View Full Version : Ново попълнение в отбора на 156 SW 1.9JTD
Здравейте съфорумци!
Имам удоволствието да се похваля с новата придобивка!
Алфата е 2002 година вътрешен фейслифт.
Страхотен автомобил.:punk:
..добре дошъл и честито ....да си джиткаш със здраве:)
Jivko7777
19-07-2011, 20:49
Честито и от мене :)
честито и много без аварийни километри
А сега повече и за Алфата:
Двигателя е 115кс, вътрешен фейслифт, без много екстри(единствено ми липсва темпомат), на 184000км я взех(предполагам истински, ако съдя по състоянието като цяло) след обслужване и смяна на всички носачи и стабилизираща щанга с тампоните, заедно с нови амортисьори 4бр. С леки "козметични" удари но нищо сериозно. Сменил съм само масло.
След три резервоара гориво и над 3000км през изминалия месец вече мога да кажа че имам наблюдения над автомобила.
Изключително задоволителен автомобил, надминаващ пряко конкуренцията в класа си по поведение на пътя и гъвкавост на двигателя. Приятно изненадан съм!
По отношение на недостатъците съм недоволен единствено от големия радиус на завой и липсата на повече ниши за вещи.
Резултатите на пътя покриват в пъти недостатъците!
Като човек, който никога не е имал преди Алфа, не страдащ от предразсъдъци относно марката и произхода на автомобила, ами обективно оценявам състоянието и възможностите на всеки автомобил попаднал в ръцете ми. Не съм фанатик на тема "Х" автомобилите са най-...
Да. Скъпа е Алфата за поддръжка.
Да. Има кусури, но кой автомобил няма? И кой друг автомобил няма компромиси, пък бил той и "премиум"?
Да. Доставя невероятно чувство на спокойствие и страхотен комфорт, и като за капак има добра динамика, а пък си представям бензинова такава какъв кеф е.:respect:
Надявам се следващата ми да бъде Алфа 166 V6.
Оценка 8/10.
rossenvn
22-08-2011, 19:26
Ей така се става маниак:Tease: Честито и чакаме снимки!
Ето малко снимков материал от Франция, гр. Оранж.
D.Istatkov
12-10-2011, 14:42
Честито с здраве да си е караш
italiano mafioso
12-10-2011, 16:44
Честито и от мен,много да те радва и безаварийно.:go:
Ето малко снимков материал от Франция, гр. Оранж.
:clap:Честито и много без аварийни километри! Изглежда добре!:thumbup:
reloading
11-11-2011, 13:51
доста често я засичам пред 59 блок на ТУ-софия (в студентски) при положение че това е мечтата ми за следваща кола , не минава и пък когато не я оглеждам :) . Надявам се да не се бъркам за автомобила ;)
п.с. дори на няколко пъти съм се чудил дали е форумна.. :) честита много ми харесва , и на живо е с пъти по впечатляваща! Някой път трябва да се видим да те разпитам това-онова ;)
Peter_63
11-11-2011, 13:54
Макар и с огромно закъснение (не съм видял темата досега) честито и от мен и със здраве и радост да си я караш ! :)
firedragon
11-11-2011, 14:35
доста често я засичам пред 59 блок на ТУ-софия (в студентски) при положение че това е мечтата ми за следваща кола , не минава и пък когато не я оглеждам :) . Надявам се да не се бъркам за автомобила ;)
п.с. дори на няколко пъти съм се чудил дали е форумна.. :) честита много ми харесва , и на живо е с пъти по впечатляваща! Някой път трябва да се видим да те разпитам това-онова ;)
И аз съм я виждал доста често и ми изглеждаше позната :D
П.П И твоята съм я виждал доста пъти,но с нея е по-лесно,че има огромен стикер.