е от форума, едно червено се продава, едно сиво като моето и две сини съм виждал само, ама никой не влиза тук.
май точно това синьото със спица джанта е най-редовно по срещите на форума :-)
Hipopotigar
17-07-2011, 18:36
Значи явно има още едно със спица, синьо. Понеже го догоних момчето и го питах, не беше чувал за форума дори :>
dilian alfa gtv
18-07-2011, 11:54
Синьото ГТВ идва от 2007 юни месец на срещи,вярно доста рядко като мен ,но си има и регистрация във форума.
Регистрацията на колежката е AYA...!
Гтв-та във варна според мен са доста.
Здравейте на всички. От няколко дена вече и аз съм член на вашето общество с една синя красавица Алфа Ромео ГТВ 2.0TS 155к.с 98 г.
Искам да попитам някой от Варна дали има ГТВ и е от този форум ? :
ейй страшна перличка:) честито и да си джиткаш със здраве..:)
Cvetan79
19-07-2011, 10:29
Колата е много красива, да ти е честита колега.
RoMeO_156_GTA
20-07-2011, 21:29
Честито да ти е и много да те слуша :spoko:
Oще един в семейството на нестандартните, непрактични и въпреки всичко много готини ГТВ :) Честито!
Браво,ще очакваме представянето на живо на Терапията!
Живко мисля че е време да обновиш малко темата като пуснеш мнение с промените по колата и снимков материал защото те вече са доста :) и да разкажеш малко повече предполагам че ще е интересно на колегите :)
Качвам малко снимки как изглежда колата след 8 месеца в моите ръце. Ще дам и малко пояснение на промените.
1. Най-висок клас амортисьори Bilstein 4 бр.
2. Вентилирани дискове 4 бр
3. 17-ки джанти тип телефонна шайба боядисани прахово
4. Смяна на синия салон с бежов такъв MOMO
5. Монтиране на заден оригинален спойлер на Zender
Всичко друго по колата е изрядно като техническо състояние и външен вид.
freekyou
08-05-2012, 14:02
Много е красива колега :super:
leketo84
08-05-2012, 20:03
Много сполучливи промени си направил колега , евалата :super:
Браво! Синьото с бежовия салон изглежда много добре.
От къде набара 17-ките колега, половината форум точи зъби за такива. :) Поздравления, колата е супер!:rosso_spider: