PDA

View Full Version : "ИталФест" в Сестримо

tipo1960
18-07-2011, 18:12
Колегите са предизвикали интерест в родното ми с.Сестримо.Изпуснал съм колегите за половин час.Няколко човека ми се обадиха,разбунили са духовете с колите си.
http://www.picvalley.net/u/1876/4877941009732068741310940752gm9FhBQFsRAxiKbZ49Eq.J PG (http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1876/4877941009732068741310940752gm9FhBQFsRAxiKbZ49Eq.J PG)

Alfa User
18-07-2011, 18:54
Хубава сбирка на невероятни коли, но чак пък заглавие "Италфест" ?!?!? :lupe:

tipo1960
18-07-2011, 19:04
Просто цитирам хората които ми се обадиха,всички без да се наговарят ми казваха че имало ИталФест в Сестримо.

Bobi_33
18-07-2011, 20:49
Колегата pla_y_men има вила в Сестримо, покани не на барбекю, и не разведе из прелестите на този край, за което всички присъствали сме му много благодарни. Човекът направил снимката по-нагоре се е справил чудесно. Много хубав кадър. Ето още снимки от темата с реставрацията на 75 Америка-та на Пламен:http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=47735&page=11

ФЕРАРИСТ
18-07-2011, 21:00
Ебаси туй първото кви джанти обара, направо заслепява.....:)

Venci
18-07-2011, 21:19
Ха ха много яко! Не стига, че ни изловиха пред Билата на тръгване, ами е имало и снайперист в Сестримо. Ние не че не вдигнахме малко повече шум и прахоляк :meeting:, за коетооо аз съм напълно невинен

tipo1960
18-07-2011, 21:32
Другият път като се качвате пак,пишете тук,ще дойдем с още няколко фена,да направим мухабет.

DiStefano
19-07-2011, 12:38
Ха ха много яко! Не стига, че ни изловиха пред Билата на тръгване, ами е имало и снайперист в Сестримо. Ние не че не вдигнахме малко повече шум и прахоляк :meeting:, за коетооо аз съм напълно невинен

Браво бе .. е оти не се обадихте ?

Venci
19-07-2011, 19:46
Просто се разбрахме вечерта и на сутринта тръгнахме, те хубавите неща така стават, за това не сме звънели на никой.

pinko
19-07-2011, 19:59
Просто се разбрахме вечерта и на сутринта тръгнахме, те хубавите неща така стават, за това не сме звънели на никой.

Еее, можехте да звъннете все пак, с удоволствие щях да поразходя Спайдера

А и малкия е голям фен на разходките

http://i869.photobucket.com/albums/ab254/AutoBild/IMG_3403s.jpg

pla_y_men
19-07-2011, 22:34
Ебаси туй първото кви джанти обара, направо заслепява.....:)
Следващия път си поканен, ама си вземи тъмни очила, че ще окьоравееш от джантите...:grandpa::online2long:

Другият път като се качвате пак,пишете тук,ще дойдем с още няколко фена,да направим мухабет.
не съм знаел, че има фенове и в Сестримо! Задължително ще се видим следващия път! И папарака ми е интересно кой е, има добър вкус към колите :-)
Бре-бре, цял италфест сме спретнали...направо не мога да повярвам, минахме само веднъж през центъра и спряхме за 2-3 мин. за цигари. Въпреки, че какво се чудя, истинските Алфи правят впечатление...ааа и готиния пич дето не му се вижда лицето съм аз!:rotfl:
С повече народ ще е още по-добре. А и тази тема дойде дюшеш...все се чудех къде да пиша за такива сбирки :super:

dilian alfa gtv
19-07-2011, 22:55
Следващия път си поканен, ама си вземи тъмни очила, че ще окьоравееш от джантите...:grandpa::online2long:

не съм знаел, че има фенове и в Сестримо! Задължително ще се видим следващия път! И папарака ми е интересно кой е, има добър вкус към колите :-)
Бре-бре, цял италфест сме спретнали...направо не мога да повярвам, минахме само веднъж през центъра и спряхме за 2-3 мин. за цигари. Въпреки, че какво се чудя, истинските Алфи правят впечатление...ааа и готиния пич дето не му се вижда лицето съм аз!:rotfl:
С повече народ ще е още по-добре. А и тази тема дойде дюшеш...все се чудех къде да пиша за такива сбирки :super:

ГТВ -то от снимките на batvas ли е,поздравления интересна среща.

toki4a
19-07-2011, 23:00
ауууууууууу до Сестримо ! и да не се обадите !!!!!!!!!!

аууууууууууууууууууууууу:chair:

иначе готино сте си изкарали гледам !
;) евала;)

Venci
19-07-2011, 23:02
ауууууууууу до Сестримо ! и да не се обадите !!!!!!!!!!

аууууууууууууууууууууууу:chair:

иначе готино сте си изкарали гледам !
;) евала;)

до Белмекен :hehehm::Tease:

pla_y_men
20-07-2011, 00:15
Аз лично умирам от кеф да карам по участъка Сестримо - Чаира - Белмекен:metal::punk: Очевидно няма как да се получи това http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=45543
, но БЛАГОДАРЕНИЕ на колегата tipo 1960 :respect::notworthy: има вече тема и неочаквано голям, радващ интерес и от други колеги. Представям си какво ще е, ако се съберем голяма навалица и спретнем колона Алфи по баира...а това трасе си е само за Алфа Ромео /според мен де:grin:/

tipo1960
20-07-2011, 16:36
Като се срещнем на мухабет,ще те запозная и с фотографа,и ще ти кажа как аз си правя мини ралита по това трасе,но наистина е много коварно като се кара в темпо,завъртал съм се и съм изпускал завои много пъти,а трасето го познавам идеално,на всеки два дни пътувам по него.

BatVas
20-07-2011, 22:08
Ха -Ха ...не е италфест , просто нали знаете, че трябва да си вземам цигарки от време на време :)
Получи се без много мислене и уговаряне много добре (бяхме пет Алфи , ама единствената дизелова почиваше)
Иначе карането до Белмекен по завоите беше много яко и с доста добро темпо. Искам да отбележа, че оранжевата красавица въпреки възраста си доказва, че е истинска алфа - страшен вървеж и не мърда на завоите, по магистралата се движеше и потдържаше без грижи скорост по GPS - а в колата ми 170-190 , аз спецялно много се изкефих. Иначе другите бяха все V6 мотори :)

П.П. И барбекюто на Пламен беше много добро (Благодаря за което)
Другия път с преспиване за да направим и силна вечер - място за спане както се убедих има бол :)

nightroller
20-07-2011, 22:16
Ха -Ха ...не е италфест , просто нали знаете, че трябва да си вземам цигарки от време на време :)
Получи се без много мислене и уговаряне много добре (бяхме пет Алфи , ама единствената дизелова почиваше)
Иначе карането до Белмекен по завоите беше много яко и с доста добро темпо. Искам да отбележа, че оранжевата красавица въпреки възраста си доказва, че е истинска алфа - страшен вървеж и не мърда на завоите, по магистралата се движеше и потдържаше без грижи скорост по GPS - а в колата ми 170-190 , аз спецялно много се изкефих. Иначе другите бяха все V6 мотори :)

Другия път с преспиване за да направим и силна вечер - място за спане както се убедих има бол :)

Бандо, като правите такива срещи що се не обаждате бре? :)
П.П. с Нено аха да дойдем ама бяхме по едни суперсекретни ядрени обекти :):)

trouble
20-07-2011, 22:28
Бях тук на 9-ти за ралито :)....Едно китно местенце е с.Сестримо. И до Чаира се разходих. Страшен балкан, страшен път. Изкачването е брутално :)

Venci
20-07-2011, 22:41
Ходете си Вие по ядрените обекти :pp::hehe:. Ние ядохме пържоли и давахме газ по завоите :hehehm:.
Между другото много хора казаха "Що не се обадихте" - Ами щот не мога да се обадя на всеки :tongue:
Батки, нЕма `са сърдитИе `ма от 3 години се боря да правя сбирки, срещи и разходки, бедна Ви е фантазията колко телефони съм завъртял по този повод. По възможно най-трудния начин стигнах до извода, че най-добре стават нещата на бързо скалъпени от обяд за довечера с възможно най-малко телефони. Най-хубаво се получава като кажа какво, кога и къде се прави и който не му изнася да се оправя. Ако имате идеи свиркайте :gayfight:
За момента мисля следващото излизане да е ходене до Пазарджик - хем возене по магистрала, че последния път ми беше малко, хем там има готини хора дет все ги лъжа, че ще им отида на гости :yes::static:

nightroller
20-07-2011, 22:47
Ходете си Вие по ядрените обекти :pp::hehe:. Ние ядохме пържоли и давахме газ по завоите :hehehm:.
Между другото много хора казаха "Що не се обадихте" - Ами щот не мога да се обадя на всеки :tongue:
Батки, нЕма `са сърдитИе `ма от 3 години се боря да правя сбирки, срещи и разходки, бедна Ви е фантазията колко телефони съм завъртял по този повод. По възможно най-трудния начин стигнах до извода, че най-добре стават нещата на бързо скалъпени от обяд за довечера с възможно най-малко телефони. Най-хубаво се получава като кажа какво, кога и къде се прави и който не му изнася да се оправя. Ако имате идеи свиркайте :gayfight:
За момента мисля следващото излизане да е ходене до Пазарджик - хем возене по магистрала, че последния път ми беше малко, хем там има готини хора дет все ги лъжа, че ще им отида на гости :yes::static:

Баце, мноо добре разбирам за какво иде реч и аз правя същото като тебе, само че е малко по-различно - ако ходите към Пазарджик - пиши у скайпа бре :):) аз съм винаги готов !!!

pla_y_men
20-07-2011, 23:06
Като се срещнем на мухабет,ще те запозная и с фотографа,и ще ти кажа как аз си правя мини ралита по това трасе,но наистина е много коварно като се кара в темпо,завъртал съм се и съм изпускал завои много пъти,а трасето го познавам идеално,на всеки два дни пътувам по него.
Ще има моабет, аз още този уикенд май ще скоча пак до Сестримо, да складирам чаркове, артисали от двете 75-ци. Има няколко много коварни слепи завои, между Чаира и Белмекен. Като завивам винаги свиркам с клаксон, ако има някой отсреща да чуе, че някой идва. Един приятел, отворко, не мислеше, че е нужно това, ама с него веднъж се качвахме и в отговор на клаксона чух и аз тромба...след няколко секунди се разминахме с камион с прицеп с трупи. И аз и камиона вече бяхме мръднали макс. встрани и пак зорлем се разминахме...ако нямаше свирка си се бяхме изджасали:stretcher:

Получи се без много мислене и уговаряне много добре (бяхме пет Алфи, ама единствената дизелова почиваше)

Дааа, адкси съм впечатлен от ретропортокала на Звезди...върви супер и по магистрала и по завои:drive:
Барбекюто можеше да е още по-дoбро, ама откъде да знам, че си с апетит като мотора на твоето GTV:wow:

Alfa User
21-07-2011, 12:08

Ако ще идвате до Пазарджик, ще съберем още по-голяма група че и без това се виждаме доста рядко !
Може да ви доведем една-две легенди на сбирката, да сплотим колектива :)
Само кажете кога горе-долу ще идвате, и къде да следя за новини.

tipo1960
21-07-2011, 19:46
pla_y_men на море съм до края на месеца,иначе още тази неделя щяхме да побъбрим.Къде точно ти е къщата,като минавам от там да хвърлям по едно око,да не сте заформили пак някой фест,ей така инцидентно.

dellltata
23-07-2011, 22:44
батки ...почвам да стягам нашта 75 че ме хваща .....лудата като гледах снимките.. ще го сбъркам тоя спарк дето ме нерви вече месециииии:bangin:ама горе на вилата ще има :drunk:

pla_y_men
04-08-2011, 01:31
Мисля тия дни /уикенда/ да скоча до колибата в Сестримо. Мераклии за моабет, барбекю, возене из района? Според колкото и ако има навити, ще създадем някаква схема.:cheers::drive::BBQ::dance:

Bobi_33
04-08-2011, 19:09
Мисля тия дни /уикенда/ да скоча до колибата в Сестримо. Мераклии за моабет, барбекю, возене из района? Според колкото и ако има навити, ще създадем някаква схема.:cheers::drive::BBQ::dance:

Знаеш, че аз съм в бойна готовност за атака. Налице съм.

pla_y_men
05-08-2011, 22:43
Сондирайки мнения тия дни, гледам народа е набелязал разни задачки по време на уикенда и не откликва... Ако не се съберем 5-6-7 човека с 3-4 коли, нема сми...сантасе мое се цъка винаги и навсякъде в камерен състав. Тая вечер и утре до към обяд, който има време и желание да свирка тук - да може /ако се съберем групичка/ да отлепим около обяд-следобяд. Няма задължителна програма, може да са ден, два, три, кой каквото време има /аз съм отпуска и нямам грижа/. Ако пък се съберем група, правим моята вила базов лагер и пак няма нищо задължително и под строй - вечер лаф и :BBQ::drinking:, през деня който иска се кефи по завоите по чукарите, който иска и на плаж - Белово е съвсем близо и има огромен плаж с минерална вода, барчета, хапване.
Иска се само желание и време:holiday:

tipo1960
06-08-2011, 15:23
Минах по Сестримо днес,не открих Алфи.

tipo1960
10-08-2014, 17:34
Да питам ,сега на 15 август е празника на Сестримо,дали няма да идваш към Сестримо ?