View Full Version : Лукойл символи да се групираме
Хайде ако има заинтересовани да обменяме лукойл символи или да се съберем една група и да ги спечелим тези 100 000 литра гориво :)
100 - човека група Х 1000 литра :)
Аз имам един символ "Л" предните пъти не взех стикер.
Не знам кой колко често се пада и кой е решаващият :)
tokata_pz_flex
18-07-2011, 07:34
На мен ми трябва само '' О '' . Струва ми се , че него ще го пуснат накрая , или никога :)
Alfa User
18-07-2011, 07:43
Или по-скоро е за точно определени хора ... както обикновено в БГ :dunno:
speеdddddd
18-07-2011, 07:55
Не се хабете капчицата или по точно "о" го няма никъде .....Аз съм направил едно тесте дебело три пръста с всички букви без " о ":dunno:
Satanism
18-07-2011, 08:26
един разправя, че имал 2 о-та...
Луколио отдавна съм ги от*бал!
Мошеници ;) !
speеdddddd
18-07-2011, 08:42
Дай координати ,веднага ще изкара няколко столевки :devil:
Аз лично невярвам :no:
Mind_Control
18-07-2011, 09:01
Добре де, а толкова ли е трудно да се фалшифицират? Има ли някакви серийни номера на буквите? Аз имам човек в печатница, който може да направи чудеса :)
ФЕРАРИСТ
18-07-2011, 09:12
Лъже кат сиганин да знаеш.....
Да си заврът играта в седалището, аз при тия стъпвам само за облекчение от естествените си нужди......
Значи това е търсената буква О закръглен символ като нула - кръгла с дупка по средата :)
Аз мислих, че няколко няма да ги има .. та да завъртим обмена, но работата се изясни. Здраво ни цакат, но нямаме избор, особено който сме на бензин :)
То това ''о'' е най-търсено аз имам 3 комплекта с другите букви , които има ''о'' може да си разделиме наградата
Satanism
18-07-2011, 09:50
То това ''о'' е най-търсено аз имам 3 комплекта с другите букви , които има ''о'' може да си разделиме наградата
който има О, вероятно ще си купи другите букви по 10лв...или ще си ги спечели :D
Mind_Control
18-07-2011, 12:18
Преди години имаше една игра на Кока Кола дето подаряваха едни мечета- беше първата игра от подобен род в Българиа. Трябваше да събереш Весела Коледа на срички. Та тогава "Ко" беше най- търсената сричка.
Та пак ви казвам- дайте да правиме фалшификати на О-то. Освен ако нямат серийни номера тия букви.
Кво да им групирам - те ме групираха 2,52 за литър А95 :big_whoops:
Някой да им 117 от играта на Ариана?:biggrin:
Хайде ако има заинтересовани да обменяме лукойл символи или да се съберем една група и да ги спечелим тези 100 000 литра гориво :)
Не са 100 000 литра,а 1000 литра ;)
cassillas
18-07-2011, 14:01
Преди години имаше една игра на Кока Кола дето подаряваха едни мечета- беше първата игра от подобен род в Българиа. Трябваше да събереш Весела Коледа на срички. Та тогава "Ко" беше най- търсената сричка.
Та пак ви казвам- дайте да правиме фалшификати на О-то. Освен ако нямат серийни номера тия букви.
Помня я и аз ги събирах тогава, но така и не попаднах на заветното "Ко". Имах само "Весела --леда"
Mind_Control
18-07-2011, 14:36
http://play.novatv.bg/program/nachetiriochi
Гледайте след 2-рата точка.. Направо ми се спира тока.
Ревизоро обяснява схемите с контрабанда на гориво.
http://prikachi.com/images/830/3583830o.png
Пък вие си групирайте буквички, докато бат' Вальо за n-ти път ни клати, с благословията на пожарникаря...
Jivko7777
18-07-2011, 15:39
http://play.novatv.bg/program/nachetiriochi
Гледайте след 2-рата точка.. Направо ми се спира тока.
Ревизоро обяснява схемите с контрабанда на гориво.
Лека полека в Бг почват да се издават схемите...
В тези бензиностанции и за тоалетна не влизам.В такива игри не участвам , защото всичко е :humpx:
То щото по другите бензиностанции не работят на същите цени, съвсем случайно, и понеже щото въобще не зареждат от едно и също място горивото...
Накривили сте му шапката на Златев, като не зареждате от Лук-а, а от ОМВ, Еко, Шел или кой знае кой друг. Особено пък като се организира протест, на който се прави оборот на тия...
Ramsezsh
18-07-2011, 20:14
http://prikachi.com/images/830/3583830o.png
Пък вие си групирайте буквички, докато бат' Вальо за n-ти път ни клати, с благословията на пожарникаря...
Много вярно казано!!!:notworthy:
DiStefano
18-07-2011, 20:20
аз оня ден заредих на 2.55 мамицата им ...
ако скочат още малко горивата, отивам, купувам един гюм грес и консервирам талигите .. :biggrin:
Или по-скоро е за точно определени хора ... както обикновено в БГ :dunno:
Още в началото на играта точно пред мен един човек мрънкаше, че за 2-ри или 3-ти път му се падало капчицата т.е. О-то... :depressed:
Furious 155
18-07-2011, 21:31
аз оня ден заредих на 2.55 мамицата им ...
ако скочат още малко горивата, отивам, купувам един гюм грес и консервирам талигите .. :biggrin: греста, трябва да е само за огнестрелно оръжие - да понася поредните пълнители без пауза!!!
Аз където и да сипвам си е прецакване, нямаш избор или алтернатива, цените са еднакви. Не подбирам името.
ФЕРАРИСТ
19-07-2011, 16:33
Още в началото на играта точно пред мен един човек мрънкаше, че за 2-ри или 3-ти път му се падало капчицата т.е. О-то... :depressed:
Лъже ще знаеш......
Ами тази простотия с ,, ПЪЛЕН НАПРЕД,, каква е ? Защото на мен ми се пада само ,,ПЪЛЕН,, , и първия път си казах: ,, Оппааа, пълен резервоар,, ... ама уви...:pokey:
Не мога да участвам защото зареждам само на ЕКО . Дават си отстъпчица хората, бензинеца им е читав. Имам и карта за 7 ст отстъпка в лукойл ама така и не я ползвам щото не са ми симпатични:))
Лъже ще знаеш......
Бате човека точно пред мен изтърка капчицата майна, обаче тва беше точно първия ден на прИмоцията и изобщо не съм предполагал, че точно тази буква най-много ще я гони липсата...напрао да са побъркаш!!! :ranting:
ФЕРАРИСТ
20-07-2011, 21:49
Бате човека точно пред мен изтърка капчицата майна, обаче тва беше точно първия ден на прИмоцията и изобщо не съм предполагал, че точно тази буква най-много ще я гони липсата...напрао да са побъркаш!!! :ranting:
Намери го - предложи му оферта, набии го ако трябва - тон нафтичка е тва ей......:yawn::yawn::yawn:
Намери го - предложи му оферта, набии го ако трябва - тон нафтичка е тва ей......:yawn::yawn::yawn:
Трудно ще го намеря измежду има нема 8 милиона души баце, а и когато го видях беше на Кулата на път за Гърция, сешш се... ;)
Абе още ли не сте го уволнили Лукойл??? Още ли се занимавате с измамници???:shutup:
Христо_Сираков
22-07-2011, 12:41
баце още ли го пазиш това 'Л' ако може ли да ми го пратиш аз имам два пъти 'К' за даване ако някой иска
Аз заменям ,,ПЪЛЕН ,, за ,,НАПРЕД,, хихихии!!!
Валентин Златев: "Лукойл" спира до 20-30 часа
http://news.data.bg/2/bulgaria/248603/
Eeeee край на играта за балами... :tooth:
Alexandrov70
28-07-2011, 21:57
Така или иначе зареждаме от къде ли не , какво лошо има да изтъркаш някое картонче , ако не друго поне статистика водиш.
old alfist
28-07-2011, 23:09
Моето гориво V-Pover Raising и без това го карат от чужбина, тъй че надали много ще му се повиши цената.
По темата - според мен това са поредните журналистически фойверки, но те не са случайни и след време ще разберем тяхната цел.
Jivko7777
02-08-2011, 20:46
Валентин Златев: "Лукойл" спира до 20-30 часа
http://news.data.bg/2/bulgaria/248603/
Eeeee край на играта за балами... :tooth:
Вече пуснат :hehe:
Това все повече ми заприличва на един голям театър ала чистия Бойко който не прощава и на познати. За който конфликт на интереси няма. И точно предизборно такъв скандал за манипулиране на хорското мнение. Трупане на точки по-един особен начин. Защо ли ми се струва, че точно след изборите всичко ще се нареди някак и Лукойл ще си работи та пушек ще вдига.